Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kafamçokkarıştımerhaba arkadaslar ben de gecen hafta bebegimi güsürdüm,daha doğrusu missed olmus yani 1 haftalık gelisimi durmus,kalp atısları duyulmadı bebeğin,11 haftalık olucaktı,simdi genetik laboratuarına gonderdıler 3 hafta sonra bellı olcak sonucları,ben daha once butun testlerımı yaptırmıstım,doktor hersey normal demistı,cok korkuyorum neyden olmus olabılır dıye,ya bı daha bebek sahıbı olamazsam,aynı durumda olan varsa lutfen yazsın,moralım cok bozuk

kafamçokkarıştımerhaba arkadaslar ben de gecen hafta bebegimi güsürdüm,daha doğrusu missed olmus yani 1 haftalık gelisimi durmus,kalp atısları duyulmadı bebeğin,11 haftalık olucaktı,simdi genetik laboratuarına gonderdıler 3 hafta sonra bellı olcak sonucları,ben daha once butun testlerımı yaptırmıstım,doktor hersey normal demistı,cok korkuyorum neyden olmus olabılır dıye,ya bı daha bebek sahıbı olamazsam,aynı durumda olan varsa lutfen yazsın,moralım cok bozuk

saol canim cevabın için..:1hug:
yok hayır 4. gebeliğimdi .. fakat dış gebelik oldu şans bu ya..
o zaman raporla birlikte 2 aylık yazılmıştı sağlık karneme..
malesef 2 hafta falan kullandım sanırım..

zaten eğer hamile kalabilirsem eski doktoruma devam ederim belki..
bu doktor tüp bebek doktoru ya kafası başka yerde galiba..
çektiğimi ben bilirim onun umrunda mı...

merhaba BURCU;geçmiş olsun öncelikle.allah bir daha yaşatmasın.bende ilk bebeğimi gelişim geriliğinden kaybetmiştim 11 haftalıkken kalbi durmuştu.bende o zaman bilmiyordum kan pıhtılaşması sorunum olduğunu.şimdi 2.gebeliğimi yaşıyorum 34.haftadayız.bu gebeliğimde öğrendim gen mutasyonu tahlilleri sonucu.öğrendiğimden beri hergün iğne yapıyorum.korkma lütfen.umarım birdahaki gebeliğin sağlıklı geçer ve umarım hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize.sevgiler...

slm bnde bu konuyu görünce sizlerle paylaşmak istedim benimde iki gebeliğim sonlandırıldı kürtaj oldum ikincisini geçen hafta kürtaj oldum moralim çok bozuk hamile kalmaktan korktum artık
gelişme geriliği var ve kalp atşlarını 6-7 haftalıkken duyuluyor daha sonra duruyor çok huzursuzum sanırım bendede ya kan pıhtılaşması yada kromozom sorunu var araştırılmadan tekrar hamile kalmak istemiyorum fakat doğru dürüst bir dr bulamıyorum ve işinin ehli bir merkez
psikolojım bozuk çok sinirli oldum birisi sorsa çocuğun yokmu diye deli oluyorum hamile kalmak önemli değil taşımak ve dünyaya getirebilmek önemli sanırım ne yapıcam bilmiyorum çok canım sıkkın tekrar hamile kalabilcekmiyim yada kalırsam beni neler bekliyor kabus gibi oldu artık bu durum benim için yarın dr gidicem kontrole dönünce yazarım hangi testleri isteyeceğini hoşçakalın

meraba arkadaşlar konunuzu uzun zamandır takip ediyorum aynı sorunları yaşadığım için benimde tekrarlayan düşüklerim var 3 defa kalp atışını alamadığımız için kürtaj olmak zorunda kaldım.bi defada kimyasal gebelik geçirdim bir çok araştırma yapıldı hepsi temiz çıktı sonuçların sadece faktörV testlerimde sonuç şöyle faktörV g6191a leiden normal, prothrombinG2021 heterozigot, mthfr c677t heterozigot. doktorum bana hiç açıklama yapmadı sadece gebelikte iğne kullanacağımı söyledi öncesinde bişey kullanmam gerekmiyormu dedim hiç bişeye gerek yok dedi bende ki sorunu yaşayıpta başka tedavi gören varsa banada yazarsanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar..Benim de ilk gebeliğim ardından bebeklerimin kalbi durdu..10 haftalıktı..Kürtaj oldum..Testler yapıldı..Sadece Mthfr a1298c heterozigot..Diğer tahliller normal.Şu an Corasprin 100mg...Ve Folbiol 5 mg.kullanıyorum.Henüz kendi dr. ma gitmedim..Bu sonuç sonrası iğne verir mi hamilikte bilemiyorum..Hepimizin hakkında hayırlısı..

merhaba bugün kürtaj olduğumun haftası dr gittim ve içerde kan birikmiş kanamam fazla olmamıştı rahim ağzı kapanmış o yüzden kan dışarı çıkamayınca şişginlik yrattı bende onun için hap verdi rahim ağzının açılması için daha sonra beni hastaneye çağırdı adet gördükten sonra gidip tesleri yaptırıcam
kan pıhtılaşması ve kromozom sayısına bakılacak inş kötü bişi çıkmaz
şu anda kanamam olmadığı için göğüslerim şiş ve ağrıyor ayrıca da çok sinirliyim acaba kürtajdan sonra benim gibi sinirli olan varmı herkesi kırıyorum ben bile kendimi tanıyamaz oldum arkadaşlar bu durum çok kötü biliyorum fakat kanama olmadığı için snıyorum böyle oluyordur
allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inş bu kadar acıya katlanarak evlat sahibi olmaya çalışmak bize kısmetmiş rabbim inş daha fazla kötü günler göstermez inş bir daha ki gebeliğim sorunsuz geçerde bebeğimi alırım kucağıma inş

arkadaşlar ilk gebeliğimde 5 haftalıkken kalp atışı duyulmadı.6 haftalıkken duyuldu.ama hemen kalbi durdu.sonra kürtaj ve testler.kan pıhtılaşması çıktı.hematolajiye gittim.bizim sorunumuzla ilgilenen bölüm o.onlarda hamile kalınca gel iğne vereceğiz dediler.bugün hamile olduğumu öğrendim. yarın kadın doğumamı hematolojiyemi hangisine önce gitsem şaşırdım.bide sevinemedim. korkuyorum yine aynı şeyler olur diye.

slm arkadaşlar,
ben siteye girmekte sürekli sorun yaşıyorum. sizlerde de aynısı oluyormu bilmiyorum. üç gündür sadece yazılanları okuyabiliyordum hiçbir şey yazamıyordum. üyeliğiniz iptal veya dondurulmuştur gibi bir ibare çıkıyordu karşıma.
canlarım teselli cevaplarınız için çok teşekkür ederim. marguarite canım inşallah güzel kızına sağlıcakla bir an önce kavuşursun.
şen seninde bir aydan az kalmış doğumuna. rabbim seni ve güzel kızını korusun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ve darısı inşallah bizlere olsun.

KIZLARRRR.... yardımınıza cok ıhtıyacım var.ne olur yazın. 1 dusugum oldu.doktorum gerksız buldugu halde zorla gerklı olan tum testlerı yaptırdım. sonuc:MTHFR 677 heterozigot mutasyonu tek alelde taşıyor sonucu cıktı.nedır bu sımdı? tehlıkelı olan bu muydu yoksa homozigotmu? bende ıgne mı olucam gebelıkte.sımdıden cok tesekkur ederım

arkadaslar cevap yazabılırsenız cok sevınırım.cunku merak ve stres ıcındeyım su an doktorada soramıyorum...

sevgili sido ;
seninle sorunumuz hemen hemen aynı.bende mthfr 1298 heterezigotum.homozigot olmakve birden fazla gende mutasyonlu olmak riski biraz daha arttırıyor. biz kötünün iyisi durumundayız. benim 2 düşüğüm var biri 5.5 haftalık diğeri 9 haftalık. şimdi folik asit 5 mg,coraspin 100 ve becozyme -C forte alıyorum her gün. hamile kalır kalmazda clexan 0.2 iğne vurulmaya başlıcam.bu ilaçları kullanmaya başlayalı 1 ay odu. 1 ay daha kullanıp denemelere başlıcam....
veee bir şey daha söyleyeyim .. eğer doktoruna soru sormaya çekiniyosan bence o doktoro hiç gitme... çünkü ben sırf bu yüzden teşhisimi koyan doktoru değiştirdim....şimdiki doktorum son derece tecrübeli ve mütevazi bi insan.... aklıma ne takıldıysa soruyorum... mail atıyorum aynı gün cevap yazıyo.... sende bence yanında kendini rahat hissedebileceğin bir doktor seç....

kızlar hepınıze gecmıs olsun bende 3 dusuk yapmıs bırı olarak neler hıssettıgınızı cok ıyı anlıyorum allah yardımcımız olsun ne dıyelım ıns en kısa zamnda acımızı unutturacak hayırlı ve saglıklı bebıslerımız olur
sido arkadslar bu konuyla ılgılı baya bı yazılar yazmıslardı gerı sayfalara don oku canım

canim hic merak etme benim arkadasimda oylydi sonra bebegi tekrar oldu allaha sigin cok dua t olur isallah hep pozitif dusun morelini bozma canim

mrb lar arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş bu arada hepinizi da yakından tanıyorum diyebilirim bir şey sormakistiyorum yardımcı olursanız sevinirim 21+4 günlük hamileyim kızım olacak allah kısmet ederse sormak istediğim fragmin iğne kullanıyorum ve şimdi tetanoz zamanımın geldiğini söylediler sağlık ocağından acaba kullandığımız heparin iğnelerle birlikte bu tetanozun bir zararı var mı bir de bu iğneleri bacaktan yapanlar tam oarak nereye vuruluyor şimdiden teşekkürler Allah yardımcımız olsun isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin

sevgili umut sevgim senin durumun ne.biraz bahseder misin.

canım benım 3 dusugum oldu dr gıttım 3 olmadan arastırma yapmıyoruz dedı buda dusuun oyle gel o anda dr bogazına sarılasım geldı ve 3. hamıle kaldım baska bı dr bana tahlıl falan yapmadan ıgneler verdı bebe aspırını falan o da fayda etmedı ve sımdı gen testlerı hıtereskopı ve tahlıller yapıldı tahlıler sonucunda ıgne kullanmanımın gereklı olmadıgı soylendı tum tahlıller normal cıktı bı hıtereskopı sonuclarım kaldı onlara bakılıp tekrar bebeıs calısmalarına gırıscem acaba sımdıden baslasammı dıyorum ama bu ıcımdekı korku bebegımı kucagıma alana kadar benı yıyıp bıtırecek 3.nunde kalp atıslarını alınamadı rabbım herkes adına saglıklı ve hayırlı evletlar nasıp etsın

Merhaba Sidocum bende mthfr c677t heterezigotum hergün folbiol elevit progeston deltacortil ve aspirin alıyorum ve tabi clexane iğne vuruluyorum hergün 0,4 lük heterezifot olup doğum yapan arkadaşlarımız var merak edilecek bir durum yok yani homozifot olup mutlu sona ulaşanlarda var Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin iyi şeyler düşün ki iyi olsun

canım cok sagol bılgılerın ıcın.ama benım endıselendıgım baska sey. bugun t.dagda 2 ayrı doktora gıttım.ıkısıde folık asıt ıc yeter dedıler.onlara gore ıgneye gerek yokmus cunku.denem tahtasıyız bız galıbaçonce boyle deneyelım olmazsa ıgne baslarız dıyo bana kadın ya.dusuk yapmak gunluk normal bısey sankı.bak senınle dururmumuz aynı olmasına ragmen senın kullandıgın ılaclara bak.bana dedıklerıne bak.ısın kotusu esımede anlatamıyorum derdımı.heba etmek ıstemıyorum yenı olusacak gebelıgımı.allah yardımcım olur ınsallah benım...nasıl doktor bunlar anlamıyorum.bı tanesı mtrhf yı hıc duymamıs.otekı heparıne gerek yok dıyo.bulundugum ıldede prof falan yok.bu 2 sı bılınen en ıyı doktorlar.ne olur bı akıl verın bana ya.acaba unıversteye falan mı gıtsemkı.yoksa vardır bı bıldıklerı deyıp guvenerek 1 deneme dahamı yapsam...ne dersınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…