- 29 Nisan 2008
- 6.431
- 2
- 156
Sevgili celenciğim güzel haberlerini bekliyorum hergün okuyorum seni seninle aynı sorunu paylaşıyoruz MTHFR CT 677 Heterezigot sen mutlu sona ulaştığında kendim ulaşmış kadar çok sevineceğim benim olmuş gibi mutlu olacağım canım bizleri habersiz bırakma sakın bu şekilde gebe kalıp mutlu sona ulaşan arkadaşlar varsa onlarında desteğini bekliyorum
bitanem seni o kadar ii anlıyorum ki.kendimde bu durumu öörendiğimde dünyada tek benm sandım.sonra bi sitede rastladım benm gibi 2 bayan. bebişlerine hamile.hatta birinin ikiz kızdı.ikiside doğal yolla hamile kalms.aynen senn gibi oldum bene.onları takip ediyor onlar ne yaptıysa aklı alıp bende yapmaya calısıyordum..ve nitekim onlarla tanıstıktan 1 ay sonra hamile kaldım.hamilelik öncesi ne yapmıslarsa yapmıstım bende zaten.bu durum hamileliğimi öörendiğim andan itibarende deişmedi..
ve inanıyorumki sulalcim sende en kısa zamanda bana-bize müjdeli haberini vericeksin..burda daha ne kadar güzel günler yasayacığımız vereceğin haberle göstereceksin:1hug: