sevgili ays_bah canım bence hekiminle bir görüş.bebişinin kalp atışlarını gör.ve istirahat et.iyi haberlerini bekliyoruz.öpüyorum.
gila 77 teşekkür ederim preeklempsi gebelik zehirlenmesi demek anne ve bebek ölümlerine sebep olabiliyor tansiyon yükseliyor idrarda protein çıkışıda varsa ve el ayak ve yüzde şişliklerde varsa gebelik zehirlenmesi başlamıştır böyle bir durumda hemen bebeği alıyorlar çünkü anneyide tehlikeye sokuyor bizim bebek 6,5aylıktı ve çok küçüktü yaşamadı ayrıca önerdiğin hocanın ismini duymuştum demekki gerçekten iyi bir hoca ilgine teşekkür ederim
arkadaşlar uzun süredir yazamadım. hamileliğim iyi gidiyor 8.aya girdim.doktorumdanda çok memnunum .benim gibi durumda olanlara duyrulurarkadaşlar ayın 15inde doktora gittim,kalp atışını duymak için ve bebeğimin kalp atışlarını duydum arkadaşlar.3 ay bitesiye kadar 15te bir gidecegim.fakat çok hasta oldugum için yazamadım.öğrendiklerimi sizinle paylaşmak istiyorum.doktorum bana senin kanını bu iğnelerle normal bir insanın kanı haline getirdik dedi seni ameliyat etsem hiçbir yerin kanamaz.kanı pıhtılaştıran birden çok sebep varsa düşük olasılığı o kadar artar.sadece faktör 5 rahatsızlıgı bulunan kimselerin çocuk dogurma olasılıgı fazladır.Her hastalıga aspirin iyi gelmez.mesela protein s eksikliği gibi.dedi.bu sebep 3-4 yıldan beri biliniyor normal hastenedeki doktorlardakitap falan karıştırmayınca bunlardan haberi olmuyor dedi.Şu an 150 hastam var kan pıhtılaşmasıyla gelen dedi.normal düşük yapmamış bir insanda düşük riski %15 tir dedi 2 düşük yapanda bu oran %25'e çıkar.3 düşük yapanda düşük yapma riski %40 tır.ama kalp atışını duydugumuzda bu %5'e iner 3aydan sonrada %2ye iner dedi.arladaşlar doktorumun ismi osman develioğlu uludağ üniv.tıp fakültesi 0 224 2952516
Sevgili Şenciğim ve diğer aynı sorunu paylaşan tüm arkadaşlar kan tahlili sonuçlarımı yazıcağım bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatır ve tavsiyelerde bulunursa çok sevineceğim Faktör V G6191A (Leiden) :NORMAL, Prothrombin G20210A: NORMAL, MTHFR C677T:HETEREZİGOT yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden hepinize teşekkür edrim.Bu arada sevgili Gila Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini sana ve diğer tüm annelere:)
Faktör V G6191A (Leiden) :NORMAL, Prothrombin G20210A: NORMAL, MTHFR C677T:HETEREZİGOT
sonucların benmki,lye aynı.biz kötünün iisiyiz sülalcim..cünkü sonucumuz heterezigot..tek yapmamız gereken yada benm yaptığım diim.hamilelik öncesi folik asit ve babyprin basladım..hamile olduğumu anladığım an (kalp atımını beklemeden)keseyi rahim içine yerleşmiş gördükten sonra hemen heparin iğnelerine basladım..bnm dozum 0,4.bunu doktorun ayarlıycak.umarım sennde hayırlı haberlerini alırıza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?