• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba sülal.inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun.ben yolu yarıladım sayılır hayırlısıyla kucağıma aldığım günleride görsem.

iğneyi göbeğinin bir sağına bir sol tarafına yapıyorsundur sanırım.bende kaç ay göbekten yaptım.göbekte şişince şimdi kola geçtim.bir problem olmuyor.morluklar hariç.

bende şu an göbekten yapıyorum bazen koldan yaptığımda oluyo ama genelde göbekten daha rahat gelio bacaktan hiç denemedim e göbüş şişince artıkın oralara geçeriz

Kızlar yine ben göbeğimden iğne vurulurken ilk iğne battığında refleks olarak birden karnım içine çekiyorum acaba zararı olurmu dersiniz sizde de oluyormu hiç ilk iğne battığında oluyor vurulurken sorn yokda

yok canım bişe olmaz alışırsın zamanla acısına oda zamanla kalmaz artık.canını sıkma sen koldan bacaktan farketmez.yeterkı kana karıssın.

arkadaslar ben sadece bacaktan yapiyorum doktorum ve hemsireler oyle soyledi ve oyle yapiliyor bana karindan yapilmaz diyorlar hastalik olursa evet ama hamilelikte olmaz diyorlar ama kafaniz karismasin doktorlariniz ne diyorsa dogrudur her doktor ayri bir yol izliyor allah hepimizin yardimcisi olsun sevgiler

hamıle arkadaslarımızı tebrık edıyorum
baslıgı goruyorum ama ınanın okumaya korkuyorum ve okumuyorum dayanamadım yazdım :(
belkı hatırlarsınız
benımde kan pıhtılasması sorunum var 2 bebegımıde bu yuzden kaybettım 7 ay once kurtaj oldum 6 aydır denıyoru olmuyor bu ay rahım fılmım cekılecek yapısıklık olabılır dıyor dr um
gecen ay hıc aksamayan adetım 3 gun gecıktı ve ben hemen umıtlendım oldu bu ıs dedım ama husran oldu;(
benımle hamıle kalan arkadaslarım bu ay dogum yaptı yada yapmak uzere
bazen gucum kuvvetımın tukendıgını hıssedıyorum ama bılıyorum gececek buda ama canım cok yanıyor artık
opuyorum hepınızı bebısler Allaha emanet benım gıbı arkadaslarımda Rabbım guc kuvvet versın hepımıze...

ipek merhaba,
yoruldun anladığım kadarıyla her ay ümitlenmekten... seni çok iyi anlıyorum... seninle yakın zamanlarda kaybettim bebeğimi...eşim yanımda olmadığı için tekrar deneme şansımız olmadı..şimdi yeni yeni başlıycaz çalışmalara.. ama şimdiden sıkıntısı bastı.. ne zormuş ümitlenmemeye, takmamaya çalışmak.. daha ilk aydan gerildim ben :) bu gerginliğin hamile kalmayı zorlaştıracağının da farkındayım üstelik...
benim kürtajdan sonra regllerim azalmaya başladı. ben de korkuyorum yapışıklık olmasında... sinan hocaya gitmem lazım bu ay ama hiç canım istemiyor...
yani seni çok iyi anlıyorum.... ama moral bozmak yok... vazgeçmek, korkmak da.... bak burda aynı sıkıntıyı paylaşan kaç kişiyiz... üzüntülerimizi paylaşıp azaltıyoruz, sevinçlerimizi paylaşıp katlıyoruz... şimdi belki ümitsizliklerimizi, üzüntülerimizi paylaşmak durmundayız ama ben inanıyorum ki sevinçlerimizi haykırma sırası bize de gelecek.. bir gün sende, bende, beliz de ve diğer arkadaşlarda bebeğimizin gelişiminden haberler yazacağız buraya... burdaki teyzeleri dualarını eksik etmeyecek onlardan... ümitli olmalıyız..ümitli olalım ki vucudumuz da kendini hazırlayabilsin değil mi?
inanırsak gerçekleşir ancak hayaller.... öpüyorum seni sevgiyle....

ah sevinçlerimizi haykırmayı o kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki... o çift çizgiyi görmeyi.heyecanla eşime haber vermeyi iğneleri 9 ay vurulmayı.mide bulantısından lavoboya koşmayı.internetten hamileliğimin haftasını hesaplamayı ve gelişimini takip etmeyi.cinsiyet öğrenme heyecanını yasamayı, karnımı tekmelemesini, doya doya bebeğime alışveriş yapmayı,beşiğini beğenmeyi,doua hazırlanmayı.hastane çantasıymıs beziymiş.. v.s. sağlıklı bi gebelik gçirmeyi ve sağlıkla kucağıma almayı sabırsızlıkla bekliyorum ve umut ediyorum.inanırsak gerçekleşir evet inanıyorum ama olmuyor işte.

kızlar selam benim de 2 düşüğüm oldu ama benimkiler biraz geç düşükler.
MTHFR HOMOZİGOT 677 TT ve ANTİTROMBİN III 536 bu kan pıhtılaşmasımı oluyor bilgisi olanlardan yardım istiyorum teşekkürler.

ipekçiim bu arada daha öncede görüşmüştük umarım bir an önce sen ben ve bizim durumumuzda olan herkes müjdeli haberi alır ve bu kez kaybetmenin acısını yaşamadan sağlıklı hamilelikler geçirir ve bebeklerimizi kucağımıza alırız.

a.s
ah sevinçlerimizi haykırmayı o kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki... o çift çizgiyi görmeyi.heyecanla eşime haber vermeyi iğneleri 9 ay vurulmayı.mide bulantısından lavoboya koşmayı.internetten hamileliğimin haftasını hesaplamayı ve gelişimini takip etmeyi.cinsiyet öğrenme heyecanını yasamayı, karnımı tekmelemesini, doya doya bebeğime alışveriş yapmayı,beşiğini beğenmeyi,doua hazırlanmayı.hastane çantasıymıs beziymiş.. v.s. sağlıklı bi gebelik gçirmeyi ve sağlıkla kucağıma almayı sabırsızlıkla bekliyorum ve umut ediyorum.inanırsak gerçekleşir evet inanıyorum ama olmuyor işte.

olacak... olacak... Rabbim bize de nasip edecek inşallah bütün bu söylediklerini.... :)

canım ya bu durumu ancak yasayan bılır ne soylesekde fayda etmez aglasakta bagırsakta uzulsekte zamn senı hıc dınlemıyo akıp gıdıyo bende 3 bebgımı kaybettım o guzel gunlerın hayalıyle yasarım hep bırgun bızde doyasıya yasayacaz o gunlerı allahtan umıt kesılmez mevlam ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahhh....

amin... amin.... dualarımız karşılıksız kalmayacak biliyorum ama artık sabır edemiyorum.bazen eşim başka cocukları sevdiğinde bile çıldırcak gibi oluyorum.

innohep kullanan ancak bulamayan arkadaşlara duyurumdur..
26sı itibariyle Türkiyeye geldi kızlar.gümrükte bekliyor.
bir kaç gün içinde eczanelerde yerini alacak iğnemiz.

slm arkadaşlar... sizleri çok uzun zamandır tanıyorum aslında ama konu hakkında net bir fikir sahibi olmak için ilk sayfadan itibaren okudum... bende burdaki bir çok arkadaş gibi biri 5.5 diğeri 9 haftalıkken iki bebeğimi kaybettim.... araştırmalrımız sonucunda sinan beksaç a ulaştık.. test sonucum mthfr1298 heterezigot ve homosistein değerim yüksekk.... şimdi sinan beye giden arkadaşlara bir sorum olcak ....metioninden sınırlı diyeti sizlere ne gerekçe ile veriyor....bana homosistein değerim yüksek olduğu için verdiğini ....bunun heterezigot yada homozigot olmakla bir alakası olmadığını söyledi....

merhaba arkadaşlar,epeydir yazamadım kendimi hatırlatayım.8 haftalık 2 düşük yaşamış,faktör 5 leiden heterozigot,mthfr homozigot diiğer faktörleri normal,şu an 29 haftası dolmuş gebeyim.öncelikle herkesin dileklerince sağlıklı bebeklere kavuşmalarını yürekten dierim .celenin kızını çok tebrik ediyorum allah önce şen i sonrada beni kızlarımıza kavuştursun ihşallah
şencim sana daha öncede sorularım olmuştu sende sağolasın yanıtlamıştın.sen sitenin bel kemiğisin bana göre senden herkes çok faydalandı sana sormak istediğim sorularım var yanıtlarsan çok sevinirim:lütfü hoca sana 29 haftadan itibaren hangi ilaçları devam ettirdi hangi dozlarda,ne zamana kadar devam edeceksin bu ilaçlara, sezeryanı kaçıncı haftada yapacak .(özellikle coraspin diğer gebelerde 6. aydan sonra kesiliyor,clexanı göbekten yapıyorum hala sakıncalı mı kol ve bacağa geçsemmi sen nasıl yapıyorsun endişelerim var bu konuda hemen yanıtlayalirsen çok sevinirim)
sevgilerimle hihoyyyt

Merhaba kızlarrrr bugün gittim doktora ve 4+4 günlüğüm kesemide gördüm çok şükür bakalım Allahtan hayırlısı hepinizi öpüyorum

merhaba arkadaşlar,epeydir yazamadım kendimi hatırlatayım.8 haftalık 2 düşük yaşamış,faktör 5 leiden heterozigot,mthfr homozigot diiğer faktörleri normal,şu an 29 haftası dolmuş gebeyim.öncelikle herkesin dileklerince sağlıklı bebeklere kavuşmalarını yürekten dierim .celenin kızını çok tebrik ediyorum allah önce şen i sonrada beni kızlarımıza kavuştursun ihşallah
şencim sana daha öncede sorularım olmuştu sende sağolasın yanıtlamıştın.sen sitenin bel kemiğisin bana göre senden herkes çok faydalandı sana sormak istediğim sorularım var yanıtlarsan çok sevinirim:lütfü hoca sana 29 haftadan itibaren hangi ilaçları devam ettirdi hangi dozlarda,ne zamana kadar devam edeceksin bu ilaçlara, sezeryanı kaçıncı haftada yapacak .(özellikle coraspin diğer gebelerde 6. aydan sonra kesiliyor,clexanı göbekten yapıyorum hala sakıncalı mı kol ve bacağa geçsemmi sen nasıl yapıyorsun endişelerim var bu konuda hemen yanıtlayalirsen çok sevinirim)
sevgilerimle hihoyyyt

güneşcim, öncelikle hayırlı olsun minik kızın, sağlıkla kucağına aldığın haberleri de okuruz buradan inşallah...iyi dileklerin için teşekkürler canım...
ben başlangıçtan itibaren hep aynı ilaçlara devam ettim, günde 1 coraspin, yarım folbiol(5mg lık), 1 bemiks(b1,b6,b12 ve 2.5 mg folikasit içeren), sabah akşam 0.3 lük fraksiparin iğne....birde ben aynı zamanda hipotroit olmam nedeniyle günde yarım levotiron...
24. haftadan itibaren demirim düşük çıkınca "ferrum fort" kan hapına başlattı lütfü hoca, pek vermek istemiyordu aslında kan hapını, normaldi demirim başlarda, sonra düşünce vermek zorunda kaldı, günde bir tanede ferrum fort kullanıyorum şu anda...vermek istememe nedenide, zaten bir sürü hap alıyorsun mide yeterince hassaslaştı, demir hapı ekstradan hassaslştıracak diye uzun süre vermemek için direndi... ayda bir yaptığı kontrollerde ve özellikle 24. hfta yaptığı damar rahim damar direnci kontrollerine göre dozlarda değişikliğe gidebileceğini belirtmişti, fakat kontrol sonucu herşeyin gayet yolunda olduğu:nazar: bunun kullanılan dozların bana çok iyi gelmiş olduğu ve bu nedenle değişikliğe gitmeden aynı dozlarda devam etmemiz gerektiğini söyledi...
ben şu anda 34. hafta içindeyim çok şükür...yukarıda belirttiğim aynı dozlarda devam ediyorum...sezeryanım 38. haftanın bitiminde olacak.39. haftaya girdiğimiz ilk gün(38+1 iken) sezeryan olacak inşallah..5 aralıkta inşallah...15 kasımda kontrolüm var o güne kadar devam tüm ilaçlara, 15 kasımdaki kontrolde iğneyi bırakacağın tarihi planlayacağız dedi...genelde operasyondan 2 hafta önce kesiliyor iğne ve aspirin, celen arkadaşımızında öyle olmuştu...başka bir forumda son güne kadar göbekten iğnesini yapan arkadaşlar vardı, sağlıkla kavuştular bebişlerine, bişey olmaz ama son zamanlar iyice geriliyo ya göbüşler, eğer zorlanmıyor ve korkmuyorsan göbekten devam etmende bir sakınca yok...ben 10-12 haftadan sonra kol ve bacağa geçtim, poliklinikte gösteriyorlar kol ve bacağın neresine yapman gerektiğini, özellikle bacaktan çok rahat oldu benim için...yine morluk şişlik oluyo ama ben bir süre sonra göbekten korkyum açıkcaası, orada bebişimin olduğunu bile bile iğne batıramadım göbüşe...aslında tabii karından yapılması gereken iğneler bunlar ama doktor hiç sorun olmayacağını koldan bacaktan da yolunu bulup gideceğini söyledi...sevgiler...a.s.

ipek merhaba,
yoruldun anladığım kadarıyla her ay ümitlenmekten... seni çok iyi anlıyorum... seninle yakın zamanlarda kaybettim bebeğimi...eşim yanımda olmadığı için tekrar deneme şansımız olmadı..şimdi yeni yeni başlıycaz çalışmalara.. ama şimdiden sıkıntısı bastı.. ne zormuş ümitlenmemeye, takmamaya çalışmak.. daha ilk aydan gerildim ben :) bu gerginliğin hamile kalmayı zorlaştıracağının da farkındayım üstelik...
benim kürtajdan sonra regllerim azalmaya başladı. ben de korkuyorum yapışıklık olmasında... sinan hocaya gitmem lazım bu ay ama hiç canım istemiyor...
yani seni çok iyi anlıyorum.... ama moral bozmak yok... vazgeçmek, korkmak da.... bak burda aynı sıkıntıyı paylaşan kaç kişiyiz... üzüntülerimizi paylaşıp azaltıyoruz, sevinçlerimizi paylaşıp katlıyoruz... şimdi belki ümitsizliklerimizi, üzüntülerimizi paylaşmak durmundayız ama ben inanıyorum ki sevinçlerimizi haykırma sırası bize de gelecek.. bir gün sende, bende, beliz de ve diğer arkadaşlarda bebeğimizin gelişiminden haberler yazacağız buraya... burdaki teyzeleri dualarını eksik etmeyecek onlardan... ümitli olmalıyız..ümitli olalım ki vucudumuz da kendini hazırlayabilsin değil mi?
inanırsak gerçekleşir ancak hayaller.... öpüyorum seni sevgiyle....

canancım samımıyetınden dolayı cok tesekkur ederım ınsanı anlayan bırılerının olması aynı acıyı uzuntuyu yasayan baska ınsanlarında olması hafıfletıyor sanırım karıstırdım ama sen anladın benı bılıyorum
ve yıne bılıyorumkı hepsı gececk bunların
bu arada dr um hastane degıstırdı resmen ortada kaldım gıttıgı hastaneye gıdemıyorum ssk gecmıyor baska dr bulmam lazım hemde hemen cunku rahım fılmı cekılmem lazım ptesı salı.yanı kısaca benımle bu yolda terleyecek uzulecek sevınecek bı dr arıyorum ılgılı bılgılı sevgılı bulabılırmıyım bılemıyorum
bende senı cok opuyorum durmak yok yola devamyerimseniben

Kizlar merhaba hepinize,
Sülalcigim ne güzel bir haber böyle. Allah tamamina erdirir Insallah.
Hamile kalmak isteyen arkadaslar bende sizleri cok iyi anliyorum, bu duygulari bilirim ama sabretmekten baska bir caremiz yok suan Allahdan ümit kesilmez hem bakin sen gibi celen gibi ne güzel örnekler var icimizde.
Bende 4 tane bebegimi kaybettim ama simdi bir ümidim var doktorumu degistirdim ve bu doktorum bana hem igneleri yazacak hemde Allah izin verirse bu ayin 15. veya 16. asilama yapacak.
Tabiki ilkinde tutmaya bilir ama en azinda carelerin bitmedigini gördüm ve bana ümit verdi.
Diger doktorum körü körüne 4 defa düsükten sonra bu senin kaderin elden birsey gelmez deyip sadece 3. düsükten sonra herseyi arastirdiktan sonra bana folik asit 5 mg vermisti ama malesef 4. bebegimide kaybettim Allah Türk doktorlarindan razi olsun onlar bana bu ignenin varligindan bahsetmeselerdi ben hala sadece folik asitle hamile kalmaya calisacaktim.
Ve burda benim cabalarimin sayesinde nihayetinde igne yazacak bir doktor buldum. Bu doktor herseyi cok inceliyor ve en azindan bizi ciddiye aldi.
Kizlar bugün adet gördüm ve bekleme sürecim bitti yani yarindan itibaren yarim hap ismi clown kullanmaya baslayacagim 5 gün boyunca sonrada dedigim gibi asilama yapilacak.
Eger kanimda hamilelik hormonu yükselmeye baslarsa doktor hemen ignelere ve Progestoron hablarina baslamam gerektigini söyledi . Folik asit zaten 2 aydir kullaniyorum.
Allahim Insallah bu sefer dualarimi kabul eder .

sonunda LÜTFÜ BEYİN muayinanesine gidebildim cumartesi günü.13 hafta4 günlük.olarak tespit etti. çok sakin insana huzur ve güven veren yapısı var.2 li test yaptı aynı zamanda kan verdik ama inşallah sonuç iyi çıkar tedirginim .ense 1.5mm olarak ölçtü.oldukça gelişmiş ultrosonu var detaylı herşeyi görebildik sinema ekranı gibi duvar yansıttı.şimdilik herşey yolunda dedi. cinsiyetini bile söyledi bir oğlumuz olacakmış.kısmetse.çıkan kan tahliline göre 3lü testi yapacak. ben yaş olarakta 37 yaşındayım.şuan onun tedirginliğini yaşıyorum.

Back