Gecmis olsun canim ,
Senin doktorun neden böyle birsey dedi anlamiyorum. Baska bir doktora danismani tavsiye ederim cünkü bu igneler kani pihtilasanlar icin cok önemli. Cogu doktor hicbir sorunun olmasada düsüklerden sonra mutlaka veriyorlar.
Sen son gebeligimden kalan ignelerim var demissin bu ignelerlemi 3. hamileligini denedin??
merhaba arkadaslar ben de gecen hafta bebegimi güsürdüm,daha doğrusu missed olmus yani 1 haftalık gelisimi durmus,kalp atısları duyulmadı bebeğin,11 haftalık olucaktı,simdi genetik laboratuarına gonderdıler 3 hafta sonra bellı olcak sonucları,ben daha once butun testlerımı yaptırmıstım,doktor hersey normal demistı,cok korkuyorum neyden olmus olabılır dıye,ya bı daha bebek sahıbı olamazsam,aynı durumda olan varsa lutfen yazsın,moralım cok bozuk
merhaba arkadaslar ben de gecen hafta bebegimi güsürdüm,daha doğrusu missed olmus yani 1 haftalık gelisimi durmus,kalp atısları duyulmadı bebeğin,11 haftalık olucaktı,simdi genetik laboratuarına gonderdıler 3 hafta sonra bellı olcak sonucları,ben daha once butun testlerımı yaptırmıstım,doktor hersey normal demistı,cok korkuyorum neyden olmus olabılır dıye,ya bı daha bebek sahıbı olamazsam,aynı durumda olan varsa lutfen yazsın,moralım cok bozuk
sevgili umut sevgim senin durumun ne.biraz bahseder misin.
KIZLARRRR.... yardımınıza cok ıhtıyacım var.ne olur yazın. 1 dusugum oldu.doktorum gerksız buldugu halde zorla gerklı olan tum testlerı yaptırdım. sonuc:MTHFR 677 heterozigot mutasyonu tek alelde taşıyor sonucu cıktı.nedır bu sımdı? tehlıkelı olan bu muydu yoksa homozigotmu? bende ıgne mı olucam gebelıkte.sımdıden cok tesekkur ederım
Merhaba Sidocum bende mthfr c677t heterezigotum hergün folbiol elevit progeston deltacortil ve aspirin alıyorum ve tabi clexane iğne vuruluyorum hergün 0,4 lük heterezifot olup doğum yapan arkadaşlarımız var merak edilecek bir durum yok yani homozifot olup mutlu sona ulaşanlarda var Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin iyi şeyler düşün ki iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?