Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende innohep kullanıyorum öğrendiğimden beri hamileliğimi.
bir bebek kaybım oldu 14.haftada.kalbi durmuş ufağımın.
Allahımın izniyle kucağımıza alabilelim inşallah
:Saruboceq:

canım kaçlık kullanıyorsun bende bu iğnelerden kullanıyorum

.......................................................................

Son düzenleme:
merhaba kızlar. ben gebe kalmadan önce başlattı doktor.hala gebe değilim. 1.5 aydır kullanıyorum.45'lik kullanıyorum innohep

ben neyapacagımım ne olur aramızda kan pıhtılaşması yaşayıpda doğum yapmış olan varsa ban cvp yazsın neolur

mrb mormenekşe
durumun nasıl ;
daha önce kullandn mı fragmin
ben hamile olmadığım halde 5000 fragmin kullanıyorum ve hamile kalmak için tam 2 yıldırda uğraşıyoruz Rabbimin hikmeti kalamıyoruz. Bana doktorum çok ciddi bir rahatsızlığım (kanımda pıhtılaşma oluyor) olduğundan asla önermiyor ve diyorki bütün riskleri üstleniyorsan tamam ama ya kendinden vazgeç yada doğum esnasında yaşayabilcgn ve sana kalıtsal olacak tüm hastalıklara hazırlıklı ol:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Deli olcam walla kahroluyorum hergün hergün senağlama
ölmek istediğim çok günler oluyor ama o canım kocamı düşününce delimiyim diyorum gözlerimden bu yazıyı yazarken bile yaşlar eksik olmuyor artık usandım...:a015:

canım çok kişi var kanda pıhtılaşma sorunu olup hamile olan sende pıhtılaşma çokmu ağır yani neden öyle birşey demişki dr heterozigot olanlara iğne bile vermeden aspirinle tedavi uygalanıyor ben anlamadım senin dr neden öyle dedi açıkcası korktum çünki bendede pıhtılaşma problemi var ve bende hamileyim

MERHABA.bence sen doktorunu değiştir canım.normal doğum olmazsa sezeryan olur. ve o kadarda abarttığı gibi değil bence.yani ben 2 düşük yaptım bu sebeple şimdi doktorum bana tekrar düşmeyecek diye kesin konusamayız ama elimizden geleni yapacağız dedi.yani seni cok korkutmus.psikolojininde iyi olması gerek sen bu ruh halinle gebe kalman bile zorlaşır.ama sende başka sorun cıktımı bilmiyorum yani önyargı yapmayayım doktorunada.ama kan pıhtılaşmasından ibaretse dediğim gibi doktorunu değiştir bence.ve moralini çok iyi tutmalısın.

korkma sabihacım.o lekelenme benm 13. haftama kadar sürmüştü.allaha emanet..doktorun progestan falan vermedimi?ben onu kullandım.hatta 13. haftamda olan kanamamda alttan fitil olarak almıstım.

merhaba arkadaşlar, benim cuma günü kontrolüm vardı, herşey yolunda çok şükür minik kızım gün geçtikçe büyüyor teyzelerikaydirigubbakcemile3 inşallah hep böyle devam eder darısı başınıza tabii, tüm kalbimle:Saruboceq:

sevgili hayatcan, canım sorduğun soruya (adet kanamalarının azalması ile ilgili) papatya arkadaşım tamda benim söyliyceklerimi yazmış sana o nedenle tekrar aynı şeyleri yazmayayım dedim...umarım sorun yoktur ama ihmal etme tabii, mutlaka araştır nedenini...öpüyorum...

ipekkkcim merhaba...
öyle üzülmek yok hemen, bu ay olmadı öbür ay napalım canım ya...hepimiz geçtik o yollardan...anlıyorum tabii telaşını sabırsızlığını, bizden daha iyi kimse anlayamaz seni ama..azıcık sabır:teselli:..ve unutmuyoruz herşeyde bir hayır olduğunu, böylesi hayırlıdır senin için şu an, öyle düşün...gelecek ay çok çalışmalısın ama, bol tekrar,bol tekrarŞeniz
birde herkes söyler ama biz uyamayız ya hani bir türlü, yine de söyliyim ben, kafandan çıkarmaya çalış bu düşünceyi ve uğraşlar bul oyalan relax olmaya çalış, çok düşününce de olmuyo psikolojik olarak biliyosun...öpüyorum canım..dualarım seninle:Saruboceq:

yeni arkadaşlar katılmış aramıza, hoşgeldiniz hepiniz...ve çok geçmiş olsun tabii, allah tekrar yaşatmasın aynı acıları, sağlıkla gelsin inşallah bebeişleriniz...

sevgili lena naz, senin pıhtılaşmaya sebep olan faktörlerinle, doktorunun kim olduğunu merak ettim. bir sakıncası yoksa yazabilir misin? bak canım belki okumuşsundur önceki sayfaları ama bizler burada hep pıhtılaşma problemi yaşayan kişileriz, düşüklerimiz var ama doğru tedaviyle sağlıklı bir şekillde bebişlerine kavuşanlarda var aramızda...öyle hemen karamsarlığa kapılma...merak ettiğin bir şey olursa da sormaktan çekinme...bir de DVT falan mı geçirdin ki doktorun gebelik öncesi başlattı iğneleri...kısaca bilgi verirsen bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız, seni rahatlatmak için tabii, yoksa en doğrusunu hekimler bilir canım biz burada sadece deneyimlerimizi paylaşıyoruz...,
sevgiler

sevgili hayat can, başlangıçtan beri hep istedim takvim yapmayı ama işte 3 ay bir geçsin filan diye düşündüm sonra da kaldı gitti, en kısa zamanda yapayım inşallah canım...ayrıca ne sakıncası olacak, uygun bir zamanda yapmaya çalışırım...
şu anda 21. haftanın içindeyiz biz canım
öpüyorum

hoşgeldin kuzuuuummm:1hug: bööle uzun aralar verme aklım kalıo bak sonraklava: cook sevindim bitanem ii olmanıza.sende cok şükür yolu yarıladın.artık yokus asağı inme zamanı.allahım herkese bu günleri göstersin.nasıl oldu kasıntıların?doktoruna sorsaydın?
buarada bende şeker cıktı şencimsenağlama diete soktular beniisenağlama yani anlıycaan AÇÇÇIIIIMMMMsenağlamacokacimcoook

Merhaba celencim,

diyette yanliz degilim demekki bende basladim kaydirigubbakcemile5 ama tartida hic hareket yok :1no2:
Birazcikta spor yapmaya calisiyorum ama kaydirigubbakcemile2 ama kilolarim bana yapismis sanki, kiz gram vermedim yaaa.
Ay birde bi istahlandim sorma cokacimcoook,

kızlar iğnelerin dozları yeterlimi diye endişelenmiyormusunuz,ben çok korkuyorum yetmezse diye

merhaba.iğnelerin dozu yetmez diye düşünüyorsun ama sunuda unutmaki fazlada gelebilir.bazı yerlerde okudum kmisinede faza geliyormus doz ve kanama oluyormus yine.yani
hayırlısı canım iyi düşünelim. kendimizi doktorlara emanet ettik hakkımızda hayırlısı olsun.

doğru söylüyorsun canım bende heterozigot var 0,3lük kullanıyorum ama piyasada bulsayddım0,4 veya0,6kullancaktım dr madem bulamıyorsunuz gecikmeyelim 0,3lüğe başlayalım dedi buda kafama takılıyor zaten iğneyi yaparkende 1,2 damlası boşa gidiyor ben çok pipirikliyim ya ne olacak benim bu halim bilmiyorum:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…