Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evt sanırım 5 haftalık gebesin.iğne ne kullanıyorsun adı ne yani

canım ben fraxiparine kullanıyorum,Allah ın izniyle 5.haftam,sen sadece homozigotmusun yoksa heterozigotta varmı neden hamilelikten önce sadece aspirin vermediki sana sonuçlarını zor olmassa yazarmısın???:1hug:

korkma sabihacım.o lekelenme benm 13. haftama kadar sürmüştü.allaha emanet..doktorun progestan falan vermedimi?ben onu kullandım.hatta 13. haftamda olan kanamamda alttan fitil olarak almıstım.

evet canım verdi, bende kullanıyorum ilk zamanlar pek faydası olduğunu zannetmiyordum doktorumda öyle söyledi herkesde faydalı diilmiş ya tutarsa hesabı şansımızı deniyoruz dedi, şimdi iyi gidiyo gibi 9 haftadayım... Lekelenmeler enfeksiyondanda olabilirmiş... bende şöyle bi kaç hafta daha geçirsem dahada rahatlarım herhalde, Allaha emanet ol iyi bak kendine :Saruboceq: bebişine iyi bak a.s.

kanında pıhtılasma yasayan arkadaslarımız bir sorun var size. bilgi verirseniz memnun olurum. kandaki "PLT" oranınız nasıldı yüksek mi düşük mü ?

valla bende ööle calıkusum.diyete basladığımı öörendiğim an acıktım.cokacimcoook

tuğçecim hayırlısı olsun bebeğin.allahım tamamına erdirsin inşallah.tatlım fraxiparin 0,4 lük kullanıyorum ben.piasada var yani..iice bi arastırsaydın.bide neden 1+2 damlası boşa gidio anlamadım??iğneyi vurmadan önce diğer iğneler gibi sıkmıosunuz dimi??

tuğcecim daha cok yeni bebişin sevindim.bende bekliyorumm bakalım bu ay hamiş kalırım inşallah.neden önce kullanmaya başladık bilmiyorum.benim sonucumda "MTHFR-C677T-homozigot mutant" yazıyor.bende clexan 4 lük kullanıyordum ama piyasada olmadığı için şimdilik innohep kullanıyorum daha sonra tekrar clexan kullanacağım.darısı basıma inşallah sorunsuz bi gebelik geciririz

merhabalar canım ben bu siteye yeni üye oldum sayılır.çok kısa sürede bir çok bilgi sahibi oldum.
2005 yılında doğumuna 10 gün kalmış.bebeğimi kaybettim.araştırmalar sonucunda kan pıhtılaşması olduğu öğrenildi.ben PROTROMBİN 20210 G-A VE MTHFR 677C-T MUTASYONLARI HETEROZİGOT olarak taşımaktayım.tekrar gebe kalmak istiyorum.fakat çok karışığım.ben testlerimi ankara etlik doğum evinde yaptırdım.kendim aksaraylıyım.burda hastaneler büyük şehirdekilere oranla çok ilgisiz.buraya üye oldum sizlerin yazıları bizleri çok bilgilendiriyo. kısacası bu riski gebelik boyunca neler olucak beni bilgilendirirmisiniz.buna çok ihtiyacım var. bu vurulduğunuz iğnelerin dozaşını belirlemek için her ay test yapılıyomu.bide bu iğneleri kim yapıcak 9 ay boyunca

canım sağol Allah razı olsun umarım sende hamilesindir,iyi haberlerini bekliyeceğim,öptüm seni.a.s.

canım benimde heterozigot sen şimdi aspirine başla bence bebe aspirinine hamile kalıncada iğne kullanırsın zaten dr sana yazar başka diğer gebeliklerden farkı olmuyor Allah ın izniyle ayrıca çok büyük bir acı yaşamassın inşallah bundan sonra hep mutluluk yaşarsın.bide normal değil sezaryanla doğum gerekiyor canım öptüma.s.

canım her ay teste gerek yok sanırım ben daha gebe değilim önce başlattı bende iğneleri.kendi başına başlama bence folik aside başladım birde .yani doktora git ve sonucunu göster yani iyi bi doktor vardır muhakkak.ben özele gidiyorum ama tıp fakültesine bağlı cok iyi bir doktor. düşeklerimden sonra deneye deneye bu doktoru buldum en son.iğnelerin kimin ypacağına gelince ben önce sağlık ocaklarına gidiyordum ama sonra baktım olmuyor kendim vurulmaya başladım eğer dışarı cıktığımda yolumun üstündeyse polikliniklerede yaptırıyorum.önce kolumdan yaptılar cok morardı şimdi göbekten.yani alısırsan yapabilirsin ben alıştım sordum bide cabuk öğrenirim ben şimdi göbeğimede kendim yapıyorum.acımıyor yada alışıyorssun zamanla insilün iğnesi gibi küçük bişey.

merhaba canım.kan pıhtılaşmasında sezeryanmı oluyor onu bilmiyordum ben.neden sezeryan normal doğuma ne sakıncası var:uhm:.daha gebe olmadığımdan doktorumla bu konuları hiç konusmadık.1 haftaya kadar belli olur benim gebelik.bekliyorum bakalım heyecanla:Saruboceq:

ilk olarak geçmiş olsun. Allah umarım bir daha hiçbirimize yaşatmaz bu acıyı. bende 6 aylık kaybettim bebeğimi. benimde heterozigot ama biraz farklı seninkinden.benim doktorumda oldukça ii ve riskli gebelikler konusunda uzman.onunla bu konuyu baya konuştuk. bizim durumumuzda olanlar gebeliklerini öğrendikleri andan itibaren iğne vuruluyorlar. bunu doktorun senin kilon, kan değerlerin vs gibi şeylere göre ayarlıyor. her ay test yapılmıyor dedi bana. ama belli aralıklarla kan değerlerine bakılıyor tabi. iğneye gelince gözün sakın korkmasın. ben onu da vuruldum ikinci gebeliğimde ama boş gebelik çıkınca sonlanmak zorunda kaldı. iğneler küçük ve can yakıcı değil. canın yansa bile aklına bebeğin gelince zor gelmiyor. tabi bunu burada 5,6 aydır vurulan arkadaşlara sormak daha mantıklı ama sadece korkma diye söyledim. kendin evde steril bir ortamda çok rahat vurabilirsin.ben ilk 3 iğneden sonra kendim vurmuştum. çok konuştum sanrım:) Allah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

arkadaşlar ben doktoruma sordum mutlaka sezaryan olacak diye birşey yok ama bu kadar emek ve beklemeden sonra bebeği sıkıntıya sokmadan almak için tercih ediliyor dedi.

canım normal gebeliklere göre az çok risklerimiz var o yüzden riskli gebeliklerde sezaryan yapılıyor ben öyle duydum Allah nasip ederse sezaryan düşünüyorum hayırlısı bakalım.a.s.

ya kızlar ben dayanamayacağım artık bugun eşime söyledim gebelik testi alacak yarın sabah bakacağım en son 13 temmuzda olmustum şimdi sabırsızlandım iyice birde bu ay gebeymişim gibi geliyor hayal kırıklığına uğramam inşallah

canım inşallah hamilesindir ne güzel olur,Allah büyük haydi hayırlısı güzel haberlerini alırız umarım,öpüyorum seni dua edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…