lal82,maşaallahAllah tamamına erdirsin.:CüvCüv:takibinde neler yapılıyor,doktorun neler verdi beni de bilgilendirrsen sevinirim.iğne ve coraspirin demişsin dozları ne kadar birde diyet felan yapıyormusun?iğneye ne zaman başladın?çok sordum demi gelişmeleri bana da söylersen mutlu olurum şimdilik bu kadar yine görüşürüz inşaallah :1hug:
CELEN Şenden haberin varmı doğum iznine çıkması lazımdı. yazmayınca merak ettim.sen görüşüyorsundur.5 aralıkta doğumu vardı.bilgilendirirsen sevinirim.
ipekcim merhaba,
güzelim benimde aşılama tedavisi sırasında kullandığım ilaçların etkisiyle iki tane 3cmlik kistim oluştu. biri sağ diğeri sol yumurtalığımda. doktorum banada yasmin verdi. bende 8 gündür kullanıyorum. hergün düzenli aspirinde kullandığım için o kadarda etkilemez düşüncesindeyim. hatta ben özellikle sordum doktoruma kan pıhtılaşması problemim var kullanmam sakıncalımı diye. o da bir iki aylık kullanımda sorun yaratmayacağını risklerin uzun süreli kullanımda artacağını söyledi. ayrıca buradan okuduğum kadarıyla hapları yarıda bırakmak olumsuz sonuçlar doğurabiliyormuş. bence doktoruna güven ve kalan haplarınıda bitir. umarım bir an önce erir kistin.
sevgili gelgit isterseniz firmanın telini vereyim oradan yetkililerle görüşebilirsiniz. 0212 339 10 53
0212 3391000
ben firmayla görüştüm ve hamilelerde bu ilacın reçete edilmemesi gerektiğini söylediler.....
aysecım sen coraspın kacla bırlıkte almıstın bana 300 le verdı ama fazla gıbı geldı
bırde dun aksam almadım bu aksam ıkısını alsan ne olur acaba
tesekkur ederım gercekten ıcıme su serptın canım benım
canım ilacın içinde perspektifi var onda yazıyor unutulan ilaçlarla ilgili yapılması gerekenler diye. 24 saat içerisinde unutulan ilaç herhangibir saatte alınır diğer ilaçlar önceki gibi alınan saatlerde devam edilir diyordu. ikisini birdende aynı saatte alabilirsin yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. sadece gebelikte korunmak için ek bariyere gerek olduğuda yazıyordu. onun dışında ek birşey yapmana gerek yok diye hatırlıyorum. bu arada ben zaten 100mg lik coraspirin kullanıyorum. bir yıl oldu kullanmaya başlayalı. o yüzden belkide doktorum önemli olmayacağını söylemiştir. bir ay için 300 lük kullansanda çok olumsuzluk yaratacağını sanmıyorum. içini rahat tut. umarım bu kistlerden bir an önce kurtuluruz.
herkese merhaba arkadaşlar;bugün doğum için gün aldık(16 aralık) ama daha öncede söylemiştim bebeğim biraz küçük gelişimi biraz geriden geliyor 3 günde bir nst dedi doktorum acil bişey olursa hemen alacak doğuma.inşallah sorun yaşamayız dualarınızı esirgemeyin lütfen.bu clexan iğneyle ilgilimi bilemiyorum tam olarak ama bugün doktorum iğnemizin dozu 3200 lük yani uygun dedi.sonrada tam olarak anlayamadığım bir rakam söyleyerek onlar yasaklandı dedi.ama bu sizlerin dediğimi bilmiyorum ben fluxum kullanıyorum çünkü.doktorlarınızın bilgis muhakkak vadır yani sorun onlara mutlaka hem bilgileri yoksa bile onların bilgi edinmesi daha kolay ve çabuk olur hatırlatmış olursunuz yani.öpüyorum hepinizi.sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?