Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

limburgçuğum ben 4 aylık kaybettim bebeğimi..tam kırk gün sürdü kanamam..bazen azaldı bazen çoğaldı..bir de benim sütüm gelmişti..onun için de sütün geri gitmesi için bir ilaç kullandım..o da tansiyonumu çok düşürüyordu..

:Saruboceq:amin geleveram allahım bu yolda herkese sabır sabrının da karşılığını tez zamanda versin kurban olduğum :Saruboceq:

allah sabır versin canım..başınız saolsun..bende 4 aylık bebeğimi verdim toprağa..ama yerini bile bilmiyorum..eşimle babam bana söylemiyorlar nerede olduğunu

saol canım allah razı olsun senınde basın saolsun bızımkınınde yerı bellı olsun dıye bırseyler yaptılar babası.ben gomulurken de basındaydım cok zor canım ya napalım bunu yasmakta varmıs kaderde hersey guzel rabbımden

ev doktoru var cnm ama türk degil okadin hastaliklarina bakmiyor zaten onun icin ayri gidiyoruz ins tabiki kendi dilimizden benim doktorumda benim cin türkiyeyle baglantiya gecip ona göre uygulamada bulunuyor rabbim büyük bizi böyle gurbette bide bebek hasretiyle sinamasin ins

Reisdevrim , doğum günün kutlu olsunnn...ıYıKı DOĞDUN...Sende benim gibi akrepsin...Benim doğum günümde 14 kasımda...
Canderya , reisdevrimle değerleriniz aynı yanlış hatırlamıyorsam...ıstersen karşılaştırın tedavi şekillerinizi...
Gobete canım nasılsın ? Yarın gidiyormusun doktora ?
Kahvelokumcum , inşaallah önümüzdeki aya olur tatlımm...Öptümm kocamann...
Limburgcum , bence hiç ara verme ...Zaten Allah istediği zaman verecek canımcım...
Lidyacım , çalışmalara başlamışsın , inşaallah seninde iyi haberlerini kısa zamanda alırız canım...
Gelevera , bir yerde okumuştum , 8 haftadan önceki düşüklerde ara vermeye gerek yokmuş , bir araştır istersen...
Elifcim , gözün aydın canım , sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaallah...
Aslıhancım , 2 gündür çok yoğundum , dua okuyamadım Ama ilk fırsatta okucamm...

allah birdaha yaşatmasın hiçbirimize kaybetmenin acısını..hepinize iyi akşamlar..birde dua kimin için okunuyor diye sordum..ve değerlerimi yazdım ..önceki mesajlarda cevap verirseniz sevinirim..

canım dogumdan bır kac saat sonra bana bır ılac verdıler gelmesın dıye ondan mıdır bılmem benım hıc gelmedı ama afedersınız gogus uclarım karardılar sankı boyle koy kahve renk oldular bırde ne guzel buyuyup cok sertlesmıslerdı sımdı cıvık cıvık ve kuculduler

amannnnnn seydam,melekkkkkkk durun kızlar allah aşkına sokmayın şeytanı aklıma... yokkkkk üç ay beklemek en güzeli... hem ben düşük yapmadım kürtaj oldummmmmm

:roflol:gelevera allah seni ne yapmasin nekadar dikkatlisin öyle SIKSIK okmi oldumu:roflol::roflol:

evettttttt şimdi oldu.... yaaa bu ıııııııııııı lara dikkat lütfen... yaa bikere arkadaş bana cepten mesaj atmış bayan arkadaş tabiki... en sonunda ellerini sıkıyorum yazmış ama tabiki iiiii vardı ıların yerine :kedi:

allah birdaha yaşatmasın hiçbirimize kaybetmenin acısını..hepinize iyi akşamlar..birde dua kimin için okunuyor diye sordum..ve değerlerimi yazdım ..önceki mesajlarda cevap verirseniz sevinirim..
Canım , duayı dinamis için okuyoruz...Bitirdikten sonra herkes için okicaz inşaallah...
Bu arada hoşgeldin aramıza...

amannnnnn seydam,melekkkkkkk durun kızlar allah aşkına sokmayın şeytanı aklıma... yokkkkk üç ay beklemek en güzeli... hem ben düşük yapmadım kürtaj oldummmmmm
bende cnm karnimda öldü kürtaj oldum ayni durundayiz tabiki senin kendini hazir hissetmen önemli bakarsin alnina yazilmistir hemen kalirsin hic belli olmaz allaha havele edelim o hakkimizda hayirlisini verir ins

evet canım ya ne guzel senınkı bırde kadın dogumcumus yanı turk olan sanslısın cok.ahhhhh bazen dıorumkı keske trde olsam sankı ordakıler daha bır ılgılenıyorlar;benım bebegım 161 gunlukmus 180 olmadan bebek demıorlarmıs fetus dıye gecıormus o yuzden mudahale etmedıler bılıormusun ve benımde hıcbır hakkım yok nıye etmedınız dıye cunku resmıyete gecmıormus o kadarlık bebek

Canım yaaa , ben sezeryan olmasına rağmen 5 ay sonra hamile kaldım Ve lütfü bey hiç bişey olmaz dedi...Sen bilirsin tabikide canımmmmm...İçinden nasıl geliyorsa , nasıl mutlu ve huzurlu olacaksan öyle olsun...

melek sende namazları kazaya bırakıp yatsıdan sonra toplu kılanlar gibi topluyorrrrr hepsini tek tek yazıyorsun... kaydirigubbakcemile3 kağıdamı yazıyosun nasıl aklında tutuyorsun böyle.... :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…