bende innohep kullanıyorum öğrendiğimden beri hamileliğimi.
bir bebek kaybım oldu 14.haftada.kalbi durmuş ufağımın.
Allahımın izniyle kucağımıza alabilelim inşallah:Saruboceq:
Sevgili ŞEN;Bizde korkularla dolu 17 haftayı geride bıraktık.bundan sonrada bu korkuların azalacağı yok taki kucağımıza alana kadar.Antifaktör 10A testini yaptırdık sonuç biraz düşük buna göre doktorun iğnelerin dozunu arttıracağını düşünüyordum ama aynen devam etmemi söyledi.Sabah akşam 5000 lik fragmin iğnelerini kullanıyorum birde bebe aspirini.Hiç bir diyet uygulamıyorum.umarım bebeğin ve sende iyisinizdir.
Sevgili AREV; umarım sen ve bebeğinle ilgili herşey yolundadır.Sana nasıl bir tedavi uygulanıyordu.senin testlerin sonuçları nasıldı faktör v heterezigot muydun.bilgi verirsen sevinirim.
mrb mormenekşe
durumun nasıl ;
daha önce kullandn mı fragmin
ben hamile olmadığım halde 5000 fragmin kullanıyorum ve hamile kalmak için tam 2 yıldırda uğraşıyoruz Rabbimin hikmeti kalamıyoruz. Bana doktorum çok ciddi bir rahatsızlığım (kanımda pıhtılaşma oluyor) olduğundan asla önermiyor ve diyorki bütün riskleri üstleniyorsan tamam ama ya kendinden vazgeç yada doğum esnasında yaşayabilcgn ve sana kalıtsal olacak tüm hastalıklara hazırlıklı ol:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Deli olcam walla kahroluyorum hergün hergünsenağlama
ölmek istediğim çok günler oluyor ama o canım kocamı düşününce delimiyim diyorum gözlerimden bu yazıyı yazarken bile yaşlar eksik olmuyor artık usandım...:a015:
mrb mormenekşe
durumun nasıl ;
daha önce kullandn mı fragmin
ben hamile olmadığım halde 5000 fragmin kullanıyorum ve hamile kalmak için tam 2 yıldırda uğraşıyoruz Rabbimin hikmeti kalamıyoruz. Bana doktorum çok ciddi bir rahatsızlığım (kanımda pıhtılaşma oluyor) olduğundan asla önermiyor ve diyorki bütün riskleri üstleniyorsan tamam ama ya kendinden vazgeç yada doğum esnasında yaşayabilcgn ve sana kalıtsal olacak tüm hastalıklara hazırlıklı ol:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Deli olcam walla kahroluyorum hergün hergünsenağlama
ölmek istediğim çok günler oluyor ama o canım kocamı düşününce delimiyim diyorum gözlerimden bu yazıyı yazarken bile yaşlar eksik olmuyor artık usandım...:a015:
teşekkür ederim, fraxiparin kullan diyorlardı ama ben yine de huzursuzdum iki gündür kulanıyorum şimdilik bi sorun yok ama bu seferde lekelenmeler korkutuyor, bu hamilelik ne zor işmiş ... Allah hepimizin yardımcısı olsun hoşçakal...
Şencim ve Celencim merhabalar
Sizden bir ricam olacak
kendinize bir gebelik takvimi yaparmısınız:Saruboceq:
böylece gebeliğinizi takip etmem daha kolay olur:CüvCüv:
Tabi sizin için bir sakıncası yoksa:1rolleyes:
sevgilera.s.
kızlar iğnelerin dozları yeterlimi diye endişelenmiyormusunuz,ben çok korkuyorum yetmezse diye[/Q
merhaba.iğnelerin dozu yetmez diye düşünüyorsun ama sunuda unutmaki fazlada gelebilir.bazı yerlerde okudum kmisinede faza geliyormus doz ve kanama oluyormus yine.yani
hayırlısı canım iyi düşünelim. kendimizi doktorlara emanet ettik hakkımızda hayırlısı olsun.
merhaba.iğnelerin dozu yetmez diye düşünüyorsun ama sunuda unutmaki fazlada gelebilir.bazı yerlerde okudum kmisinede faza geliyormus doz ve kanama oluyormus yine.yani
hayırlısı canım iyi düşünelim. kendimizi doktorlara emanet ettik hakkımızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?