slm mserap,
canım o hep birşeyler eksikmiş hissi bizi yiyip bitiriyor inan. ben kendimde de aynı hisleri sürekli yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. histeroskopi ile ilgili soruna ben cevap vermeye çalışayım. öncelikle kürtajlarından sonra kanama miktarının kesilmesi yada çok azalması gibi bir sıkıntın yoksa sorun yoktur diye düşünüyor doktorlar. tabi birde ultrasonla endometrium kalınlığına bakarakta kabaca bu konuda fikir sahibi olabiliyorlar. bu tarz sorunların yoksa bence dert etme bu konuyu derim. birde eşine ve sana genetik inceleme yapılması ile ilgilide bana yapılmıştı fakat genetikteki doktor aslında gerek olmadığını söylemişti. çünkü bebekten aldıkları parçada genetik bir sorun yoksa büyük ihtimalle sizde de yok demek oluyor. yani o öyle açıklamıştı. yani düşük metaryeli incelendiği için içini rahat tut. söylemesi kolay biliyorum fakat gerçekten rahat olmaya çalış. sonuçta stres daha çok etkiliyor bizleri.
merhaba ayşe teşekkür ederim verdiğin bilgiler için haklısın insanın kafasında takılı olanlar bir türlü cevap bulamadığı sorular insanı bitiriyor düşünmemek istiyorum bütün yaşadıklarımı ama hep kafamın bir köşesinde hiç çıkmıyor aklımdan stressiz günüm hatta saatim yok adetimde gecikti zaten artık psikoloğa gitmeyi düşünüyorum başka çarem kalmadı belki faydası olur rabbim hepimizin yardımcısı olsun