Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi geceler kizlar ben geldim
ozpor , denden iyi aksamlar kizlar nasilsiniz´?
denizcim ii haberlerle gelmene cok sevindim.rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
fakat taktığın konu cok geeksiz.1 haftaya bile normal denirken sen bir kac günü hesaplamıssın :teselli: lütfen bunları takma ve tadını cıkar yerimseniben
buarada bugun elif te gidicekti doktora?haber varımı gecmişi okuyamadımda :kedi:
Ozporcum Çalıkuşum histeroskopi bugün oldum rahmimde kocaman bir septum varmış klap şeklindeymiş rahmim septumla ikiye ayrılmış ve çok darmış zaten orda bebeğin beslenme ve büyüme ihtimali çok düşükmüş birde rahmim çok darmış.
Önümüzdeki ay ameliyat için gün verdi doktorum hem septumu kesecek hemde rahmimi genişletecek.
Ama histeroskopi yapılırken bi ara canım çok yandı kızlar o sıvıyı veriyorlar ya sancıdan nasıl terledim doktor bak büşra şuan rahminin içindeyim dedi ama ağrıdan doğru düzgün bakamadım bile baktığım kadarıylada pek parlak bi yer deil orasıakannehir içerde uçusan bişeyler vardı yosun gibikaydirigubbakcemile3
günaydın uyku tutmadı bu sabah
haklısın celen aslında,bunu bende biliyorum ama beynimle savaşıyorum işte : )
ya bu sübyan muskası olayından bendede var ve ne yapacagımı bılemıyorum ne zaman hamıle kalsam bebısım rahmıme tutunma asamasına geldıgı zaman cok kotu ruyalar goruyorum aglayarak uyanıyorum hep gecelerı baada muska getırdıler onu taktıgım zaman bısey olmuyo ama pek te takmak ıstemıyorum kocaman kotu gorunuyooo ama boyle olursa hep mecbur takıcam bırde gecen ı bayanla tanıstım tesaduf bı ortamda oturuyoduk kadın benı gorunce rahatszılanmay basladı bende cok nazar varmıs kadın onun elektırgını almıs benden sonra yanlız bı odaya gıttık kadın benı bı guzel okudu ufledı bılıyosunuz belkı bende ıltıhap vardı kasıklarıma dokundu kadın senın kasıkların rahatszı dedı evet dedım kasıklarım bu ıltıhap yuzunden cok agrıyodu benım kadın o gun okuduktan sonra bı daha hıc agrımadı sasırdım kaldım ve senın nıye cocugun olmuyo dedı bende pıhtılasamyı anlattım soyle bana bı baktı senın bu yuzden olmuyo dusuklerın dedı bol bol dua okuman lazım dedı kadın ıcımde cok buyuk bı huzur bıraktı ınsallah onun dedıgı gıbı pıhtılasmadan falan degıldır ınsallah dualarla caremızı buluruz.
slm kızlar ben bu dualara cok ınanıyorum hergun okur yatarım bende subyan muskası yaptırdım cunku onun ıcınde butun dualar varr.... dun cok korktum ama hep esım korkutuyo beni uyurken gece bıleklerımden tuttu bırak benım dıyorum ınanmıyo yok sen degılsın kandırma benı falan dıyo oyle bı sıkı tututusu varkı lambayı bıle yakamadım anı bır haraket yapar bebegıme bısey olacak dıye aglamaya basladım sonra ısıgı yaktı kendıne geldı ama bende hayır kalamdı aglamaya basladım okadar cok korktumkı elbıselerım terden su ıcınde kaldı artık ne yapacagımı bılmıyorum odalara ayırsam tek uyuyamam memelekete gıtsem bılmıyorum ınsalllah bebeısıme bısey olmamıstır dua edın kızlar rabbım herkesın bebegını korusun......
BÜŞRAAAA gecmıs olsun canımya narkozla yapılsaydı o anda onuda hallederlerdi benım dr bı sorun varsa o anada mudahale ederız demıstı ama sebebını ogrenmene cok sevındım ınsalllah bebeıslerın bu tedavıden sonraa orda rahat edıp annesının kucagına gelırler opt canımmm.....