Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mrb 06EE hamile kalmadan önceki aylarda folik asit ve coraspin aldım.
hamile kalınca da (yani adet tarihimin geciktigi ilk gün) vakit kaybetmeden
0,4lük clexan, folik asit, yarım coraspin, progestan4tane.
12 haftalıkken progestanı bıraktım elevit basladım (vitamin)
işte böyle canım. bi de diyeti sormussun, doktorum bişey demedi. yani diyet falan yapmıyorum.
sende insallah en yakın zamanda hamile kalırsın. biraz sabır dimia.s biliyosun bizim risklerimiz hiç bitmiyor. insallah hepimiz bebiş sahibi oluruz.
yine soracagın bişe varsa seve seve yanıtlarım.
sevgiler

şen nasıl? haberi olan varmı? yanlış hatırlamıyosam bu aralar izine çıkmış olmalıydı. insallah bize bişeler yazar. eminim benim gibi merak edenler vardır

CELEN Şenden haberin varmı doğum iznine çıkması lazımdı. yazmayınca merak ettim.sen görüşüyorsundur.5 aralıkta doğumu vardı.bilgilendirirsen sevinirim.

maalesef canım.hiç hberim yok.ama aklım onda.umarım hersey yolundadır:sm_confused:

banada doktorum 04 mg igne 140 mmg de aspegic yazmis insallah hepimizin hamileligi yolunda gider Allah herkez yardim etsin o oyle buyuk ki dilese tasa can verir ben sadece artik ona suginiyorum bakalim ne olucak

aysecım sen coraspın kacla bırlıkte almıstın bana 300 le verdı ama fazla gıbı geldı
bırde dun aksam almadım bu aksam ıkısını alsan ne olur acaba
tesekkur ederım gercekten ıcıme su serptın canım benım

sevgili gelgit isterseniz firmanın telini vereyim oradan yetkililerle görüşebilirsiniz. 0212 339 10 53
0212 3391000
ben firmayla görüştüm ve hamilelerde bu ilacın reçete edilmemesi gerektiğini söylediler.....

teşekkür ederim canım.aradım şimdi.görüşmeseydim aklımda soru işareti kalacatı haftaya doktorumada soracağım.görüştüğüm kişi bana sadece bir serinin çinde üretildiğini ve etken maddesinin hamilelere uygun olmadığını söyledi.yanı hepsi için geçerli değilmiş.doktorlarımıza sorduğumuzda bizi yönlendirecekmiş.ben 0.4 kullanıyorum dedim ancak bir 0.4 yada.0.6 lik diye ayırmamışlar sadece bir seri numarası varmıs o yasaklanmıs.o seride olan iğneleri kullanmamalıyız yoksa kullanılabilinirmiş.
tekrar teşekkür ederim.

Kızlar hangi seri peki bunu biliyormusunuz ne bileyim numarası filan varmı çok telaşlandım şimdi benim elimde daha 15 günlük clexane var ne yapsam ki

sülalcım bunu doktorlara maillle bilgilendirmişler.benim elimde olmadığı için seri numarasını veremedim.ama senin elinde seri numarası vardır.iğnenin üstünde numarayı ara ve sor bendeki seri bu diye.elimde iğne olsaydı ben soracaktım.madem elinde iğne var sen sor hem almıs olursun seri numarayı bizide bilgilendirirsin.zaten sekreter direk ilgili doktora yönlendiriyor.

merhaba kızlar. şu clexan meselesini araştırım dedim. eczacı arkadaşımı aradım. onun verdigi cevabı aynen size aktarıyorum.
BİZE GELEN BÜTÜN İLAÇLAR SAGLIK BAKANLIGI ONAYLIDIR. ÇİNDE ÜRETİLENLER İSE KAÇAK İLAÇLARDIR VE ONLAR BAKANLIKTAN GERİ GÖNDERİLİRLER. ÖYLE Bİ DURUM OLSA EN AZINDAN ECZACI ODASNIN BİLGİSİ OLURDU. YİNEDE İÇİN RAHAT ETSİN DİYE ARASTIRACAM dedi.
ben arkadasıma güveniyorum bu konuda çünkü hem işinde çok bilgilidir hemde adana eczacı odası başkan yardımcısıdır. bi de aynı iğneyi annesinde yapıyor (kalp rahatsızlıgı için).
eger öyle bişey var diye geri arasa size yazarım.

CELENCİM Şenin ismini biliyormusun gerçek ismi Şenmi . ben bu hafta LÜTFÜ beye gideceğim kendisini sormak isterim.10 gündür girmiyor merak ettim.

muamu mrb bende şeni merak ediyorum arada girerdi
izne ayrılacağım demişti benim aklıma annesinin yanında kalacak doğuma kadar internet yoksa o yüzden girmiyordur diye geçti ama merak da ediyorum bilgi alırsanız benide bilgilendirirmisiniz
bu arada yarın doktora gideceğim bebeğim 16 haftanın içinde çok heyecanlıyım arkadaşlar

herkese merhaba arkadaşlar;bugün doğum için gün aldık(16 aralık) ama daha öncede söylemiştim bebeğim biraz küçük gelişimi biraz geriden geliyor 3 günde bir nst dedi doktorum acil bişey olursa hemen alacak doğuma.inşallah sorun yaşamayız dualarınızı esirgemeyin lütfen.bu clexan iğneyle ilgilimi bilemiyorum tam olarak ama bugün doktorum iğnemizin dozu 3200 lük yani uygun dedi.sonrada tam olarak anlayamadığım bir rakam söyleyerek onlar yasaklandı dedi.ama bu sizlerin dediğimi bilmiyorum ben fluxum kullanıyorum çünkü.doktorlarınızın bilgis muhakkak vadır yani sorun onlara mutlaka hem bilgileri yoksa bile onların bilgi edinmesi daha kolay ve çabuk olur hatırlatmış olursunuz yani.öpüyorum hepinizi.sevgiler...

canım ilacın içinde perspektifi var onda yazıyor unutulan ilaçlarla ilgili yapılması gerekenler diye. 24 saat içerisinde unutulan ilaç herhangibir saatte alınır diğer ilaçlar önceki gibi alınan saatlerde devam edilir diyordu. ikisini birdende aynı saatte alabilirsin yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. sadece gebelikte korunmak için ek bariyere gerek olduğuda yazıyordu. onun dışında ek birşey yapmana gerek yok diye hatırlıyorum. bu arada ben zaten 100mg lik coraspirin kullanıyorum. bir yıl oldu kullanmaya başlayalı. o yüzden belkide doktorum önemli olmayacağını söylemiştir. bir ay için 300 lük kullansanda çok olumsuzluk yaratacağını sanmıyorum. içini rahat tut. umarım bu kistlerden bir an önce kurtuluruz.

merhaba redrose masallah ne guzel yolun sonuna gelmissin iste darisi bizlere insallah hayirlisiyla su dogumuda atlatirsiniz bebis ve sen dualarimiz hep sizinle sevgili senle onuda unutmadik haberlerini sabirsizlikla bekliyoruz umarim hersey yolunda gider hersey gonlunce olur insallah sevgili redrosecim :dance:

canım cok sagolasın ılgılendıgın ıcın tesekkur ederım
prospektusu okuyorumda kullanan bırındende duymak daha ferahlatıyor benı
cok opuyprum

Masallah redrose allah nazardan saklasın. sen hiç kafana takma, bebişin saglıklı dogsunda, biraz minik olması önemli degil dimi, önemli olan saglık. zaten doktorun yakından ilgileniyormus sürekli nstye sokuyormus seni. o yüzden hiç endişelenme, hamileligin son günleri tadını çıkar. insallah hepimiz saglıkla dogururuz bebişlerimizi. igneyi bende soracam doktoruma. sevgilerlea.s.

Kızlar dün iğne konusunda biraz daha araştırma yaptım ve aldığım habere göre bunlar piyasaya sürüleli zaten 2, 2,5 ay kadar olmuş piyasada bitmiştir diye düşünüyüroruz artık dedi. bunların gebelikte kesin sakıncası olur diyemiyoruz kesin olmaz da diyemiyoruz bu yüzden kullanılmamasını öneriyoruz zaten dedi seri numarasına bakamadık malesef çünkü elimdeki iğnelerin barkod kısmında yazıyormuş onuda eczane almış yani anlayacağınız işimiz Allaha kaldı bu yeni bir hadise değil ben çoktan o iğnelerden kulanmış olabilir hemde kaç kutu 2,5 aydır piyasadaymış sonuç olarak ve çin üretimi kesinlikle durmuş bir çok hamile arkadaşımızında kullanması muhtemel dediği gibi bitmiş bile olabilir piyasada hiç az bi zaman değil 2,5 ay

bende clexane 0,4 iğne oluyorum hemde aylardır böyle bir durumu ilk defa duyuyorum dr.uma söylesem nete girme der bana.. aralık ayında doğum yapacağaım allah nasip ederse ve iğnelere devam dedi dr.iğne kullanıp doğum yapan arkadaşlar normal doğum mu sezaryenmi olacaksınız bana dr.um sezaryen dedi.

Kizlar Merhaba ,
nasilsiniz insallah iyisinizdir.
Ignelere basladigimi daha önce yazmistim sizlere.
Bende doktorumu arayip kanimin incelip yada incelmedigini nezaman kontrol edecekler diye sordum cünkü benim burdan ve internetten okuduguma göre haftada bir defa bakilmasi lazimmis.
Doktorumun dedigine göre iki hafta sonra bakacakmis ozamana kadar birsey olmazmis.
Birde bana calcium habi almam gerektigini söyledi igneleri uzun bir süre alinca kemik erimesi yapiyormus insanda.
Hap ve ilac deposuna döndü vucudum. Bir avuc hap aliyorum.
Allahim Insallah bu cabalarimizin karsiligini verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…