canım benim ben iki düşüğümdede kan pıhtılaşmasından haberim yoktu.yani aspirin ve iğne kullanmadım.şimdi üçüncü denemem 2.düşükten sonra 5 ayda toparlayabildim kendimi ve şu an 4+6haftalık hamileyim.fraxiparin 0.3mg günde 1 kez yapıyorum gene aspirini 80mg,becozyme her gün 1 tane içiyorum.folbiolüde sadece haftada iki gün alıyorum.canım benim ben şuan korkuyla karışık heyecan yaşıyorumç.yani girdik bir yola bakalım hayırlısı inşallah bu defa rabbim yüzümüzü güldürür ve isteyen herkese nasip eder.pes etmemek lazım çok duaya ihtiyacımız var.allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım ALLAH tamamına erdırsın ınsallahh güzzel seyler dusun güzel seyler olsun .... bırbırımıze dualarımız esırgeyemeyelım elımızden gelenı yapaıyoruz ALLAHIM ne olur onlar sana emanet meleklerımızı koru saglıcakla kucagımza almayı nasıp etttt...:Saruboceq::Saruboceq:.
Selvihancim Allah tamamina erdirsin Insallah.
Hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder Mevlam insallah.
merhaba kahvelokum bende sinan beyin hastasıyım senin rahatsızlığın ne?benimde aynıları olmuştu olabilir demişti.ama sen yinede sor derim.birde neler kullanıyorsun ne zaman tekrara dene dedi cevaplarsan sevinirim.sevgiler...
teşekkür ederim canım.amin darısı hepinizin başına inşallah.sevgiler...canım tebrıkler gule gule buyut bebısını ayy cok sevındım darısı bızlere ınsallahhhhgamyoncuiremsu
redrosecim tebrik ederim canım hayırlı evlat olsun sağlıkla sıhhatle allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
mrb arkadaslar yine bebeğimi kaybettim biraz lekeler gelmisti doktor normal olduğunu hiç kalkmadan yatmamı söylemisti doktora gittiğimde kalb atısı vardı 3 gün sonra yine gittim kalp atısı durmusyine okadar cok ağladımki sanki hiç bebeğim olmayacak gibi geliyo artık ne yapcamı sasırdım bu ücüncü bebeğim korkularım artık dahada arttı size negibi testler yapıldı arkadaslar iğne bile kullandım bende kan pıhtılasması varmı yokmu bilmiyorm doktor iğne kullandırdı ben anlam veremedim buna
mrb arkadaslar yine bebeğimi kaybettim biraz lekeler gelmisti doktor normal olduğunu hiç kalkmadan yatmamı söylemisti doktora gittiğimde kalb atısı vardı 3 gün sonra yine gittim kalp atısı durmusyine okadar cok ağladımki sanki hiç bebeğim olmayacak gibi geliyo artık ne yapcamı sasırdım bu ücüncü bebeğim korkularım artık dahada arttı size negibi testler yapıldı arkadaslar iğne bile kullandım bende kan pıhtılasması varmı yokmu bilmiyorm doktor iğne kullandırdı ben anlam veremedim buna
tsk ederim arkadasım Allah kimseye yasatmaz insallah bir daha bende böyle testler yapılmadı ben bunları yeni öğrendim doktor bana bu testlerle igili bisey söylemedi acaba kendim istesem yaparlarmıgeçmiş olsun nisaaacım,allah bir daha yaşatmaz umarım.okudukça kendim yaşamış gibi oldum.benim de 6 ay oldu 2. düşüğüm olalı.pıhtılaşma testlerini 9 eylülde yaptıramadım 2 düşükte yapmıyolarmış,bileydim 3 derdim dedim doktora da hatta,onlar için ne kadar basit deniceksin tekrar diyorlar.neyse geçen hafta özelde yaptırdım mecburen,haftaya p.tesi sonuçları alıcam bakalım.
antikardiyolipin antikor
faktor 5 leiden
mthfr c677t
yaptırdığım testler bunlar.izmide ömer sudekan'a gidiyorum o verdi bu testleri.test sonuçlarına göre bişey söylicek heralde.şu anda coraspin 100 ve elevit kullanıyorum,akşamları da folbiol içiyorum.folbiolü dr. vermedi ben kendim başladım.bir zararı olacağını sanmıyorum.yine aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?