- 26 Haziran 2008
- 1.186
- 1
- 46
Umut sevgim okudugumda bile benim tüylerim diken diken oldu sen neler yasadin Allah bilir. Sabah konusmadinmi canim neden böyle yapmis acaba kötü bir rüyami gördü kocisinslm kızlar ben bu dualara cok ınanıyorum hergun okur yatarım bende subyan muskası yaptırdım cunku onun ıcınde butun dualar varr.... dun cok korktum ama hep esım korkutuyo beni uyurken gece bıleklerımden tuttu bırak benım dıyorum ınanmıyo yok sen degılsın kandırma benı falan dıyo oyle bı sıkı tututusu varkı lambayı bıle yakamadım anı bır haraket yapar bebegıme bısey olacak dıye aglamaya basladım sonra ısıgı yaktı kendıne geldı ama bende hayır kalamdı aglamaya basladım okadar cok korktumkı elbıselerım terden su ıcınde kaldı artık ne yapacagımı bılmıyorum odalara ayırsam tek uyuyamam memelekete gıtsem bılmıyorum ınsalllah bebeısıme bısey olmamıstır dua edın kızlar rabbım herkesın bebegını korusun......
BÜŞRAAAA gecmıs olsun canımya narkozla yapılsaydı o anda onuda hallederlerdi benım dr bı sorun varsa o anada mudahale ederız demıstı ama sebebını ogrenmene cok sevındım ınsalllah bebeıslerın bu tedavıden sonraa orda rahat edıp annesının kucagına gelırler opt canımmm.....
celenimmmmm canikom nasilsin
:1shok: ama bu cok tehlikeli bir durum.uyku haliyle mi yapıyor bunları?eğer öyleyse yarın bir gün yanlıs bir sye yapabiir allah korusun :1no2: acaba sen mi rüya gördün CADIARZU
eğer odaları ayıramıyorsan yatağın yanına yer yatağı yap o veya sen orda yatın biriniz .
Umut sevgim okudugumda bile benim tüylerim diken diken oldu sen neler yasadin Allah bilir. Sabah konusmadinmi canim neden böyle yapmis acaba kötü bir rüyami gördü kocisin
yok canım ya ben ruya gormedım uyku halıyle yapıyo daha sonra nıye boyle yaptın dıyorum korktum ama neden korktugumu hatıramıyorum dıyo evlendım evlenelı bu korku gıtmedı ustunden ogunden yataktan fırldı allahtan uyanıktım sakınlestırdım....gecelerı gec yatıyorum zatan acaba su sure zarfında uyumasammmı gecelrı dedım onu bıle dusundum...sabah konusamdık ıse erken gıdıyo cunku bıde annesıne anlattıgımda oglum oyle bısey yapmaz abartma sabah yaptıklarını tekralıyodur dıyo valla artık ne yapcagımı sasırdım bebegım rabbıme emenet......
canım ustumde tasıyorum zaten suya yasın ayetel kursü ve bıldıgın duaları oku demıstı onu yaptım yatmadan once ıkımızde ıcıyoz valla aksam gelsın konusacam olmazsa odaları falan ayırırım cunku dun cok korktum bu korkuyla bebeısıme bısey olmaz ınsalllah
Büşra canım çok geçmiş olsun. Sorunun ne olduğu anlaşılmış, çok sevindim, inşallah bundan sonra sağlıkla bir hamilelik geçireceksin tatlım.:Saruboceq:
günaydın....
bu gece sabaha kadar rahim filmi çektirdim..mafoldumben bu kadar çok korkar mı bir insan ya... kabusum oldu. salı ya kadar bu şekilde nasıl durcam bilmiyorum.
büşracım geçmiş olsun...hep düşündüğüm şey biliyomusun .bu forumda iğneye rağmen düşük yaşayanlar var acaba onların rahim filmleri nasıl çıktı diye?
slm kızlar ben bu dualara cok ınanıyorum hergun okur yatarım bende subyan muskası yaptırdım cunku onun ıcınde butun dualar varr.... dun cok korktum ama hep esım korkutuyo beni uyurken gece bıleklerımden tuttu bırak benım dıyorum ınanmıyo yok sen degılsın kandırma benı falan dıyo oyle bı sıkı tututusu varkı lambayı bıle yakamadım anı bır haraket yapar bebegıme bısey olacak dıye aglamaya basladım sonra ısıgı yaktı kendıne geldı ama bende hayır kalamdı aglamaya basladım okadar cok korktumkı elbıselerım terden su ıcınde kaldı artık ne yapacagımı bılmıyorum odalara ayırsam tek uyuyamam memelekete gıtsem bılmıyorum ınsalllah bebeısıme bısey olmamıstır dua edın kızlar rabbım herkesın bebegını korusun......
Canım benim ya kıyamam ben sana aynı sorunu bende yaşadım benim eşimde gece uykydan uyanıp bağırıyordu beni dövmeye çalışıyordu beni başkası sanıyordu kaynanama söledim onların bi akrabası var kuran hocası bi dua okudu eşimin üstüne o günden beri çok şükür artık öyle sıkıntılar yaşamıyoruz senin etrafında bir kuran hocası varsa dua okuttur tabi öyle şeylere inanıyorsan canım biz faydasını gördük
bebişinede allahın izniyle hiç bişey olmayacak canım rabbim korur onu
BÜŞRAAAA gecmıs olsun canımya narkozla yapılsaydı o anda onuda hallederlerdi benım dr bı sorun varsa o anada mudahale ederız demıstı ama sebebını ogrenmene cok sevındım ınsalllah bebeıslerın bu tedavıden sonraa orda rahat edıp annesının kucagına gelırler opt canımmm.....
Kızlar bu arada bebeğin genetik testide belli olmuş sadece iki alanda bakabilmişler onlardada kromozonlarında sayısal bir sorun çıkmamış birazda olsa içim rahatladı vallazemuszemus
darısı başıma canım inşlh eşimle ikimizin de kromozomlar temiz çıkar.senin adına sevindim.opuyorumnanaktan
ya bu sübyan muskası olayından bendede var ve ne yapacagımı bılemıyorum ne zaman hamıle kalsam bebısım rahmıme tutunma asamasına geldıgı zaman cok kotu ruyalar goruyorum aglayarak uyanıyorum hep gecelerı baada muska getırdıler onu taktıgım zaman bısey olmuyo ama pek te takmak ıstemıyorum kocaman kotu gorunuyooo ama boyle olursa hep mecbur takıcam bırde gecen ı bayanla tanıstım tesaduf bı ortamda oturuyoduk kadın benı gorunce rahatszılanmay basladı bende cok nazar varmıs kadın onun elektırgını almıs benden sonra yanlız bı odaya gıttık kadın benı bı guzel okudu ufledı bılıyosunuz belkı bende ıltıhap vardı kasıklarıma dokundu kadın senın kasıkların rahatszı dedı evet dedım kasıklarım bu ıltıhap yuzunden cok agrıyodu benım kadın o gun okuduktan sonra bı daha hıc agrımadı sasırdım kaldım ve senın nıye cocugun olmuyo dedı bende pıhtılasamyı anlattım soyle bana bı baktı senın bu yuzden olmuyo dusuklerın dedı bol bol dua okuman lazım dedı kadın ıcımde cok buyuk bı huzur bıraktı ınsallah onun dedıgı gıbı pıhtılasmadan falan degıldır ınsallah dualarla caremızı buluruz.
Kızlar bu arada bebeğin genetik testide belli olmuş sadece iki alanda bakabilmişler onlardada kromozonlarında sayısal bir sorun çıkmamış birazda olsa içim rahatladı vallazemuszemus