Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar mthfr genlerinin mutasona ugramasında sigara ve dogum kontrol hapının etkisi varmı sizce ben 6 sene dogum kontrol hapı kullandım ve gunde 10 tane falan sigara iciyorum

zeynom sen nasılsın canım

yimyim canımm sağol uğraşıyorum işte memlekete gidicamd hazırlık yapılyorum daha cok var ama beni yine heyecan sardııııı

canım 2 gündür hacettepe hastanesindeyim.özele gitmeme rağmen çok yoruldum.bekle bekle başım ağrıdı.bide doktorum çok geç geldi.tam işlemlerimizi yaparken bilg.sistem bozuldu.genetik bölümünde hasta çocukları görünce çok gerildim.ve üzüldüm.birazda halime şükrettim.

ooo canım benimmm tekrar geçmiş olsunn hastene ortamı benide gerioo kürtajlardan sonramı oldu nee kapıdan girence tüylerim ürperio kalbim titrio hiç gitmek istemiyorumm
ewet canım şükretmeliyiz allahım onların yardımcısı olsunnnn anne ve babalarınında tabii

büşra44, esterya, nergis60+, ozpor, ravza1818+, semamehmet kızlarr h.geldinizzzz bende cıkyorumm canlarımm eşim geldiiii kyifli sohbetlerr sizlereeee

İyi akşamlar hanımlar bende aranıza katılabilirmiyim..Bende 2 tane bebişimi kaybettim kanda pıhtılaşma var büyük ihtimalle dedi dr. bugün gittim dr testler yapılıp araştırılacak bende bebe aspirinine ve bi ilaç daha verdi onu kullanmaya başlayacağım bakalım...

kızlar mthfr genlerinin mutasona ugramasında sigara ve dogum kontrol hapının etkisi varmı sizce ben 6 sene dogum kontrol hapı kullandım ve gunde 10 tane falan sigara iciyorum

selam esteryacım..topıgı arada gelır yazarım.zemuszemus
bende mthfr heterzıgotum..
sıgara ve dogummkontrol hapı yasak...
dogum kontrol hapının pıhtılasmayı tetıkledıgını bılıyorum...
hematolog dr bana kesınlkle kullanmıycaksın demıstı..
ama sonradan yaprmı pıhtılasmayı bılmıyorum:sinifsinif:

genlerin bozulmasıyla ilgisi yok, ama her ikisi de pıhtılaşmayı sonradan tetikler.
ama bunun genin mutasyona uğramış olmasına hiç etkisi yok...

gecen gun yazmıstım ignemı aspırınmı dıye..aspırınle basladım...
proteın c ve s degerım dusuk cıktıgı ıcın ıgneye basladım..
suan 7 haftanın ııcndeyım...
clexan 0,4 kullanıyorum gunde bır kez..bırde aspırın...
her ıkısnıde kullanan varmı..:gitme:
heterozıgot kcuk oranda pıhtılasma denmsıtı ama ben ıkısnıde kullanıyorum
ıgne cok zormus...kolumdan yaprken cok zorlanıyorum..dr gobegı onermedı..
kol ve bacaktan yap dedı..
hergun farklı bır bolge ye vuruyorum..gobekten yapsam sakıncası olurmu:gitme:

celenim bacıım hoşgeldin gülüm benim opuyorumnanaktan

büşracım sen nasılsın tatlım, aldın mı kromozom sonuçlarını?

rapunselcim burda hemen hemen herkes hem içne hem aspirin kullanıyor hamileliklerinde
göbekten de yapılıyor, sakıncası olduğunu hiç konuşmadık burda, doktorlarımzıdan da öyle bir bilgi gelmedi tatlım

İyi akşamlar hanımlar bende aranıza katılabilirmiyim..Bende 2 tane bebişimi kaybettim kanda pıhtılaşma var büyük ihtimalle dedi dr. bugün gittim dr testler yapılıp araştırılacak bende bebe aspirinine ve bi ilaç daha verdi onu kullanmaya başlayacağım bakalım...

SEMA canım aramıza hoşgeldin.umarım burada aradığın sotruların cevaplarını alırsen ve dostluğu bulursun.benim bundan hiç şüpem yok.burada birbirimizi görmesekte çook güzel dostluklar var
tekrar hoşgeldin a.s.

kızlar bizde bugün ofiste toplanıp tam dokuzu beş geçe sirenler çalarken saygı duruşu ve istiklal marşı yaptıl, ağlamamk için klendimi zor tuttum. ATAM ıZıNDEYıZ turkbayragi

lıMBURGCUM canım ne güzel yazmışsın....şükretmenin güzelliğinin sözlükteki anlamı senin yazdıkların olsa yeridir...opuyorumnanaktan

canım bende sana aynısını yazacaktım benim sonuçların arkasındaki açıklamada aynen öyle yazıyordu

bende protein c eksikliğide var.
PAI de heterozigot çıktı.
HOMOZıGOT olmasındana daha iyi en azından.çünkü homozigot ta pıhtı yatkınlıgı dah çok muş

kızlar bizde bugün ofiste toplanıp tam dokuzu beş geçe sirenler çalarken saygı duruşu ve istiklal marşı yaptıl, ağlamamk için klendimi zor tuttum. ATAM İZİNDEYİZ turkbayragi

ben gözyaşlarımı tutamadım mafoldumben
allahım ne büyük bir gurur TÜRK olmak.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.ATAM İZİNDEYİZ
turkbayragiturkbayragiturkbayragi

ben de onu soracaktım sana.. noldu saçlar diye... ee yola çıkmışken bi fönletseydin bari saçlarını...

?
pisss kociş izin vermedi kestirmeme benim üniversite birinci sınıf fotolarım var orada saçlarım kısacık diyor uzun saçın onlardan güzel ama ben orada 18 yaşımdaydım ve hatlarım oturmadığı için çirkin görünebilirim dimmmmiiii... canım saçımla uğraşmadım amaa kozmetik ürünleri aldım çok güzel rujlar kalemler ve birtane parfüm... iyi geldi valla para harcamak...
kizlar bende mthfr a1298c homozigot cıkmıstı bugun dr a gittim coraspirin folic asit ve hamile kalıdıgında da heparindne baska yapabilecegimiz bisi yok dedi.. bu mudur?
budur şeker
kızlar kaç gündür hastayım.biraz sayfaları okudum.elifcim.hayırlı olsun canım.ben iyiyim.dört gözle sonuçlarımı bekliyorum bakalım.şu kromozom testi beni korkutuyo.genetik doktoru,iğneye yanıt vermeyen kadınlarda kromozomlarda birsorun olma olasılı yüksek dedi.inşlh temiz çıkar sonuçlarım.lütfü bey,bir sorun olacağını zannetmiyorum dedi.ama bakalım hayırlısı olsun.
geçmiş olsun tatlım
geçmiş olsun allah çözümsüz dertler vermesin...

rapunzel allah sağlık versin
aslıhancım allah kolaylık versin...

X