Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülay canm tşk ederim cevabın için benim değerim mthfr c677t heterezigot biliyosun bu değerle ve 0,4lük iğne vurularak zuzusuna kavuşan çok celen örneğin ama benim malesef son gebeliğimde 0,4 lük iğne vurulmama rağmen ve değerimizin aynı olmasına rağmen zuzuma kavuşamadım ve yine kürtaj malesef şimdi bu ay çoook uzun bi aradan sonra çalışmala başladık bakalım hakkımda hayırlısı artık ben kesinlikle boyun ve kilonunda önemli olduğunu düşünüyorum bu yüzden ısrarla sordum sana bende
1,70 im ve 70 kiloyum malesef 0,8 lik iğne yada 0,6 lık igne deneyeceğim hala kararsızım sen aspırınde kullanıyormusun beraberinde yoksa sadece iğnemi
Canım benim biraz dikkat edersin almazsın dert etme sakın, sen kaçıncı haftadaydın da doktor çok dedi, ya da gebeliğe biraz kilolu başlamışsın ondan mı çok dedi acaba?
Ben de19. haftadayım ve 3 kilo aldım. Ama ben de az almak istiyorum, umarım sağlıkla ve çok kilo almadan tamamlarız hamileliği.
cherry ,canım naptın , varmı güzel haberler...hadi inşaallah canım :)
Arkadaşlar bugün bebişimi görmeye gittim.6+6 ama 7+1 çıktı...Lütfü hocanın ultrasonundada öyle çıkmıştı , demekki erken döllenme...her şey normal dedi doktorum , 11 mm olmuş miniğim :))
veeeee evet kıslaaarrrr allahıma binlerce şükür olsun ki hamileyiimmmmmmm :)))))) adetime 2 gün var ve kan testinde çıktı. lekelenmemin sebebi gerçekten de buymuş.... :teytey: :dance: :sm_cool: allahım noolur bizlere yardım et sağ salim bebişlerimizi dünyaya getirelim. isteyen herkese de nasip et allahım...
melekçim süperrr canım allahım sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsinn
Igne yaptiktan sonra bana hava atti " vay be bendende amma doktor olurmus " deyince bende dil cikardim naniknanik , oda benim sacimi bozdu kaydirigubbakcemile bende isirdim :umursamaz:çalıkuşum neber niye ısırdın kocişin kolunu
canım, iyiyim... sana gülüyorum... kız ısırma kocanı, yazık adama...
evet, güzel haberler alınca hemen yansıtmak istiyorum listeye, diğer arkadaşlarında haberi olsun diye... şöyle bir göz attım, umarım kaçırdığım bir haber olmamıştır...
güzel haberler veren arkadaşların gözleri aydın..
sen nasılsın canım... az kalmış transferine... çok güzel olacak canım.. çok büyük bir zevkle ekleyeceğim seni listeye... sabırsızlıkla bekliyorum... hayırlısıyla inş...
kiz bir alemsin azicikkkkk sabrettt :mymeka: dokuz ay nasil bekleyecen sen merak ediyom :uhm:kendime pek inanasım gelmedi ama.neyseeakannehir
vereliniortak hakliiiiisinnnn:hulya: başka şeylerle uğraş unut biraz anlıyorum seni ama olmasa allah korusun üzüleeksin yapmasan iyi olur böyle vereliniortak
Okurken gözlerim doldu mafoldumben canim Rabbim her bekleyinin kucagini doldurur Insallah.:Saruboceq:merhabalarr
evet kızlar 25 eylül sabah 05:30 da evden çıktık ,hastaneye gittik,
önce damar yolu açıldı önlük giydirdiler,doktorum geldi biraz sohbet ettik
hadi gidelim bebeğini görelim dedi doktorum
ameliyathaneye gittik
oradaki tüm görevliler gayet iyi ve anlayışlıydı
bana anestezi uygulandı ve doktorum uyuyorsun dedi....ve sonra uyandığımdabir bebek ağlaması duydum bana hadi kalk bebeğin ağlıyo dediler ve göğsüme koydular oğlişimi..
odamıza geldik ve babamızı görünce çok duygulandık..
inanılmaz anlatılmaz bir duygu sanki...
ameliyatımız zaten 15 dk felan sürmüş,her ikimizde gayet iyiz.sadece dikiş yerlerim birazcık ağrıyo..
ilk gün bebeğimi emzirme sorunu yaşadım sütüm gelmedi
ama şimdi şapur şupur içiyor sütünü oğlum..
bu arada ismini Hakan koyduk..eşim birden çok istedi bu ismi bende kıramadım tamam dedim..
fotoları ilk fırsatta koyucam
evet kızlar acelece durumumu yazıverdim sizlere..
tüm hamile arkadaşlarıma sağlıklı sorunsuz doğumlar diliyorum
bekleyenlerede allahım en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin...
öpüyorum herkesi
herkese merhaba kızlar şu anda iş yerine uğradım fırsatta istifade sizlere bir merhaba demek istedim .....
meryem canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün . şansıda bahtıda açık olsun ... canım çok sevindim ... allah size bağışlasın hakan beyi .... oğluşunu kokla bizim için olurmu ... allaha emanet olun sevgiler...
kızlar hepinizi teker teker öpüyorum yine fırsat bulursam girerim ,, hoşçakalın