canım cok sagol bılgılerın ıcın.ama benım endıselendıgım baska sey. bugun t.dagda 2 ayrı doktora gıttım.ıkısıde folık asıt ıc yeter dedıler.onlara gore ıgneye gerek yokmus cunku.denem tahtasıyız bız galıbaçonce boyle deneyelım olmazsa ıgne baslarız dıyo bana kadın ya.dusuk yapmak gunluk normal bısey sankı.bak senınle dururmumuz aynı olmasına ragmen senın kullandıgın ılaclara bak.bana dedıklerıne bak.ısın kotusu esımede anlatamıyorum derdımı.heba etmek ıstemıyorum yenı olusacak gebelıgımı.allah yardımcım olur ınsallah benım...nasıl doktor bunlar anlamıyorum.bı tanesı mtrhf yı hıc duymamıs.otekı heparıne gerek yok dıyo.bulundugum ıldede prof falan yok.bu 2 sı bılınen en ıyı doktorlar.ne olur bı akıl verın bana ya.acaba unıversteye falan mı gıtsemkı.yoksa vardır bı bıldıklerı deyıp guvenerek 1 deneme dahamı yapsam...ne dersınız?
canım cok sagol bılgılerın ıcın.ama benım endıselendıgım baska sey. bugun t.dagda 2 ayrı doktora gıttım.ıkısıde folık asıt ıc yeter dedıler.onlara gore ıgneye gerek yokmus cunku.denem tahtasıyız bız galıbaçonce boyle deneyelım olmazsa ıgne baslarız dıyo bana kadın ya.dusuk yapmak gunluk normal bısey sankı.bak senınle dururmumuz aynı olmasına ragmen senın kullandıgın ılaclara bak.bana dedıklerıne bak.ısın kotusu esımede anlatamıyorum derdımı.heba etmek ıstemıyorum yenı olusacak gebelıgımı.allah yardımcım olur ınsallah benım...nasıl doktor bunlar anlamıyorum.bı tanesı mtrhf yı hıc duymamıs.otekı heparıne gerek yok dıyo.bulundugum ıldede prof falan yok.bu 2 sı bılınen en ıyı doktorlar.ne olur bı akıl verın bana ya.acaba unıversteye falan mı gıtsemkı.yoksa vardır bı bıldıklerı deyıp guvenerek 1 deneme dahamı yapsam...ne dersınız?
canım benım 3 dusugum oldu dr gıttım 3 olmadan arastırma yapmıyoruz dedı buda dusuun oyle gel o anda dr bogazına sarılasım geldı ve 3. hamıle kaldım baska bı dr bana tahlıl falan yapmadan ıgneler verdı bebe aspırını falan o da fayda etmedı ve sımdı gen testlerı hıtereskopı ve tahlıller yapıldı tahlıler sonucunda ıgne kullanmanımın gereklı olmadıgı soylendı tum tahlıller normal cıktı bı hıtereskopı sonuclarım kaldı onlara bakılıp tekrar bebeıs calısmalarına gırıscem acaba sımdıden baslasammı dıyorum ama bu ıcımdekı korku bebegımı kucagıma alana kadar benı yıyıp bıtırecek 3.nunde kalp atıslarını alınamadı rabbım herkes adına saglıklı ve hayırlı evletlar nasıp etsın
canım geçmiş olsun sen hangi hastaneye gidiyordun.faktör 5 testi de yapıldı mı canım sana.
ben 2007 martta 2. düşüğümü yaptım ve ardından araştırmalara başladık.ilkinde banada ilk düşükte araştırma yapmıyoruz demişlerdi.çok kızmıştım.allah sabır versin ama üzülme canım inşallah araştırmalara başlamışsın gereken tedavinide yaptırıp hayırlısıyla kucağını doldurursun.
arkadaşlar iyi akşamlar herkese.benim bi sorum olacaktı 16 haftalık hamileyim.clexane 0.4 kullanan arkadaşlar doktorlarınız sizi uyarmadı mı?benim doktorum cumaresi günü ilacın firmasından mail almış gebelere reçete etmeyin bundan sonra diye ve benim iğnemi fraxiparine le değiştirdi ve o iğne de hiç bi yerde yok 5 kutu buldum bitince napıcam hiç bilmiyorum.birkaç doktora sordum hiçbirinin haberi yok.maili ben de okudum ve istesem de atamam artık clexeane.
arkadaşlar iyi akşamlar herkese.benim bi sorum olacaktı 16 haftalık hamileyim.clexane 0.4 kullanan arkadaşlar doktorlarınız sizi uyarmadı mı?benim doktorum cumaresi günü ilacın firmasından mail almış gebelere reçete etmeyin bundan sonra diye ve benim iğnemi fraxiparine le değiştirdi ve o iğne de hiç bi yerde yok 5 kutu buldum bitince napıcam hiç bilmiyorum.birkaç doktora sordum hiçbirinin haberi yok.maili ben de okudum ve istesem de atamam artık clexeane.
canım neden bööle bi mail gelmiş anlamadım.ben hamileliğim boyunca 52 ktu kullandım clexane ı 60 da fraxiparin.sonra eczanelerde bulunmadı fraxiparine gectim.clexane gelincede onu kullanmaya devam ettim.hatta son 20 kutum clexane dı.bende her ikisini de 0,4 lük kullandım..allaha şükürler olsun bebeğim suan 35 günlük ve sağlıklı.rabbim sennde kucağında göstersin bebeğini.ve tüm bekleyenlerin ve isteyenlerin.
sahi taze anneler nasıl?büyümüştür bebişlerkaydirigubbakcemile5
valla gebelere zararı %de 100 kesin olmamakla beraber içindeki etken maddesinin gebelere zararlı olduğu diye yazıyor maill de.firma kendisi atmış maili.elimde de 25 kutu clexane var((sabah tekrar rapor çıkarmaya gidicem.yarın mailin hepsini yazarım size o.k erken kalkacağım için şimdi yatıyorum.yarın yazıcam ama.iyi geceler:)))
slm canım nasılsın
bebiş nasıl özledik canım seni
fırsat bulunca bizi yalnız bırakma
a.s.:1hug:
saol bitanem cok şükür iyiz.evimizi tasıdık izmirden istanbula.cemre hanım ve ev işleri o kadar vakit alıoki kendi önümü görücek vaktim olmuo:çok üzgünüm: cok şükür yerleştimde biraz kendime geldim.
cemre bebek ii teyzesi.günden güne deişio büyüyokaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 yavas yavas agulama calısmalarına basladık kaydirigubbakcemile2o da bu seslere tepki vermeye basladı..
sizler nasılsınız?hamişlerimiz nasıllar?nasıl giidio?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?