Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Celencigim Merhaba,
nerelerdesin, özlettin kendini valla.
Kizina Masallah Allah nazarlardan korusun. Iyi oldugunuza cok sevindim canim.
Darisi Insallah bizim gibe bekleyenlere.

kızlar şimdi bizim gibi olanları bakıyordum başka bir sitede hematoloji uzmanınada görünüyormus kimisi hatta coğu.yanı kan uzmanı gibi bişe sanırım.bu iğneler yaş kilo v.s gibi şeyler gözönunde bulunarak veriliyormusya kadın doğumculardan bile daha dikkatli oluyor daha dikkatli takip ediyormus hematoliji uzmanları.hatta birisinin kanaması olmus iğne kullanırken hemotoloji uzanı hemen iğnenin dozunu düşürüp bbe aspirinine bıraktırmı ve düzelmiş.yanı acaba birde hematoloji bölümünemı gitsem acaba.

Canim ne güzel. 10 Haftalikken cinsiyetini göreceklerini bilmiyordum daha sonra belli oluyor diye biliyordum.
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.

arkadaşlar sizlerin yazıklarınızı okudum da off içim daraldı biraz ne kadar zor bebek sahibib olabilme yarabbim acaba bizlerde bu çabaların karşılığını alabilecekmiyiz
ben kendimi kötü hissediyorum henüz araştırmalara başlanmadı yeni kürtaj oldum ikin ci gebeliğimdi
neden böyle şanssızlıklar beni bulur
yalnız devlet hastanesinde yapılacak bu testler acaba güvenilir olur mu yoksa bu dr da beni deneme tahtası olarak mı kullanacak diye ödüm kopuyor güvenim kalmadı bu dr lara da
eğer şimdi bu hastanede araşatırma yapılırsa tabiki ssk da olcak hakkımı kaybedermiyim yani tekrar araştırma yapılırmı benim için yoksa yapılmazmı çünkü pahalı olduğunu duydum özelde yapılırsa bu araştırmalar bilgisi, olan varsa paylaşabilirmi ben izmir deyim arkakadaşlar

Kizlar , dün doktora gittim, kan aldilar ve ultrasonda yumurtamin büyüklügüne bakildi 14 mm imis daha, yani bu Pazar saat 10:30 da bana ilk defa Asilama yapilacak. Yumurta 20 mm olunca dedi doktorum.
Ne olur benim icin dua edin. Dün türkiyeyi aradim görümcemde Hamile kalamiyordu ve ona asilama yapmislar ve ilk defada tutmus.
Kayinvalidem dün aksam telefonda söyledi. Dün iki hamile haberi aldim biri görümcem digeride bana oturmaya gelen arkadasim daha iki ay önce evlendi ve benden cok kücük 24 yasinda ve anne adayi.
Dün kendimi cok kötü hissettim.

canım bende 2.düşüğümden sonra araştırmalar yapıldı.tıp doktorunun özel muanehanesine gidiyorum.testler için beni tıp fakültesine gönderdi biraz uzun sürdü araştırmalar.ama cebimden 1 kurus bile harcamadım bu testler için.sende öyle yap istersen.ben sadece muane parası ve dolmus parası verdim.yoksa gerçekten pahalı testler birsürü test yaptırdı bana malum tıp doktoru ama hiç pişman değilim herşeıme baktı prolaktin üre seker aıds hepatit troid aklına gelebilecek herşey.2,5 ayda bitti testleer.ama eğer tıp fakültesinde vermeye başlarsan ilk önce genetik testlerini ver onların sonucu geç çıkıyor o cıkana kadarda diğer testlerini yaptırırsn fazla zaman kaybetmemiş olursun ben en son yaptırdığım için 2 hafta fazla bekledim.

gerçekten insanın sinirleri bozuluyor helekı senden küçüklerin hemen bebeği olduğunu görünce.bende bir arkadaşım benden 3 yas küçük cocuğu 3 yasında şimdide 3 aylık hamile olduğunu söyledi hemde nisbet yapar gibi hayır bana öyle gelmedi gerçekten nisbet yaptı.evime geldi daha nasılsın demedn hamleyim dedi.bu nisbet değilde nedir.moralimi çok bozmustu ama artık takmıyorum kimseyi.annem bile tüp bebek yaptır diyince dellendim eşim annemi uyarmıs öyle söylemeyin diye baktım eşimde takıyor aman dedim yıpratmayacaım kendimi.sende hiç kafana takma çalıkusu.stresten uzak aşılamana git.inşallah seninde ilk seferde tutacak ve iğnelere başlayacaksın.sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini.başkaları söyle dedi başkaları şöyle oldu diye kendimizi nereye kadar yıpratacağız ki?? böyle yaparak sadece kendimize zarar veriyoruz başka bişey değil.her zaman derim bz sabrı en iyi şekilde öğreniyoruz.

sevgili calikusu oncelikle asilaman hayirli olsun insallah ilk seferde tutar canim ama olmazsada kendini sakin uzme ikincide olur sansin daha cok nasilsa bebegimin cinsiyetine gelince ben zaten tahmin ediyordum ama bir uzmandan duymak ve emin olmak istedim ultrasonu ceken doktorda % 80 kiz demisti ama bu oranda yuksek bir oran tabiki birde ben kiz cok istiyordum rabbim gonlume gore verdi insallah sonuda hayirli olur allahim herkesin gonlune gore versin ben cok cektim cocuk konusunda 14 yildan sonra insallah saglikli bir bebegim olucak ilk bebegim de cok acilar cektim dediginiz gibi dun evlenip hemen ertesi sene cocuk dunyaya getiriyorlar senden kucukler ve sanki nispet yapar gibi bunuda soyluyorlar hatta benim icin bile hamile kalmadan hamileyim diyormusum diye dedikodu yapmisti birisi ama ben oyle seylere kafami takmam gerci onlarinda inanmasi zor tabi bir hamileyim bir degilim diyordum surekli dusuk oldugu icin lutfen oyle seyleri kafaniza takmayin rabbim herkesin hayirli saglikli bir sekilde kucagini doldursun insallah haberlerini bekliyoruz calikusu sevgiler seninle olsun canim:teselli:

canım cok saol bitanem.benm ikili testim ve ense kalınlığım yanlıs hatırlamıyorsam 11.haftada yapıldı.daha sonrada test ii cıktığı halde doktorum tedbiri elden bırakmayalımm diyerek 3lü testte yaptırdı.sana yapılacak muhetemelen 3lü testtir.ama lütfen sen içini ferah tut.allaha dua et ve doktoruna güven.hersey yolunda ilerliycekyerimseniben
slm arkadaşlar dün de sordum iğne kullananların tetanoz yapmasında bir sakınca var mı ve bir de günlük iğneyi bacaktan vurulanlar tam olarak nereye vuruyorlar teşekkürler allah hepimizin yardımcısı olsun
sevgülcüm benm doktorum tetanoz asısıı gerek görmedi o eskidendi dedi.hani aletler paslı falan olabiliomus ya.ha ama uyarmayıda ikaz etmedi paslı aletlerin kesiklerinden uzak dur diye.buarada ben iğneyi bacaktan vurduğumda dizdn itibaren dört parmak ölçüp bide kasıktan 4 parmak ölcüp o aradaki bos kalan kısma yani üstte ortada kalan kısma vurdurdum.kolay gelsin:1hug:

ayy canım masllah gule gule buyut ıns ne guzel bı duygudur darısı bizeeeeeeeeee
amiiiinnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

Celencigim Merhaba,
nerelerdesin, özlettin kendini valla.
Kizina Masallah Allah nazarlardan korusun. Iyi oldugunuza cok sevindim canim.
Darisi Insallah bizim gibe bekleyenlere.

seni okadar ii anlıorum kisenağlama ben günlerce ağlar dısarılara cıkamazdım her hamilelik haberi aldığımda.isyan etmezdim ama niye ben diyede sormadan gecmezdim.belliki cekeceğim sıkıntılar vardı.sabır sınavını vermem gerekiodu.ve gördümki yeryüzünde dinmeyen fırtına yokmus.güneşli günlerde varmıs.rabbim en kısa zamanda güzel haberlerini bizlere vermeyi nasip etsin calıkusum..burdaki herkes hakediyor bu hebri vermeyi...cok zor.benm hep duam vardı bu zamanlarda allaha.."allahım sabrını ver sabrımında karsılığını ver" die.ve nihayet.ben sabrımın karsılığını aldım.allahım tez zamanda sizlerede bu sabrın karsılığını versin.

canım seni o kadar iyi anlıyorumki. yaşadıkların hep bizden bir parça. üzme kendini günün birinde inşallah bizde kavuşacağız bebişlerimize. umarım ilk aşılamanda tutar ve seni uğraştırmaz banada umut olursun. ilk günler fazla hareket etme özellikle aşılamanın yapıldığı gün hep yat. güzel haberlerini bekliyorum.

bu 3.cocugum 2side karnımda öldü pıhtılasma yüzünden simdi 1aydır clexcan igne yapıyorum hergün kendime hayırlısı olsun bizim gibi olanlar sezeryanla dogum diyorlar dogrumu bilen varmı rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun :1hug:a.s.

arkadaslar 10 haftalıkken cinsiyet belli mi oluyor öyle yazanlar olmuş merak ettim

arkadaslar 10 haftalıkken cinsiyet belli mi oluyor öyle yazanlar olmuş merak ettim

merhaba cingenem bende 10 haftalik hamileyim ve ultrasonu ceken doktorum % 80 kiz oldugunu soyledi bende erken oldugunu saniyordum ama oyle gercekten oran cok yuksek ve bende zaten kiz olarak tahmin ediyordum sende hamilesin galiba oyleyse hayirli olsun kiz erkek ne farkeder ki sevgiler

doktorun ultrasonu iyiyse ve bebeiş kendini saklamazsa görülebilirmiş.ama genelde 12 hafta dolmaadan göstermiyor. bizim durumumuzda olanlarda genelde sezeryan tercih ediliyor.normal doğumda yapan varmıs ama risk tasıyor.doktorlarda anne adaylarıda bu riski göze almıyor.

evet canım bizim durumumuzda olanlar sezaryen doğum oluyor.sebepte kan sulandırıcı iğneler.sezaryende allah korusun fazla kanama olursa müdahele şansı normale göre daha yüksek.
buarada hayırlısı olsun çingenecim.allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.benm kesin cinsiiyeti 14. haftadan sonra sööledi doktorum.aslında o görmüştü ama tam kesin emin olunca benmle paylastı.

kızlar...aranızda mthfr heterozigot olup sadece aspırınle gebelık gecıren varmı? yoksa herkes aspırın artı ıgne mı kullanıyo? benım doktorum ıgne onermedı henuz.ama yazdıklarınızı okudukca kafam cok karısıyo.rıskemı atıyorum acaba dıye? ne dersınız.ayrıca aranızda TEKİRDAĞ da bu konuda onerebılecek bır doktor varsa ınanın cok mutlu olucam.....cok tesekkurler sımdıden...

kesinlikle iğne+aspirina.s

canım benimde iki gebeliğim karnımda öldüğü için sonlandırıldı
fakat ikincisinde daha hamile kalmadan aspirin ve folik asit kullandım ama maalesef ikincisinide kaybettim demekki yeterli değilmiş sadece aspirin sana önerim alanında iyi bir dr bulman çünkü bizler riskli hamilelik grubuna giriyoruz bence tekrar yaşama bu çöküntüyü iyice neyin ne olduğunu anla sonra hamile kal senin de bildiğin gibi vucudundaki acılar bir yana ruhun daki acılar daha yoğun yaşanıyor inş sağlıkla bebeğini alırsın kucağına rabbim bizede nasip eder inş

sevgili sido sadece aspirin yeterli degil tabiki ama sadece igne olsa olur ben mesela sadece igne ile gebeligimi geciriyorum bir sorunda yok cok sukur doktorum kesinlikle aspirini kesmemi soyledi zaten iki gun kullandim ve hemen ignelere basladik onun icin ne kendini nede bebegini riske et artik bizim durumumuzdakilerde biliyorsundur belki dusuk ve kurtajlardan sonra gebelikte zor olusuyor onuda nicin yok yere kaybedesinki degilmi ayrica senin heterozigot ama faktor kac ve baska sorun varmi mesela MTHFR gibi gerci benim doktorum sorunumun kucuk oldugunu soylemisti ona ragmen igneye basladik lutfen doktorunu iyi sec sonra yine sen uzulursun sevgiler hersey gonlunce olsun

arkadaslar bende ayni sorunu yasiyorum 3 dusugum oldu ilki kurtajdi turkiyedeki doktorlar nediyor bu konuda yani igneyi kullandigin anda genede cocuk duse biliyomu bu derdi olupta bebegi olan arkadaslar sormak istedigim bi kac soru var bana msn adresinizi verirmisiniz karsilikli sohbet etmet istiyorum kafam cok karisik ne yapacagimi bilmiyorum bu igne lerin yaninda yapilmasi gereken yada kullanilmasi gereken seylar varmi yardim edermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…