Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

zeynoom kızzzzzzzzz acaba hamişmisin CADIARZU
ayy inşallah kızzz:Saruboceq:
valla sen doğur bende doğurem bandırma ha şurası
arabamla 1.5 saatte ordayım seni ziyarete gelcem :eek:

LİMBURG iyiyim canım.pazara kadar tatilim şimdi bunun keyfini çıkarıyorumkaydirigubbakcemile2
benim cumaları dersim yok ta alkisalkisalkis
3 gün tatil yapıom çok mutlu oluyorumdelikafadulden keyf çatıom :nazar: :içelim::icecream::kahve:

oh ne guzel canim dinlen bosver uzat ayaklarini bak birazdan aski memnu basliycak onu izlersin hafta sonuda kocisinle gezin oh ne guzel valla

esracim off bende hiç aklımdan cıkaramıyorum napsam olmuoo ben bu bebişle kafayı yerim heraldeeeedelikafadulden

zeynoom kızzzzzzzzz acaba hamişmisin CADIARZU
ayy inşallah kızzz:Saruboceq:
valla sen doğur bende doğurem bandırma ha şurası
arabamla 1.5 saatte ordayım seni ziyarete gelcem :eek:

inş canım inşlah inşlah gelin gelinn annemgilden uzaktayım yaa:jeyyar: hem benim bakanımda olmass dur ben okullar tatil olduğunda doğuremde sen bana bakk emiiii

evet şenim evetttt:lepi:,ama çok korkuyorum inş tamına kadar gider..çokk geçmiş olsun canım allah şifa versin..nazaar değmiştir belki size bi okunsanız:nazar:

evet limburgcum nasipten öte yol yok ..yarın büyük gün çok dua et bana canım

etmem mi hic canim insallah yavrun gobisinde saglikla kalir sonuna kadar sende bize dua et canim hamislerin duasi kabul olur canim ne kadarliksin simdi

nese kıslar ben kaçar,hadi iyi akşamlar..yarın yazarım size doktordan sora inş..
zeynom unut bebişi falan,hayatını zindan ediyo insan düşündükçe (tecrübe konuşuyo ):)))),gez dolaş eşinin tadını çıkar bebek olunca zor hadi byyy

ayyyy aşk_ı memnuyu kociş bana izletmioooo nasıl kandırsam aceppppp

zeynom netten izle
ben öle yapıom.izlediğim 3-4 dizi var yabancı diziler onları bir siteden takip ediyorm.
hemen o günü dizi bitince sitede yayınlıyolar.
kociş gidince sende seyret dizini.
sitenin adını istersen sana yazarım şimdi yazmıyayım reklam olursa bide.

esraben canım tebrik ederim çok sevindim inşallah sağlıkla hamiş kalırsın
gülsüncüm hoşgeldin canım inşallah düğününden sonra hamiş haberlerini alırız ve sağlıklı bir hamişlik geçirip bebeişine kavuşursun

canim hosgeldin nasilsin cok gecmis olsun op yavru kusunu bizim icin nasil olsun alisabildinmi cevrene

limburg cum, sağol canım ya, alıştım biraz daha iyiyim, kızçe ateşlendi birkaç gündür onunla uğraşıyoruz, çok üzüldüm ağladım ne zormuşşş :1no2:, doğana kadar sıkıntı doğduktan sonra sıkıntı offf vermiycem bu kızı ben kocaya filan yaa:umursamaz:
iyisin di mi canım biraz daha...

ay sen demistin ya bende ogunden sonra baktim gercekten cok guzelmis ya hep agladim gecen gun izledikce

yaa valla bende çok sevdim o diziyi.
hele dizi müziği çalmaya başlayınca
içimden bişeyler kopuyor sanki.bi ağlıom bi ağlıyom ki sorma.
"KIŞ MASALI" favori dizim

kızz sendenn fecüüüüü bi anne olurr haa şimdi bebişin kollarındaa hayal ettim seniii yakışıooooo kızzzzzzz inşlahh o günleride görürüzzz deryacımmmerdeke gezmelere gelirsinizzz bizde gelirizzzzz takılırızz ohh ne güzel olurrrr

bikaç kere denedimdee reklam fln girmeyipte ben sinir olmadıkça o dizinin tadı cıkmıo ama iyi bi siteyse özelime yaz deryacımmmm

X