Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çalıkuşu canım bu gün dışarı çıktım saçlarımı kestireyim.. hani kadınlar saçlarından alırlar intikamlarını hep. o sırada kociş aradı kuaföre gidiyorm saçlarımı kısa kestircem dedim... yaa yok ben uzun saçlarını seviyorum kısa istemiyorum kestirirsen uzayana kadar gelmem... gibi laflar etti bende onu kıramadım kaldı... ama birsürü kozmetik ürünü aldım biraz rahatladım... yarın gidip kıyafet alcam ... ayrıca biliyorsun ben dersahene öğretmeniyim ama bu yıl anlaşma yapmadım biryerle çalışmıyorum ve kpss kitapları alıp hazırlancam inşallah.... canımsın sen...

ben de onu soracaktım sana.. noldu saçlar diye... ee yola çıkmışken bi fönletseydin bari saçlarını...

kIZLAR HAMİLEYİM ALLAHIM YARDIM ET BANA NOLUR NOLUR AĞLIYORUM ŞUAN

gözün aydın... çok sevindim.. oh ne güzel... kaç çıktı değerin? ekleyeyim mi seni de listeye, kaç haftalık oluyor şimdi?

kizlar bende mthfr a1298c homozigot cıkmıstı bugun dr a gittim coraspirin folic asit ve hamile kalıdıgında da heparindne baska yapabilecegimiz bisi yok dedi.. bu mudur?

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:9 Kasım)
(celen35)........ CEMRE'MİZ ... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen).............. pelinsu..........11 aylık (maaşallah)
(yaren76).........ecesu ......... 8 aylık (maaşallah)
(lal82)..............ege..............6 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite).....azat.............5 aylık (maaşallah)
güneş5............selin ............5 aylık (maşallah)
gelgit)..............yağız.......... 2 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03.............efe..............2 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.......ipek selin.....2 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem............Bora ..........1 aylık (10 eylül)
sido .................Doruk ........1 aylık (11 eylül)
eserizmir.......... Poyraz ..........1 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem......Hakan .... 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz... 1 aylık (8 Ekim)
funda1980.............Efe Berk......2 haftalık (20 Ekim)
bkale (bahar)..........Doğa ....... 2 haftalık (27 Ekim)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya..........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
papatyasüreyya............36 haftalık (kız) (12 Kasım'da doğuma gidiyor..dualarınızı eksik etmeyin)

smmm06.....................32 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................24 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........22 haftalık (kız)
nilüfersahh...................21 haftalık (erkek)
kardelen86...................18 haftalık
simge...........................18 haftalık (kız)
aslgkh..........................17 haftalık
gulsummm....................16 haftalık
_beray_.........................15 haftalık
göbete...........................14 haftalık
umutluyuz .....................14 haftalık
gülay30..........................13 haftalık
melek76.........................13 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666......................12 haftalık
kelebek01.......................11 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76..........................9 haftalık
hummu85.........................9 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
sülal.................................6 haftalık

:nazar::nazar::nazar:

MELEKCıM
seninde pıhtılaşma oranın cok güzel cıkmış canımmm sonuna kadar böle dwm edersin inşlah seni ve tatlı kızını öpüyorumm

kızlar ben yumurtlama donemindeyim ama doktor heparine hamilelik sonrası başlayalım dedi yani hamile kalır kalmaz , gunde 3 tane folic plus kullanıyorum arttırayımmı dedim gerek yok dedi, sanırım bu doktor pek anlamıyor bu gen olaylarından :KK43: tekrar hamile kalıp kotu seyler yasamak istemiyorum ben

kızlar kaç gündür hastayım.biraz sayfaları okudum.elifcim.hayırlı olsun canım.ben iyiyim.dört gözle sonuçlarımı bekliyorum bakalım.şu kromozom testi beni korkutuyo.genetik doktoru,iğneye yanıt vermeyen kadınlarda kromozomlarda birsorun olma olasılı yüksek dedi.inşlh temiz çıkar sonuçlarım.lütfü bey,bir sorun olacağını zannetmiyorum dedi.ama bakalım hayırlısı olsun.

kızlar ben yumurtlama donemindeyim ama doktor heparine hamilelik sonrası başlayalım dedi yani hamile kalır kalmaz , gunde 3 tane folic plus kullanıyorum arttırayımmı dedim gerek yok dedi, sanırım bu doktor pek anlamıyor bu gen olaylarından :KK43: tekrar hamile kalıp kotu seyler yasamak istemiyorum ben

canım cok telaşlısın yapmaaaa böleee bizlerde heparini hamile kalınca başlayacazz dr.una göre değişiyor bazılarına önce bazılarına sonra veriyorrr bana görede en mantıklısı hamile kalınca başlamak folic derecen iyi bence ben günde 2 tane yutuyorum bazen 1 cok panik yapmişsınn senide anlıyorum korkuyosun ama inşlahh bişi olmucak kalbini ferah tut

beni merak eden?beni soran bana güzel msjlar yazan herkese çok tşkediyorum.buarada çok hastayım başım felaket ağrıyo

inşalhh ozporcum inşalh temiz cıkar canımmm benimmm ama kalbini ferah tut olurmu kötü düşünmeee herşey cok güzel olacakkkkk buna daha yeni yeni inanmaya başlamıştın bu testler yine seni alabora etti ama ben inanıyorumm testlerr temizzzzzzzzzzzzzz

inşalhh ozporcum inşalh temiz cıkar canımmm benimmm ama kalbini ferah tut olurmu kötü düşünmeee herşey cok güzel olacakkkkk buna daha yeni yeni inanmaya başlamıştın bu testler yine seni alabora etti ama ben inanıyorumm testlerr temizzzzzzzzzzzzzz

canım 2 gündür hacettepe hastanesindeyim.özele gitmeme rağmen çok yoruldum.bekle bekle başım ağrıdı.bide doktorum çok geç geldi.tam işlemlerimizi yaparken bilg.sistem bozuldu.genetik bölümünde hasta çocukları görünce çok gerildim.ve üzüldüm.birazda halime şükrettim.

X