teşşekür ederim desteğiniz için. ben de doktorumdan memnunum aslında riski göze almıyor iğnelere hemen başlıyor. zaten çok araştırdım iğnenin bebeğe hiçbir zararı yok faydası var onun için ben de tereddüt etmeden hemen başladım. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. senin kaçıncı haftan şimdi celen sizin ii haberlerinizi duymak bana nasıl moral veriyor anlatamam
Nazlıcım anladığm kadarıyla heterezigotsun ben de öyleyim ve üç düşükten sonra şimddi allaha şükür 7 aylı bir kızım var ancak ben düşükle sonuçlanan iki hamileliğimde de iğnelerden kullanmıştım sonra doktorumu değiştirdim ve bu doktorum bana iğnelere gerek olmadığını bebek aspirininin yeterli olacağını söylemişti nitekim haklı da çıktı kafanı karıştırmak istemem ama iğneler konusunda dikkatli ol derim homozigotlarda bu iğneler kullanılıyor iyice araştır canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini[/QUOT
Şüko benim MTHFR C677T ve FAKTÖR V (R2) heterozigot mutasyon saptanmıştı. ilk bebeğim 6 aya kadar bir sorun olmadan büyümüştüaltıncı ayda hiç suyum kalmayınca anlaşıldı zaten bu durum. ben de çok kararsızdım aslında. ama sanırım birden çok olunca mutasyon iğne veriliyor. tabi ama söylediğin ii oldu yine de araştırırım. Allah kızına ve sana uzun ömürler versin çok sevindim.umarım bizde kucağımıza alabiliriz bebeklerimizi. senin sadece 1 tane mutasyonun mu vardı. düşüklerin erken dönemde mi olmuştu. çok soru sordum galiba:uhm:
Nazlıcım anladığm kadarıyla heterezigotsun ben de öyleyim ve üç düşükten sonra şimddi allaha şükür 7 aylı bir kızım var ancak ben düşükle sonuçlanan iki hamileliğimde de iğnelerden kullanmıştım sonra doktorumu değiştirdim ve bu doktorum bana iğnelere gerek olmadığını bebek aspirininin yeterli olacağını söylemişti nitekim haklı da çıktı kafanı karıştırmak istemem ama iğneler konusunda dikkatli ol derim homozigotlarda bu iğneler kullanılıyor iyice araştır canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
bendede sadece mthfr mutasyonu var.heterezigotum.gecen seneki hamileliğimde sadece babyprin kullandım folik asitle.ama 8 . haftada öldü.bu hamilieğimde keseyi görür görmez iğneye basladık.allahıma bin şükür 29 haftalık gebeliğim devam ediyor.önce allah sonra iğneler derim bende hep.ama tabiki en dooru sonucu ve tedaviyi doktorlar sööler.bizler tecrübelerimiz aktarabiliriz ancak..
mrh arkadaşlar, benimde ikinci gebeliğim, ilk bebeğimi 7. haftada kan pıhtılaşması nedeniyle düşürdüm.ikinci kez Bebek istediğimizde kontrol amaçlı doktora gittiğimde öğrendim kan pıhtılaşması olduğunu.şimdi ise hamileliğimin 8. haftadasımdayım ilk öğrendiğimden beri iğneleri (clexan 02) kullanıyorum ama şimdi piyasada yok diyorlar ve bulmakta zorlanıyoruz. İğneyi bulmakta sorun yaşayanlar varmı :?
Şencim ve Celencim merhabalar
Sizden bir ricam olacak
kendinize bir gebelik takvimi yaparmısınız:Saruboceq:
böylece gebeliğinizi takip etmem daha kolay olur:CüvCüv:
Tabi sizin için bir sakıncası yoksa:1rolleyes:
sevgilera.s.
bende clexane la baslamsıtım.ama dediğin gibi piyasada yok.şimdi onun yerine fraxiparin kullanıyorum..buarada hayırlısı olsun.allahım tamamına erdirsin inşaallaha.s.
sanırım benim de iki taneydi ama tam olarak emin değilim test sonuçlarımda bende değil düşüklerim 6-7.haftalarda oluyordu hep iğneler konusunda içimden geleni yazdım kendimi sorumlu hissettim biryerde sanırım tabi ki en iyisini doktorunuz bilir inşallah en kısa zamanda bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız:))
sanırım benim de iki taneydi ama tam olarak emin değilim test sonuçlarımda bende değil düşüklerim 6-7.haftalarda oluyordu hep iğneler konusunda içimden geleni yazdım kendimi sorumlu hissettim biryerde sanırım tabi ki en iyisini doktorunuz bilir inşallah en kısa zamanda bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?