canım cok sagol bılgılerın ıcın.ama benım endıselendıgım baska sey. bugun t.dagda 2 ayrı doktora gıttım.ıkısıde folık asıt ıc yeter dedıler.onlara gore ıgneye gerek yokmus cunku.denem tahtasıyız bız galıbaçonce boyle deneyelım olmazsa ıgne baslarız dıyo bana kadın ya.dusuk yapmak gunluk normal bısey sankı.bak senınle dururmumuz aynı olmasına ragmen senın kullandıgın ılaclara bak.bana dedıklerıne bak.ısın kotusu esımede anlatamıyorum derdımı.heba etmek ıstemıyorum yenı olusacak gebelıgımı.allah yardımcım olur ınsallah benım...nasıl doktor bunlar anlamıyorum.bı tanesı mtrhf yı hıc duymamıs.otekı heparıne gerek yok dıyo.bulundugum ıldede prof falan yok.bu 2 sı bılınen en ıyı doktorlar.ne olur bı akıl verın bana ya.acaba unıversteye falan mı gıtsemkı.yoksa vardır bı bıldıklerı deyıp guvenerek 1 deneme dahamı yapsam...ne dersınız?
Sidocum bilgin olsun diye söylüyorum canım ben hergün 0,4lük clexane kullanıyorum ve bizimle aynı sorunu olan celen arkadaşımızda doğum yaptı önceki sayfalarda bulabilirsin ve oda hergün iğne vuruldu doğuma iki hafta kalana kadar ve şimdi maşallah doğumunu yaptı ve minik bi prensesi oldu iğne veriyorlar ama iğneye gerek duymasalar bile mutlaka ve mutlaka aspirin veriyorlar yani iyice bi araştır doktorlarını derim ben ve evet bence bi prof bul bakalım