Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba selvihan bende heterozigotum gebe kalinca doktorum 1 aylikken filan biraktirdi ama ben daha once uzunca bir sure kullanmistim doktorum vucudumun stok ettigini artik kullanmamin gerekli olmadigini soyledi ve bende biraktim sen ne kadarlik gebesin ayrica uc ayliktan sonra zaten gerek kalmiyor folik asite cunku biz heterozigotuz sevgilerle a.s.

canım ya ne kadar zor bı durum anlayabılıyorum cunku bende aynı seylerı yasıyorum ınsanlar kırlırmı kırılmazmı demeden konusuyolar ıste... rabbım hayırlısını versın bence esıne oyle seyler soyleme bazen bende soyluyorum ama 2 dk onra pısman oluyorum zamana bırakmaktan baska caremz yok bırbırımıze destek olmalıyız ıstermıydık herkee ımrenerek bakmak ama elımızden bısey gelmıyor ıste sabır ve duayla RABBIM yuzumuzu guldursun ınsallah.......

ARKADAŞLAR allah hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı sıhhatlü bebişler versin inşallah üzülmeyin kızlar mutlaka olacaktır bu sorunu yaşayıpta bebğine kavuşan arkadaşlara bir sorum var 28 haftalık hamileyim ve dr um 32 . hadftadan sonra iğneyi 3 günde bir yapalım diyor bu da beni korkutuyor bebğime bir şey olur diye doğum yapan arkadaşlar bir yardımcı olabirillr mi bir de kaçıncı haftalarında sezryene alındılar teşekkürler

canım doğum yapan arkadaşlardan celen35 doğuma 2 hafta kala bıraktı diye biliyorum,diğer arkadaşımız şen hiç bırakmadı çünki erken doğum yaptı bide günde 2kez vuruyordu,bende Allah ın izniyle hamileyim doktor hiçiğneyi bırakmaktan veya azaltmaktan hiç bahsetmedi bencede çok erken daha 28.haftadasın sen heterozigotmusun homozigotmusun istersen başka bir doktorla daha görüş bu haftaya kadar gelmişsin Allah korusun bebeklerimizi,iğnenin dozu ne kadar

36 da bıraktım 38 de doğum oldu.keske bnm doktorumda sennki gibi 3 günde 1 vurul deseydi.hiç vurulmayınca daha cok evham yapıosunbenneyaptımki

36 da bıraktım 38 de doğum oldu.keske bnm doktorumda sennki gibi 3 günde 1 vurul deseydi.hiç vurulmayınca daha cok evham yapıosunbenneyaptımki

canım nasılsın tatlı bebeğin nasıl,sencede 28 hafta daha erkendeğilmi nerdeyse 10 hafta öncesinden azaltırıyormuş,öptüm sizi :1hug:

canım nasılsın tatlı bebeğin nasıl,sencede 28 hafta daha erkendeğilmi nerdeyse 10 hafta öncesinden azaltırıyormuş,öptüm sizi :1hug:

yok 32den sonra azaltıcaka.s ama yinede erken geldi bana:uhm:
tuğcecim iiyiz cok şükür.cemre acayip kucağa alıştıbenneyaptımki o yuzden butun zamanımı alıo desem yeridira.s
siz nasılsınız??hazırlıklar basladımı??

Merhaba arkadaşlar ;

Nasılsınız , herkes iyidir umarım..

Ben dökülüyorum resmen ...Çok hastayım...Üst solunum-alt solunum bilumum enfeksiyonlar mevcut...5 gündür evden çıkamıyordum.. Bugün biraz hava almak için eşimin yanına geldim..Hala iyileşebilmiş değilim...Bu arada , bu ay korunmadığımız için ilaç da alamadım...Aslında Lütfü bey 2 ay ara istemişti..Buradaki doktorum da bir adet dönemi sonra deneyebilirsin demişti..Ben de bu ay şansımı denemek istedim ...Ama aksi gibi çok fena hastalandım...Bitkisel çözümlerle ve dinlenerek iyileşmeye çalışıyorum..Ateşim yok Allaha şükür , olası bir gebelikte ateş zararlı diye biliyorum çünkü...Bakalım , umarım hemen iyileşirim , çok rahatsız edici bir durum çünkü...Bir de gebelik denediğimiz döneme gelince endişelendim....Bakalım hayırlısı olsun , daha birşey belli değil...

Bu arada sevgili redrose cuğumu kutluyorum...3. bebeğimiz hoşgeldi , sefa geldi...Senin ve bebeğinin iyi olmanıza sevindim canım..Allah anneli babalı büyütsün , hayırlı ömürler versin...Celenciğim çok güzel şeyler dilemiş ona yürekten katılıyorum...Darısı da başımıza inşallah...

Herkese çok selamlar , sevgiler ...( Dualarınızı eksik etmeyin çok hastayım kızlar...)

ay neguzel demk 3. nazlılarımızda geldi redrose tebrıkler canım gule gule buyut ınsallah kızlar dua edın bızde bebeklerımızı kucagımıza alalım ŞENNN ve CELENNN bebıslerle zamnın nasıl ectıgının farkına bıle varmyosunuz dımııı allah analı bablı saglıKlı gunlerde buyutsun darısı bız gıbı yuregı bebek askıyla yanan herkesın basına aminnnnnnnn

amiiiinnnn​
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çok sevindim iyi olduğunuza bırak alışsın canım yerim ben onu Allah nazarlardan esirgesin inşallah bizde sağlıkla sonuca ulaşırsak bende kucağa alıştıracağım miniğimi,bizde hamd ı senalar olsun iyiyiz daha doğrusu bir iyi bir kötü gidiyoruz Allah a emanet,hazırlıklar başladı ama daha çok akrabalar cephesinde bende ufak tefek birşeyler almaya başladım hayırlısı inşallah Allah hepize senin yaşdığın bu mutluluğu yaşatır bizde sağlıkla kucaklarız meleklerimizi.:1hug:

canlar geçen günlerde folbiolle ilgili bir soru sordum cevaplayan olmadı.hamilelik döneminde dr.ler farklı görüşlere sahip.kimi dr.ler folbiolü bıraktırırken kimileri 2gün iç,çoğunluk ise hergün iç diyor.benim de kafam karışıyor.bu folbiolün yarar ve zararı ne ye göre belirleniyor.siz nasıl içiyorsunuz.canlarım yazarsanız çok sevinirim.

kızlar merhabalar....oncelıkle ben sunu soylemelıyım kı doktorum ıgne tedavısını kabul ettı.nasıl oldu bende bılmıyorum.gebelık oncesı baslayalım ama erken kesıcem dedı.20 24. haftalarda kesebılırız dedı.ama sımdılık bunu konusmadım ayrıntılı.ıgneye baslıcam ıcın sevındım baya bı cunku.umutlandım cok.ama ıcımızde bu erken haftalarda ıgnesını kesen oldumu hıc acaba hatırlayan varmı kızlar???
selvıhancım ben folbıolu gunde 1 alıyorum.benım doktorumda haftada 2 demıstı ama hıc dınlemedım onu.hergun alıyorum.cunku folık asıtın zararı yok dıye bılıyorum ben. dualarım senınle canım arkadasım.
celen ve sen cım bebıslerle nasıl gıdıyo kosturmacalar? takıp edıyorum sızı hep,
hamıle arkadasların hepsıne saglıklı gebelıkler dılıyorum.heyecan ve sevıncle takıp edıyorum hepsını.dualarımla ve sevgılerımle....

iigeceler hanımlarrr. ben folik asitle başladım. hamile kalmadan önce 2ay boyunca günde 3tane aldım. hamile kalınca da böyle devam ettim. 2aylıkken folbiole döndüm günde 1 tane. 16 hafta bitince doktorum bıraktırdı.

bende folbiol kullanıyorum hergün doktorum haftada 2 gün demişti.ama ben son 2 aydır hergün içiyorum.hamile kalınca hergün demişti.

sevgili tuğçe ve celen paylaşımlarınınz için çok teşekkür ederim 32. hafta bana da çok erken geldi 38. hafta da sezaryenle alalırız diyor ama daha 6 haftası oluyor o zaman korkuyorum bana iğne ilk kaybımda olduğu gibi kalp atışı yavaşlayınca önlem olsun diye başladı herhangi bir test yapılmadan yani. sonra kalp atışları normale dönünce devam ettik biz de iğneye şimdi korkuyorum erken diye

merhaba kızlar nasılsınız napıyosunuz bakalım keyifler nasıl papatyasüreyyacım özellikle sana sorum hemen hemen aynı zamanlarda yaşadık herşeyi toparlayabildinmi ben baya kilo aldım sıkıntıdan vermeye çalışmalıyım 7 kilo fazlam oldu malesef neyse bakalım sizlere asıl sorum iğne kullandığı halde düşük yapan varmı iğne fazala yada eksik geldiği için düşük yaşayan varsa paylaşırsa çok sevinirim ben delirmeden:)

ben yazmıştım ama sanırım görmedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…