Merhaba Arkadaslar nasilsiniz bugün
ben biraz hüzünlüyüm, dün bizim Nikah Yildönümümüzdü tam 7 Sene Olmus Evleneli Dügünümüz birsene sonra olmustu sonra ikisene bekleyelim dedik bebek icin ve öylede yaptik. Tam 4 Seneden beri bebek hasretiyle bekliyoruz hersene 1 bebegim düstü tam 4 tane.
Bazen düsünüyorumda eger yasasaydilar nasil olurdu. Benimle birlikte hamile kalanlarin cocuklarini görüyorum bazen en büyügü 4 yasinda eger benim en son kaybettigim yasasaydi bu hafta dünyaya gelecekti. Bazen bütün acilari unutuyorum cok pozitiv düsünüyorum ama bazende icimi bir hüzün kapliyor ve korkuyorum eger yine basarisiz olursa dayanabilecekmiyim diye.
Kusura bakmayin lütven arkadas, sizinde huzurunuzu kacirmak istemiyorum ama inanin en yakin arkadasimla bile konusamadiklarimi sizlerle paylasiyorum.
canlarım merhaba,
bugün perişanım test yapmaya gerek bile kalmadan gördüm yine kırmızıları. birdahaki sefere inşallah. allahım ne zormuş böyle beklemek. valla hamile arkadaşlar hamileliğinizin kıymetini çok iyi bilin. sakın iğnelerdi bulantılardı diye sızlanmayın. inanın böyle beklemek herşeyden zor ve yıkıcı. şu anda tekrar hamile kalabilmek için neler vermezdim.
çalıkuşu canım inşallah senin olumlu sonuçlanır. ben salı günü yeniden doktora gidiyorum. ikinnciyi denemek için.
canlarım merhaba,
bugün perişanım test yapmaya gerek bile kalmadan gördüm yine kırmızıları. birdahaki sefere inşallah. allahım ne zormuş böyle beklemek. valla hamile arkadaşlar hamileliğinizin kıymetini çok iyi bilin. sakın iğnelerdi bulantılardı diye sızlanmayın. inanın böyle beklemek herşeyden zor ve yıkıcı. şu anda tekrar hamile kalabilmek için neler vermezdim.
çalıkuşu canım inşallah senin olumlu sonuçlanır. ben salı günü yeniden doktora gidiyorum. ikinnciyi denemek için.
Kasık ağrım herdefasında sol kasığımda ve batma şeklinde oluyor yatınca rahatlıyor ama beni her defasında telaşlandırıyor
Kızlar bişey sormak istiyorum 5+5 günlük hamileyim henüz hiç bulantım olmadı beni telaşlandırıyor bulantılarınız ne zaman başlamıştı acaba? bide zaman zaman kasık ağrılarım oluyor baya hissedilir kanamam olmadı çok şükür ama yinede tedirgin oluyorum aynı sorunları yaşayan varmı ve sabah kaktığımda bacaklarımı germek istiyorum sanki karıncalanma oluyor gibi acil yardım:) Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sevgili ŞEN ne güzel yolun sonuna gelmişsin.Evladına kavuşmana az kalmış
Sana bir sorum olacaktı.Ben hala göbeğimden iğne yapıyorum sence bir zararı olurmu.
Kızlar teşekkürederim verdiğiniz bilgiler için gerçekten içimi rahatlattınız zaten çarşamba doktor günüm saat 12:30 da randevum var bebişime bakacağım Allahım hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşallah mutlu haberler duyarım inşallah
sevgili sevbay tahlil sonucundaki değerleri bana tam olarak yazarsan sevinirim.kendiminkiyle karşılaştırmak istiyorum.benim sonucumu yazayım
TAHLİL SONUCUM,
Faktor 5leıden - normal
Protrombın 20210 A mutasyonu normal.
Mthfr ( 677 T )Mutasyonu hetorozigot
Mthfr (1298)Mutasyonu Heterozigot
Protein C aktivitesi biraz yüksek 144 çıktı.diğer bütün tahliller ve yapılan vajinal ultrason ve diğer tahlillerin hepsi normal çıktı.
TAHLİL SONUCUNA GÖRE hoca bana
Pazartesi,Cuma günleri folbiol 5mg ,Çarşamba becozyme C ,Diğer dört günde coraspin 80mg verdi.ayrıca metioninden sınırlı diyet yapıyorum.
Kızlar bu seferde kahverengi akıntı olmaya başladı boş gebeliklerde sık karşılaşılıyormuş aynı durumu yaşayan varmı yaaaaa Allahım yardım et bana ve bebeğime kahverengi akantı yaşayanınız oldumu kızlar
Sülalcim merhaba ,Kızlar bu seferde kahverengi akıntı olmaya başladı boş gebeliklerde sık karşılaşılıyormuş aynı durumu yaşayan varmı yaaaaa Allahım yardım et bana ve bebeğime kahverengi akantı yaşayanınız oldumu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?