Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım benimde protein c ekis ve PAI HETEROZİGOT.
BENİM 3 DÜŞÜĞÜM OLDU.
aspirin ve 0.4 cleksan kullandım en sonuncuda 11 haftalık kalbi durdu.
ben kolumdan vuruyordum sandaliyede oturup dizimle kolumun etini ittirtip öle vururdum.
göbektende vurdum ama morluklar 3-4 ayda geçti.

limburgum
nasılsınn canımmm
saol canım cok sukur rabbım'e sen nasılsın
beni merak eden?beni soran bana güzel msjlar yazan herkese çok tşkediyorum.buarada çok hastayım başım felaket ağrıyo
ayy gecmıs olsun canım cok kafaya taktıysan ondan da olabılır bas agrın
[color="ındigo"]kızlar mthfr genlerinin mutasona ugramasında sigara ve dogum kontrol hapının etkisi varmı sizce ben 6 sene dogum kontrol hapı kullandım ve gunde 10 tane falan sigara iciyorum[/color]
canı kusura bakmazsan bırsey sorabılır mıyım?sen en son bebeısını ne zaman kaybettın senın rumuz bana hıc yabancı gelmedı acaba sadece burdamı gordum yoksa baska yerdemı
semacım hosgeldın keske gelmeseydın ama napalım ınsallah aradıgın sorulara cevap bulursun
masallah sıze ınsallah sorunsuz tamamlarsın hamılelıgını
limburgcum canım ne güzel yazmışsın....şükretmenin güzelliğinin sözlükteki anlamı senin yazdıkların olsa yeridir...opuyorumnanaktan

canım benım napalım rabbım boyle nasıp ettıyse yasayacagız her serde bır hayır vardır mevlam neylerse guzel eyler ınsallah hepımız ıcın bunlar son olur rabbım bızımde yuzumuzu guldurur kucaklarımızı bebeklerle doldurur ınsallah

evet canım 7 senelik evliliğimde hep subat ayında hamile kaldım.mart ayında bebeklerim alındı.diğer aylar hiç korunmadım.ama neden böyle oluyordu bilmiyorum?
cemre ye hamile kalmadan önce gen testlerim yapıldı.o zaman gebelik öncesindeki ay folik asite ve babyprine basladım.hamile olduğumu ööğrendiğim gün doktora gittim usg yle kese yi gördü ve aynı gün 0,4 clexane a basladımyerimseniben hem neden anlatmiyim.faydası olucaksa seve seve bitanem Şeniz
kIZLAR HAMİLEYİM ALLAHIM YARDIM ET BANA NOLUR NOLUR AĞLIYORUM ŞUAN
elif cim cok ama cok sevindim canım benm Şeniz allah bu sefer yüzünü güldürsün ve minik meleğin zamanında sağlıkla kucağına gelsin :Saruboceq: dualarım seninle bitanem :Saruboceq:
kizlar bende mthfr a1298c homozigot cıkmıstı bugun dr a gittim coraspirin folic asit ve hamile kalıdıgında da heparindne baska yapabilecegimiz bisi yok dedi.. bu mudur?
budur yerimseniben
doktorun doğru seyler söylemiş canım.coraspin ve folik asit şimdilik yeter.hamieliğinde hemen iğneye baslıycaksın allahın izniyle kötü birşey yasamıycaksın :Saruboceq:
beni merak eden?beni soran bana güzel msjlar yazan herkese çok tşkediyorum.buarada çok hastayım başım felaket ağrıyo
:teselli: kıyamam cok gecmiş olsun özlemcim :çok üzgünüm:
kızlar mthfr genlerinin mutasona ugramasında sigara ve dogum kontrol hapının etkisi varmı sizce ben 6 sene dogum kontrol hapı kullandım ve gunde 10 tane falan sigara iciyorum
hayır bunlar tamamen genetik.ama arkadasların dediği gibi bu gibi bazı seyler pıhtılaşmayı tetikliyor :a015:
canım bende heterezigotum ve hamileilğimi iğne+coraspinle tamamladım cok şükür.ama ben nerdeyse 9 ay göbekten vuruldum.dikkatle vurunca hiç bir zararı yok.zarar dediğimde bebeğe deil.olur kasa denk getiirirsin ozaman senin canın acır.ama bebeğe ulaşması için iğne ucunun 15 cm olması gerek
celenim bacıım hoşgeldin gülüm benim opuyorumnanaktan

büşracım sen nasılsın tatlım, aldın mı kromozom sonuçlarını?

hoşbulduk yavrım nasılsın bakim :1hug:

elif 65 cnm cok sevindim hamileymissin allah kortuguna ugratmasin ins saglikla bebegini kucagina alirsin

allah analı babalı büyütsün canım.

celencim teşekkürlerrrrrrr senağlama işte demekki cemrenin kısmetiymiş o zaman gelmiş allahın işine akıl sır ermiyor ... rabbim bizede cemrecikler nasip etsin inşallah kısa zamandaaa bizimde mucizemiz olsun inşallah... maşallah kuzuya

cnm benimde dedigin gibi diger düsüklerimde kanamam 6, 7 gün sürmüstü sonuncusunda 15 gün sürdü doktorumda bu durum cok normal demisti

kaydirigubbakcemile2 hiççççççççççç mesajları okuyorum yazıyorum ben bunu hep yapıyorummmmmmm opuyorumnanaktan

iyi yapıyon valla.
bu arada saç falan kestirme.bunlar sıkıntılı olduğunun belirtileridir.
ben sana ne dedim.
sinemaya falan git. farklı şeylerle ilgilen...
seni ne mutlu ediyorsa onları yap canım:teselli:

iğne ben iğneden çok korkuyordum hep hastanede yaptırıyordum... sonra bir pazar günü yetişemeyeceğimi anlayınca ve söz konusu olan bebiş olunca bi cesaretle yaptım...
benim göbüş biraz yağlı olduğu için iki parmağımla gerdirip dikeye göre biraz eğik olarak göbek deliğinin 3 parmak kadar çevresine yaptım.. ve devam ettim hastanedekiler hep morartıyorlardı ben hiç morartmadan yapıyordum... ama yine olmadı tabiki....

1emine1, canderya200, celen35, gelevera+, nuray_dyn, seydam+
KIZLAR NASILSINIZZZZZZZZ
canım benim çok saol.ben iyiyim.çalışmalr tam gaz benim
peki sen nasılsın canım...
biraz erken bunu sormak için ama tekrar ne zaman hamile kalmayı düşünüyorsun.
doktor bişey dedimi.saglığın el vericek mi buna.rahimin dinlenmesi gerek ama kaç ay gerekli ki?

limburg iyiyiz canım sende iyisindir inşallah..
deryacım sinemaya ve tiyatroya yalnız gitmeyi hiç sevmem... illa kociş olacak ki keyif alayım.. zaten beni mutlu eden şeyi bi bilsem şu sıralar yapcamda ama yarında canım isterse çıkıp kıyafet ve çizme alayım para harcamak biraz iyi geliyor

Reissssdevrimmmmmmmmmm püffssss mumlarına iyiki doğdun canım rabbim sağlıklı sıhhatli huzurlu bebeğinle ve eşinle uzun yıllar versin inşallah yeni yaşın tüm güzellikleri getirsin opuyorumnanaktan
sülal senin durumunda bi gelisme varmi cnm bebisinde ne zaman gidecektin benmi kacirdim acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…