Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende aslinda oglusimi koyucam ama sizlere karsi utaniyorum cocugumu gözünüze sokuyomusum gibi olur diye fazlada bahsetmiyorum da illaki imrenen olur ozaman cok üzülürüm:gitme:

oğluşunu görmek isteriz aslında ...Hadi resmi koyda güzel oğluşuna bakayımmmmmm...

Eveeett , deneme amaçlı , bakalım olacakmı :)

Eğer olmuşsa , alıntı yapmayın , silicem tamamı...

Bende havalara girdim hemen :)

insallah cnm bende onu umut ediyorumkaydirigubbakcemile5öylemi diyosum koysammiki neyse sen bak sonra kaldirirm olmassa
Ayyy canımmm , maaşşallahhhh , ne kadar tatlıymış...Allah uzun ve sağlıklı ömür versin oğluşuna , Allah banada nasip eder inşaallahhhh :)

sen çalışmalara tam gaz tatlım hiç ara vermeden sooonra allah sana çivter çivter değil üçer üçer versinde inşallah :Saruboceq: bebişş ağlamalarından uykusuz kal emiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 bu kadar güzel bir beddua olmaz heralll kııııııııııııııı.delikafaduldendelikafadulden

bak kızcam sana ama artık pataklarım seni bak :mymeka:
umudumuzu yitirmek yok.sende adet ol sonra korunmayı bırak.abla sözü dinle.hımmm

hmmmm... kız bu arada şu ı harflerini i diye yazma :kedi: bir adet dönemi geçince bende hemen :kedi: ayyy bende valla ne istediğimi bilmiyorum şu sıralar akannehir :roflol:
keyfine bakkk şakkıdı cokacimcoook :içelim: bilmem anlatabildim mi?

canım çok saol nasılda aklında tutuyosun...
reissssssssssss marııııı bak senle aynı çıktı değerler.
Benimde PAI HETEROZİGOT ayolll.anammm zigotunada migotunada başlıcam valla.
geçen gazetede okudum kadın 8iz doğurmuş.
yuhhhh dedim.rabbim bize bi tane vermiyo millete 8 tane veriyo.
tutamıcam şimdi çakıcam küfürü.ama neyyyyyyyyyse

bende aslinda oglusimi koyucam ama sizlere karsi utaniyorum cocugumu gözünüze sokuyomusum gibi olur diye fazlada bahsetmiyorum da illaki imrenen olur ozaman cok üzülürüm:gitme:

KOY BE GÜZELİM OLURMU HİÇ ÖLE ŞEY.SEVNİRİZ.UMUTLANIRIZ DAHA ÇOK SİZİN BEBİŞLERİNİZİ GÖRDÜKÇE vereliniortak

CANDERYA cnm herkes belki ayni düsünmez ben kimseyi kirmak istemedigim koyamiyorum bilmiyorum rahatsiz oluyorum burda herksin bebisi olsun bende rahatlikla koyarim ozaman ins

Kızlar bu sefer yaptım galiba :) Unutmayın , silicem sonra...celen silmeyi biliyo , olmadı ona sildiririm :)

Son düzenleme:
evet kızlar , bu benim önceki meleğimle çektirdiğim bir resmim , kıyıp silemiyorum...Sizinle paylaşmak istedim...

Kızlar bu sefer yaptım galiba :) Unutmayın , silicem sonra...celen silmeyi biliyo , olmadı ona sildiririm :)[/QUOTE]
MASALLAH SANA CNM ALLAHIM KORUSUN INScokta güzelsin cnm benim

Son düzenleme:
sağol seydamcımmm , oğluşum vardı karnımda , meğersem meleğimi taşıyormuşum karnımda...

amaaaaaannn ben şimdi silemicem mi resmi ? Silmek için alıntı yapmamak gerekiyodu galiba... Olmadı seydam sende silersin mesajından , kimse görmesin , tanıdık birisine rastlarım filann...
Valla kızlar sakın başka alıntı yapmayııınnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…