ya kızlar ben dayanamayacağım artık bugun eşime söyledim gebelik testi alacak yarın sabah bakacağım en son 13 temmuzda olmustum şimdi sabırsızlandım iyice birde bu ay gebeymişim gibi geliyor hayal kırıklığına uğramam inşallah
kızlar daha yapmadım almayı unuttuk misafirimizde vardı hafta sonu.yarın adet gunum yarında bekleyeceğim artık bu kadar beklemişken.
Sülalcim merhaba ,Kızlar günaydın histeroskopi çektiren varmı aranızda Şencim özellikle sana benim kürtajdan sonra adetim azaldı çektiren arkadaşlara soruyorum ne kadar kanamanız vardı nasıl karar verdiniz ne kadar azalmıştı biraz anlatırsanız sevinirim öpüyorum hepinizi Hımmm bu arada gelgitcim bence hiç bekleme canım boşa vakit kaybediyorsun bir özel hastanede hemen bhcg hormonuna baktır ve eğer hamileysen hemen doktoruna başvur vakit kaybediyor olabilirsin annesi
Sülalcim merhaba ,
Çektirmen gereken histereskopi değil rahim filmi. Histereskopiye rahim filiminden sonra gerekli görülürse karar veriliyor. Histereskopi , rahim içinin ayrıntılı gözlenebildiği ve gerekirse gözlem sırasında rahimdeki yapısal sorunların düzeltildiği minik bir operasyon. Rahim filminde kürtaj nedeniyle oluşmuş yapışıklıklar ya da varsa doğuştan yapısal anomaliler ayrıntılı görülebiliyor. Histereskopi sırasında da rahim filmi doktorun önünde oluyor . Her ikisi de ağrısız , konforlu işlemler. Histereskopi genel anestezi altında yapılıyor. Benim gibi anestezinin ağır geldiği bir bünyen yoksa başka bir sorun yaşamıyorsun merak etme..
Bilmiyorum yardımcı olabildim mi ? Çok selamlar..
Çok teşekkürederim papatyasüreyyacım rahim filmi nasıl cekiliyor ayrıntı verebilirmisin acı duyuyormusun ayrıca kararsızım biraz adetin azalmışmıydı seninde ne kadar azalma olmuştu bu konudaki tecrübelerinizi biraz paylaşırmısınız kızlar yardımınıza ihtiyacım var acaba sıcaktan azalmış olabilirmi diye
Teşekkürederim benim tüplerimde bir sorun yok ama sanki kürtajdan sonrasında adet kanamam azalmış gibi geliyor bu yüzden endişeleniyorum biraz sen ne için çektirmiştin senindemi adet kanaman azalmıştı ne kadar azalma olmuştu onu öğrenmek istiyorum
sülal, sen mthfr 667 heterozigotum demişsin,igne vermişler. benim mthfr 667 homozigot banada igne verdiler. bunlar aynı rahatsızlıkmı, yani benim diger sonuclarım normal cıktı mthfr dışında. bana da iğne verdiler. doğrumu acaba?
Teşekkürederim benim tüplerimde bir sorun yok ama sanki kürtajdan sonrasında adet kanamam azalmış gibi geliyor bu yüzden endişeleniyorum biraz sen ne için çektirmiştin senindemi adet kanaman azalmıştı ne kadar azalma olmuştu onu öğrenmek istiyorum
mrb gelgit. ben hamile degilim. hamile kalana kadar folik asit ve coraspin kullan dedi. hamile kalınca iğnelere baslıcaz dedi. sana neden hamile degilken ignelere baslattı acaba?
Sülalcim,Çok teşekkürederim papatyasüreyyacım rahim filmi nasıl cekiliyor ayrıntı verebilirmisin acı duyuyormusun ayrıca kararsızım biraz adetin azalmışmıydı seninde ne kadar azalma olmuştu bu konudaki tecrübelerinizi biraz paylaşırmısınız kızlar yardımınıza ihtiyacım var acaba sıcaktan azalmış olabilirmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?