evt sanırım 5 haftalık gebesin.iğne ne kullanıyorsun adı ne yani
korkma sabihacım.o lekelenme benm 13. haftama kadar sürmüştü.allaha emanet..doktorun progestan falan vermedimi?ben onu kullandım.hatta 13. haftamda olan kanamamda alttan fitil olarak almıstım.
Merhaba celencim,
diyette yanliz degilim demekki bende basladim kaydirigubbakcemile5 ama tartida hic hareket yok :1no2:
Birazcikta spor yapmaya calisiyorum ama kaydirigubbakcemile2 ama kilolarim bana yapismis sanki, kiz gram vermedim yaaa.
Ay birde bi istahlandim sorma cokacimcoook,
doğru söylüyorsun canım bende heterozigot var 0,3lük kullanıyorum ama piyasada bulsayddım0,4 veya0,6kullancaktım dr madem bulamıyorsunuz gecikmeyelim 0,3lüğe başlayalım dedi buda kafama takılıyor zaten iğneyi yaparkende 1,2 damlası boşa gidiyor ben çok pipirikliyim ya ne olacak benim bu halim bilmiyorum:1hug:
tuğcecim daha cok yeni bebişin sevindim.bende bekliyorumm bakalım bu ay hamiş kalırım inşallah.neden önce kullanmaya başladık bilmiyorum.benim sonucumda "MTHFR-C677T-homozigot mutant" yazıyor.bende clexan 4 lük kullanıyordum ama piyasada olmadığı için şimdilik innohep kullanıyorum daha sonra tekrar clexan kullanacağım.darısı basıma inşallah sorunsuz bi gebelik geciririz
tuğcecim daha cok yeni bebişin sevindim.bende bekliyorumm bakalım bu ay hamiş kalırım inşallah.neden önce kullanmaya başladık bilmiyorum.benim sonucumda "MTHFR-C677T-homozigot mutant" yazıyor.bende clexan 4 lük kullanıyordum ama piyasada olmadığı için şimdilik innohep kullanıyorum daha sonra tekrar clexan kullanacağım.darısı basıma inşallah sorunsuz bi gebelik geciririz
merhabalar canım ben bu siteye yeni üye oldum sayılır.çok kısa sürede bir çok bilgi sahibi oldum.
2005 yılında doğumuna 10 gün kalmış.bebeğimi kaybettim.araştırmalar sonucunda kan pıhtılaşması olduğu öğrenildi.ben PROTROMBİN 20210 G-A VE MTHFR 677C-T MUTASYONLARI HETEROZİGOT olarak taşımaktayım.tekrar gebe kalmak istiyorum.fakat çok karışığım.ben testlerimi ankara etlik doğum evinde yaptırdım.kendim aksaraylıyım.burda hastaneler büyük şehirdekilere oranla çok ilgisiz.buraya üye oldum sizlerin yazıları bizleri çok bilgilendiriyo. kısacası bu riski gebelik boyunca neler olucak beni bilgilendirirmisiniz.buna çok ihtiyacım var. bu vurulduğunuz iğnelerin dozaşını belirlemek için her ay test yapılıyomu.bide bu iğneleri kim yapıcak 9 ay boyunca
merhabalar canım ben bu siteye yeni üye oldum sayılır.çok kısa sürede bir çok bilgi sahibi oldum.
2005 yılında doğumuna 10 gün kalmış.bebeğimi kaybettim.araştırmalar sonucunda kan pıhtılaşması olduğu öğrenildi.ben PROTROMBİN 20210 G-A VE MTHFR 677C-T MUTASYONLARI HETEROZİGOT olarak taşımaktayım.tekrar gebe kalmak istiyorum.fakat çok karışığım.ben testlerimi ankara etlik doğum evinde yaptırdım.kendim aksaraylıyım.burda hastaneler büyük şehirdekilere oranla çok ilgisiz.buraya üye oldum sizlerin yazıları bizleri çok bilgilendiriyo. kısacası bu riski gebelik boyunca neler olucak beni bilgilendirirmisiniz.buna çok ihtiyacım var. bu vurulduğunuz iğnelerin dozaşını belirlemek için her ay test yapılıyomu.bide bu iğneleri kim yapıcak 9 ay boyunca
canım benimde heterozigot sen şimdi aspirine başla bence bebe aspirinine hamile kalıncada iğne kullanırsın zaten dr sana yazar başka diğer gebeliklerden farkı olmuyor Allah ın izniyle ayrıca çok büyük bir acı yaşamassın inşallah bundan sonra hep mutluluk yaşarsın.bide normal değil sezaryanla doğum gerekiyor canım öptüma.s.
merhaba canım.kan pıhtılaşmasında sezeryanmı oluyor onu bilmiyordum ben.neden sezeryan normal doğuma ne sakıncası var:uhm:.daha gebe olmadığımdan doktorumla bu konuları hiç konusmadık.1 haftaya kadar belli olur benim gebelik.bekliyorum bakalım heyecanla:Saruboceq:
merhaba canım.kan pıhtılaşmasında sezeryanmı oluyor onu bilmiyordum ben.neden sezeryan normal doğuma ne sakıncası var:uhm:.daha gebe olmadığımdan doktorumla bu konuları hiç konusmadık.1 haftaya kadar belli olur benim gebelik.bekliyorum bakalım heyecanla:Saruboceq:
ya kızlar ben dayanamayacağım artık bugun eşime söyledim gebelik testi alacak yarın sabah bakacağım en son 13 temmuzda olmustum şimdi sabırsızlandım iyice birde bu ay gebeymişim gibi geliyor hayal kırıklığına uğramam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?