sevgili papatyasureyyacim canim benim inan cok uzuldum ne soylesem biliyom faydasiz boyle birseyin tesellisi yok sizler gercekten yinede bana gore sanslisiniz ne kadar kucuk olsa bebeginiz o kadar az etkileniyor insan inan onun icin erkenden olmasi sonradan olmasindan daha az aci verir ben bilmem hatirliyormusun daha once yazmistim 6yasinda oglumu kaybettim belki karnimdayken boyle birseyle karsilassaydim belki daha az uzulurdum onun icin cokda kafana takma canim allah genede hayirlisini nasip etsin tekrar olur sakin uzulme sabir sabir sevgilerle canimbenneyaptımki
canım merhaba,
bende 30 ekimde yaptırdım aşılama. şu an bekleme sürecindeyim. ayın onu gibi test yapacağım bakalım sonuç ne olacak. kolay bir süreç olduğunu söyleyebilirim. aslında en zoru aşılamadan sonraki bekleme süreci. adetin üçüncü günü gibi yumurta geliştirici ilaç veya iğneye başlıyorlar. ve ara ara çağırıyor doktorun yumurta gelişimini takip ediyor. benim üç yumurtam oluşmuştu. daha sonra yumurtalar 18mm iken çatlatma iğneni oluyorsun. iğneden 36 saat sonrada aşılaman yapılıyor. ve hemen arkasındanda gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar. umarım ikimizinde ilk denemede tutar ve fazla uğraştımaz. hihoyyyt
Bilgilerin icin cok tesekkür ederim canim, Insallah hayirlisiyla Müjdeli haber alirsin.
Bakalim benim asilamam nasil gececek.
Peki Merak ettim, Sen kendinmi evde test yapacaksin hamile olup olmadigini anlamak icin yoksa o günü beklemeyip, doktor kandan bakip ona göre hemen igneleremi baslayacak??
Benim Doktorum bana böyle anlatmisti yani asilamadan bir kac gün sonra kan alip bthc ye bakilip ignelere hemen baslanacak demisti.
a.s.
hayırlı olsun canım aşılaman, 4 günün kalmış sonucunu öğrenmeye ,ne kadar heycanlı olduğunu tahmin edebiliyorum, inşallah tutar ve bu sefer hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini, şuan izinlisindir herhalde bol bol istirahat et , kendine çok iyi bak , sonucu merakla bekliyoruz a.s.
ayşecim, hayırlı olsun aşılaman...inşallah olumlu sonuçlanır canım...ayın 10 unu sabırsızlıkla bekliycez...dualarım seninle...rabbim yüzünü güldürsün inşallah senin ve tüm dileyen arkadaşlarımızın...haber vermeyi unutma..sevgiler
canım sonuca bakacağım gün ile ilgili hiçbirşey söylemedi doktorum. ben 10. gün gibi kanda baktırmayı düşünüyorum erken öğrenmek için. yani erken öğrenirsem iğnelerede erken başlamış olurum diyorum. fakat anlamadığım aşılamadan birkaç gün sonra kanda çıkarmıymış bhcg. benim bildiğim en erken 10. günde falan çıkıyor.
Şencim ve diğer arkadaşlarım , samimi dilekleriniz ve paylaşımınız için çoook teşekkür ederim...papatyacım, birde hatırlatmak istedim, gerçi doktorun söylemiştir ama kendiliğinden düşük olaylarında enfeksiyon kapmaman için bir antibiyotik kullanıyosun, birde kanaman bittikten sonra doktor her ihtimale karşı kontrol ediyor, parça kalmasın diye(vaginal ultrasonla)...bilgin olsun canım...(zamanı değil bunları söylememin belki ama bilgin olsun dedim)...
gülce naz geçmiş olsun cnm..Kızının sağlığında bir sorun olmaması sevindirici cnm en azından..Allahım bir daha yaşatmasın inş..
senin problemin neydi merak ettim cnm??
ikili tarama testim normal çıkmış.sevindim ŞENCİM LÜTFÜ BEYE acil durumlarda nasıl ulaşıyorsun ben kartınıda almadım idrar yollarından rahatsızlanınca aradım sekreteri çıktı kongrede olduğunu söyledi.böyle durumlarda allah göstermesin birşey olsa ulaşamayız herhalde. sen cebini falan aldınmı.
ben birde AREV diye arkadaş vardı hamileydi. ŞEN ondan haber alabiliyormusun.doğum iznine ayrılmışsındır 1 aydan az zamanın kaldı inanki bende senin adına heyecanlanıyorum.5 aralığa bir şey kalmadı.günler senin için geçmiyordur eminim.
Öncelikle merhabalar hepinize..Ben tedavi sonucu dördüz gebelik elde etmiş .sonrasında bebeklerimin kalp atımları durmuş kürtaj olmak durumunda kalmıştım ilk gebeliğimdi..Ardından genetik ve kan testleri yapıldı.Sonuçları bugün aldım..Ancak henüz dr.a gösteremedik..Bir süredir bu topiciği okuyorum ama sayfalar o kadar çok ki takip etmek güç oluyor malum..Testlerimden Mthfr geninde heteorozigot A1298C poliforzmi saptanmıştır yazıyor.C677T de ise rastlanmamıştır yazıyor..Kromozom ..Faktör v gibi testlerimde problem yok..Yani bu durumda pıhılaşma var demek sanırım..Bunun için gebelikte iğne gerekiyor mu ..sevgiler..
yaa benim problemim kan pıhtılaşması dediler işte vucudum yatkınmış zaten hamilelikle beraber ortaya çıktı sol bacağımda oldu zaten sol tarafta olması tehlikeliydi kalp damarlarına sıçrar diye çok korktu doktorlar ve bidahaki hamileliğindede yaşayabilirsin dediler ama doktor konturolü altında olursam hamile kalmamla beraber iğnelere başlarım herhalde çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan şimdi şöyle bi korkuda oldu burdaki arkadaşlar kan pıhtılaşması sebebiyle düşük yaşan arkadaşlar demişler ben bilmiyodum bana düşük tehliken var falan dememişlerdi hiç demekki böyle bi tehlikede varmış aman belkide düşünmem bidaha allah kızıma ömür versin:Saruboceq: (ilgin için teşekkür ederim canım saol allah kimseye yaşatmasın):Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?