selam kızlar, kan pıhtılaşması olan hetorozigot olan gebe arkadaşlar sorum size. günde folbiolu ne kadar içiyorsunuz. folbiolu dr.bana haftada 2 gün içmen yeterli olur dedi.burdaki arkadaşların çoğu hergün içiyor.her gün içmenin bizim gibi olan hastalara zararımı varki.haftada iki gün folbiol yeterli diyor.bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarlarsa çok sevinirim.tüm canlara sevgilerle .
Paptyasüreyya canim beni sormussun.
Bende bu ay asilama olmadi doktorum tatilde. Bizde esimle dogal yollarla denemeye karar verdik. Hayirlisiyla Insallah tutar ve önemli olan tabiki hamileligi devam ettirebilmek.
Bazen bunalimlara giriyorum, helede cevremdeki hamile olan benden kücük olan arkadaslarimi görünce.
Iki arkadasim cok yakinda dogum yapacak. Benden kücük olan kardasim martta dogumu ve görümcemse iki aylik hamile.
Yani cevrem hamile kadinlarla dolu ve bu cok zor dayanilmasi cok güc olan bir duygu.
Icim buruk bu siralarda. Morelim ise yerlerde sürünüyor.
Bazen esime beklemekten biktigimi söylüyorum.
Sana cocuk falan yapamam ben cok istiyorsan git baska bir kadinla evlen o sana yapsin cocuk ben yapamiyorum iste diye isyan bile ettigim oluyor.
Günler iste böyle gelip geciyor senağlama
ARKADAŞLAR allah hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı sıhhatlü bebişler versin inşallah üzülmeyin kızlar mutlaka olacaktır bu sorunu yaşayıpta bebğine kavuşan arkadaşlara bir sorum var 28 haftalık hamileyim ve dr um 32 . hadftadan sonra iğneyi 3 günde bir yapalım diyor bu da beni korkutuyor bebğime bir şey olur diye doğum yapan arkadaşlar bir yardımcı olabirillr mi bir de kaçıncı haftalarında sezryene alındılar teşekkürler
ARKADAŞLAR allah hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı sıhhatlü bebişler versin inşallah üzülmeyin kızlar mutlaka olacaktır bu sorunu yaşayıpta bebğine kavuşan arkadaşlara bir sorum var 28 haftalık hamileyim ve dr um 32 . hadftadan sonra iğneyi 3 günde bir yapalım diyor bu da beni korkutuyor bebğime bir şey olur diye doğum yapan arkadaşlar bir yardımcı olabirillr mi bir de kaçıncı haftalarında sezryene alındılar teşekkürler
36 da bıraktım 38 de doğum oldu.keske bnm doktorumda sennki gibi 3 günde 1 vurul deseydi.hiç vurulmayınca daha cok evham yapıosunbenneyaptımki
canım nasılsın tatlı bebeğin nasıl,sencede 28 hafta daha erkendeğilmi nerdeyse 10 hafta öncesinden azaltırıyormuş,öptüm sizi :1hug:
ay neguzel demk 3. nazlılarımızda geldi redrose tebrıkler canım gule gule buyut ınsallah kızlar dua edın bızde bebeklerımızı kucagımıza alalım ŞENNN ve CELENNN bebıslerle zamnın nasıl ectıgının farkına bıle varmyosunuz dımııı allah analı bablı saglıKlı gunlerde buyutsun darısı bız gıbı yuregı bebek askıyla yanan herkesın basına aminnnnnnnn
yok 32den sonra azaltıcaka.s ama yinede erken geldi bana:uhm:
tuğcecim iiyiz cok şükür.cemre acayip kucağa alıştıbenneyaptımki o yuzden butun zamanımı alıo desem yeridira.s
siz nasılsınız??hazırlıklar basladımı??
canım bende heterozigotum hergün alıyorum folbiol aynı soruyu bende Şen'e sordum. o da hergün kullanmış. benim doktorrumda hergün dedi. yarın kontrolüm var gidince tekrar sorarım ne kadar devam edilecek diye.ama hergün alan çok onu biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?