Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melelcigim iyi olmaniza cok sevindim canim kaydirigubbakcemile5
Cherry76 canim gözün aydinnn :teytey::teytey:delikafadulden
bugün 3+6 zemuszemus
kızlar bugun dr geldım kızım olacakmıss sonunda gosterdı bıze bende oglum dıye sevıyodum esek sıpasını sukurler olsun bugunude gosterdı rabbım dıleyen herlkese nasıp etsın ınsalllahhh
veeeee evet kıslaaarrrr allahıma binlerce şükür olsun ki hamileyiimmmmmmm :)))))) adetime 2 gün var ve kan testinde çıktı. lekelenmemin sebebi gerçekten de buymuş.... :teytey: :dance: :sm_cool: allahım noolur bizlere yardım et sağ salim bebişlerimizi dünyaya getirelim. isteyen herkese de nasip et allahım...
tebrıkler canım rabbım kucagın alamayıda nasıp etsın ınsalllahhh.....
cok sevındım nıhayet bı hamıle haberı alabıldık allah ınsallah sonuna kadar saglıkla gıtmeyı nasıp etsın.sonucun kac cıktı degerın?
cok sevındım nıhayet bı hamıle haberı alabıldık allah ınsallah sonuna kadar saglıkla gıtmeyı nasıp etsın.sonucun kac cıktı degerın?
[papatyasüreyya] canım ınsallah hamıssındır bazen yerlesme kanaması oluyo tahlıl yaptır ve bı tedavın varsa hemen basla derımm optt
cherry ,canım naptın , varmı güzel haberler...hadi inşaallah canım :)
Arkadaşlar bugün bebişimi görmeye gittim.6+6 ama 7+1 çıktı...Lütfü hocanın ultrasonundada öyle çıkmıştı , demekki erken döllenme...her şey normal dedi doktorum , 11 mm olmuş miniğim :))
veeeee evet kıslaaarrrr allahıma binlerce şükür olsun ki hamileyiimmmmmmm :)))))) adetime 2 gün var ve kan testinde çıktı. lekelenmemin sebebi gerçekten de buymuş.... :teytey: :dance: :sm_cool: allahım noolur bizlere yardım et sağ salim bebişlerimizi dünyaya getirelim. isteyen herkese de nasip et allahım...
melekçim süperrr canım allahım sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsinn[/
ay ay ay canım benim maşallah allah nazarlardan saklasın allah tamamına erdirsin sorunsuz bir şekilde inşallah çok seviindim.... allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah:teytey::teytey::teytey:
canım çok az kalmış doğumuna bende lütfü beyin hastasıyım bişey sorcam sana normal doğum olursada lütfü bey giriyomu doğuma okonuda konuştunuzmu sen doğumu nerde yapcaksın burada
[/COLOR][/I][/B]
kahvelokumcum:
bugün doktordaydım RAbbim'in izniyle ekimin 7 ya da 8 inde doğumumu yaptıracak. listeye yazarsan çok sevinirim..
herkese merhaba kızlar şu anda iş yerine uğradım fırsatta istifade sizlere bir merhaba demek istedim .....
opuyorumnanaktanmerhaba canım
gelevera, esraben, canderya ve diğer bütün arkadaşlar umarım herkes iyidir....bugün 3+6 zemuszemus
oleyyy oleyyy oleyyy:teytey:işte budur..canımmmm gözün aydın,rabbim tamamına erdirsin..inan çok sevindim alkisalkisalkisçak kaydirigubbakcemile5
:jeyyar:allahım noolur hamile olayım :CüvCüv: ve sonundada sağlıklıca doğurayım:Saruboceq:.
ve hatta ikiz olsunda
bebek istemeyen kocam kaffayı yesin.kötükedihüso
hayırdırrr canımm:hulya:elişi yap geçer naniknanikgünaydın fıstıklar
yaaaaaaa canım sıkılıyor offfffffffffff
umutsevgim hayırlı olsun demek kızmıs ne guzel allah saglıklı uzun ömürler nasip etsin.bizede göstersin o günleri insallah.