Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim çok saol.ben iyiyim.çalışmalr tam gaz benim:emir_bebek:
Peki sen nasılsın canım...
Biraz erken bunu sormak için ama tekrar ne zaman hamile kalmayı düşünüyorsun.
Doktor bişey dedimi.saglığın el vericek mi buna.rahimin dinlenmesi gerek ama kaç ay gerekli ki?

ınsallah bu ay yuzu gulecek bu ay daha rahatsın cunku cnm
dr ıstersen ıkı ay bekle dedı ben normal dogum yaptıgım ıcın 6 ay yada 1 sene beklerım sanıyordum.ev doktorumun ablasımı yengesınınmı 24 haftalıkken karnında olmus bebısı 40ı cıkınca hamıle kalmıs yenıden sımdı bır oglu var drumda takma sakın dıyor bılemıyorum beklesemmı beklemsemmı

lidyacım tamam canım cevap yazmıyayım özel kutunu doldurmayayım teşekkürler.... opuyorumnanaktan bitanemmmmmmmm

limburg iyiyiz canım sende iyisindir inşallah..
deryacım sinemaya ve tiyatroya yalnız gitmeyi hiç sevmem... illa kociş olacak ki keyif alayım.. zaten beni mutlu eden şeyi bi bilsem şu sıralar yapcamda:KK43: ama yarında canım isterse çıkıp kıyafet ve çizme alayım para harcamak biraz iyi geliyor

ah canım yaa:1no2:
aslında hep diyorum hepimiz depresyonun eşiğindeyiz ve o nedenle de dikkat etmemiz gerekli kendimize...
ve çok güçlü olmamız gerek hep:teselli:
çık para harca keyfine bak:nazar::içelim:

iğne ben iğneden çok korkuyordum hep hastanede yaptırıyordum... sonra bir pazar günü yetişemeyeceğimi anlayınca ve söz konusu olan bebiş olunca bi cesaretle yaptım...
benim göbüş biraz yağlı olduğu için iki parmağımla gerdirip dikeye göre biraz eğik olarak göbek deliğinin 3 parmak kadar çevresine yaptım.. ve devam ettim hastanedekiler hep morartıyorlardı ben hiç morartmadan yapıyordum... ama yine olmadı tabiki....

CANIM BENIM OLACAK INSALLAHHHHHHHH HIC MORL BOZMAK YOK TMMI BIZDE KUCAKLIYCAZ YAVRULARIMIZIopuyorumnanaktan

dr ıstersen ıkı ay bekle dedı ben normal dogum yaptıgım ıcın 6 ay yada 1 sene beklerım sanıyordum.ev doktorumun ablasımı yengesınınmı 24 haftalıkken karnında olmus bebısı 40ı cıkınca hamıle kalmıs yenıden sımdı bır oglu var drumda takma sakın dıyor bılemıyorum beklesemmı beklemsemmı

ayyy ne güzel bir haber işte.bekleme valla.
benim annemde düşükten sonra hiç adet olmadan ablama hamişşş kalmış:lepi:
sende iki ay bekle sonrada koyver gelsin bebişimiz :emir_bebek: :emir_bebek:
ayrıca senin böyle umutlu olman beni sevindirdi canım.
allah beterinden saklasın canım :teselli:

celencim teşekkürlerrrrrrr senağlama işte demekki cemrenin kısmetiymiş o zaman gelmiş allahın işine akıl sır ermiyor ... rabbim bizede cemrecikler nasip etsin inşallah kısa zamandaaa bizimde mucizemiz olsun inşallah... maşallah kuzuya :nazar:
evet canım cemrenin yiyecek ekmeği içecek suyu varmıs :Saruboceq: rabbim gönlüne göre versin..hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm canlarıma :Saruboceq:
1emine1, canderya200, celen35, gelevera+, nuray_dyn, seydam+
KIZLAR NASILSINIZZZZZZZZ
limburgcum sen nasılsın?kanaman nasıl oldu*
sülal senin durumunda bi gelisme varmi cnm bebisinde ne zaman gidecektin benmi kacirdim acaba ?
seydam hoşgeldin Şeniz sülal in kontrolu persembeyd ama bugun niye hiç gelmediki :gitme:

ayyy ne güzel bir haber işte.bekleme valla.
Benim annemde düşükten sonra hiç adet olmadan ablama hamişşş kalmış:lepi:
Sende iki ay bekle sonrada koyver gelsin bebişimiz :emir_bebek: :emir_bebek:
Ayrıca senin böyle umutlu olman beni sevindirdi canım.
Allah beterinden saklasın canım :teselli:

ınsallah canım ya sorma oyle kotu bır gunumde bu haberı aldımkı moralım cok bozuktu bır mujde almıs gıbı sevındım allahım hayırlarla karsılastırsın hepımızı cok umutluyum ınsallah rabbım bır gun nasıp edıcek hayırlı saglıklı bır yavru ınanıyorum buna

celenim iyiyim allaha şükürler olsun tatlım, kocişi buldum mu çalışma yapıyoz arasıra saldık bayıra mevlam kayıra artık :kedi: yuvarlanıp gidioruz bacım hamsolsun, cemremi öp yerime ak çelenim

gelevram sağol tatlım çok şükür iyilik sağlık gülüm yaf yerimseniben

CANIM BENIM OLACAK INSALLAHHHHHHHH HIC MORL BOZMAK YOK TMMI BIZDE KUCAKLIYCAZ YAVRULARIMIZIopuyorumnanaktan

canım yaa ne kadar güzel umutlusun.... benim hiç yok o konuda umudum... her ne kadar yenilen pehlivan güreşe doymazmış desemde... bana benimki güreşmek sadece her yenilgiden sonra gibi geliyor ama rövanşını alamıycam bu güreşin bence... ama bir iç çekip kısmet demekten başkada birşey gelmiyor elden

merhabalar..iyi akşamlar arkadaşlar..geçmişi okuyayım dedimm...rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun..papatyasüreyya umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..sema artkadaşımız da yeni gelmiş..onunda allah gönlüne göre versin..

limburg cnm benim doktorumda hic bekleme diyor zaten bi adet dönemi gecmesi yeterliymis bende cok istiyorum su sonuclarim gelsin hayirlisiyla haftaya sali benimde randevum var münichte ins ozamanda kalan sonuclarimda cikar bu sefer tuttururum ins sende hazir gözüküyosun cnm kendini toparlayip hamis kalirsin ins

celenim iyiyim allaha şükürler olsun tatlım, kocişi buldum mu çalışma yapıyoz arasıra saldık bayıra mevlam kayıra artık :kedi: yuvarlanıp gidioruz bacım hamsolsun, cemremi öp yerime ak çelenim

gelevram sağol tatlım çok şükür iyilik sağlık gülüm yaf yerimseniben
bizde seni cok öpüyoruz lidyacım Şeniz

evet canım cemrenin yiyecek ekmeği içecek suyu varmıs :saruboceq: Rabbim gönlüne göre versin..hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm canlarıma :saruboceq:

Limburgcum sen nasılsın?kanaman nasıl oldu*

seydam hoşgeldin şeniz sülal in kontrolu persembeyd ama bugun niye hiç gelmediki :gitme:

saol canım sen ve cemrem nasıl op onu koklaya koklaya kanamam acayıp bısıy ya ben adet kanaması gıbı olacak sanıyordum ama bu bır ara var bır ara yok afedersınız sankı kanlı akıntı gıbı normalmı canım ya?

lidyaaa bak diyeyim sana sen de benim gibi sesiz sakin durcaksın ama hamiş olacaksın gelcek bu ay kuzunun kuzusu inşallah... şimdi sen hamiş öncesi folbiol,coraspirin,b12 b6 kullanıyorsun(ilaçların adını bana yaz biara canım eczaneden ne diye istiycem) hamiş olunca inşallah ne kullancan...

Limburgcum hadi gözün aydın ne güzel haber almışsın allahın izniyle muvaffak olasın :Saruboceq:

bugün senin için ayrıca da önemli birgündü biliyorum, allah kabul etsin, nur içinde :Saruboceq:

bu arada benim değerlerim MTHFR homozigot 677TT Antitrombin III 536 ..bua ay folik asit ve coraspine başladım..gerçi folik asit ara ara içiyordum..hamile kaldıktan sonra iğne ve progestan başlayacağız dedi dr.um..

evet canım cemrenin yiyecek ekmeği içecek suyu varmıs :Saruboceq: rabbim gönlüne göre versin..hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm canlarıma :Saruboceq:

*

:

çok doğru valla... duana uzun bir amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn demek istiyorum... allah herkesin herkonuda gönlündekini hakkında hayırlı kılarak nasip etsin inşallah....

X