bende aslinda oglusimi koyucam ama sizlere karsi utaniyorum cocugumu gözünüze sokuyomusum gibi olur diye fazlada bahsetmiyorum da illaki imrenen olur ozaman cok üzülürüm:gitme:
insallah cnm bende onu umut ediyorumkaydirigubbakcemile5öylemi diyosum koysammiki neyse sen bak sonra kaldirirm olmassaaaaaa , sende akrepsin ne güzel :) 17 Kasıma en güzel doğum günü hediyeni alırsın inşaallahhhhhhhhh....
hihoyyythihoyyyt
Ayyy canımmm , maaşşallahhhh , ne kadar tatlıymış...Allah uzun ve sağlıklı ömür versin oğluşuna , Allah banada nasip eder inşaallahhhh :)insallah cnm bende onu umut ediyorumkaydirigubbakcemile5öylemi diyosum koysammiki neyse sen bak sonra kaldirirm olmassa
Eveeett , deneme amaçlı , bakalım olacakmı :)
Eğer olmuşsa , alıntı yapmayın , silicem tamamı...
Bende havalara girdim hemen :)
amin cnm insallah sende böyle büyütüo koyarsinda bakariz insAyyy canımmm , maaşşallahhhh , ne kadar tatlıymış...Allah uzun ve sağlıklı ömür versin oğluşuna , Allah banada nasip eder inşaallahhhh :)
insallah cnm isteyen herkese versin rabbim :1hug:kızz seydam banada dua et seninki gibi yakışıklı bir oğlum olsun....kaydirigubbakcemile2
amin cnm insallah sende böyle büyütüo koyarsinda bakariz ins
sagol cnm babasinin kopyasi zaten rabbim yanimda kosun uzun ömürler versin enkisa zamanda sizlerede taddirsin ins bütün kalbimle diliyorum rabbimdenİnşaallah canımmmm...
Maşallah yani , gözlerde süperr :)
ınsallah canım ya sorma oyle kotu bır gunumde bu haberı aldımkı moralım cok bozuktu bır mujde almıs gıbı sevındım allahım hayırlarla karsılastırsın hepımızı cok umutluyum ınsallah rabbım bır gun nasıp edıcek hayırlı saglıklı bır yavru ınanıyorum buna
canım yaa ne kadar güzel umutlusun.... benim hiç yok o konuda umudum... her ne kadar yenilen pehlivan güreşe doymazmış desemde... bana benimki güreşmek sadece her yenilgiden sonra gibi geliyor ama rövanşını alamıycam bu güreşin bence... ama bir iç çekip kısmet demekten başkada birşey gelmiyor elden
keyfine bakkk şakkıdı cokacimcoook :içelim:hmmmm... kız bu arada şu ı harflerini i diye yazma :kedi: bir adet dönemi geçince bende hemen :kedi: ayyy bende valla ne istediğimi bilmiyorum şu sıralar akannehir :roflol:
Reisdevrim , doğum günün kutlu olsunnn...İYİKİ DOĞDUN...Sende benim gibi akrepsin...Benim doğum günümde 14 kasımda...
Canderya , reisdevrimle değerleriniz aynı yanlış hatırlamıyorsam...İstersen karşılaştırın tedavi şekillerinizi...
Gobete canım nasılsın ? Yarın gidiyormusun doktora ?
Kahvelokumcum , inşaallah önümüzdeki aya olur tatlımm...Öptümm kocamann...
Limburgcum , bence hiç ara verme ...Zaten Allah istediği zaman verecek canımcım...
Lidyacım , çalışmalara başlamışsın , inşaallah seninde iyi haberlerini kısa zamanda alırız canım...
Gelevera , bir yerde okumuştum , 8 haftadan önceki düşüklerde ara vermeye gerek yokmuş , bir araştır istersen...
Elifcim , gözün aydın canım , sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaallah...
Aslıhancım , 2 gündür çok yoğundum , dua okuyamadımAma ilk fırsatta okucamm...
bende aslinda oglusimi koyucam ama sizlere karsi utaniyorum cocugumu gözünüze sokuyomusum gibi olur diye fazlada bahsetmiyorum da illaki imrenen olur ozaman cok üzülürüm:gitme: