seybay mrb.öncelikle hayırlı olsun allah kucağına almak nasip etsin.benim aynı şekilde mthfr c 677t ve1298 heterozigot mutasyonu çıktı 4.düşükten sonra ...doğal yolla mı hamile kaldın? daha önce yaşadığın gebelik kaybın varmı?:çok üzgünüm:
seybay mrb.öncelikle hayırlı olsun allah kucağına almak nasip etsin.benim aynı şekilde mthfr c 677t ve1298 heterozigot mutasyonu çıktı 4.düşükten sonra ...doğal yolla mı hamile kaldın? daha önce yaşadığın gebelik kaybın varmı?:çok üzgünüm:
simge merhaba nasılsın yarın test yapacaktın durumlar nasıl heyecanlımısın güzel haberlerini bekliyorum
selam canım,evet yaptırcaktım ama dün karnımda adet olcakmışım gibi ağrı vardısenağlama
sakın moralini bozma biliyosun hamile olsan bile adet sancısı gibi ağrılar olabiliyor bunları kafana takma gönlünü rahat tut inşallah bu sefer olacak senin için dua ediyorum :Saruboceq:
simgecim bende merak ediyorum test yapmadın galiba daha ama bilmiyorum nerde oturuyorsun ama bucada doruk tıp merkezinde b hcg testini 10 tl yapıyorlar bilgin olsun çünkü başka yerlerde 30 civarı olabiliyor
ayrıca arkadaşlar ben 9 eylül üvn faktor 5 verdim 1 ayı geçti hala sonuç çıkmamış neden acaba ne zaman çıkar bu sonuç bilgisi olan varmı arkdaşlar
ESERizmir sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
seybay çok sevindim hemde üç tane tek seferde üç bebek ne güzel bir daha da hamilemiyim değilmiyim yok oldu olmadı sıkıntın olmayacak ohh ya ne güzel keşke benimde ikizim olsa bir daha çocuk düşünmeme tek seferde bunları atlatmış olurum inş sorunsuz geçer hamileliğin canım
merhaba güzin senle sorunlarımız aynı bendede mthfr 677 ve 1298 heterezigot sorunum var sen hangi tedavileri uyguluyorsun son düşüğünden sonra ne kadar zaman geçti ve gebelikte ne kullanıcağın hakkında bilgi verdimi doktorlar cevaplarsan sevinirim
canım ben 22 ekimde 5.düşüğümü yaşadım.doktor 2 ay yeterli dedi ama ben 88 gün sonra adet gördüğüm için bekledim.26 ocak tarihi itibari ile korunmayı bıraktık.artık bu son olur inş.diyorum ama takdir allahın ben biz elimizden geleni ne kadar yapsakta ....su an hergün bemiks ve megadyn hamileler için olanını kullanıyorum hamile kaldıktan sonra kese göründükten sonra iğne ..allah hepimize nasip etsin ...:CüvCüv:
Seybay tşk ederim.allah seninde gönlüne göre versin canım.:ecrin_bebek
canım ben 22 ekimde 5.düşüğümü yaşadım.doktor 2 ay yeterli dedi ama ben 88 gün sonra adet gördüğüm için bekledim.26 ocak tarihi itibari ile korunmayı bıraktık.artık bu son olur inş.diyorum ama takdir allahın ben biz elimizden geleni ne kadar yapsakta ....su an hergün bemiks ve megadyn hamileler için olanını kullanıyorum hamile kaldıktan sonra kese göründükten sonra iğne ..allah hepimize nasip etsin ...:CüvCüv:
poligonda çağdaş tıp var oraya sordum 30 dediler,hıfsızhhayı aradım tel.de fiyat vermedi çıkan kişi.beklesem mi pazartesiyi ya da yaptırsam mı yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?