- 22 Temmuz 2009
- 1.377
- 5
canım benim çok saol.ben iyiyim.çalışmalr tam gaz benim
Peki sen nasılsın canım...
Biraz erken bunu sormak için ama tekrar ne zaman hamile kalmayı düşünüyorsun.
Doktor bişey dedimi.saglığın el vericek mi buna.rahimin dinlenmesi gerek ama kaç ay gerekli ki?
limburg iyiyiz canım sende iyisindir inşallah..
deryacım sinemaya ve tiyatroya yalnız gitmeyi hiç sevmem... illa kociş olacak ki keyif alayım.. zaten beni mutlu eden şeyi bi bilsem şu sıralar yapcamdaama yarında canım isterse çıkıp kıyafet ve çizme alayım para harcamak biraz iyi geliyor
iğne ben iğneden çok korkuyordum hep hastanede yaptırıyordum... sonra bir pazar günü yetişemeyeceğimi anlayınca ve söz konusu olan bebiş olunca bi cesaretle yaptım...
benim göbüş biraz yağlı olduğu için iki parmağımla gerdirip dikeye göre biraz eğik olarak göbek deliğinin 3 parmak kadar çevresine yaptım.. ve devam ettim hastanedekiler hep morartıyorlardı ben hiç morartmadan yapıyordum... ama yine olmadı tabiki....
ınsallah bu ay yuzu gulecek bu ay daha rahatsın cunku cnm
dr ıstersen ıkı ay bekle dedı ben normal dogum yaptıgım ıcın 6 ay yada 1 sene beklerım sanıyordum.ev doktorumun ablasımı yengesınınmı 24 haftalıkken karnında olmus bebısı 40ı cıkınca hamıle kalmıs yenıden sımdı bır oglu var drumda takma sakın dıyor bılemıyorum beklesemmı beklemsemmı
sende sagol cnmsağol canım rahatladım bunları duyunca
evet canım cemrenin yiyecek ekmeği içecek suyu varmıs :Saruboceq: rabbim gönlüne göre versin..hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm canlarıma :Saruboceq:celencim teşekkürlerrrrrrr senağlama işte demekki cemrenin kısmetiymiş o zaman gelmiş allahın işine akıl sır ermiyor ... rabbim bizede cemrecikler nasip etsin inşallah kısa zamandaaa bizimde mucizemiz olsun inşallah... maşallah kuzuya
limburgcum sen nasılsın?kanaman nasıl oldu*1emine1, canderya200, celen35, gelevera+, nuray_dyn, seydam+
KIZLAR NASILSINIZZZZZZZZ
seydam hoşgeldin Şeniz sülal in kontrolu persembeyd ama bugun niye hiç gelmediki :gitme:sülal senin durumunda bi gelisme varmi cnm bebisinde ne zaman gidecektin benmi kacirdim acaba ?
ayyy ne güzel bir haber işte.bekleme valla.
Benim annemde düşükten sonra hiç adet olmadan ablama hamişşş kalmış:lepi:
Sende iki ay bekle sonrada koyver gelsin bebişimiz
Ayrıca senin böyle umutlu olman beni sevindirdi canım.
Allah beterinden saklasın canım :teselli:
CANIM BENIM OLACAK INSALLAHHHHHHHH HIC MORL BOZMAK YOK TMMI BIZDE KUCAKLIYCAZ YAVRULARIMIZIopuyorumnanaktan
limburg cnm benim doktorumda hic bekleme diyor zaten bi adet dönemi gecmesi yeterliymis bende cok istiyorum su sonuclarim gelsin hayirlisiyla haftaya sali benimde randevum var münichte ins ozamanda kalan sonuclarimda cikar bu sefer tuttururum ins sende hazir gözüküyosun cnm kendini toparlayip hamis kalirsin insınsallah bu ay yuzu gulecek bu ay daha rahatsın cunku cnm
dr ıstersen ıkı ay bekle dedı ben normal dogum yaptıgım ıcın 6 ay yada 1 sene beklerım sanıyordum.ev doktorumun ablasımı yengesınınmı 24 haftalıkken karnında olmus bebısı 40ı cıkınca hamıle kalmıs yenıden sımdı bır oglu var drumda takma sakın dıyor bılemıyorum beklesemmı beklemsemmı
bizde seni cok öpüyoruz lidyacım Şenizcelenim iyiyim allaha şükürler olsun tatlım, kocişi buldum mu çalışma yapıyoz arasıra saldık bayıra mevlam kayıra artık :kedi: yuvarlanıp gidioruz bacım hamsolsun, cemremi öp yerime ak çelenim
gelevram sağol tatlım çok şükür iyilik sağlık gülüm yaf yerimseniben
evet canım cemrenin yiyecek ekmeği içecek suyu varmıs :saruboceq: Rabbim gönlüne göre versin..hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm canlarıma :saruboceq:
Limburgcum sen nasılsın?kanaman nasıl oldu*
seydam hoşgeldin şeniz sülal in kontrolu persembeyd ama bugun niye hiç gelmediki :gitme:
evet canım cemrenin yiyecek ekmeği içecek suyu varmıs :Saruboceq: rabbim gönlüne göre versin..hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm canlarıma :Saruboceq:
*
: