- 22 Temmuz 2009
- 1.377
- 5
hem de meleklerin en güzeli, anasıyla babasının şefaatçisi :saruboceq:
allah sabır versin canım..başınız saolsun..bende 4 aylık bebeğimi verdim toprağa..ama yerini bile bilmiyorum..eşimle babam bana söylemiyorlar nerede olduğunu
limburgummmmmmmmmm alkisalkisalkis ....... yaa tabikii erken gebelik ilerledikçe ona daha çok alışılır ve acısı daha büyük olur bunda yanlış anlaşılacak birşey yok...
ev doktoru var cnm ama türk degil okadin hastaliklarina bakmiyor zaten onun icin ayri gidiyoruz ins tabiki kendi dilimizden benim doktorumda benim cin türkiyeyle baglantiya gecip ona göre uygulamada bulunuyor rabbim büyük bizi böyle gurbette bide bebek hasretiyle sinamasin insccanım sızdede ev dru uyulaması varmı benım ev drum da turk bır hanım cok ılgılı harıka bır bayan cok yardımcı oluyor her konuda bu kan pıhtılasmasınıda o bulmustu bende.sonuclarıma gore hareket edıcez artık ıyı br yere yonlendırecek benı
saol canım allah razı olsun senınde basın saolsun bızımkınınde yerı bellı olsun dıye bırseyler yaptılar babası.ben gomulurken de basındaydım cok zor canım ya napalım bunu yasmakta varmıs kaderde hersey guzel rabbımden
limburgçuğum ben 4 aylık kaybettim bebeğimi..tam kırk gün sürdü kanamam..bazen azaldı bazen çoğaldı..bir de benim sütüm gelmişti..onun için de sütün geri gitmesi için bir ilaç kullandım..o da tansiyonumu çok düşürüyordu..
:roflol:gelevera allah seni ne yapmasin nekadar dikkatlisin öyle SIKSIK okmi oldumu:roflol::roflol:
Canım , duayı dinamis için okuyoruz...Bitirdikten sonra herkes için okicaz inşaallah...allah birdaha yaşatmasın hiçbirimize kaybetmenin acısını..hepinize iyi akşamlar..birde dua kimin için okunuyor diye sordum..ve değerlerimi yazdım ..önceki mesajlarda cevap verirseniz sevinirim..
bende cnm karnimda öldü kürtaj oldum ayni durundayiz tabiki senin kendini hazir hissetmen önemli bakarsin alnina yazilmistir hemen kalirsin hic belli olmaz allaha havele edelim o hakkimizda hayirlisini verir insamannnnnn seydam,melekkkkkkk durun kızlar allah aşkına sokmayın şeytanı aklıma... yokkkkk üç ay beklemek en güzeli... hem ben düşük yapmadım kürtaj oldummmmmm
ev doktoru var cnm ama türk degil okadin hastaliklarina bakmiyor zaten onun icin ayri gidiyoruz ins tabiki kendi dilimizden benim doktorumda benim cin türkiyeyle baglantiya gecip ona göre uygulamada bulunuyor rabbim büyük bizi böyle gurbette bide bebek hasretiyle sinamasin ins
Canım yaaa , ben sezeryan olmasına rağmen 5 ay sonra hamile kaldım Ve lütfü bey hiç bişey olmaz dedi...Sen bilirsin tabikide canımmmmm...İçinden nasıl geliyorsa , nasıl mutlu ve huzurlu olacaksan öyle olsun...amannnnnn seydam,melekkkkkkk durun kızlar allah aşkına sokmayın şeytanı aklıma... yokkkkk üç ay beklemek en güzeli... hem ben düşük yapmadım kürtaj oldummmmmm