Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

teşşekür ederim desteğiniz için. ben de doktorumdan memnunum aslında riski göze almıyor iğnelere hemen başlıyor. zaten çok araştırdım iğnenin bebeğe hiçbir zararı yok faydası var onun için ben de tereddüt etmeden hemen başladım. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. senin kaçıncı haftan şimdi celen sizin ii haberlerinizi duymak bana nasıl moral veriyor anlatamam

günaydın nazlıcım.ii olmana sana biraz da moral verebilmemize cok sevindim..inşallah dahada ii toparlanıcak ve bize burdan ii haberlerini vereceksin.benm suan 28+4.yani 29 u dolduruyorum.iğneşlerimde 36.haftada biticek kısmetse.ondan 2 hafta sonrada sezeryanla bebeği alıcak doktorcum.bende senn gibi herseyi doktoruma teslim ettim ve ona sonsuz güvendim.ve yine senn gibi bende hamile kalmadan ömnce aynı durumda olupta hamile olan arkadaslardan cok moral aldım.allahım onlardan razı olsun cok destek oldular.bilerek ve bilmeyereka.s.

celencim çok haklısın burası insana inanılmaz moral veriyor.insan kendisini tek zannederken bunu yaşayan ve bebeği olanları görünce yeniden hevesleniyor. şimdilik bana bir süre yasak olsada en kısa zamanda yeniden denemek istiyoruz.senin için çok sevindim çoğu gitmiş azı kalmış. bebeğine sağ salim kavuşup kucağına aldıktan sonrada bizi yalnız bırakma ama:)) sana soracak çok şeyimiz olacak..bana doktorum son haftaya kadar devam edicez iğnelere demişti sadece coraspin 36 ya da 34.hafta yanlış söylemiyim kesilecek demişti. ama tabi hepimizin durumu bazı yönleriyle farklıklar taşıyor. iyi haberlerini vermeye devam et olurmu:)) iyi haftasonları sana ve bebeğine:))

Nazlıcım anladığm kadarıyla heterezigotsun ben de öyleyim ve üç düşükten sonra şimddi allaha şükür 7 aylı bir kızım var ancak ben düşükle sonuçlanan iki hamileliğimde de iğnelerden kullanmıştım sonra doktorumu değiştirdim ve bu doktorum bana iğnelere gerek olmadığını bebek aspirininin yeterli olacağını söylemişti nitekim haklı da çıktı kafanı karıştırmak istemem ama iğneler konusunda dikkatli ol derim homozigotlarda bu iğneler kullanılıyor iyice araştır canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini

bendede sadece mthfr mutasyonu var.heterezigotum.gecen seneki hamileliğimde sadece babyprin kullandım folik asitle.ama 8 . haftada öldü.bu hamilieğimde keseyi görür görmez iğneye basladık.allahıma bin şükür 29 haftalık gebeliğim devam ediyor.önce allah sonra iğneler derim bende hep.ama tabiki en dooru sonucu ve tedaviyi doktorlar sööler.bizler tecrübelerimiz aktarabiliriz ancak..

senin tek mutasyon varken bile iğne dendiyse benim iki tanemutasyon var iğne şart sanırım.. ama dediğin gibi doktorlar en iyisini bilirler. güvenmek lazım. "hastalık yoktur hasta vardır" cümlesini akıldan çıkarmamak lazım.

mrh arkadaşlar, benimde ikinci gebeliğim, ilk bebeğimi 7. haftada kan pıhtılaşması nedeniyle düşürdüm.ikinci kez Bebek istediğimizde kontrol amaçlı doktora gittiğimde öğrendim kan pıhtılaşması olduğunu.şimdi ise hamileliğimin 8. haftadasımdayım ilk öğrendiğimden beri iğneleri (clexan 02) kullanıyorum ama şimdi piyasada yok diyorlar ve bulmakta zorlanıyoruz. İğneyi bulmakta sorun yaşayanlar varmı :?

bende clexane la baslamsıtım.ama dediğin gibi piyasada yok.şimdi onun yerine fraxiparin kullanıyorum..buarada hayırlısı olsun.allahım tamamına erdirsin inşaallaha.s.

Şencim ve Celencim merhabalar
Sizden bir ricam olacak
kendinize bir gebelik takvimi yaparmısınız:Saruboceq:
böylece gebeliğinizi takip etmem daha kolay olur:CüvCüv:
Tabi sizin için bir sakıncası yoksa:1rolleyes:
sevgilera.s.

hayatcım vardı ama bugun sitede bi sorun var sanırım benm gebelik takvimi pufff:sm_confused: yarın gelir belkim??suan 28+6 yım.yarın allah izin verirse 29. haftayı doldurucam..üstelik ne sakıncası olur kusumŞeniz

bende clexane la baslamsıtım.ama dediğin gibi piyasada yok.şimdi onun yerine fraxiparin kullanıyorum..buarada hayırlısı olsun.allahım tamamına erdirsin inşaallaha.s.

teşekkür ederim, fraxiparin kullan diyorlardı ama ben yine de huzursuzdum iki gündür kulanıyorum şimdilik bi sorun yok ama bu seferde lekelenmeler korkutuyor, bu hamilelik ne zor işmiş ... Allah hepimizin yardımcısı olsun hoşçakal...

sanırım benim de iki taneydi ama tam olarak emin değilim test sonuçlarımda bende değil düşüklerim 6-7.haftalarda oluyordu hep iğneler konusunda içimden geleni yazdım kendimi sorumlu hissettim biryerde sanırım tabi ki en iyisini doktorunuz bilir inşallah en kısa zamanda bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız:))

Merhaba kizlar nasilsiniz:lepi:

Süko canim Allah kizina uzun saglikli ömürler versin.
Yazdiklarini okudum ve igne kullanmadanda nu hastalikla bebisi olani görünce cok mutlu oldum cünkü ben almanyada yasadigim icin burdaki doktorlar bana bu igneyi kesinlikle vermiyorlar ama türkiyedeki 2 doktorda bana bu igneleri kullanmami tavsiye etti.
Senin hastaligin tam olarak ne canim tesekkürler a.s.

şüko çok sağol diğer arkadaşında dediği gibi keşke bizde senin gibi iğne olmadan alabilsek kucağımıza keşke........benim ilk bebeğimi 24 haftada kayebettik. aslıda belki dediğin gibi sadece ağızdan alınarak hallolma durumuda olabilir benim ilk haftalarda sorun olmuyor ama bunu nasıl anlayabilirzki:uhm: ama insan korkuyor ne yapacağını bilemiyor. burada hepimiz deneyimlerimizi paylaşıyoruz. keşke bir mucize olsada senin gibi benimde senin gibi sağlıklı bir bebişim olsa ve paylaşabilsem.. yaşadıklarını bizimle paylaştığın için tekrar sağol.

merhaba ben aranızza yeni katılanlardanım.benimde kan pıhtılaşması yuzunden 2 düşüğüm oldu.clexan 0.4 kullanıyordum ama dediğiniz gibi piyasada yok 2 haftadır innohep kullanıyorum.endişe etmenize gerek yok bu iğneler aynı içerikli yani görevleri aynı ancak ilaç firmaları farklı imiş.birde ilaç firmaları tatile girdiğinde yeterli üretim olmadığında bu tur sorunlar olurmus.yanı kışın bu derece sorun olmazmıs duyduğuma göre.ben eczanecilerin yalancısıyım.

Arkadaşlar merhaba;
çok sinirlerim bozuk bugün trombofoli paneli test sonuçlarım çıkacaktı
Hastaneyi aradım sonuçlarım daha çıkmamış
2 Hafta sonra arayın dediler
Sinir oldum
2 gün değil tam 2 hafta
testimi Temmuzun 14ünde yaptılar
Kaç yılda çıkıyo bu sonuç ya:uhm:
yok yurt dışından geliyomuşta bilmem ne
Çok moralim bozuk:çok üzgünüm:

bende innohep kullanıyorum öğrendiğimden beri hamileliğimi.
bir bebek kaybım oldu 14.haftada.kalbi durmuş ufağımın.
Allahımın izniyle kucağımıza alabilelim inşallah
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…