saol bitanem cok şükür iyiz.evimizi tasıdık izmirden istanbula.cemre hanım ve ev işleri o kadar vakit alıoki kendi önümü görücek vaktim olmuo:çok üzgünüm: cok şükür yerleştimde biraz kendime geldim.
cemre bebek ii teyzesi.günden güne deişio büyüyokaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 yavas yavas agulama calısmalarına basladık kaydirigubbakcemile2o da bu seslere tepki vermeye basladı..
sizler nasılsınız?hamişlerimiz nasıllar?nasıl giidio?
merhabalar celencim allah anali babali buyutsun insallah bebegini bizde napalim 10 haftalik olduk benimde allah nasip ederse bir kizim olucak insallahaz once doktordan geldim hersey yolunda cok sukur umarim sonuna kadarda sorunsuz gecer ancak benim bir sorum vardi sana ikili test ve down sendromu testi hangi ay yada haftalarda yapiliyordu biliyormusun benim doktorum onumuzdeki aya biraktida merak ettim yani ucbucuk aylikken yapilacak zamanlama dogrumu acaba bilmiyorum sen yada bilen arkadaslar varsa sorumu cevaplarsa cok sevinirim simdiden sagol canim sevgiler bebegine ve sanaa.s.
arkadaşlar sizlerin yazıklarınızı okudum da off içim daraldı biraz ne kadar zor bebek sahibib olabilme yarabbim acaba bizlerde bu çabaların karşılığını alabilecekmiyiz
ben kendimi kötü hissediyorum henüz araştırmalara başlanmadı yeni kürtaj oldum ikin ci gebeliğimdi
neden böyle şanssızlıklar beni bulur
yalnız devlet hastanesinde yapılacak bu testler acaba güvenilir olur mu yoksa bu dr da beni deneme tahtası olarak mı kullanacak diye ödüm kopuyor güvenim kalmadı bu dr lara da
eğer şimdi bu hastanede araşatırma yapılırsa tabiki ssk da olcak hakkımı kaybedermiyim yani tekrar araştırma yapılırmı benim için yoksa yapılmazmı çünkü pahalı olduğunu duydum özelde yapılırsa bu araştırmalar bilgisi, olan varsa paylaşabilirmi ben izmir deyim arkakadaşlar
Kizlar , dün doktora gittim, kan aldilar ve ultrasonda yumurtamin büyüklügüne bakildi 14 mm imis daha, yani bu Pazar saat 10:30 da bana ilk defa Asilama yapilacak. Yumurta 20 mm olunca dedi doktorum.
Ne olur benim icin dua edin. Dün türkiyeyi aradim görümcemde Hamile kalamiyordu ve ona asilama yapmislar ve ilk defada tutmus.
Kayinvalidem dün aksam telefonda söyledi. Dün iki hamile haberi aldim biri görümcem digeride bana oturmaya gelen arkadasim daha iki ay önce evlendi ve benden cok kücük 24 yasinda ve anne adayi.
Dün kendimi cok kötü hissettim.
canım cok saol bitanem.benm ikili testim ve ense kalınlığım yanlıs hatırlamıyorsam 11.haftada yapıldı.daha sonrada test ii cıktığı halde doktorum tedbiri elden bırakmayalımm diyerek 3lü testte yaptırdı.sana yapılacak muhetemelen 3lü testtir.ama lütfen sen içini ferah tut.allaha dua et ve doktoruna güven.hersey yolunda ilerliycekyerimsenibenmerhabalar celencim allah anali babali buyutsun insallah bebegini bizde napalim 10 haftalik olduk benimde allah nasip ederse bir kizim olucak insallahaz once doktordan geldim hersey yolunda cok sukur umarim sonuna kadarda sorunsuz gecer ancak benim bir sorum vardi sana ikili test ve down sendromu testi hangi ay yada haftalarda yapiliyordu biliyormusun benim doktorum onumuzdeki aya biraktida merak ettim yani ucbucuk aylikken yapilacak zamanlama dogrumu acaba bilmiyorum sen yada bilen arkadaslar varsa sorumu cevaplarsa cok sevinirim simdiden sagol canim sevgiler bebegine ve sanaa.s.
sevgülcüm benm doktorum tetanoz asısıı gerek görmedi o eskidendi dedi.hani aletler paslı falan olabiliomus ya.ha ama uyarmayıda ikaz etmedi paslı aletlerin kesiklerinden uzak dur diye.buarada ben iğneyi bacaktan vurduğumda dizdn itibaren dört parmak ölçüp bide kasıktan 4 parmak ölcüp o aradaki bos kalan kısma yani üstte ortada kalan kısma vurdurdum.kolay gelsin:1hug:slm arkadaşlar dün de sordum iğne kullananların tetanoz yapmasında bir sakınca var mı ve bir de günlük iğneyi bacaktan vurulanlar tam olarak nereye vuruyorlar teşekkürler allah hepimizin yardımcısı olsun
amiiiinnnnnnnnnnnn:Saruboceq:ayy canım masllah gule gule buyut ıns ne guzel bı duygudur darısı bizeeeeeeeeee
Celencigim Merhaba,
nerelerdesin, özlettin kendini valla.
Kizina Masallah Allah nazarlardan korusun. Iyi oldugunuza cok sevindim canim.
Darisi Insallah bizim gibe bekleyenlere.
Kizlar , dün doktora gittim, kan aldilar ve ultrasonda yumurtamin büyüklügüne bakildi 14 mm imis daha, yani bu Pazar saat 10:30 da bana ilk defa Asilama yapilacak. Yumurta 20 mm olunca dedi doktorum.
Ne olur benim icin dua edin. Dün türkiyeyi aradim görümcemde Hamile kalamiyordu ve ona asilama yapmislar ve ilk defada tutmus.
Kayinvalidem dün aksam telefonda söyledi. Dün iki hamile haberi aldim biri görümcem digeride bana oturmaya gelen arkadasim daha iki ay önce evlendi ve benden cok kücük 24 yasinda ve anne adayi.
arkadaslar 10 haftalıkken cinsiyet belli mi oluyor öyle yazanlar olmuş merak ettim
kızlar...aranızda mthfr heterozigot olup sadece aspırınle gebelık gecıren varmı? yoksa herkes aspırın artı ıgne mı kullanıyo? benım doktorum ıgne onermedı henuz.ama yazdıklarınızı okudukca kafam cok karısıyo.rıskemı atıyorum acaba dıye? ne dersınız.ayrıca aranızda TEKİRDAĞ da bu konuda onerebılecek bır doktor varsa ınanın cok mutlu olucam.....cok tesekkurler sımdıden...
kızlar...aranızda mthfr heterozigot olup sadece aspırınle gebelık gecıren varmı? yoksa herkes aspırın artı ıgne mı kullanıyo? benım doktorum ıgne onermedı henuz.ama yazdıklarınızı okudukca kafam cok karısıyo.rıskemı atıyorum acaba dıye? ne dersınız.ayrıca aranızda TEKİRDAĞ da bu konuda onerebılecek bır doktor varsa ınanın cok mutlu olucam.....cok tesekkurler sımdıden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?