Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

umut sevgim cnm esinin durumunu anlatmissin bu benim oglumda vardi 8 ay kadar önce dedigin gibi yaptiginin farkinda bile olmuyordu doktorla görüstük buna gece terörü deniliyormus türkiyede ama yetiskinlerde ayni isim konuyormu bilmiyorum kesinlikle konusturmaya calismayin direk isigi yakin ve yaninda sesizce bekleyin egerki kendine yada size zarar vermeye calisirsa sakince sarilarak yada oksayarak sirtini rahatlatin dediler yasadigi yada yeni girdigi bi ortamda bu gibi sorunlarla karsilasabilirmis gecmesse yataginin yerini odasini degistirin dediler bende hepsini uyguladim artik hergece yapmaya basliyordu gözleri acik beni sanki hic görmemis gibi yitiyor bagiriryordu bunlarin faydasini gördün uyguladim hemen sonrada izin icin türkiyeye gittigimizde oraninda ortamina girince azalarak kayboldu allahima sükürler olsun suan hic yok cnm cok zor bi durum evet acaba kücükkende varmiydi bu davranisi ?:uhm:

cnm merhaba gözünaydin bebegine rabbim saglik sihat versin anneli babali büyütmeyi nasip etsin darisi basimiza ins

canım büşracım.kaç gündür aklımdasın ama misafirim vardı kk ya gelemedim.öncelikle testlerin büyük bölümünü attlatın çook geçmiş olsun.rahimle ilgili sorunun çözümsüz değil bu yüzden cok sevindirici.hastalığın iyisi olmaz ama şükürlü bir durum .eğer başka birşey yoksa senin sorunun belli oldu.ameliyattan 3 ay sonra bebişin rahat rahat yerleşir rahmine ve 9 ay sonra mutlu sonnn.çok sevindim yaaa.hep güzel haberler vermen dileğiyle.

iyiyim cnm gecmisi okuyordum sen nasilsin ?

bende iyiyim seydamcığım.sağol.yarın aspirine başlıcam .iiçten içe seviniyorum valla.

özpor canımmmm sanada merhaba.napıyon.

hayilisi olsun cnm rabbim korktuguna ugratmasin cnm benimm

Amin canım inşallah darısı başıma

ınşallah canım benim artık herkesden iyi haberler duymak istiyorum bunun içinde bol bol dua ediyorum rabbime

gozunaydın canım ben sana demıstım ama temız cıkacak dıye.....

Saol canım benim Şeniz

selam kızlaaar.merhaba büşra..canım benim rahim problemim biraz farklı..sanırım ameliyat edilecek cinsten değil..çünkü dr.perde olsa alabilirdik ama..diye başladı lafa..

Anladım canım allahım dermanını verir inşallah

Canım bunun için araştırma hastanelerinde kürtaj olman gerekiyor kürtaj olmadan önce arayıp öğrenebilirsin biz öle yapmışdık. Kadın doğum bölümünü arayıp bebeğin genetik testinin yapılıp yapılmadığını sor yapıyolarsa kürtajını orda olcan mecbur yada özel hastanede yaparsan anlaşmalı özel hastanelere gönderip yaptırıyorlar ama bunun için 400tl falan ücret alıyolar

meraba kızlaarrr...
Büşracım , probleminin ne olduğu anlaşılmış , çok sevindim...ınşaallah kendini hazır hissettiğinde de sağlıkla gelir bebişin , pes etmek yok biliyosun canımcımmm...

.

PEs etmek tabiki yok canım ama çok uzun bi zamana ihtiyacım var tekrar denemek için kendimi çok yıpranmış hissediyorum 1sende 3kere kürtaj oldum :gitme: uzun bi süre dinlenmem lazım

Saol canım benim kasıklarında ağrı olması gayet normal panik yapma sakin ol canım opuyorumnanaktan

büsracim gözünaydin cnm insallah hep böyle icini rahatlatan haberler alirsin ameliyatinida hayirlisiyla atlatip bebegine kavusursun ins cnm

Saol canım inşallah sende güzel haberler alırsın seninde için rahatlar

büşracığım içini ferah tut kötüleri üzerine cağırma.inan bak senin sorunun bu kadar.kromozom testleride temiz cıkacak.çünkü bizim gittiğimiz genetikçi yapısal kromozom bozukluklarrına cok cok nadir rastladğını acıkladı.dua et.gerisini allaha bırak.bakarsın 3-4 ay sonra beraber hamiş kalırız.ayyy ne güzel olur kızz.

kızlar cok uykum geldi .dayanamıyacam yatacam.bu gün cok yoruldum.hepinizi öpüyorum.iyi geceler.

cnm allah yardimcin olsun insallah fazla aci duymadan atlatirsinn:1hug:
teşekkür ederim canım ... ne olur dua edin...
kızlar cok uykum geldi .dayanamıyacam yatacam.bu gün cok yoruldum.hepinizi öpüyorum.iyi geceler.

iyi geceler tatlım. mailine cevap aldığına sevindim.insanı motive ediyor bunlar....:hulya:

merhaba kızlar gıremıyorum ne zamandır..bızım doruk bey kolık olduda...gecelerı aglıyo saatlerce.onla bogusuoruz...gecmısı okuyamadım.herkes ıyıdır umarım.

denız arkadasım uzulme sakın.benım bebegım ılk baslarda 6 7 gun kadar gerıden gelıyodu sata gore.cok saglıklı sımdı sukurler olsun.ultrason olcumlerıne kafanı takma hıc...cok farklı cıkıyo sonuclar..hayırlısıyla saglıcakla kucagına al ınsllahhhhh

ya SELVIHAN, NAZLI,MERYEM,PAPATYA,BAHAR,SÜLAL,CELEN nerelerdesınız kızlar ya.......sızı goremıyorum ( e zaten cooook az gırıyorum.sanırım sızde oyle.olsun herkes ıyı olsun da yeter arada bırde olsa yazalım ama...kendınıze ıyı bakın

Bende sorunumun tek bu olduğunu düşünüyorum umarımda öyledir canım.
İnan şimdilik hiç bebek istemiyorum 1sene falan olmasın kendimii toparlıyayım istiyorum. Ama benim işim pekde belli olmaz yani:kedi: bi bakarsın dediğin gibi 3ay sonra beraber hamiş kalmışız :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…