Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

limburg cnm benim doktorumda hic bekleme diyor zaten bi adet dönemi gecmesi yeterliymis bende cok istiyorum su sonuclarim gelsin hayirlisiyla haftaya sali benimde randevum var münichte ins ozamanda kalan sonuclarimda cikar bu sefer tuttururum ins sende hazir gözüküyosun cnm kendini toparlayip hamis kalirsin ins

pardonnnnnnn konuya biraz türk kaldım... ne bir adet dönemi beklemek neden sonra ??????????

amin geleveracım :Saruboceq: gııı cidden öyle mi doğdu içine :Saruboceq::Saruboceq:

oy ben böyle gülüş görmeddiiim şu fotoyu ıssırıccaam o olucak cemre cadısı uğruna :nazar:

geleveracım özeline yazıyorum b12 ve b6 nın adlarını

saol canım sen ve cemrem nasıl op onu koklaya koklaya kanamam acayıp bısıy ya ben adet kanaması gıbı olacak sanıyordum ama bu bır ara var bır ara yok afedersınız sankı kanlı akıntı gıbı normalmı canım ya?
biz iyiyiz babiş nöbetci kız kıza takılıyoruz -tatlicadiarzu-
canım kanamn normal tabi.sende kırkın cıkana kadar lohusasın.30. güne doğrundaha azalmıs olur.hatta inşallah kesilir :Saruboceq:
CELEN evet bende merak ettim neyse korkulacak bisey olmaz ins sen nasilsin cnm ?

cok şükür seydam cım iyi sayılrım cemryle yanlızız bu gece yedi bitirdi beni laelaelaelaelae

canım yaa ne kadar güzel umutlusun.... Benim hiç yok o konuda umudum... Her ne kadar yenilen pehlivan güreşe doymazmış desemde... Bana benimki güreşmek sadece her yenilgiden sonra gibi geliyor ama rövanşını alamıycam bu güreşin bence... Ama bir iç çekip kısmet demekten başkada birşey gelmiyor elden

canım benım umudu%uzu yıtırmıycez tabıkı sakınnnnnnnnnn ama sakınnnnnnnnn yanlıs anlasılmasın herkes yasadıgı acıyı kendı bılır ben kımseyı kucumsemıyorum sakınnn boyle algılanmasın bak bana ben 5.5 aylıktım onu hıssettım sancısını cektım dogurdum kucakladım kara topraga verdım yınde umutluyum sende ve herkesde boyle umutlu olsun moralımız yerınde olsunkı bebıslrımız gelsın ınsallah napalım bak burda kac kısıyız bırtek bız degılızkı bunu yasayan olacak ınsallah bırgun ınan buna

amin geleveracım :Saruboceq: gııı cidden öyle mi doğdu içine :Saruboceq::Saruboceq:

oy ben böyle gülüş görmeddiiim şu fotoyu ıssırıccaam o olucak cemre cadısı uğruna :nazar:

geleveracım özeline yazıyorum b12 ve b6 nın adlarını

:1hug:

pardonnnnnnn konuya biraz türk kaldım... ne bir adet dönemi beklemek neden sonra ??????????
cnm ben 5 düsük yasadim bunuda doktoruma sordum acaba siksik yada bir kere yapilmis bir kürtaj sonrasi hamile nekadar sürede kalabilirim bu siklik diger hamileligi tetiklermi onun icinmi düsüyor diye doktorumda bana bir adet döneminin gecmesi rahmin yenilenmesi anlamina geliyor dedi hic ilgisi yok dedi hatta kendisinin rusyali bi hastasi belli araliklarla 17 kere kürtaj olmus sonra hamilelik istediginde hic sorun olmadan dogurmus yani korkulacak bisey yok iillaki aynisi olacak degil diyor

limburg cnm benim doktorumda hic bekleme diyor zaten bi adet dönemi gecmesi yeterliymis bende cok istiyorum su sonuclarim gelsin hayirlisiyla haftaya sali benimde randevum var münichte ins ozamanda kalan sonuclarimda cikar bu sefer tuttururum ins sende hazir gözüküyosun cnm kendini toparlayip hamis kalirsin ins

hadı bakalım ınsallah canım hayırlısıyla sonuclarında gelsın basla ınsallah guzel haberler verır bu ay tum arkadaslarımız evet bende cok ıstıyorum ve gonlume oyle doguyorkı cok beklemeden rabbım nasıp edecek ınsallahhhhh

cok şükür seydam cım iyi sayılrım cemryle yanlızız bu gece yedi bitirdi beni laelaelaelaelae[/QUOTE]
yerim ben onu fistik:nazar: bende yanlizim oglusla esim 12 de geliyor

hadı bakalım ınsallah canım hayırlısıyla sonuclarında gelsın basla ınsallah guzel haberler verır bu ay tum arkadaslarımız evet bende cok ıstıyorum ve gonlume oyle doguyorkı cok beklemeden rabbım nasıp edecek ınsallahhhhh
insallah cnm iyi bi doktorada mutlaka git cnm yabanciyiz diye sanki biraz ilgisizler ben simdi türk kadin doktor buldum ona gidiyorum herseyin hayirlisi cnm

limburgcum hadi gözün aydın ne güzel haber almışsın allahın izniyle muvaffak olasın :saruboceq:

Bugün senin için ayrıca da önemli birgündü biliyorum, allah kabul etsin, nur içinde :saruboceq:

amın canım allah razı olsun evet pazar gunu tam bır hafta oldu dogum yapalı yavrumu kaybedelı gecen hafta bugunde yavrumu topraga verdık bugunde amcaıyla babası mezarını yaptılar oglumun ama bılıorumkı ordakı sadece bır ceset yavrum rabbımın yanında melek oldu o

şimidilik iyi akşamlar..bir de salat- tefriciye kimin için okunuyor,buradan mı bildieceğiz okuduklarımızı ..bende okumak isterim..

cnm ben 5 düsük yasadim bunuda doktoruma sordum acaba siksik yada bir kere yapilmis bir kürtaj sonrasi hamile nekadar sürede kalabilirim bu siklik diger hamileligi tetiklermi onun icinmi düsüyor diye doktorumda bana bir adet döneminin gecmesi rahmin yenilenmesi anlamina geliyor dedi hic ilgisi yok dedi hatta kendisinin rusyali bi hastasi belli araliklarla 17 kere kürtaj olmus sonra hamilelik istediginde hic sorun olmadan dogurmus yani korkulacak bisey yok iillaki aynisi olacak degil diyor

hmmmm... kız bu arada şu ı harflerini i diye yazma :kedi: bir adet dönemi geçince bende hemen :kedi: ayyy bende valla ne istediğimi bilmiyorum şu sıralar akannehir :roflol:

amın canım allah razı olsun evet pazar gunu tam bır hafta oldu dogum yapalı yavrumu kaybedelı gecen hafta bugunde yavrumu topraga verdık bugunde amcaıyla babası mezarını yaptılar oglumun ama bılıorumkı ordakı sadece bır ceset yavrum rabbımın yanında melek oldu o

allah sabır versin canım..başınız saolsun..bende 4 aylık bebeğimi verdim toprağa..ama yerini bile bilmiyorum..eşimle babam bana söylemiyorlar nerede olduğunu :KK43:

limburgummmmmmmmmm alkisalkisalkis ....... yaa tabikii erken gebelik ilerledikçe ona daha çok alışılır ve acısı daha büyük olur bunda yanlış anlaşılacak birşey yok...

biz iyiyiz babiş nöbetci kız kıza takılıyoruz -tatlicadiarzu-
canım kanamn normal tabi.sende kırkın cıkana kadar lohusasın.30. güne doğrundaha azalmıs olur.hatta inşallah kesilir :Saruboceq:

cok şükür seydam cım iyi sayılrım cemryle yanlızız bu gece yedi bitirdi beni laelaelaelaelae

INSALLAH AZALIR CANIM BAK NE SORUCAM BIDE SANA GORUMCEMLE BENIM EV DRUM AYNI BEN HASTANEDEN RAPORLARIM DAHA GELMEDIGI ICIN GITMEDIM GECEN GUN GORUMCEM GITI DRA BNEDEN BAHSETMILERDE ARZU BIRAKMASIN VITAMINI FALAN DEVAM ETSIN HAZIRLIK YAPSIN DEMIS BENDE 0.4luk folik asit birde 75MGLIK ASPIRIN KULLANIORUM YETERLIMI SIMDILIK

hmmmm... kız bu arada şu ı harflerini i diye yazma :kedi: bir adet dönemi geçince bende hemen :kedi: ayyy bende valla ne istediğimi bilmiyorum şu sıralar akannehir :roflol:
:roflol:eek:lur ama nasil olacak o benim klavyeden öyle cikiyor yoksa böylemi I oda büyük olur napacaz acilen bebek sart sana cnmyerimseniben

insallah cnm iyi bi doktorada mutlaka git cnm yabanciyiz diye sanki biraz ilgisizler ben simdi türk kadin doktor buldum ona gidiyorum herseyin hayirlisi cnm

ccanım sızdede ev dru uyulaması varmı benım ev drum da turk bır hanım cok ılgılı harıka bır bayan cok yardımcı oluyor her konuda bu kan pıhtılasmasınıda o bulmustu bende.sonuclarıma gore hareket edıcez artık ıyı br yere yonlendırecek benı

X