Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
LİMBURG iyiyim canım.pazara kadar tatilim şimdi bunun keyfini çıkarıyorumkaydirigubbakcemile2
benim cumaları dersim yok ta alkisalkisalkis
3 gün tatil yapıom çok mutlu oluyorumdelikafadulden keyf çatıom :içelim::icecream:
limburg cnm sen brüksel e yakinmisin?
zeynoom kızzzzzzzzz acaba hamişmisin CADIARZU
ayy inşallah kızzz:Saruboceq:
valla sen doğur bende doğurem bandırma ha şurası
arabamla 1.5 saatte ordayım seni ziyarete gelcem
ben nürnberg tarafindayim cnm teyzam var benimde o brüksele 10 dk uzakliktaymis acaba taniyomusun diye soracaktim ama uzakmissin:1hug:canim bize bir ssat uzaklikta bruksel hasselte yakin bir yerdeyiz biz heusden zolder deyim sen hangi sehirdesin
evet şenim evetttt:lepi:,ama çok korkuyorum inş tamına kadar gider..çokk geçmiş olsun canım allah şifa versin..nazaar değmiştir belki size bi okunsanız
evet limburgcum nasipten öte yol yok ..yarın büyük gün çok dua et bana canım
oh ne guzel canim dinlen bosver uzat ayaklarini bak birazdan aski memnu basliycak onu izlersin hafta sonuda kocisinle gezin oh ne guzel valla
evet cnm bende iyiyim iyi oldu ekledigin biraz karisikti iyi oldu senin yolladigin bende kabul ettim:1hug:
wallah yauwww hep sitres hep sitres keyf çatıom artık.
ama ben sadece kış masalı izliom kuzzum.
ayyyy aşk_ı memnuyu kociş bana izletmioooo nasıl kandırsam aceppppp
esraben canım tebrik ederim çok sevindim inşallah sağlıkla hamiş kalırsın
gülsüncüm hoşgeldin canım inşallah düğününden sonra hamiş haberlerini alırız ve sağlıklı bir hamişlik geçirip bebeişine kavuşursun
canim hosgeldin nasilsin cok gecmis olsun op yavru kusunu bizim icin nasil olsun alisabildinmi cevrene
ay sen demistin ya bende ogunden sonra baktim gercekten cok guzelmis ya hep agladim gecen gun izledikce