kızlar bebeğim erkekmiş ,
hayırlısı tabi siziznle paylaşmak istedim
merhabalar kızlar ben faktör 5 heterozigot ve mthfr homozigot clexan 0,2 ,coraspin 100 ,folbiol 10 mg kullanan 32 haftalık gebeyim.8 haftalık 2 düşük yaşamıştım .şu anda kızımın herşeyi iyi gidiyor.yaren 76 arkadaşım bizim durumumuzdakiler için sezeryan daha uygun (kanama riski olabileceğinden dolayı ) sitede önceki doğum yapan ve doğumu yaklaşan arkadaşlarıda okursan hepsi sezeryan tercihli.38. hafta dolunca sezeryana alınıyor.bir hafta önceden clexan ve coraspin kesilip doğum sonrası loğusalık süresince bir süre daha kullanılıyor ayrıca loğusalıkta varis çorabıda gerekiyor.sıla arkadaşım ben sabah işe gitmeden 7 de iğneyi ,kahvaltı sonrası coraspin ve folbiolu kullanıyorum sana uygun günün herhangi bir saatini belirleyip hergün aynı saatte iğneyi vurulabilirsin farketmez. Hepimizin yavrularımıza sağlıkla kavuşmasını dilerim bu siteyi takip bizim için çok faydalı ben çok yararlandım kafamdaki şüpheleri azaltıp beni rahatlattı yazılanlar. ihşallah hepimiz bebişlerimize kavuşacağız. sevgiler
merhaba redrose masallahne guzel yolun sonuna gelmissin iste darisi bizlere insallah hayirlisiyla su dogumuda atlatirsiniz bebis ve sen dualarimiz hep sizinle sevgili senle onuda unutmadik haberlerini sabirsizlikla bekliyoruz umarim hersey yolunda gider hersey gonlunce olur insallah sevgili redrosecim :dance:
Masallah redrose allah nazardan saklasın. sen hiç kafana takma, bebişin saglıklı dogsunda, biraz minik olması önemli degil dimi, önemli olan saglık. zaten doktorun yakından ilgileniyormus sürekli nstye sokuyormus seni. o yüzden hiç endişelenme, hamileligin son günleri tadını çıkar. insallah hepimiz saglıkla dogururuz bebişlerimizi. igneyi bende soracam doktoruma. sevgilerlea.s.
iğnemi bacaklardan yapıyoruz. ama eşim çoğu zaman kanatıyor. morardı bütün baxaklarım.180 tane vurulmuşum.sen hangisini kullanıyorsu EFTELYASU ben frakspirin yine üretimi durdurulmuş elimde 11 günlük var.bitince tek tek eczanelerden parayla alıyorum elinde kalanları.hoşçakal
merhaba arkadaşlar,
iki gündür yazılarınızı okuyorum. çok faydalı olduğunu düşünüyorum burdaki paylaşımların.
maalesef bende bir ay önce ikizlerimi kaybettim. 11 haftalıklardı. doktor kontrolünde 9. haftada kalplerinin durduğunu öğrendim. doktorum kan pıhtılaşması sonucu bebeklerin beslenemediği için öldüğünü tahmin etti. bende bunun bir testi olup olmadığını sordum. aslında 3 sefer aynı problem yaşandığında bu testler isteniyormuş. biraz pahalı dedi. bende o testleri yaptırmak istedim gerçekten de 650 milyon tuttu testler. şimdi testin sonucunu aldım. henüz doktora götüremedim ama sanırım kan pıhtılaşması var internetten araştırdım çünkü. doktora götürcem sonuçları bakalım bana nasıl bi tedavi diyecek.
anladığım kadarıyla aspirin ve iğne veriyolar. inşallah herkes o istediği miniklerinine kavuşur sağlıkla sıhhatle inşallah. allah dermansız dert vermesin yeter ki...
hepinize dua ediyorum inşallah bebeklerimize en kısa zamanda kavuşuruz. ben şuan korunuyorum. doktorum 3 ay bekliyelim demişti. bakalım bu sonuçtan sonra ne diyecek. sevgiler...
canım ben coraspini sabah kahvaltısından sonra alıyordum.bu da genelde 8,30 veya 9 civarıydı.iğnemide aksam 18,00 da oluyordum.ve buna genelde dikkat ediyordum.doktora sordum saatli olması sart deil ama yined bööle devam et demişti.tabi bazı durumlarda saatler sasıyodu.iğnemi öölen 2 de vurulduğumda oldu aksam 9 da vurulduğumda.ama cok nadir.ööleki arabada oluyosam o saatte arabayı yol kenarına cekiodk iğneyi vurup devam ediyoduk.ya arkadslar bu ignelerei kullanip cocugunu goguran arkadaslara bi sorum var bu igneleri aksammi yoksa sabahmi vurulmak iyi doktorlar bu konuda ne diyor bide doktorum bana ignenin yani sira aspegic diye bi ilac verdi yani sizn kullandiginiz corasprin gibi adi baska sadece hem igneyi hem bu ilaci ayni anda kullanirken saatleri onemli mi, hani bu igneler kani sulandirdigindan saatleri onemli bence celen sen bilirsin bence igneni kacta vuruluyosun asprini kacta kullaniyosun cevap yazarsan sevinirim
mrrb mumamu, bebişin erkekmiş canım eftelyanında erkekmiş cok sevindim. galiba benimkide erkekmiş. bende 17+0 haftalıkım. 180 igne bana biraz fazla geldi. zaten 4+0 haftalıkken hamile oldugunu ögreniyosun. böyle hesaplayınca benimki 91 tane cıktı. sen hamile kalmadan önce mi vuruluyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?