Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sevgili mumamu, bebişini görmene ve kontrolün iyi geçmesine sevindim...lütfü bey gerçekten tam bir beyefendi, kibar ve insana güven ve moral veriyor...8-9 aydır gidiyorum kendisine, olumsuz hiçbir şey çıkmıyor ağzından hep herşeyin yolunda gideceğine dair ifadelerle huzur veriyor insana...ense kalınlığı çok iyi bebişinin, inşallah kan tahlilinizde de problem çıkmaz canım...oğluşun olacakmış hayırlı bir evlat olsun inşallah...her türlü ultrasonu mevcut, duyuyoruz dışarıya ayrıntılı ultrasona gidiyormuş bazı arkadaşlar, ben tüm ayrıntılı renkli ne varsa hepsini lütfü hocanın muayenehanesinde oldum ultrason için başka yere gitmedim hiç, bu da avantaj tabii...canım inşallah herşey yolunda gider...yaş olayına da çok takılma bence, gerekirse taramaların sonucuna göre amniyosentez yaptırır hoca, rahatlatır içini...tabii inşallah gerekmez böyle bişey...sağlıcakla kal...

arkadaslar ben bugun rahım fılmı cektırecektım ama dr um degıstı yenı dr um 6.5 cm lık bır kıstın var dedı bunu erıtmeden hamıleleık dusunemeyız dedı ve yasmın verdı
corappın 3oo le yasmın alacagım bır ay boyunca
ama benım faktor 5 leıden heterozıgotum var korkuyorum ne yapacagım dr a soyledım ama coraspının dozunu yuksek verdım yasmının pıhtılasmaya etkısını azaltır dedı. kafam cok karısık ne yapacagım ya anıden bısey olursa (((

Kızlar nasılsınız kimsecikler yokmu ne bugün ben merak ettim şimdi göbeğinizden iğne vurulurken yatarakmı vuruluyorsunuz ayaktamı

oturur pozisyonda vurulmalı sülalcim.kol ve bacaktan yapılırkende yine oturur pozisyonda olmamız en uygunu...

Günaydin kizlar ,
nasilsiniz bugün.a.s. Bu ayin 13. de Doktora gidecegim kizlar. Kan alip yumurtlama dönemime bakacak ve ultrason ilede bakacak. O gün kan tahlillerimi göre bir tarih verecek tahminim cumartesi yada pazara gelir yumurtlama günüm kaydirigubbakcemile3 ve o gün gittigimde bana asilama yapacaklar. :teytey:
Allahim Insallah hersey yolunda gider.

Kızlar yine iğne meselesi karnımdan vuruluyorum ben iğneyi ve hep ayakta vuruldum şimdiye kadar ama morluklarım var ve ağrı yapıyor sizinde oluyormu

oluyor sülal.morlukta oluyor ağrıda zamnla alışırsın.istersen arada dönüşümlü yap iğneni.1 hafta koldan 1 hafta göbekten.dinlenmiş olur.

cnm hade bakalım... herşey yolunda olsun gönlünce inşa.s.

Merhaba arkadaşlar ;

Sizlere en son yazdığımda hamile olduğumu öğrenmiştim ve çok mutluydum. Ne yazık ki mutluluğum uzun sürmedi ve pazartesi günü gebeliğim sonlandı.

Tahmin edebileceğiniz gibi çok üzgünüm , ama Allahtan hayırlısı diyorum. Bunu da yaşamam gerekiyormuş diye düşünüyorum.

Nasıl olduğuna gelince..Biliyorsunuz 6. hafta Lütfü bey e kontrole gidecektim. 5+3 ken , o zamana kadar dayanamayacağım , belki keseyi görürüm diye burada doktora gittim. Bir de hamileliğin başında gebelik belirtilerini yavaştan hissetmeye başlamışken , o sıralar belirtileri çok yoğun hissetmiyordum . Ondan da şüphelendim , çünkü gün geçtikçe Hcg yükseliyor , yükseldikçe de belirtilerin daha yoğun hissedilmesi gerekir normalde...

Neyse cuma günü muayene sırasında kese göründü ama doktorum keseyi çok küçük buldu. İki nedeni olabileceğini , ya geç yumurtlama - döllenmeden dolayı gelişimin geç başlamış olabileceğini ya da sağlıksız bir gebelik olabileceğini söyledi. Beta Hcg istedi 670 küsür çıktı , bu da 5+4 için düşük bir değer çıktı.Bu durumda gebeliği takip edip beklemekten başka birşey yapamayacağımızı söyledi , 2 gün sonra gene Hcg istedi. Kese büyümüş , Hcg yükselmişse sorun olmayacağını söyledi.

Tahmin edeceğiniz gibi o iki gün kabus gibi geçti , pazartesi sabahtan hcg nin düştüğünü öğrendim , öğlene doğru da kanamam başladı.

Tabii çok üzüldüm , çok ağladım. Zor elde ettiğim bir gebelikti. İğne kullanmama rağmen böyle olması umudumu kırmıştı. Bir de gene kürtaj gerekirse diye çok korkuyordum. .

Bugünkü kontrolümde , gebeliğin kendi kendine sonlandığı , kürtaja gerek olmadığı söylendi. Neyseki tek tesellim bir de kürtaj acısı çekmeyecek olmam. Bir de bu kaybın pıhtılaşma bozukluğuyla ilgisi olmadığı söylendi.O yüzden kimsenin iğnelere inancı kaybolmasın. Erken dönem kaybı olduğu için kromozom anomalisi ya da hatalı döllenmeden olabileceği söylendi. Embriyoyu göremediğimiz için anembriyonik gebelik ( boş gebelik ) diye teşhis kondu. Tekrarlayıcı özelliği olmayan , tesadüfi , şansa bağlı bir durummuş. Ama öncesinde de iki gebelik kaybın olunca , olabilir diyip geçiştiremiyorsun. Korkuların artıyor , umudun kırılıyor..

Şu sıralar takibim devam ediyor , sabah gene Hcg baktılar , yavaş düşüyorsa boş gebelik , birden düşmüşse düşük olduğu konusunda fikir veriyormuş..

Böyle işte arkadaşlar , şu an üzgünüm ve bi boşluk duygusu hissediyorum. Bu da geçecek tabii ki atlatırım mutlaka..Dua ederken hep hayırlısıyla nasip olacaksa olsun diye etmiştim. Demek ki hakkımda hayırlı değildi. Erken dönemde kaybetmek de bir şans aslında. ( O ruh haliyle pek farkında olamıyorsun ama )

Sizlere iyi haberler veremediğim için üzgünüm. Umarım güzel haberleri paylaşacağımız günleri de görürürüz...Herkese sevgiler..

cnm benim geçmiş olsunn...
Ama saydığın sebebler iiki yolun başında seni yıpratmadan sona ermiş dedirtiyo..Yani inancını kıracak umudunu kıracak gibi değil cnm..
Bu sadece ufak bi moral bozukluğu..İleride inş bunu unutacak yeni bebişlere kavuşacaksın...
Bizde senden mutlu haberler duymayı çok istiyoruz.İnş öle olacak cnm ...

çok geçmiş olsun.. en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah. aynı şeyleri ben de yaşadım. ikinci gebeliğimde boş gebelik olmuştu. benim içinde aynsını söylediler yani iğnelerle ilgisi yokmuş. sadece geç döllenme ya da yumurta veya sperm kalitesinde bozukluk olursa olabiliyormuş. hatta benim kese büyümeye devam etti. 10. haftaya kadar görürüm diye beklemiştim sonra sonlanmak zorunda kalmıştı.. Allah'tan hayırlısı demekten başka birşey yapamıyoruz. Umarım enkısa zamanda yeniden senden gzüel haberler duyarız. tekrar geçmiş olsun

papatyacım çok gecmiş olsun. çok çok üzüldüm. allah bir daha yaşatmasın inşallah.
benim ilk gebeligimde de buna benzer bi sorun olmustu.
6 haftalık hamileyken doktora gitmiştim. kese olması gerektiginden küçükmüş. 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalık büyüklükte bi keseymiş.
ama benimki boş gebelik degildi ve bi sonraki gidisimde kesenin büyüklügü normal boyutlara ulasmıştı.
bebişim büyüyordu, erkekti.
ancak 14 haftalıkken kese açıldı canım. ve 21. haftanın içindeyken düştü. 5aylıktı yani.

senin yazdıklarını okurken, hayırlısı olmus dedim kendi kendime.
anladıgım kadarıyla kese cok dayanmıyor küçük oldugu için. iyiki gebeliginin basında yaşamıssın canım. tabiki düşügün mutlu olacak bi yanı yok ama, bu durumun sonu çok kötü oluyor. ben zor toparlandım 5 aylıkken düştügü için.

allah sabır versin canım, allahım kimseye yasatmasın. umudunu yitirme papatyacım, umarım en kısa zamanda atlatırsın. tekrar gecmiş olsun. allah bidaha yasatmasın.
sevgilerle

PAPATYACIĞIM çok geçmiş olsun.üzülme diyeceğim insanın elinde değil üzülmemek.hayırlısı canı ilerde daha büyük problemler yaratabilir kromozon bozuklukları. benimde4. gebeliğim boş gebelikti. bir şe y bulamadılar. senin dediğin gibi döllenmeden yada kromozon bozukluklarından olur dediler.umudunu yitirme benim yaş 37 hamilelik 7. yani daha çok gençsin.tekrar geçmiş olsun

arkadaşlar idrar yollarından rahatsızlandım.ne yapsam doktora danışsammı hem çok sık idrara çıkıyorum hem ağrı var.doktora gideşide 4 gün oldu o zaman bir şey yoktu.ilaç kullanılıyormu

arkadaşlar idrar yollarından rahatsızlandım.ne yapsam doktora danışsammı hem çok sık idrara çıkıyorum hem ağrı var.doktora gideşide 4 gün oldu o zaman bir şey yoktu.ilaç kullanılıyormu

gecmiş olsun mumamu. bol bol su içmeni tavsiye ederim. doktora da mutlaka git, belki mikrobik bi enfeksiyondur. belki verilebilecek bi ilaç vardır. tekrar gecmiş olsun..

Papatyasüreyyacim canim cok gecmis olsun.
Bende 4. bebegimi Nisan 2008 de kaybetmistim, insan cok üzülüyor ama biryandanda sükür ettim cünkü henüz cok kücüktü ya ileride kaybetseydim buna daha cok üzülürdüm.
Herseyde bir hayir vardir canim. :teselli:

sevgili papatyasüreyya,
canım çok geçmiş olsun. hakkında hayırlısı budur belkide. insan böyle durumlarda ne söyleyeceğini bilemiyor. benzer durumları daha önce yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. umarım sağlıcakla bebeklerimize kavuşacağımız günlerde gelir. canım bu arada en azından hamile kalmanla ilgili bir sorun olmadığını anlamış oldun. birdahaki sefere inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına.

canım merhaba,
bende 30 ekimde yaptırdım aşılama. şu an bekleme sürecindeyim. ayın onu gibi test yapacağım bakalım sonuç ne olacak. kolay bir süreç olduğunu söyleyebilirim. aslında en zoru aşılamadan sonraki bekleme süreci. adetin üçüncü günü gibi yumurta geliştirici ilaç veya iğneye başlıyorlar. ve ara ara çağırıyor doktorun yumurta gelişimini takip ediyor. benim üç yumurtam oluşmuştu. daha sonra yumurtalar 18mm iken çatlatma iğneni oluyorsun. iğneden 36 saat sonrada aşılaman yapılıyor. ve hemen arkasındanda gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar. umarım ikimizinde ilk denemede tutar ve fazla uğraştımaz. hihoyyyt

sevgili PAPATYA;çok geçmiş olsun.çok üzüldüm gerçekten.herşeyde bir hayır vardır.sende zaten bunu istemişsin hep demekki hakkında hayırlısı böyle olmasıydı.lütfen ümidini kaybetme.inşallah Allah'ım bir daha yaşatmaz canım.sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…