Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tebrık ederım canım ınankı cok sevındım darısı ıns bızım basımaıza saglıcakla bebısını kucagına alırsın ıns kendıne dıkkat ettt dualarınıda eksık etme neolur..

sülalcim, ne desem bilmem ki sırf çaresizliğini anladığıö için yazıyorum canım ya...aslında seni yanlış yönlendirmek istemiyorum ama bak canan da kullanıyormuş, bende ilk araştırmalarım sırasında rastlamıştım bizim durumumuzdaki bazı kişilere verildiğini kortizonun ama kesin tedavi yöntemi değilde cananında dediği gibi bağışıklıkla da alakalı bir problem varsa denenebilecek bir yöntem olduğunu okumuştum kortizon tedavisinin...sen zaten araştırmışsın zararları konusunda az da olsa fikrin vardır, ama bunun yanında yararı daha fazla olacaksa bence tabii ki kullanmalısın...eğer çok takılıyorsa kafana ( ki stres bebişin için çok zararlı biliyosun, nolur stres yapıp fazla düşünme, doktorun zararlı olsa vermezdi mutlaka) yarımşar tablet al doktorunla görüşene kadar....birçok hastalığın tedavisinde kullanılıyor kortizon, vardır elbet doktorunun bir bildiği, senin sonuçlarına göre vermiştir...bir de tekrarlayan düşüklerde bazen tedavi yöntemi olarak uygulanabildiğini okumuştum kortizonun ama şu da var ki buradaki arkadaşlardan çok azından duydum ben kortizonu...beliz yanılmıyorsam bağışıklık sistemindeki bir sorun nedeniyle bir süre kullandığını yazmıştı, umarım okurda daha ayrıntılı bilgi verebilir sana...
canım bence sen yinede en kısa zamanda doktorunla bu konuyu görüşüp içini rahatlat bir an önce....yoksa için rahat etmiycek...öpüyorum...

canım benım yazılarını takıp edıyodum buradan ınankı cok sevındım ıns saglıcakla alırsın kucagına darısı benım gıbı ısteyenlerın basına dualarını bızden esırgeme olurmu canuım....

canım benım bebegını gule gule buyut ıns sonunda bır umudumuz daha dogdu darısı benım gıbı ısteyen herkesın basınaaa

slm canım yanlıs bılmıyosam sende hıtereskopı olmusun bende bu persembe oldum sımddı aklım okadar karısıkkı dr hafta sonu gıdcem senın raporların yanındamı bana yardımcı olursan sevınırım artık okadar umutsuzumkı durup durup aglıyorum ne zamn kavusacagım bebeısıme dıye ben 3 dusuk yaptım tekrar hamıle kalırsam bunada bısey olurmu soruları offf cok zor bı surec allahım hepımızın yardımcısı olsun bızımde yuzumuzu
guldursun ınanın ıcımden gecenlerı yazıya dokmak cok zor dualarınızı esırgemeyın senağlamasenağlama

merhaba 06EE, bu aralar hamişler hızla çogalıyor, inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın. karamsarlıga kapılma sakın, en saglıklı zamanda olur insallah.
çok dertliyim akıntı konusunda, beni bu konuda kimse anlamıyor,tabi sende aynı durumu yasadıgın için anlıyorsun neden bu kadar korkugumu ve telaslandıgımı.
renksiz, kokusuz, aynı su gibi sürekli bi akıntı geliyor. doktor kaşıntı yoksa problem degil dedi ama içim rahat degil.
az önce gebelik.org da baktım, benim şikayetim fizyolojik akıntıymış, bi sorun olmazmış.
hamilelerde en sık görülen akıntımış.

neyse ben sana gelismeleri bildirmeye devam ederim. seninde müjdeli haberlerini bekliyorum.kaydirigubbakcemile3

Sevgili umut sevgim , tebriklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda ben de dönüp seni tebrik ederim, herşey gönlünce olur..

Yeni histereskopi oldun sanırım . Ben de aynı yollardan geçtim umutcum . Lütfen umutsuz ve üzgün olma. İnan Allahın izniyle hepsi gelip geçiyor. Bu dönemlerde sabırlı olmak büyük mükafatlarla sana dönüyor. Şu an bedenen yorgun olduğunu , endişeli olduğunu biliyorum. Ben de öyle hissetmiştim , inan seni anlıyorum. Ama hep kendimi telkin etmeye çalıştım. Sen de sabırlı ve umutlu ol lütfen..

Umutcum ben ilk histereskopiyi ocakta oldum , 3 ay sonra 2. sini istedi doktorum. Nisanda 2. histereskopi yapıldı. Mayısta denemelere başladık. 5 ay sonra ekimde hamile kaldım. İnşallah hayırlısıyla mutlu sona ulaştırır Allahım .

Canım şu an yorgun ve endişelisin ama , bu operasyonlar sonuçta senin Allah korusun bir daha üzülmemen için . Öyle düşünmeye çalış. Bütün sorunlarını hallederek hamile kalırsan daha için rahat olur değil mi ?

Sana nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum ? Aklına takılan herşeyi yazabilirsin , seve seve yardımcı olurum. Bak ben senin için umut verici bir örnek olabilirim. İnşallah sen de diğer arkadaşlara umut olursun.

Görüşmek üzere , çok sevgiler...

şencim lütfü bey ameliyat için doktor parasi ne kadar istiyor sorabildinmi.acaba.ben geçen cumartesiye randevu alamadim 3 gün önce aramama rağmen yer yokmuş kismetse bu cumartesi 12 de aldim.bu arada benim ikili testin süresi geçmiş olacak. 13 hafata 1 gün olacam gidince .burada bir tip merkezinde yaptirdim 1.3mm çok iyi dedi.ama kan tahlili istemedi.siz ayni gün kan vermiştiniz sanirsam.

arkadaşlar 12 haftalık gebeyim doktorum folbiolu kullanmana artık gerek yok dedi, sizce ne yapmalıyım bizizm gibi gebeliklerde folbiol önemli değilmi

cnm bende aynı şeyi düşünmüştüm şen de saolsun çok güsel açıklamış bu konuyu.Bana da dr um megadiyn verdi.Nette baktım o da elevitin içeriğiyle aynı sanırım..
0.8 mg folic asitte içeriyor.Ben mtfhr heterozigot olduğumu hatırlattım dr uma verdiğinde..O da içeriğinde folic asit var .Yeterli dedi..Öledir inş..Ben de folic plus ı bıraktım ve ona geçtim.
İnş sorunsuz devam eder hamişliğimiz....

mrb arkadaşlar bu sayfayı yeni gördüm bende mthfr ve factor 13 heterozigotuz 1 düşük 1 gelişmedi 1 de kimyasal gebelik yaşadım bunlardan sonra dr umu değiştirdim ve bu problemin varlığından haberdar oldum şimdi tekrar hamileyim 7+2 haftalık allahıma binlerce şükürler olsun ki şimdilik herşey yolunda ben fraxsiparin 0,4 ml kullanıyorum göbekten koldan ve bacaktan oarak dönüşümlü vuruyorum ama en rahat göbekten oluyo bana göre ama yinede sürekli bir yere vurmuyorum ha sakınca varmı olduğunu düşünmüyorum ama bendönüşümlü yapıyorum ayrıca folbiol. elevit ve progestan kullanıyorum inş bu kez kucağıma almayı nasip eder rabbim hepiniz içinde aynı temenneileri diliyorum

selam arkadaslar uzun zamandir yoktum ne guzel haberler varmis dunden beri yazilarinizi okuyorum anca bitirdim once yeni hamisleri sevgili papatyasureyya ve sevgili sulali cani gonulden tebrik ediyorum insallah sorunsuz bir gebelik gecirirler inanin cok mutlu oldum arkadaslar ayrica sevgili celen gozunaydin olsun canim cok tebrik ederim darisi bizlere insallah allah anali babali buyutsun insallah kizinda pek guzelmis ya masallah allah nazarlardan korusun sevgiler herkese

Merhaba kızlar en son geçen ay 30 Eylülde adet görmüştüm 23 ekimde kanda beta hcg hormonuna baktırdım 17.1 çıktı ertesi gün tekrar baktırdım 52.2 çıktı şimdi bu cumartesi ultrasonda bakılacak kese görünüyormu diye sizce görünürmü erkenmi olur ilk keseyi ne zaman gördünüz hatırlıyormusunuz merak ettim şimdi

Merhaba kızlar en son geçen ay 30 Eylülde adet görmüştüm 23 ekimde kanda beta hcg hormonuna baktırdım 17.1 çıktı ertesi gün tekrar baktırdım 52.2 çıktı şimdi bu cumartesi ultrasonda bakılacak kese görünüyormu diye sizce görünürmü erkenmi olur ilk keseyi ne zaman gördünüz hatırlıyormusunuz merak ettim şimdi

sülalcim, bhcg 900-1000 civarındayken kese görünüyor genellikle canım.bu da genellikle 6. hafta civarına tekabül ediyor. tecrübeli bir hekim 5. haftada bile görebiliyo...erken görmek için genellikle vaginal ultrason yapıyorlar...ama bu senin tercihine kalmış tabii...vaginal ultrasonun bir zararı yok deniyor ilk 8-12. haftaya kadar, sonrasında karından devam ediyorlar ultrasona...
benim doktorum günü geçince hemen gel demişti, o nedenle ben 4+1 de gittim ve sevgili doktorcum karından baktığı halde gördü minicik keseciği....ki çok zordur 4+1 de görmek...bana da gösterdi tabii...ve 6. hafta kalp atışlarını almak(dinlemek) için çağırdı...6. haftada da kalp atışlarını dinlemiştik...
darısı başına inşallah canım, inşallah görebilirsin en kısa zamanda bebişinin keseciğini....
toparlıyorum şimdi...genel olana göre hareket et senki endişe etme, 6-7. hafta kese görülür ve 7-8. haftalar arası ve bazen bazı durumlarda(geç döllenme gibi) daha geç haftalarda kalp atışı alınabiliyor(dinlenebiliyor)...
sevgiler...

Çok teşekkürederim bitanem verdiğin bilgiler için bu cumartesi saat 12:00 randevum var sonrasında görüşürüz sizlere yazarım öpüyorum inşallah sorun çıkmadan görebilirim bebişimin kesesini:)

hamıle arkadaslarımızı tebrık edıyorum
baslıgı goruyorum ama ınanın okumaya korkuyorum ve okumuyorum dayanamadım yazdım
belkı hatırlarsınız
benımde kan pıhtılasması sorunum var 2 bebegımıde bu yuzden kaybettım 7 ay once kurtaj oldum 6 aydır denıyoru olmuyor bu ay rahım fılmım cekılecek yapısıklık olabılır dıyor dr um
gecen ay hıc aksamayan adetım 3 gun gecıktı ve ben hemen umıtlendım oldu bu ıs dedım ama husran oldu;(
benımle hamıle kalan arkadaslarım bu ay dogum yaptı yada yapmak uzere
bazen gucum kuvvetımın tukendıgını hıssedıyorum ama bılıyorum gececek buda ama canım cok yanıyor artık
opuyorum hepınızı bebısler Allaha emanet benım gıbı arkadaslarımda Rabbım guc kuvvet versın hepımıze...

benim de üç düşüğüm var tekrar denemek istedim ve doktora gittim görünürde bir sorun yok gibi ve şu anda ecopirin ve folbiol kullanıyorum hamile kalana kadar ve hamilelik süresince kullanmam gerekiyormuş

merhabalar ben üç ay arayla ikiside 5.5 haftalık iki düşük yaptım.genetik tahlilde kan pıhtılaşması olduğu çıktı.şimdi dört ay oldu yene denemeyi yapmak için çok korkuyorum.sanki tekrar aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi.aranızda benim gibi sorunu olan arkadaşlar varsa lütfen bilgilerini paylaşsın.şimdi tedaviye başladık.coraspirin 100mg,becozime vitamin ve folbiol kullanıyorum.dört ay oldu ilaçlara başlayalı.hamile kalıncada hergün fraxiheparin vurulcakmışım.ayrıca metioninden sınırlı diyet yapıyorum .üzüntü üzerine diyet de eklenince çok zayıfladım moralim çok bozuk.tahlil sonucunuda yazayım:MTHFHR 677T HETEROZİGOT
MTHFHR 1298T HETOROZİGOT,ayrıca protein C aktivitesi de biraz yüksek çıktı.diğer sonuçların hepsi normal.lütfen görtüşlerinizi yazarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

Selvihancım bende sorunumu yeni öğrendim bende mthfr c677t sorunum hiç sıkıntı yapıcak birşey yok niye bu kadar üzüldün anlamadım Allah dermansız dert vermesin en azından derdini öğrendin dermanıda var çok şükür bak bizimle aynı sorunu olan Celen arkadaşımız yeni bebeğini kucağına aldı oda hergün iğnesini vuruldu ilacını aldı ve ne mutlu ki sağlıklı bi prensesi oldu hiç sıkıntı yapılacak birşey yok bende yeni hamile olduğumu öğrendim 6 gündür iğne vuruluyorum ve bir sürü ilaç içiyorum ama biliyorum bu sefer kucağıma alacağım bebişimi inşayyah sağlıkla sıhhatle hepimiz aynı durumdayız yani hiç mutsuz olmaya gerek yok iyi düşünelim ki iyi şeyler olsun

Kızlar bu arada size birşey sormak istiyorum ben 6 gündür iğne vuruluyorum ve hep göbeğimden vuruldum ilk üç ay hep göbekten vurulayım sonra kola bacağa geçeyim diyorum sakıncası olurmu acaba hep aynı yerden vurulmanın tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…