Merhaba Arkadaslar nasilsiniz bugün
ben biraz hüzünlüyüm, dün bizim Nikah Yildönümümüzdü tam 7 Sene Olmus Evleneli Dügünümüz birsene sonra olmustu sonra ikisene bekleyelim dedik bebek icin ve öylede yaptik. Tam 4 Seneden beri bebek hasretiyle bekliyoruz hersene 1 bebegim düstü tam 4 tane.
Bazen düsünüyorumda eger yasasaydilar nasil olurdu. Benimle birlikte hamile kalanlarin cocuklarini görüyorum bazen en büyügü 4 yasinda eger benim en son kaybettigim yasasaydi bu hafta dünyaya gelecekti. Bazen bütün acilari unutuyorum cok pozitiv düsünüyorum ama bazende icimi bir hüzün kapliyor ve korkuyorum eger yine basarisiz olursa dayanabilecekmiyim diye.
Kusura bakmayin lütven arkadas, sizinde huzurunuzu kacirmak istemiyorum ama inanin en yakin arkadasimla bile konusamadiklarimi sizlerle paylasiyorum.
canımm, seni o kadar iyi anlıyorum ki... buradaki arkadaşlardan hangisi senin düşündüğün gibi düşünmemiştir ki... hepimiz ara ara aynı hesabı yapıyoruz, yaşasaydı şimdi şu kadar olacaktı diye... bundan kaçmak mümkün değil galiba... ama geriye bakmanın hiç faydası yok... Allah inşallah bundan sonrası için iyi şeyler nasip eder bizlere... hepimizin gönlündeki olur... kucaklarımız yanaklarımızdan süzülen gözyaşlarıyla ıslanmaktan kurtulup bebeklerimizin sıcaklığıyla dolar... her zaman iyi düşünmek lazım... Rabbim her şeyin en güzelini verir inş...