Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Geleveracım , canım benim , gerginliğin birazda kanamanın devam etmesinden , canım hormonların 40 güne kadar normale dönmüyor...Hormonların normale dönünce kendini çok daha iyi hissedeceksin canım...Ve bu sefer her şey yolunda gidecek inşaallah , hem daha senin için de dua okucaz canımcımmm...

sagol melekcim evet pihtilasma riski tamamen kalkmis cok saskinim ama daha bekledigim sonuclar var onlarda ne cikar bilemiyorum yanliz yumurtalik hormonlarinda bi degerin sinirda oldugu yaziyor 17 sinde randevum var ozaman daha detayli konusulacak bende muayne olucam herseyin hayirlisi insallah cnm o güzel duanla sanki kalbimden geceni okuyorsun allahim olmayanlara nasip etsin sonrada banada tatli bi kiz nasip etsin ins sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik:1hug::CüvCüv::nazar:
İnşaallah beklediğin sonuçlar da güzel çıkar canımm...17 sinde mutlu bir şekilde bize son durumu anlatırsın inşaallah...
Canım ben iyiyim çok şükür , troidlerim düzelince daha bi mutlu oldum :)

ZEYNOM10 cnm evet protein s degerim düsüktü ama suan normale dönmüs bende senin gibi düsündüm igne kullanirim yeterli olur diyordum ama benim durumum baska baska yönlere dogru gidiyor simdide yumurtaliklarimdaki hormonda bi sorun var bilmiyorum allah büyük

Reisdevrimcim , demek çalışmalara başlıyorsun...Hadi canım krizantemle aynı anda güzel haberlerinizi bekliyoruz ( tercihen bu ay tabikideee)...

İnşaallah beklediğin sonuçlar da güzel çıkar canımm...17 sinde mutlu bir şekilde bize son durumu anlatırsın inşaallah...
Canım ben iyiyim çok şükür , troidlerim düzelince daha bi mutlu oldum :)
insallah zaten listende artik tedavi seklimi biran önce görmek istiyorum cok sevindim troidinin düzeldigine benim eltimdede var onunda bi tane oglu var onunda degerleri normaldi simdi yine bebek istiyor ama olmuyor yüksek cikiyor ilac kullaniyor ama olsada sakat olma ihtimali varmis oda cok mutsuz suan icin erteledi allah yardimcisi olsun allahim seni ve bebisini korusun tatlim

kahvemlokummmmmmmmmm kız ses versene nerelerdesin sen yaaaaaaaaa çokmu çalışıyosun yine:KK43:((((((((((((((((

kız, kk yı açmamla öğrencilerin kapıyı çalması bir oluyor... haliyle ben burdayım emmeee yokum aslında kaydirigubbakcemile3

Merhaba canım arkadaşlarım , bi süredir giremiyorum. En son girdiğimde limburgcuğuma başın sağolsun diyen bi mesaj görmemle çıkmam bir oldu. Çok kötü oldum , ayrıntılarını , şu an Limburg un nasıl olduğunu hiç bilmiyorum. Canım Limburgcum , tazelemek istemiyorum ama başın sağolsun diyorum , Allahım sabır ve güç versin diyorum , çünkü çok üzgünüz ama emilimizden birşey gelmiyor , Allaha sığınmaktan başka.

Canlarım , benim de 10 gündür moralim çok bozuk , çok kötü günler geçirdim. Şu an ben ve bebeğim iyiyiz çok şükür , merak etmeyin ama çok kötü zamanlar geçirdik , erken sezeryan tarihi aldık.

Hızlı hızlı anlatayım canlarım. Herşey 34. haftada aspirini bırakmamla başladı. Ben sabah aspirin , akşam 0,6 iğne oluyordum. Sabahtan akşama kadar iğne yeterli olur mu diye içime kurt düştü .Osman hocayı aradım , yeterli olur merak etmeyin dedi , acaba 0,6 yı ikiye bölüp mü uygulasam diye sordum hiç farketmez tek doz da korur , içiniz rahat edecekse öyle yapın dedi ve D-DİMER denilen bi test yaptırmamı istedi. Neyse ben tedbir olarak iğneyi ikiye böldüm , testi de yaptırdım . Sonucu bi aldık , normal aralık 250 , benim değer 3300 lerde. Şok olduk tabii. Sonucu kadın-doğumcu hocaya gösterdim , bi yanlışlık olabilir , bu sonuca göre ayakta duramamanız lazım dedi. Pıhtılaşma oranını gösteriyormuş bu test , pıhtı oluştuğunu sonra eridiğini gösteriyormuş. Bir de burda Düzen Lab da yaptırmıştım Ankaraya gitmişti , yolda bozulmuş olabileceğini söyledi doktorum , burda fakültede tekrarladık 0,5 ten küçük olması gereken değer 2,8 çıktı. Tekrar Osman hocayı aradım , burda doğru düzgün hematolog yok çünkü. Çok yüksek buldu , bi test daha istedi gene yüksek çıkarsa iğne dozunu iki katına çıkaracağını söyledi , hatta o zaman 36. haftadaydım , 36 oldukça iyi bi hafta bebek doğarsa yaşar , kadın-doğumcunuzla doğum tarihini konuşun , kararı kadın-doğumcunuz versin dedi. Tabii nasıl moralimin bozulduğunu tahmin edersiniz , bebegime birşey olursa diye ağlaya ağlaya kadındoğumcu hocaya gittim , hematoloğun söylediklerini anlattım . Hoca aynı görüşte olmadığını , klinik bulgulurla değil ultrasona göre yani bebeğin durumuna göre doğum tarihinin belirleneceğini söyledi. 39-40 a kadar bekleme taraftarı olduğunu söyledi. Tabii başından beri gittiğim doktor doğum tarihi konusunda böyle düşününce ona da moralim bozuldu , ben o zamana kadar değerlerim yükselirken nasıl bekleyebilirim ? Neyse ben bu arada tedbir olarak 3. testi beklemeden iğneyi iki katına çıkardım , sabah 0,6 akşam 0,6 şeklinde ve 3. defa tahlili yaptık ve sonuç tam bir yıkım oldu , değil düşmek daha da yükselmişti , 3,8 olmuş. Moral sıfır tabii , Osman hocayı aradık iğneyi iki katına çıkarıyorum dedi , daha da yükseltemem dedi .Biz sonucu alır almaz hastaneden çıkıp doğumu yaptırmasını istediğimiz özel hastanedeki doktorun yanına gittik ve 1-2 gün içinde doğumu yapmasını istedik , hematoloğun söylediklerini anlattık. O doktor da iğne tam doz olunca riskli bi doğum olur , özel hastanede yapamazsınız , kanamayı durdurma konusunda size garanti veremem deyip bizi ortada bırakıverdi. Yani artık halimizi siz düşünün , hiçbi doktor beni ameliyat etmek istemiyor. Özel hastanedeki kanama riski yüzünden , ki benim heparin kullandığımı başından beri biliyordu , 6. aydan beri doğumu yaptıracağı için hem hocaya hem bu doktora gidiyordum . Tekrardan hocayı bari ikna etmeye gidelim dedik , hoca da bütün hafta için şehirdışına çıkmasın mı ? Üzüntü -stres tavan yaptı tabii. Sonra acilen fakülteden bi başka hocanın muayenesine gittik , neyse uzatmayayım , hoca prof ve o da d-dimer bizim için önemli değil , kadındoğumcularla hematologların yaklaşımı farklı ben birşey olmayacağını düşünüyorum ama sizi anksiyete halinde görüyorum çok da üzüntü yaşamışsınız kayıplarınız olmuş bu bebeğe çok emek vermişsiniz , risk almak istemiyorsunuz hiç değilse 37 nin bittiği gün doğumu yapalım diye gün verdi .

Bu perşembe doğuma giriyorum kızlar , sabahtan inşallah kızıma kavuşacağım. Dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var. Bir daha yazamayacağım , doğumdan sonra hayırlı haberler veririm inşallah. Son iğnemi salı akşamı yapacağım. Hoca iğne dozumu düşürmemi istedi ama ben düşürmedim. Allahım yardımcımız olur inşallah. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin . Hepinizi öpüyorum. Görüşmek üzere inşallah.

papatyacığım, bir taraftan yemek yerken okuyordum yazdıklarını.. sırtıma dizildi lokmalarım... çok gerildim.... çok geçmiş olsun canım... inş perşembe günü sağlıkla alırsın kucağına kızını da bütün bu sıkıntıları unutursun.. Allah yardımcın olsun canım...

kızlar ben bugün lütfü hocaya gittim.beni muane etti.ama çok gerildim ve utandım.benden 2 yeni test yaptırmamı istedi.eşimle benim genetik olarak incelenmemeizi istedi.eşlerde kromozom analizi testini yaptırmamızı istedi.birde benden.rahimden bir sıvı aldı.bunu neden alıyosunuz diye sorduğumda korkulacak bi şey yok sadece rahim ağzında bi problem varmı diye alıyorum dedim.yani rahim ağzı kanseri için.sadece tedbir amacıyla alıyorum dedi.ben çok tedirginim kızlar,moralim de çok bozuk,testleri özelde yaptırmama rağmen 30 gün sonra çıkacağını söylediler.o zamana kadar korkudan nasıl yaşarım bilmem.

mthfr korkulacak bişey olmadığını söyledi.yoldan kaç kişiyi çevirsem bu durum ortaya çıkar dedi.ben iğne den daha çok,gebelik öncesi tedaviye bakarım dedi.üç ay öncesinden coraspini mutlaka almamı söyledi.ve çıkan sonuçlara göre.ocak ayına kadar korunun dedi.hepsi bu kızlar ama çok tedirginim.

kız sen niye böyle stres oldun onu anlamadım... bunlar jinekolojik muayenede yapılan rutin şeyler... sıkıntı mı arıyon sen hı?

evet bende 20,10,2009 salı günü sezeryanla doğum yaptım o gün kontrole gitmiştim doktorum pazartesi gününe kadar yoktu bende son kez kontrol için gitmiştim bebek hareketleri azalmıştı ultrosana girdiğimdede bebeğim iri gözüküyordu normal doğum yapmazsın sezeryanla alalım dedi ve küçük efe berk 'im dünyaya geldi 3770 gr yanlız doğum esnasında benim kalbim biraz sorun yaşatmış ritim bozukluğu oluşmuş doğumdan sonra yoğun bakımda kaldım 2 saat düzelme olunca odamıza geçtik 10 gün çok zor geçti ama şu anda oğlumda bende çok iyiyiz allah herkesin yardımcısı olsun inşallah

çok merak ettik seni... gözün aydın.. Allah güzel bir ömür yazsın inş Efe Berk'e... adıyla yaşasın....

ZEYNOCUM profildeki o taylı şey benim ikiz karseşimin kızı yeğenim adıda saregül 3 yaşında benim fıstığım alşlah hepimize nasip etsin

hay maşallah...

Arkadaşlar , eve daha yeni geldim ve hızlıca okudum yazılanları...
Ben bugün sonuçlarımı aldım.Endokrin uzmanı troid testlerimi yeniletmişti.Çok şükür sonuçlarım normal aralığa dönmüş.Zaten ilk 3 ay tsh düşüyormuş , sonra normala dönüyormuş.1 ay sonrasında tekrarlicaz testleri.İnşaallah normal olarak kalır ve ilaca filan gerek kalmaz...

Papatyasüreyyacım , canım çok üzüldüm , gerçekten zor ve stresli günler geçirmişsin.Sağlıkla bebişini kucağına almanı diliyorum canım...
Sülalcim , canım stres yapma , inşaallah haftaya duyarsınız bebişinin kalp atışlarını...

Bu arada papatyasüreyyanın bahsettiği testi ben ayda bir yaptırıyorum...d dimer in , 0 ile 0.48 arasında olması gerekiyormuş...Benim değerlerim 1 er ay sırasıyla 0.31 - 0.25 ve 0.19 çıktı...Git gide düşüyor kızlar . Kanım çokmu sulanıyo acaba diye endişe etmiştim bende...Hemotolog , d-dimer in pıhtılaşmayı gösterdiğini söylemişti...Sonucumu daha gösteremedim hocaya...En son 0.25 için çok iyi demişti...

gözün aydın canım..

[

canım benim içime doğuyudu ama herşeyin güzel gidecği. şaka demiyorum bak bazen neye candan inanırsam o oluyo. 2. hamileliğimden sonra nedense 3. bebek bu kadar bile kalmıycak göbişinde kızım dedim ve gerçektende öyle oldu:KK43:(( neyse bırakalım bunları da şimdide doğuya manyak güzel bir kızın olucak bıcır bıcır yaramazmı yaramaz. ve önce allah sonra dualarımızla hepimiz bu prensesin teyzesi olma şerefine erişicezzzzzzzkaydirigubbakcemile5vallahi biliyomusun kardeşiminde 1 sene önce kızı oldu. gelinimizi hiç sevmem. erkek kardeşimlede onun yüzüne küsüz. senin anlayacağın yeğenimi bile böyle merak edip istemedim. belki size saçma gelicek ama sizdeki sıcaklığı bulamıyorum kimsede. hafta sonu bir ev oturmasına gittim. ne kadar basit ve yapmacık insanlar vardı anlatamam sana. sırf evini giyimini kuşamını göstermek için bir araya gelmiş bir sürü ot kafalülülülülülü
ay canım ya demek ot kafa haaaakaydirigubbakcemile3
Merhaba canım arkadaşlarım , bi süredir giremiyorum. En son girdiğimde limburgcuğuma başın sağolsun diyen bi mesaj görmemle çıkmam bir oldu. Çok kötü oldum , ayrıntılarını , şu an Limburg un nasıl olduğunu hiç bilmiyorum. Canım Limburgcum , tazelemek istemiyorum ama başın sağolsun diyorum , Allahım sabır ve güç versin diyorum , çünkü çok üzgünüz ama emilimizden birşey gelmiyor , Allaha sığınmaktan başka.

Canlarım , benim de 10 gündür moralim çok bozuk , çok kötü günler geçirdim. Şu an ben ve bebeğim iyiyiz çok şükür , merak etmeyin ama çok kötü zamanlar geçirdik , erken sezeryan tarihi aldık.

Hızlı hızlı anlatayım canlarım. Herşey 34. haftada aspirini bırakmamla başladı. Ben sabah aspirin , akşam 0,6 iğne oluyordum. Sabahtan akşama kadar iğne yeterli olur mu diye içime kurt düştü .Osman hocayı aradım , yeterli olur merak etmeyin dedi , acaba 0,6 yı ikiye bölüp mü uygulasam diye sordum hiç farketmez tek doz da korur , içiniz rahat edecekse öyle yapın dedi ve D-DİMER denilen bi test yaptırmamı istedi. Neyse ben tedbir olarak iğneyi ikiye böldüm , testi de yaptırdım . Sonucu bi aldık , normal aralık 250 , benim değer 3300 lerde. Şok olduk tabii. Sonucu kadın-doğumcu hocaya gösterdim , bi yanlışlık olabilir , bu sonuca göre ayakta duramamanız lazım dedi. Pıhtılaşma oranını gösteriyormuş bu test , pıhtı oluştuğunu sonra eridiğini gösteriyormuş. Bir de burda Düzen Lab da yaptırmıştım Ankaraya gitmişti , yolda bozulmuş olabileceğini söyledi doktorum , burda fakültede tekrarladık 0,5 ten küçük olması gereken değer 2,8 çıktı. Tekrar Osman hocayı aradım , burda doğru düzgün hematolog yok çünkü. Çok yüksek buldu , bi test daha istedi gene yüksek çıkarsa iğne dozunu iki katına çıkaracağını söyledi , hatta o zaman 36. haftadaydım , 36 oldukça iyi bi hafta bebek doğarsa yaşar , kadın-doğumcunuzla doğum tarihini konuşun , kararı kadın-doğumcunuz versin dedi. Tabii nasıl moralimin bozulduğunu tahmin edersiniz , bebegime birşey olursa diye ağlaya ağlaya kadındoğumcu hocaya gittim , hematoloğun söylediklerini anlattım . Hoca aynı görüşte olmadığını , klinik bulgulurla değil ultrasona göre yani bebeğin durumuna göre doğum tarihinin belirleneceğini söyledi. 39-40 a kadar bekleme taraftarı olduğunu söyledi. Tabii başından beri gittiğim doktor doğum tarihi konusunda böyle düşününce ona da moralim bozuldu , ben o zamana kadar değerlerim yükselirken nasıl bekleyebilirim ? Neyse ben bu arada tedbir olarak 3. testi beklemeden iğneyi iki katına çıkardım , sabah 0,6 akşam 0,6 şeklinde ve 3. defa tahlili yaptık ve sonuç tam bir yıkım oldu , değil düşmek daha da yükselmişti , 3,8 olmuş. Moral sıfır tabii , Osman hocayı aradık iğneyi iki katına çıkarıyorum dedi , daha da yükseltemem dedi .Biz sonucu alır almaz hastaneden çıkıp doğumu yaptırmasını istediğimiz özel hastanedeki doktorun yanına gittik ve 1-2 gün içinde doğumu yapmasını istedik , hematoloğun söylediklerini anlattık. O doktor da iğne tam doz olunca riskli bi doğum olur , özel hastanede yapamazsınız , kanamayı durdurma konusunda size garanti veremem deyip bizi ortada bırakıverdi. Yani artık halimizi siz düşünün , hiçbi doktor beni ameliyat etmek istemiyor. Özel hastanedeki kanama riski yüzünden , ki benim heparin kullandığımı başından beri biliyordu , 6. aydan beri doğumu yaptıracağı için hem hocaya hem bu doktora gidiyordum . Tekrardan hocayı bari ikna etmeye gidelim dedik , hoca da bütün hafta için şehirdışına çıkmasın mı ? Üzüntü -stres tavan yaptı tabii. Sonra acilen fakülteden bi başka hocanın muayenesine gittik , neyse uzatmayayım , hoca prof ve o da d-dimer bizim için önemli değil , kadındoğumcularla hematologların yaklaşımı farklı ben birşey olmayacağını düşünüyorum ama sizi anksiyete halinde görüyorum çok da üzüntü yaşamışsınız kayıplarınız olmuş bu bebeğe çok emek vermişsiniz , risk almak istemiyorsunuz hiç değilse 37 nin bittiği gün doğumu yapalım diye gün verdi .

Bu perşembe doğuma giriyorum kızlar , sabahtan inşallah kızıma kavuşacağım. Dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var. Bir daha yazamayacağım , doğumdan sonra hayırlı haberler veririm inşallah. Son iğnemi salı akşamı yapacağım. Hoca iğne dozumu düşürmemi istedi ama ben düşürmedim. Allahım yardımcımız olur inşallah. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin . Hepinizi öpüyorum. Görüşmek üzere inşallah.
inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsınnn:Saruboceq:
evet bende 20,10,2009 salı günü sezeryanla doğum yaptım o gün kontrole gitmiştim doktorum pazartesi gününe kadar yoktu bende son kez kontrol için gitmiştim bebek hareketleri azalmıştı ultrosana girdiğimdede bebeğim iri gözüküyordu normal doğum yapmazsın sezeryanla alalım dedi ve küçük efe berk 'im dünyaya geldi 3770 gr yanlız doğum esnasında benim kalbim biraz sorun yaşatmış ritim bozukluğu oluşmuş doğumdan sonra yoğun bakımda kaldım 2 saat düzelme olunca odamıza geçtik 10 gün çok zor geçti ama şu anda oğlumda bende çok iyiyiz allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Allah analı babalı büyütsün tatlım...doya doya kokla meleğini bizler içindeopuyorumnanaktan

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:9 Kasım)
(celen35)........ CEMRE'MıZ ... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen).............. pelinsu..........11 aylık (maaşallah)
(yaren76).........ecesu ......... 8 aylık (maaşallah)
(lal82)..............ege..............6 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite).....azat.............5 aylık (maaşallah)
güneş5............selin ............5 aylık (maşallah)
gelgit)..............yağız.......... 2 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03.............efe..............2 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.......ipek selin.....2 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem............Bora ..........1 aylık (10 eylül)
sido .................Doruk ........1 aylık (11 eylül)
eserizmir.......... Poyraz ..........1 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem......Hakan .... 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz... 1 aylık (8 Ekim)
funda1980.............Efe Berk......2 haftalık (20 Ekim)
bkale (bahar)..........Doğa ....... 2 haftalık (27 Ekim)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya..........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
papatyasüreyya............36 haftalık (kız) (12 Kasım'da doğuma gidiyor..dualarınızı eksik etmeyin)

smmm06.....................32 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................24 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........22 haftalık (kız)
nilüfersahh...................21 haftalık (erkek)
kardelen86...................18 haftalık
simge...........................18 haftalık (kız)
aslgkh..........................17 haftalık
gulsummm....................16 haftalık
_beray_.........................15 haftalık
göbete...........................14 haftalık
umutluyuz .....................14 haftalık
gülay30..........................13 haftalık
melek76.........................13 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666......................12 haftalık
kelebek01.......................11 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76..........................9 haftalık
hummu85.........................9 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
sülal.................................6 haftalık

limburgcum canım sen nasılsın nasıl oldun

bu arada biz işte bildiğin gibiyiz limburgcummm sen nasılsın napıyosun
saolun canlarım ıyıyım rabbım her gecen gun sabır ve guc verıyor
offfffffffffff kızlar yaa güçlü görünmeye çalışmak ve üzgün görünmemek beni mahvetti...şimdi çok sinirli çok huysuz kimseyle tek kelime konuşmayan kendine bakmayan bir insan oldum offfff mafoldumben varya ben böyle hayatınnnnn taaaaaaa.......... yardım edin kızlar ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım bilmiyorummmmm
canım yaaaaaaa nıye boyle yapıorsun agla zırla bagır cagır kıme ne yaaaaaa kım ıcın guclu gorunmeye calısyorsun sen bıırak su mılletı ben artık kımseyı takmıorum bu acıları yasayan ceken bızız baslarına gelmedıgı ıcın ( rabbım yınede nasıp etmesın)kımse bızı anlayamaz ben bıle hala bı gulup bı aglıorum baze mutlu bazen huzunlu napalım yanı bız cekıyoruz bunları rabbım sabrını verıcek gecıcek ınsallah bunları yasarkende ne kadar sabredersek o kadar mukafat gorucez ınsallah
merhaba canım arkadaşlarım , bi süredir giremiyorum. En son girdiğimde limburgcuğuma başın sağolsun diyen bi mesaj görmemle çıkmam bir oldu. çok kötü oldum , ayrıntılarını , şu an limburg un nasıl olduğunu hiç bilmiyorum. Canım limburgcum , tazelemek istemiyorum ama başın sağolsun diyorum , allahım sabır ve güç versin diyorum , çünkü çok üzgünüz ama emilimizden birşey gelmiyor , allaha sığınmaktan başka.

Canlarım , benim de 10 gündür moralim çok bozuk , çok kötü günler geçirdim. şu an ben ve bebeğim iyiyiz çok şükür , merak etmeyin ama çok kötü zamanlar geçirdik , erken sezeryan tarihi aldık.

Hızlı hızlı anlatayım canlarım. Herşey 34. Haftada aspirini bırakmamla başladı. Ben sabah aspirin , akşam 0,6 iğne oluyordum. Sabahtan akşama kadar iğne yeterli olur mu diye içime kurt düştü .osman hocayı aradım , yeterli olur merak etmeyin dedi , acaba 0,6 yı ikiye bölüp mü uygulasam diye sordum hiç farketmez tek doz da korur , içiniz rahat edecekse öyle yapın dedi ve d-dimer denilen bi test yaptırmamı istedi. Neyse ben tedbir olarak iğneyi ikiye böldüm , testi de yaptırdım . Sonucu bi aldık , normal aralık 250 , benim değer 3300 lerde. şok olduk tabii. Sonucu kadın-doğumcu hocaya gösterdim , bi yanlışlık olabilir , bu sonuca göre ayakta duramamanız lazım dedi. Pıhtılaşma oranını gösteriyormuş bu test , pıhtı oluştuğunu sonra eridiğini gösteriyormuş. Bir de burda düzen lab da yaptırmıştım ankaraya gitmişti , yolda bozulmuş olabileceğini söyledi doktorum , burda fakültede tekrarladık 0,5 ten küçük olması gereken değer 2,8 çıktı. Tekrar osman hocayı aradım , burda doğru düzgün hematolog yok çünkü. çok yüksek buldu , bi test daha istedi gene yüksek çıkarsa iğne dozunu iki katına çıkaracağını söyledi , hatta o zaman 36. Haftadaydım , 36 oldukça iyi bi hafta bebek doğarsa yaşar , kadın-doğumcunuzla doğum tarihini konuşun , kararı kadın-doğumcunuz versin dedi. Tabii nasıl moralimin bozulduğunu tahmin edersiniz , bebegime birşey olursa diye ağlaya ağlaya kadındoğumcu hocaya gittim , hematoloğun söylediklerini anlattım . Hoca aynı görüşte olmadığını , klinik bulgulurla değil ultrasona göre yani bebeğin durumuna göre doğum tarihinin belirleneceğini söyledi. 39-40 a kadar bekleme taraftarı olduğunu söyledi. Tabii başından beri gittiğim doktor doğum tarihi konusunda böyle düşününce ona da moralim bozuldu , ben o zamana kadar değerlerim yükselirken nasıl bekleyebilirim ? Neyse ben bu arada tedbir olarak 3. Testi beklemeden iğneyi iki katına çıkardım , sabah 0,6 akşam 0,6 şeklinde ve 3. Defa tahlili yaptık ve sonuç tam bir yıkım oldu , değil düşmek daha da yükselmişti , 3,8 olmuş. Moral sıfır tabii , osman hocayı aradık iğneyi iki katına çıkarıyorum dedi , daha da yükseltemem dedi .biz sonucu alır almaz hastaneden çıkıp doğumu yaptırmasını istediğimiz özel hastanedeki doktorun yanına gittik ve 1-2 gün içinde doğumu yapmasını istedik , hematoloğun söylediklerini anlattık. O doktor da iğne tam doz olunca riskli bi doğum olur , özel hastanede yapamazsınız , kanamayı durdurma konusunda size garanti veremem deyip bizi ortada bırakıverdi. Yani artık halimizi siz düşünün , hiçbi doktor beni ameliyat etmek istemiyor. özel hastanedeki kanama riski yüzünden , ki benim heparin kullandığımı başından beri biliyordu , 6. Aydan beri doğumu yaptıracağı için hem hocaya hem bu doktora gidiyordum . Tekrardan hocayı bari ikna etmeye gidelim dedik , hoca da bütün hafta için şehirdışına çıkmasın mı ? üzüntü -stres tavan yaptı tabii. Sonra acilen fakülteden bi başka hocanın muayenesine gittik , neyse uzatmayayım , hoca prof ve o da d-dimer bizim için önemli değil , kadındoğumcularla hematologların yaklaşımı farklı ben birşey olmayacağını düşünüyorum ama sizi anksiyete halinde görüyorum çok da üzüntü yaşamışsınız kayıplarınız olmuş bu bebeğe çok emek vermişsiniz , risk almak istemiyorsunuz hiç değilse 37 nin bittiği gün doğumu yapalım diye gün verdi .

canım benım ya saol allah razı olsun.senı cok merak ettık cok buyuk uzuntuyle okudum ınsallah rabbım yuzunu guldurucek zaman hemen gecsın hayırlısıyla ve bebısını kucakla ınsallah canım benım opuyorum cok
kızlar ben bugün lütfü hocaya gittim.beni muane etti.ama çok gerildim ve utandım.benden 2 yeni test yaptırmamı istedi.eşimle benim genetik olarak incelenmemeizi istedi.eşlerde kromozom analizi testini yaptırmamızı istedi.birde benden.rahimden bir sıvı aldı.bunu neden alıyosunuz diye sorduğumda korkulacak bi şey yok sadece rahim ağzında bi problem varmı diye alıyorum dedim.yani rahim ağzı kanseri için.sadece tedbir amacıyla alıyorum dedi.ben çok tedirginim kızlar,moralim de çok bozuk,testleri özelde yaptırmama rağmen 30 gün sonra çıkacağını söylediler.o zamana kadar korkudan nasıl yaşarım bilmem.
canım bencede uzulme onlar hep yapılan testler ınsalah temız cıkacak hepsı opuyorum senıde
ay canım ne guzel kavusmussun yavruna hayırlısıyla allah analı babalı saglıkla buyutsun ınsallah optum ıkınızıde
ayy belim ağrıdı kızlar , ben biraz dinleneyim...öptüm hepinizi şekerler...

canım sen dınlen yorma kendını optum

sülalcim dıyarsın meleğinin pıtpıtını allahın izniyle, yeter ki içini ferah tut tatlım.

paptyacım allaha emanet olun, perşembe meleğin geliyor :Saruboceq:

fundacım hadi gözün aydın, analı bablı inşallah tatlım

geleveram herşey insan için, beterin beteri var...koyver gitsin, içine atma...kendine ve eşine yaparsın canikom, değmez, allah bundan sonra esirgesin meleklerimizi inşallah :Saruboceq:

Limburgcum tatlım canım bacım benim opuyorumnanaktan

her geçen gün rabbim sabrını veriyor değil mi hamdolsun :Saruboceq: sabrının, sabrımızın karşılığın alıcaz inşallah limburgcum, allah yar ve yardımcımız olsun, gönlümüzün muradını versin hızırlığı yetiştirsin :Saruboceq:

Melekcim güzel haberlerle gelmişsin çok şükür tatlım, allah sonuna kadar esirgesin yavruşla seni ve tüüüüm hamişleri inşallah

hosgeldın canım nasılsı yorucu bır gunu daha bıtırdın hadı.uzat ayaklarını dınlen artık
ah canım, dinlenmeye fırsatım yok ki... öğrencilere çalışma yaptırdım, onların değerlendirmesini yapacağız yarın derste.. çalışmalarını bilgisayarda düzenlemem gerekiyor... çok işim var çokk...

Sağol canımm.
Sen ne yaptın tatlım?Tekrar idrar testi yapacaktın?Seninkide bu ay değişik bişey oldu gerçekten...Ama nedense ben hala umut etmek istiyorum :)

he ya çok değişik oldu.. eşek sıpası... yarın sabah yapacağım canım.. ya korkuyorum ya çift çizgi çıkarsa diye :kedi: .. o zaman yine hastane yolu görünür..
ula sürekli midem bulanıyor :jeyyar:

kahvemlokumun yoksam adetin tam sökmedi miiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile5

gıııııııı niye çatlatıyorsun adamı bacım şimdi yapsan nolur ki hain bi bayram ederdik :mymeka:

X