hamıle arkadaslarımızı tebrık edıyorum
baslıgı goruyorum ama ınanın okumaya korkuyorum ve okumuyorum dayanamadım yazdım
belkı hatırlarsınız
benımde kan pıhtılasması sorunum var 2 bebegımıde bu yuzden kaybettım 7 ay once kurtaj oldum 6 aydır denıyoru olmuyor bu ay rahım fılmım cekılecek yapısıklık olabılır dıyor dr um
gecen ay hıc aksamayan adetım 3 gun gecıktı ve ben hemen umıtlendım oldu bu ıs dedım ama husran oldu;(
benımle hamıle kalan arkadaslarım bu ay dogum yaptı yada yapmak uzere
bazen gucum kuvvetımın tukendıgını hıssedıyorum ama bılıyorum gececek buda ama canım cok yanıyor artık
opuyorum hepınızı bebısler Allaha emanet benım gıbı arkadaslarımda Rabbım guc kuvvet versın hepımıze...
ah sevinçlerimizi haykırmayı o kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki... o çift çizgiyi görmeyi.heyecanla eşime haber vermeyi iğneleri 9 ay vurulmayı.mide bulantısından lavoboya koşmayı.internetten hamileliğimin haftasını hesaplamayı ve gelişimini takip etmeyi.cinsiyet öğrenme heyecanını yasamayı, karnımı tekmelemesini, doya doya bebeğime alışveriş yapmayı,beşiğini beğenmeyi,doua hazırlanmayı.hastane çantasıymıs beziymiş.. v.s. sağlıklı bi gebelik gçirmeyi ve sağlıkla kucağıma almayı sabırsızlıkla bekliyorum ve umut ediyorum.inanırsak gerçekleşir evet inanıyorum ama olmuyor işte.
ah sevinçlerimizi haykırmayı o kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki... o çift çizgiyi görmeyi.heyecanla eşime haber vermeyi iğneleri 9 ay vurulmayı.mide bulantısından lavoboya koşmayı.internetten hamileliğimin haftasını hesaplamayı ve gelişimini takip etmeyi.cinsiyet öğrenme heyecanını yasamayı, karnımı tekmelemesini, doya doya bebeğime alışveriş yapmayı,beşiğini beğenmeyi,doua hazırlanmayı.hastane çantasıymıs beziymiş.. v.s. sağlıklı bi gebelik gçirmeyi ve sağlıkla kucağıma almayı sabırsızlıkla bekliyorum ve umut ediyorum.inanırsak gerçekleşir evet inanıyorum ama olmuyor işte.
merhaba arkadaşlar,epeydir yazamadım kendimi hatırlatayım.8 haftalık 2 düşük yaşamış,faktör 5 leiden heterozigot,mthfr homozigot diiğer faktörleri normal,şu an 29 haftası dolmuş gebeyim.öncelikle herkesin dileklerince sağlıklı bebeklere kavuşmalarını yürekten dierim .celenin kızını çok tebrik ediyorum allah önce şen i sonrada beni kızlarımıza kavuştursun ihşallah
şencim sana daha öncede sorularım olmuştu sende sağolasın yanıtlamıştın.sen sitenin bel kemiğisin bana göre senden herkes çok faydalandı sana sormak istediğim sorularım var yanıtlarsan çok sevinirim:lütfü hoca sana 29 haftadan itibaren hangi ilaçları devam ettirdi hangi dozlarda,ne zamana kadar devam edeceksin bu ilaçlara, sezeryanı kaçıncı haftada yapacak .(özellikle coraspin diğer gebelerde 6. aydan sonra kesiliyor,clexanı göbekten yapıyorum hala sakıncalı mı kol ve bacağa geçsemmi sen nasıl yapıyorsun endişelerim var bu konuda hemen yanıtlayalirsen çok sevinirim)
sevgilerimle hihoyyyt
ipek merhaba,
yoruldun anladığım kadarıyla her ay ümitlenmekten... seni çok iyi anlıyorum... seninle yakın zamanlarda kaybettim bebeğimi...eşim yanımda olmadığı için tekrar deneme şansımız olmadı..şimdi yeni yeni başlıycaz çalışmalara.. ama şimdiden sıkıntısı bastı.. ne zormuş ümitlenmemeye, takmamaya çalışmak.. daha ilk aydan gerildim ben :) bu gerginliğin hamile kalmayı zorlaştıracağının da farkındayım üstelik...
benim kürtajdan sonra regllerim azalmaya başladı. ben de korkuyorum yapışıklık olmasında... sinan hocaya gitmem lazım bu ay ama hiç canım istemiyor...
yani seni çok iyi anlıyorum.... ama moral bozmak yok... vazgeçmek, korkmak da.... bak burda aynı sıkıntıyı paylaşan kaç kişiyiz... üzüntülerimizi paylaşıp azaltıyoruz, sevinçlerimizi paylaşıp katlıyoruz... şimdi belki ümitsizliklerimizi, üzüntülerimizi paylaşmak durmundayız ama ben inanıyorum ki sevinçlerimizi haykırma sırası bize de gelecek.. bir gün sende, bende, beliz de ve diğer arkadaşlarda bebeğimizin gelişiminden haberler yazacağız buraya... burdaki teyzeleri dualarını eksik etmeyecek onlardan... ümitli olmalıyız..ümitli olalım ki vucudumuz da kendini hazırlayabilsin değil mi?
inanırsak gerçekleşir ancak hayaller.... öpüyorum seni sevgiyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?