Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağol sülal bilgilerin için.sanırım doktorların bilgisi vardır bile bile yapmazlar herhalde sansımıza kalmıs birşey desene.ben hamiile değilim önce vermişti doktorum bildiğiniz gibi.kullanmıs olsam bile zararı olacağını sanmıyorum ama 1.5 aydır iğneyi bırakmıstım.tekrar kullanmaya başlayana kadar piyasadan coktan kalkar.hatta kalkmıstır bile.çünkü cok fazla kullanan var bu iğneleri.

ipekk sağol canım inşallah darısı isteyen herkesin başına hoşunuza giden erkek isimler varsa paylaşırmısınız

EFTELYASU cinsiyetini öğrenmişsin .Allah doğumunu da gösterir inşallah.benimde erkek. seninle aynı haftadayız yarın 16 hafta doluyor.bugün burda tıp merkezine 3lü test için gittim .cumartesi sonuç alacam.normalde LÜTFÜbeye gidiyorum her ay ama eve yakın tıp merkezine beraberinde gidiyorum. ben çok düşük yaptığım için .aklım fikrim onda. senin iş yerin hepey uzaktı devam ediyormusun rapor falanmı aldın

mrb mumamu,
canım rapor almadım işe gidiyorum bakalım şimdilik fena değil yorulduğumu bazen çok hissediyorum ama ne yapalım idare ediyoruz.bende bugün verdim salı günü alacağım 3 lü testin sonucunu bana doktor su içmelisin diyor geçen ayda demişti birz artırdım ama yeterli olmamış dedi biraz ona moralim bozuldu . ben halen göbekten vuruyorum iğneyi sen ne yaptın. iyi ne güzel hem aynı dönemiz hemde bebişlerimiz erkek isim düşündünüz mü ben bakıyorum internetten senin aklında olan isimler varsa paylaşda belki bana fikir olur. Sen bebeğinin hissetmeye başladın mı bende hala birşey yok
İnşallah buradan doğum anılarımızı anlatırız birbirirmize.

ya arkadslar bu ignelerei kullanip cocugunu goguran arkadaslara bi sorum var bu igneleri aksammi yoksa sabahmi vurulmak iyi doktorlar bu konuda ne diyor bide doktorum bana ignenin yani sira aspegic diye bi ilac verdi yani sizn kullandiginiz corasprin gibi adi baska sadece hem igneyi hem bu ilaci ayni anda kullanirken saatleri onemli mi, hani bu igneler kani sulandirdigindan saatleri onemli bence celen sen bilirsin bence igneni kacta vuruluyosun asprini kacta kullaniyosun cevap yazarsan sevinirim

merhabalar kızlar ben faktör 5 heterozigot ve mthfr homozigot clexan 0,2 ,coraspin 100 ,folbiol 10 mg kullanan 32 haftalık gebeyim.8 haftalık 2 düşük yaşamıştım .şu anda kızımın herşeyi iyi gidiyor.yaren 76 arkadaşım bizim durumumuzdakiler için sezeryan daha uygun (kanama riski olabileceğinden dolayı ) sitede önceki doğum yapan ve doğumu yaklaşan arkadaşlarıda okursan hepsi sezeryan tercihli.38. hafta dolunca sezeryana alınıyor.bir hafta önceden clexan ve coraspin kesilip doğum sonrası loğusalık süresince bir süre daha kullanılıyor ayrıca loğusalıkta varis çorabıda gerekiyor.sıla arkadaşım ben sabah işe gitmeden 7 de iğneyi ,kahvaltı sonrası coraspin ve folbiolu kullanıyorum sana uygun günün herhangi bir saatini belirleyip hergün aynı saatte iğneyi vurulabilirsin farketmez. Hepimizin yavrularımıza sağlıkla kavuşmasını dilerim bu siteyi takip bizim için çok faydalı ben çok yararlandım kafamdaki şüpheleri azaltıp beni rahatlattı yazılanlar. ihşallah hepimiz bebişlerimize kavuşacağız. sevgiler

merhaba arkadaşlar,
iki gündür yazılarınızı okuyorum. çok faydalı olduğunu düşünüyorum burdaki paylaşımların.
maalesef bende bir ay önce ikizlerimi kaybettim. 11 haftalıklardı. doktor kontrolünde 9. haftada kalplerinin durduğunu öğrendim. doktorum kan pıhtılaşması sonucu bebeklerin beslenemediği için öldüğünü tahmin etti. bende bunun bir testi olup olmadığını sordum. aslında 3 sefer aynı problem yaşandığında bu testler isteniyormuş. biraz pahalı dedi. bende o testleri yaptırmak istedim gerçekten de 650 milyon tuttu testler. şimdi testin sonucunu aldım. henüz doktora götüremedim ama sanırım kan pıhtılaşması var internetten araştırdım çünkü. doktora götürcem sonuçları bakalım bana nasıl bi tedavi diyecek.
anladığım kadarıyla aspirin ve iğne veriyolar. inşallah herkes o istediği miniklerinine kavuşur sağlıkla sıhhatle inşallah. allah dermansız dert vermesin yeter ki...
hepinize dua ediyorum inşallah bebeklerimize en kısa zamanda kavuşuruz. ben şuan korunuyorum. doktorum 3 ay bekliyelim demişti. bakalım bu sonuçtan sonra ne diyecek. sevgiler...

asyamm cok gecmis olsun canim,
sonuclarini yazarsan burdaki arkadaslarla elimizden geldigi kadar yardimci olmaya calisiriz.
Genelde hep ayni seyler cikiyor canim.

canim
canim. yani ignelere ne zaman basladin bide ignelerin kac mg . diyecegim kafamda soru isaretleri var bu ig,elerin kullaniminda biliyomusunuz bu igneleri aslinda yatalak insanlara yapiyorlarmis hareketsizlikten kanlari pihtilastigi icin bizde hem bu igneleri kullanip hem hareklet halindeyz o yuzden merak ettim kacta ignelerin yapildigini uykudan onceyse cunku uykuda hareksizis diger arkadaslardan da ogren saat kacta yapildigini benim doktorum bana 140 mg asprin 40 mg igne verdi seninki igneler kac mg insallah hayirlisiyla yavrunu kucagina alirsin .

Son düzenleme:
EFTELYASU bende henüz bebeğin oynamasını hissetmedim. ultrosonda oynuyor geç hissedecem galiba. çokta kendimi dinlemiyorum. arkadaşlarkarınlarını sevince oynadıklarını söylüyorlar.ama karnım çok büyüdü. kendimi daha şimdiden hantal hissediyorum. minyon tipliyim ondan galiba.birde karnım aşırı kaşınıyor deri gerildiği için galiba.şu an baş gövde arası 10cm bacaklar hariç dedi doktor. ortalam 16cm gibidir.bende gün boyu ayaktayım okulumuz tam gün benim ilkokul biran önce kurban bayramı tatili gelsin diye iple çekiyorum.bulantılarda devam ediyor eskisine göre azaldı.ama sabahları çok oluyor.1.5 kilo almışım.2 kilo vermiştim64 le başlamıştım 62 ye düştüm dün 65.5 olmuşum. seninde bildiği beğendiğin erkek isimleri varsa yazarsan sevinirim.

iğnemi bacaklardan yapıyoruz. ama eşim çoğu zaman kanatıyor. morardı bütün baxaklarım.180 tane vurulmuşum.sen hangisini kullanıyorsu EFTELYASU ben frakspirin yine üretimi durdurulmuş elimde 11 günlük var.bitince tek tek eczanelerden parayla alıyorum elinde kalanları.hoşçakal

ben fluxlum kullanıyorum 0.4 lük ben hala göbekten vuruyorum doktor yine göbekten dedi bu sefer göbek deliğinin altınıda dahil etti, bende kanamıyor ama morarma çok birde ilacı verirken artık çok canım yanıyor ama ne yapalım çaremiz bu Allah başka dert verip derman aratmasın, bende 50 kiloydum 51.4 olmuşum yani 52 toplam 2 kilo almışım doktor normal dedi benim bulantılarım oldukça azaldı kalsiyum testi istedim doktordan süt içemiyorum dedim kalsiyuma normal dedi sevindim ama suyu az içiyorsun dedi çok iç dedi günlük en az 3 litre içi diyor sadece 3 litre su . çarşamba 3 lü testin sonucunu alacağım bakalım hayırlısı İsim olarak Eren. Burak Berke aklıma geliyor ama çokda içime sinmiş isimler değil arıyorum hala . Sen kaçıncı sınıfları okutuyorsun yorucu olur valla benimde işim gereği insanlarla muhattap oluyorum ama beni yoran yol belim çok ağrıyor ortopedik yastık almayı düşünüyorum .

inşallah canım inşallah hepimiz en güzel şekilde sonuca ulaşırız bebişlerimizi kucaklarız doya doya.Allah hepimize yardım etsin.sevgiler..

canım sağol Allah hepimizi nazarlardan saklasın.inşallah sağlıklı olur en büyük korkum bu zaten yoksa doğunca ben ona gözüm gibi bakarım büyütürüm.Allah yardımcımız olsun.sevgiler...

mrrb mumamu, bebişin erkekmiş canım eftelyanında erkekmiş cok sevindim. galiba benimkide erkekmiş. bende 17+0 haftalıkım. 180 igne bana biraz fazla geldi. zaten 4+0 haftalıkken hamile oldugunu ögreniyosun. böyle hesaplayınca benimki 91 tane cıktı. sen hamile kalmadan önce mi vuruluyordun?

dr.un üniversite hastanesine sevk etmiş olsaydı testleri bedava yaptırırdın ben öyle yaptım.
5 aylık bebek karnımda ölmüştü 4 ay korunduktan sonra tekrar gebe kaldım 34 haftalık gebeyim ve 7 aydır hergün iğne oluyorum.

canım ben coraspini sabah kahvaltısından sonra alıyordum.bu da genelde 8,30 veya 9 civarıydı.iğnemide aksam 18,00 da oluyordum.ve buna genelde dikkat ediyordum.doktora sordum saatli olması sart deil ama yined bööle devam et demişti.tabi bazı durumlarda saatler sasıyodu.iğnemi öölen 2 de vurulduğumda oldu aksam 9 da vurulduğumda.ama cok nadir.ööleki arabada oluyosam o saatte arabayı yol kenarına cekiodk iğneyi vurup devam ediyoduk.

maşallah maşallah forumu erkek bebişler basmısssŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…