• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

SÜLALCİMbenimde 5-6 haftalıkken kahverengi akıntım oldu.3 gün sürdü. sonra kesildi .şimdi lik herşey yolunda gidiyor.inşallah sonuda iyi olur.15 haftalıkız.üzülme doktora git .

ŞENCıM yazdığın bilgiler için teşekkür ederim beni gerçekten her konuda iyi aydınlattı.sana yine birşey soracağım. iğneleri ne zaman bırakıyorsun. yada bıraktın. CEREN 2 ay önce bırakmıştı galiba.

ŞENCİMyazdığın bilgiler beni gerçekten çok aydınlattı. teşekkür ederim.ben birde iğneleri ne zaman bırakıcaksın yada bıraktın öğrenmek isterim CEREN 2 ay önce bırakmıştı galiba.

mumamucuğum canım teşekkürederim içimi rahattın biraz çok iyisin buarada yanlış hatırlıyorsun hayatım celen 2 ay önce değil 2 hafta önce bırakmıştı ama tabi şen daha iyi bilgi verecektir

arkadaşlar merhaba.benide aranıza alır mısınız.ben de düşük yaptım kan pıhtılaşması çıktıç-.hamile oluncaiğne vuulacakmışım hergün.şuan yalnızca folikasit kullanıyorum.korkuyorumiacaba hamileyken iğne vurulsakta düşük riskimiz oluyormu acaba.ilk üç ay yatmak mı gerekiyor.doktor dediki kan pıhtılaşması olanlarda iğne vurulsalarda düşük riski olur dedi.ne olur deneyimli olanlar bana bişeylar yazın.korkuyorum.

arkadaşlar mrb ,
3,5 aylık hamileyim ,
bir sıkıntım var dünki iğne vurduğumuz yer çok fazla morardı bayada dağıldı göbeğimin o tarafına iğne vuramam yani bu kadar morarmas normalmi eşim acaba ilaç orada kaldı dağılmadı mı diyor yarın doktora gitsem mi acaba yardımcı olurmusunuz
şen okursan sende bilgilerini paylaşırmısın morarmaması için neler yapmalı

slm eftelyasu.sen sorunun cevabını bekliyorsun ama ben de sana soru sorabilirmiyim.bende de kan pıhtılaşması var.hamile olunca iğne vurulsakta düşük riskimiz oluomu.ilk üç ay yattın mı.ilk bebeğim düştü.şimdi hamile değilim ama korunmuyorum.yani hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum.birde hamile olduğumuzu anlayana kadar bebek haliyle 1 aylık oluyorya o süre içinde iğne vurulmuyoruz.o dönem bebekte gelişme sorunu oldumu.ne olur beni bilgilendir.umarım bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alırsın.

temmuz1980 mrb,
canım ben 2 kez düşük yaptım genetik inceleme sonucu pıhtılaşma sorunu çıktı gebe kaldığımı öğrendiğimde 6 haftalıktı bebeğim hemen iğnelere başladı doktorum sadece 20 gün isteğim üzerine rapor aldım yatmam gereken bir sorunum olmadı çok şükür her gün iğne ve bebe aspirirni kullanıyorum , sen maden hamile değilsin her gün folbiolu ihmal etme, pıhtılaşma için gebelikten önce bebeb aspirinine başlayabilirsin , bazo doktorlar diyet veriyormuş oda doktora bağlı galiba .adetin 1 gün gecikse bile ihmal etme çünkü ne kadar erken başlasan o kadar iyi, iğne vurulunca risk tamamen ortadan kalkıyormu onuda çok araştırdım doktorum normal gebelikte bile risk vardır dedi ama bizim gibi olup da bebeklerini kucaklarına alanlar var bu bizleri umutlandırıyor, benim en büyük moral depom Şen isimli arkadaştır onun yazdıkları bana hem güven hemde moral verir. inşallah sende hamile olunca bizlerin arasına katılırsın . folbiolu , bebek aspirini. birde moralini yüksek tutmayı ihmal etme kendine iyi bak umarım faydam dokunmuştur sana

slm eftelyasu.moral verdin bana.öyle tedirginimki.böyle sözler duymaya ihtiyacım vardı.bebek sahibi olmayı çok istediğim halde korkuyorum.yine düşecek diye.bugün adet günümdü.ama olmadım.yarın test yapacağım.umarım bebeğinin ve senin sağlıklı haberlerini okurum.çok teşekkür ederim

slm eftelyasu az önceki yazımda unuttum yazmayı.doktor bana bebe aspirini vermedi.folicplus ve b12 eksikliği için aylık iğne verdi.bebe aspirini vermemesi kafama takılıyodu zaten.acaba doktor yazmadığı halde içsem yanlışmı yaparım.doktorum diyette vermedi.

arkadaşlar mrb ,
3,5 aylık hamileyim ,
bir sıkıntım var dünki iğne vurduğumuz yer çok fazla morardı bayada dağıldı göbeğimin o tarafına iğne vuramam yani bu kadar morarmas normalmi eşim acaba ilaç orada kaldı dağılmadı mı diyor yarın doktora gitsem mi acaba yardımcı olurmusunuz
şen okursan sende bilgilerini paylaşırmısın morarmaması için neler yapmalı

iyi akşamlar eftalya.ben iğneyi vurmadan önce buz basıyorum iğneyi vurduktan sonrada buz koyuyorum.hem yakıcı olmuyor o kadar hemde fazla morluk olmuyor.

arkadaslar merhaba bugun cok heyecanliyim ultrasona girdim ve bebegimi gordum kalbini dinledim daha cok kucuk biliyorum ama 2.5 ayligiz doktorum yuzde 80 kiz dedi zaten bende kiz istiyordum ve bekliyordum ama bir uzmandan duyup emin olmak istedim cumayada jinekologumda randevum var allahim bu duyguyu herkese yasatsin insallah cok guzel birsey bu arada sevgili calikusuna birsey soylemek istiyorum canim arkadasim sen yedi yillik evlisin ben 14 yillik onun icin cok sukret haline benim oglum saglikli dunyaya gelseydi simdi 10 yasinda olcakti geriye donup bakma lutfen sadece uzulursun baska bir faydasi olmaz ve umarim insallah tez zamanda hayirlisiyla hamile kalirsin canim lutfen uzulme artik sevgiler:CüvCüv:

sevgili aysecim ne olur sende uzulme olurmu lutfen bu sefer demekki nasip degilmis canim imkanlarin varki bunuda deneyebiliyorsun ya olmayanlar napsin inan ben turkiyede olsaydim bunu basaramazdim orada imkanlarimiz yoktu olsaydi zaten oyle bir cocuga sahip olmazdim onun icin her zaman sukur deyin lutfen bu sefer degilse bir sonrakine insallah umudunu kaybetme sevgiler canim:teselli:

Benimde ayni sorunum var insallah atlaticaz bu hamileleigimde igne olucam 9 ay boyunca 3 dusuk yaptima ve cok uzuluyorum ama allah a guveniyorum insallah olucak ona biraktim bitek

merhaba arkadaşlar,
benim de 3 düşüğüm var..
protein s aktivitesi düşük olduğundan kan pıhtılaşması demişlerdi.
şimdi başka sorunlardan dolayı tüp bebek tedavisine başladım ve doktorum değişti..
durumumu anlattım.. ama gerek yok dedi bebek aspirinine ve heparin iğnesine..
çok ciddiyetsiz davrandı gibi geldi..
daha önceki doktorum çok üstüne düşmüştü..
hatta son gebeliğimden kalan iğnelerim de var..
napacağımı bilmiyorum :( bu ay başlıyo tedavim.. bebek asprinine devam ediyorum..
iğneyi de kullanmayı düşünüyorum ne dersiniz?

arkadaslar merhaba bugun cok heyecanliyim ultrasona girdim ve bebegimi gordum kalbini dinledim daha cok kucuk biliyorum ama 2.5 ayligiz doktorum yuzde 80 kiz dedi zaten bende kiz istiyordum ve bekliyordum ama bir uzmandan duyup emin olmak istedim cumayada jinekologumda randevum var allahim bu duyguyu herkese yasatsin insallah cok guzel birsey bu arada sevgili calikusuna birsey soylemek istiyorum canim arkadasim sen yedi yillik evlisin ben 14 yillik onun icin cok sukret haline benim oglum saglikli dunyaya gelseydi simdi 10 yasinda olcakti geriye donup bakma lutfen sadece uzulursun baska bir faydasi olmaz ve umarim insallah tez zamanda hayirlisiyla hamile kalirsin canim lutfen uzulme artik sevgiler:CüvCüv:

Canim iyi olduguna cok sevindim.
Darisi Insallah hayirlisiyla bizlere.
Sen haklisin ama bazen insan kafaya takmadan edemiyor. Yasim 30 ve gec kalacagimi düsünüyorum :delphin:

teşekkürler balım bu akşam buzu deneyeyim ,çok fazla morarınca tedirgin oldum elim kadar morarma oldu Allah yardımcımız olsun,

Temmuz 1980, canım doktor banada bebe aspirini vermemişti gebe kaldıktan sonra verdi ama ben arada alıyordum bir zararı olmadığını düşündüm ve kullanıyordum sen doktoruna sor bence folbiolu düzenli kullandım ama bebe aspirini aklıma esince alıyordum. Doktorun ne öneriyorsa onu yap onlara güvenmekten başka şansımız yok malesefki işte internetten araştırdığımız kadar bilgilerimi soruyorum doktora

Kızlar teşekkürederim verdiğiniz bilgiler için gerçekten içimi rahatlattınız zaten çarşamba doktor günüm saat 12:30 da randevum var bebişime bakacağım Allahım hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşallah mutlu haberler duyarım inşallah

canım benım sakın endıselenme mevlam nasıp etıyse hıc bır aksılık olmadan kucagına alırsın ıns dualarımız senınle guzel haberlerını beklıyoruz mevlamdan saglıklı ve hayırlısını ısteyelımmm kıb canım

merhaba arkadaşlar,
benim de 3 düşüğüm var..
protein s aktivitesi düşük olduğundan kan pıhtılaşması demişlerdi.
şimdi başka sorunlardan dolayı tüp bebek tedavisine başladım ve doktorum değişti..
durumumu anlattım.. ama gerek yok dedi bebek aspirinine ve heparin iğnesine..
çok ciddiyetsiz davrandı gibi geldi..
daha önceki doktorum çok üstüne düşmüştü..
hatta son gebeliğimden kalan iğnelerim de var..
napacağımı bilmiyorum :( bu ay başlıyo tedavim.. bebek asprinine devam ediyorum..
iğneyi de kullanmayı düşünüyorum ne dersiniz?

Gecmis olsun canim ,
Senin doktorun neden böyle birsey dedi anlamiyorum. Baska bir doktora danismani tavsiye ederim cünkü bu igneler kani pihtilasanlar icin cok önemli. Cogu doktor hicbir sorunun olmasada düsüklerden sonra mutlaka veriyorlar.
Sen son gebeligimden kalan ignelerim var demissin bu ignelerlemi 3. hamileligini denedin??

merhaba arkadaslar ben de gecen hafta bebegimi güsürdüm,daha doğrusu missed olmus yani 1 haftalık gelisimi durmus,kalp atısları duyulmadı bebeğin,11 haftalık olucaktı,simdi genetik laboratuarına gonderdıler 3 hafta sonra bellı olcak sonucları,ben daha once butun testlerımı yaptırmıstım,doktor hersey normal demistı,cok korkuyorum neyden olmus olabılır dıye,ya bı daha bebek sahıbı olamazsam,aynı durumda olan varsa lutfen yazsın,moralım cok bozuk

Back