Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Umut sevgim okudugumda bile benim tüylerim diken diken oldu sen neler yasadin Allah bilir. Sabah konusmadinmi canim neden böyle yapmis acaba kötü bir rüyami gördü kocisin

Umut sevgim okudugumda bile benim tüylerim diken diken oldu sen neler yasadin Allah bilir. Sabah konusmadinmi canim neden böyle yapmis acaba kötü bir rüyami gördü kocisin

yok canım ya ben ruya gormedım uyku halıyle yapıyo daha sonra nıye boyle yaptın dıyorum korktum ama neden korktugumu hatıramıyorum dıyo evlendım evlenelı bu korku gıtmedı ustunden ogunden yataktan fırldı allahtan uyanıktım sakınlestırdım....gecelerı gec yatıyorum zatan acaba su sure zarfında uyumasammmı gecelrı dedım onu bıle dusundum...sabah konusamdık ıse erken gıdıyo cunku bıde annesıne anlattıgımda oglum oyle bısey yapmaz abartma sabah yaptıklarını tekralıyodur dıyo valla artık ne yapcagımı sasırdım bebegım rabbıme emenet......

Umut sevgim canim hersey dualar üzerinedir böyle korkusu olan kisiler var tabiki.
Ama yani bir Hocayla falan görüstümü hani korkuyu yenecek dualarda var birde onu okusa yatarken

canım ustumde tasıyorum zaten suya yasın ayetel kursü ve bıldıgın duaları oku demıstı onu yaptım yatmadan once ıkımızde ıcıyoz valla aksam gelsın konusacam olmazsa odaları falan ayırırım cunku dun cok korktum bu korkuyla bebeısıme bısey olmaz ınsalllah

canim benim ya :teselli: ama onunda elinde degil semekki , yoksa sana zarar vermek asla istemez kocisin. Bir caresi vardir mutlaka bu korku sadece gece yattiktan sonrami oluyo ona canim

insallah canım evet yattıktan sonra oluyo zatenkendısıde cok uzuldu ıkıdebır ınsalllah bebeısı korkudan bısey olmamıstır deyıp durdu canım ben dun gece hıc uyuyamadım acık gıdıp uyumaya calısayım kıb cokcana opttttt......

Büşra canım çok geçmiş olsun. Sorunun ne olduğu anlaşılmış, çok sevindim, inşallah bundan sonra sağlıkla bir hamilelik geçireceksin tatlım.:Saruboceq:

Çok saol canım evet sorun anlaşıldı inşallah başka sorunlarda çıkmaz tek sorun bu olsun. Sen nasılsın bebiş nasıl Allahım sanada sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah canım benim aklıma geldikçe hep dua ediyorum senin için melek için ve diğer hamile arkadaşlar içn

Canım korkma hiç ya bende çok korkuyordum histeroskopiden ama 5dakika bi ağrı çektim oda adet sancısının biraz daha fazlasıydı doktoruma sordum hsgde daha az ağrılı dedi yeterki çektren kişi kendini sıkmasın kasmasın dedi sende kendini sıkma canım hsg çekilirken ki ağrın olmasın
Zaten benim doktorum iğneye rağmen düşiük yaşanıyorsa altında mutlaka başka şey aranmalı diyor. ,bende iğneye rağmen bebeğimi kaybettim ki gebelik öncesi 4ay aspirin ve folic asit kullanmama rağmen doktorumda bu pıhtılaşma işi deil başka bişey var dedi kürtajımda septumdan şüphelendi ve sorun şimdilik o gibi görünüyor çünkü septum çok büyük bebek için ayrılan kısımlarda çok dar kalmış bence i iğneye rağmen düşük yaşayan herkesin hsg çektirmesi lazım diye düşünüyorum

geçmiş olsun canım..ben de de hsg de anlaşıldı rahimde anomali olduğu..ama bende perde yok yani öyle olsa basit bir operasyonla alınabiliyormuş perde..sevindim senin adına..benimde rahmim olması gerekenden küçük ve darmış..birde üst kısmı yukarıya bombeli olması gerekirken içeriye eğimliymiş..kalp şeklinde gibi..bebek genellikle o üst tarafa tutunurmuş..ama benim o üst taraf düz olmadığı içeriye eğimli olduğu için bebeğin tutunması zormuş..bundan önceki bebeklerim kan pıhtılaşmama ve rahmimin bu haline rağmen 4 ay kaldılar benimle..ümidimi kaybetmek istemiyorum..

Canım ya peki şekil bozukluğunu düzeltemiyorlarmı benim rahmimdede septum var ve kalp şeklindeymiş birde çok darmış doktor o darlığıda düzelteceğini rahmi genişleteceğini söledi. Senin rahmini genişletemiyormu doktorlar ?
Canım benim inşallah bebeğin yine gelir 4ay deil 9ay seninle kalır sakın ümidini yitirme zaten rabbimden hiç bir zaman ümid kesilmez o yeterki vermek istesin herşey bahane olur

[/QUOTE]

Canım doktorum narkoza gerek yok dedi zaten 1ay önce kürtaj olurken aldım narkoz hem ağrı sadece 5dakika çok fazla oluyor oda dayanılmayacak bi ağrı deil gelip geçiyo benim doktorumda narkoz verip ameliyata geçecekti ama rahmim kendini toparlamadığı için önümüzdeki aya bıraktı. İnşasorunllah tek um budur canım ya.

Kızlar bu arada bebeğin genetik testide belli olmuş sadece iki alanda bakabilmişler onlardada kromozonlarında sayısal bir sorun çıkmamış birazda olsa içim rahatladı vallazemuszemus

Kızlar bu arada bebeğin genetik testide belli olmuş sadece iki alanda bakabilmişler onlardada kromozonlarında sayısal bir sorun çıkmamış birazda olsa içim rahatladı vallazemuszemus

darısı başıma canım inşlh eşimle ikimizin de kromozomlar temiz çıkar.senin adına sevindim.opuyorumnanaktan

darısı başıma canım inşlh eşimle ikimizin de kromozomlar temiz çıkar.senin adına sevindim.opuyorumnanaktan

Saol canım. İnşallah temiz çıkar bizde eşimle kromozon testi yaptırcaz doktorum istedi inşallah bizimkilerde temiz çıkar

canım mrhaba nasılsın...senin söylediğin şey sanırım TIBIKA duası dimi..ben de bi bayanla görüşmüştüm benim düşükler içinde tıbıka duası taşı üstünde dediler..ama ben senin dediğin gibi rüyalar görmüyorum..sadece eşim evde olmadığında biraz korkmaya başladım hamile kaldığımdan beri..ama ben şuanda taşımıyorum bu duayı yapacak kişiyi bulamadım..kayınvalidem eşim askere giderken bi dua yazmıştı üzerinde taşıması için onu taşıyorum ve her işe başlarken besmele çekmeyi ihmal etmemeye çalışıyorum dua ediyorum Rabbim isterse herşey bahane işte..biz tevekkül edelim gerisi Allah tan artık..kime gittin doktora...öptm ken i bak...

BÜŞRA geçmiş olsun...ben dış gebelik geçirdiğimde hastane yatmıştım senin söylediğin gibi bi hasta da vardı odamda ve halk arasında rahimde perde var diye biliyordu ameliyat olmuş ve şuanda bir tane oğlu var..darısı başına inş...

Teşekkür ederim Büşracım, dualar için destekleriniz için her şey için:)
ınşallah buradan hepimizin anne olduğu haberlerini de alacağız birer birer, ben gönülden diliyor ve inanıyorum bunaopuyorumnanaktan

selam kızlaaar.merhaba büşra..canım benim rahim problemim biraz farklı..sanırım ameliyat edilecek cinsten değil..çünkü dr.perde olsa alabilirdik ama..diye başladı lafa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…