Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canim yanlis hatirlamiyorsam sende hamile idin , nasil geciyor hamileligin, Insallah iyisindir.

Bilgilerin icin cok tesekkür ederim canim, Insallah hayirlisiyla Müjdeli haber alirsin.
Bakalim benim asilamam nasil gececek.
Peki Merak ettim, Sen kendinmi evde test yapacaksin hamile olup olmadigini anlamak icin yoksa o günü beklemeyip, doktor kandan bakip ona göre hemen igneleremi baslayacak??
Benim Doktorum bana böyle anlatmisti yani asilamadan bir kac gün sonra kan alip bthc ye bakilip ignelere hemen baslanacak demisti.

canım sonuca bakacağım gün ile ilgili hiçbirşey söylemedi doktorum. ben 10. gün gibi kanda baktırmayı düşünüyorum erken öğrenmek için. yani erken öğrenirsem iğnelerede erken başlamış olurum diyorum. fakat anlamadığım aşılamadan birkaç gün sonra kanda çıkarmıymış bhcg. benim bildiğim en erken 10. günde falan çıkıyor.

güzel dileklerin için sağol canım. gerçekten günler hatta saniyeler geçmiyor. umarım hepimiz birgün kavuşuruz bebişlerimize ve buradan mutlulğumuzu paylaşırız. bu arada ben şu an izinli değilim çalışıyorum. sadece aşılamanın yapıldığı gün evde yatıp dinlendim ve ertesi gün işbaşı. zaten doktorlarda izne gerek duymuyorlar bu durumda.

canım çok teşekkürler güzel dileklerin için. umarım bu sefer olur. bu arada sık sık girip yazamasamda daima takipteyim seni ve diğer arkadaşları. güzel kızına kavuşacağın günleri beklemekteyiz sabırsızlıkla. umarım senin içinde herşey yolunda gider ve hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına.

Tam olarak asilamadan sonra beni hangi gün cagiracak doktor kana bakmak icin bilmiyorum ama birkac gün sonra dedi belki 10 gün sonradir .
Dedigine göre tekrar adet gününü beklemeden, kanda bakip ignelere ve progesteron hablarina baslayacak.
Hayirlisi bakalim ne olacak.

Şencim ve diğer arkadaşlarım , samimi dilekleriniz ve paylaşımınız için çoook teşekkür ederim...

Burada aramızda görünmeyen ama samimi ve kuvvetli bir bağ oluştu.Mutlu haberlere hep birden seviniyoruz , üzüntüleri paylaşıyoruz.Böyle birşeyi yakaladığımız için çok mutluluk duyuyorum ben..

Geçmiş olsun dileklerinizle birlikte , iyi temennileriniz , dualarınız bana kendimi iyi hissettirdi...Özellikle LAL in mesajından da çok etkilendim , daha üzücü noktaya gelebilirdi , böylesi daha hayırlıydı diye düşünüp , toparlanmaya çalışacağım..

Şencim , uyarılarında son derece haklısın..Şu an hala doktor takibindeyim , az da olsa kanamam devam ediyor..Dediğin gibi enfeksiyon riskine karşı antibiyotik verildi , rahmin tahliyesini kolaylaştıran bir ilaç ve demir hapı verildi. .Hcg dün 90 a düşmüş , yavaş düşüyor , o yüzden takip etmek istedi doktorum... Birkaç gün sonra tekrar rahim gözlenecek , umarım herşey yolundadır...

Herkese tekrar teşekkür ederim ..Çok sevgiler..

gülce naz geçmiş olsun cnm..Kızının sağlığında bir sorun olmaması sevindirici cnm en azından..Allahım bir daha yaşatmasın inş..
senin problemin neydi merak ettim cnm??

yaa benim problemim kan pıhtılaşması dediler işte vucudum yatkınmış zaten hamilelikle beraber ortaya çıktı sol bacağımda oldu zaten sol tarafta olması tehlikeliydi kalp damarlarına sıçrar diye çok korktu doktorlar ve bidahaki hamileliğindede yaşayabilirsin dediler ama doktor konturolü altında olursam hamile kalmamla beraber iğnelere başlarım herhalde çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan şimdi şöyle bi korkuda oldu burdaki arkadaşlar kan pıhtılaşması sebebiyle düşük yaşan arkadaşlar demişler ben bilmiyodum bana düşük tehliken var falan dememişlerdi hiç demekki böyle bi tehlikede varmış aman belkide düşünmem bidaha allah kızıma ömür versin:Saruboceq: (ilgin için teşekkür ederim canım saol allah kimseye yaşatmasın):Saruboceq:

ikili tarama testim normal çıkmış.sevindim ŞENCİM LÜTFÜ BEYE acil durumlarda nasıl ulaşıyorsun ben kartınıda almadım idrar yollarından rahatsızlanınca aradım sekreteri çıktı kongrede olduğunu söyledi.böyle durumlarda allah göstermesin birşey olsa ulaşamayız herhalde. sen cebini falan aldınmı.

ben birde AREV diye arkadaş vardı hamileydi. ŞEN ondan haber alabiliyormusun.doğum iznine ayrılmışsındır 1 aydan az zamanın kaldı inanki bende senin adına heyecanlanıyorum.5 aralığa bir şey kalmadı.günler senin için geçmiyordur eminim.

mumamu cum, öncelikle ikili taramanın iyi çıkmasına çok sevindim...umarım hep böyle hayırlı haberler alırız...lütfü bey bu tür durumlarda farklı bir yöntem uyguluyor canım...şöyleki..acil durumlarda öncelikle muayenehanesini arıyorsun ve sekreteriyle değil hemşiresiyle görüşmek istediğini söyle, lütfü bey orada olmasa bile eğer bildiği bir konuysa ki hemşiresi oldukça olgun ve deneyimli bir hanım, sana ne yapman gerektiğini söylüyor, onu aşan bir konuysa lütfü beye ulaşıp sonra sana dönüyor hemşire hanım ve lütfü beyin söylediklerini iletiyor sana...veya hacettepede kadın doğum bölümünde "maternal fetal tıp 5 numaralı oda" lütfü beyin hemşire ve asistanlarının bulunduğu klinik bölümü...orada hatice ve gülderen hemşireler var, yanlarına gidip lütfü beyin hastası olduğunu belirtirsen, sevkli ya da sevksiz senin her türlü sorununa çözüm üretiyorlar...gerekirse seni o an o servisteki görevli doktorlarla görüştürüyorlar...ufak tefek sorunlar için, lütfü beyin şehir dışında olduğu zamanlarda, o şekilde halladebilirsin işlerini...bana hiç denk gelmedi lütfü hıocanın şehir dışında olduğu bir zaman açıkcası...
birde şehir dışında olsa bile mutlaka günlük kontrol eder hoca maillerini...ve görür görmez de cevap yazar, bence bir mail at durumunu bildiren o seni yönlendirir...

mumamu cum, hacettepedeki hemşirelere iğnelerini de yazdırabiliyorsun, tabii sevkli gidip giriş yaptırmak koşuluyla...tekrar doktora gitmeden yazdırabilirsin onlara...veya 24. haftamda nöbetten muafiyet için yine sevkinle gidip bahsettiğim hemşirelerden biriyle görüüyorsun, onlar tekrar sırf bunun için lütfü hocaya gitmeye gerek kalmadan oradaki doktorlara yazdırıp hallediyorlar, yine 32. haftada aynı hemşirelere gidiyosun sevkinle giriş yaptırıp 5 dakikada hallediyorlar izin aktarma rapor olaylarını filan...bilgin olsun dedim....tabii yine merak ettiğin bişi olursa sor canım...
bu bahsettiğim şeyler resmi olduğundan her defasında resmi bir yerden sevkle giriş yaptırıp tekrar hocaya gidip yazdırmak vakit kaybı olacağından, hoca böyle bir sistem uyguluyor, benim için oldukça rahat oldu açıkcası...hem yorulmadım bu tür işler için hemde zaman kaybı yaşamadım...tabii bu gibi (kontrollerin dışındaki) illaki resmi yapılması gereken işleri veya iğne ilaç yazdırma işlerini sana en yakın bir poliklinikteki kadın doğumcuya da yaptırabilirsin biliyosun..ama ben sabahçıyım okulumda, öğleden sonra gidiyorum hacettepeye hem tenha oluyor hemde sıra falan beklemeden sağolsun hocanın hemşireleri hızlıca hallediyorlar bu tür işleri, doktor imza mührü gerekirse o an oradaki görevli doktora yaptırıyorlar...

Öncelikle merhabalar hepinize..Ben tedavi sonucu dördüz gebelik elde etmiş .sonrasında bebeklerimin kalp atımları durmuş kürtaj olmak durumunda kalmıştım ilk gebeliğimdi..Ardından genetik ve kan testleri yapıldı.Sonuçları bugün aldım..Ancak henüz dr.a gösteremedik..Bir süredir bu topiciği okuyorum ama sayfalar o kadar çok ki takip etmek güç oluyor malum..Testlerimden Mthfr geninde heteorozigot A1298C poliforzmi saptanmıştır yazıyor.C677T de ise rastlanmamıştır yazıyor..Kromozom ..Faktör v gibi testlerimde problem yok..Yani bu durumda pıhılaşma var demek sanırım..Bunun için gebelikte iğne gerekiyor mu ..sevgiler..

son bişey, hocanın cep tel. var bende ama zaten hem böyle bir ortamda vermem mümkün değil, hemde gerçekten çok çok acil durumlar dışında cepten ulaşmamız tercih ettiği birşey değil...normal şartlarda benim vermem mümkün değil ama sen kontrole gidince sekreterinden veya kendisinden isteyebilirsin canım...ya da daha iyisi acil durumlarda size nasıl ulaşacağım diye sor bakalım, o sana hem yol gösterecektir hemde belki cebini sen istemeden verecektir...
yukarıdaki yazdıklarımı sende eğitimcisin ihtiyacın olacak diye yazdım...geçmiş olsun, sevgiler....

canım, arev arkadaşımız gayet iyiymiş çok şükür, gebeliği de yolunda gidiyor
izne gelecek cuma ayrılıyorum inşallah....daha 1 hafta gidicem yani....doğum sonrası kullanırım diye aktardım doğum öncesi iznimin bir kısmını...14 kasımda izne ayrılıyorum, 20 gün sonrada 5 aralıkta doğum kısmetse hayırlısıyla...evet haklısın canım, günler geçmiyor gerçekten, bir an evvel sağlıkla kavuşmak istiyorum kuzucuğuma:ecrin_bebek:
darısıda sizlerin başına inşallah...a.s.

geçmiş olsun seybay, evet sonucuna göre iğne kullanman gerekiyor gebeliğinde...burada seninle aynı ya da benzer mutasyona sahip arkadaşlar var ve iğne kullanıyorlar...mesela geçtiğimiz günlerde doğum yapıp bebeğine kavuşan celen arkadaşımızda mthfr heteroziigot idi ve gebeliği boyunca iğne ve aspirin kullanarak sağlıkla kızına kavuştu...tabii doktorun en doğru bilgiyi verecektir...bir de mthfr sorunu olanlar yüksek doz folik asit kullanıyorlar...sevgiler

Cnm amin Allahım bir daha yaşatmasın inş.Evet bu pıhtılaşma sebebiyle ben dahil bi çok arkadaşımız düşük olayı yaşamışlar ya da bebklerinin kalbi durmuş.. Ama bu kanı pıhtılaştıran etkenler birden fazla..Onu net olarak belirlemek gerekiyor..
Sen de inş bu nedeni tam olarak belirlersin ve bir daha ki bebişlerinde önlem alarak sağlıkla kavuşursun inş cnm..

şen canım çok az kalmış inşallah bebeğini ağlıklı olaraka kucağına alırsın sezeryan mı olacak doğum bizleri haberdar etmeyi unutma kendine iyi bak

marhaba calikusu evet canim hamileyim su an 9 haftalik ama biraz bulantilarim var oda beni cok rahatsiz ediyor o yuzden cok fazla internete giremiyorum umarim seninde asilaman olumlu gecerde sende biran once hamile kalirsin dualarim seninle ve sevgili ayse arkadasimla umarim tez vakitte ikinizinde asilamasi basarili gecerde hayirlisiyla hamis haberlerinizi bize burdan mujdelersiniz insallah dualarim butun gebelik bekleyen arkadaslar icin

Merhaba Arkadaslar nasilsiniz bugün
ben biraz hüzünlüyüm, dün bizim Nikah Yildönümümüzdü tam 7 Sene Olmus Evleneli Dügünümüz birsene sonra olmustu sonra ikisene bekleyelim dedik bebek icin ve öylede yaptik. Tam 4 Seneden beri bebek hasretiyle bekliyoruz hersene 1 bebegim düstü tam 4 tane.
Bazen düsünüyorumda eger yasasaydilar nasil olurdu. Benimle birlikte hamile kalanlarin cocuklarini görüyorum bazen en büyügü 4 yasinda eger benim en son kaybettigim yasasaydi bu hafta dünyaya gelecekti. Bazen bütün acilari unutuyorum cok pozitiv düsünüyorum ama bazende icimi bir hüzün kapliyor ve korkuyorum eger yine basarisiz olursa dayanabilecekmiyim diye.
Kusura bakmayin lütven arkadas, sizinde huzurunuzu kacirmak istemiyorum ama inanin en yakin arkadasimla bile konusamadiklarimi sizlerle paylasiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…