- 22 Temmuz 2009
- 1.377
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reisim devrimim güzelim sen anlat bakim biraz, hakkaten ne yaptın sen..
Nodülünü göstermemekte kararlısın sanırım, peki çalışmalara başladın mı bu arada?
evet canım ya benim müdürün işleriydi bu internetin kesilmesiydi derken sohbetlerim hep yarım kaldı( evet canım adet oldum ama bu seferki bir garipti. tam 32. gün derken adet oldum. normalde en geç 30 günde bir oluyodum. hoş 30. gün az bir kahverengi akıntım oldu. bitti. sonra 31. günde oldu ancak 32. gün söktürdüm. valla hocalar şu nodülü hallet öyle bebek düşün dediler. ama sonuçta düşüğe ve bebeğe etkisi yokmuş. gitsem ya ameliyat diycekler yada biyopsi falan filan. ben böyle iyiyim valla ceviz suyu falan içiyorum nodülü küçültüyomuş. kendi kendime tedavi içindeyim ve bu ay çalışmalara başlıycam hadı bakalım hayırllısızemuszemuskızımmm bir kere ben sana dedim birlikte hamile kalıcaz beni bekle diye. bak bensiz hamile kalabildinmi lmaz::kedi:şimdi bu ay ikimizde hamile kalıcaz bak dedi dersin hadi bakalım kaydirigubbakcemile5
derenle, Dinamiss+, ericam, gulus27, Premete, reisdevrim37, Sülal, tulun kizlar nasilsiniz
şimdi tulunda yazmış gusul abdesti falan olmadanda okunuyo diye. o zaman ben pc'den okuyayımmı şimdi ne dersiniz. hoş aşağısı yallah yallah diyo. yukarıdanda allah allah diycez ama hayırlısı bakalım:1ninca: kız daha çok günaha girmeyelim bide:roflol:Canım,adetliyken okunuyor mu? bu meseleyi henüz netleştiremedik. Ama abdestsizken pc den yani eline kağıdı almadan okunabildiğini,bir büyüğümden öğrendim,hazır boş vaktin varsa,pc den bakarak oku.Zaten 50 den sonra ezberlersin canım.
saol canim iyiyim cok sukur opuyorumnanaktanMrb canım iyiyim sen nasılsınopuyorumnanaktan
Limburg canım sağolasın, iyiyim ben bugün, iyileştim gibi allahtan:))
Sen nasılsın tatlım, ağrın falan yok di mi?
Krizantem, Reisdevrim hadi kızlar inşallah bu ay ikinizde birlikte hamiş olursunuz, tabii tüm bekleyen arkadaşlar da:Saruboceq:
Krizantem, Reisdevrim hadi kızlar inşallah bu ay ikinizde birlikte hamiş olursunuz, tabii tüm bekleyen arkadaşlar da:Saruboceq:
kızzz varyaa senın su son cümlenı okuduktan sonra ıcıme bır sey dogdu valla sensız hamıle kalamadım gercekten ınsallah bu ay bırlıkte kalırız ne cok ısterım vallaaa beraber gıderız lutfu hocaya ayy hadı ınsallah dıyelım.hihoyyyt
nodulude ben sana dıycektım sımdı valla bıtkılerle tedavı et dıye saracoglunun sıtesıne gır bı bak arastır ıstersen belkı bıtkılerle falan ınsallah halledersın ya gercekten sımdı onunla bı ugrasmaya kalksan cok zamanını alır amelıyettı bıopsıydı derkenkafamçokkarıştı sen bı arastır bence belkı bulursun tedavısını.şakkıdı
karşılaşıcaz lütfü hocanınorda merak etmeeeee:lepi:saraçoğlunun sitesinde dereotu kürü vardı. onu yapıoyrum birde ceviz suyu. dediğin gibi çok zaman alıcak bu işlemler ve ben dahada kötü olucam onu biliyorum. bakalım bir bunları deneyeyim olmazsa son çare artık yine ankara olur:1ninca:
karşılaşıcaz lütfü hocanınorda merak etmeeeee:lepi:saraçoğlunun sitesinde dereotu kürü vardı. onu yapıoyrum birde ceviz suyu. dediğin gibi çok zaman alıcak bu işlemler ve ben dahada kötü olucam onu biliyorum. bakalım bir bunları deneyeyim olmazsa son çare artık yine ankara olur:1ninca:
inşallah canım hayırlısı bakalım. yeni ciciler aldım olayı renklendirmek için bakalım işe yarıycakmı tabi giyersemmkafamçokkarıştı
:teytey:buyrunnnnnnnnn:hooray:Geleveracım üzme sakın kendini daha çok arkadaşımız için okuyacağız inşallah sende onlara katılırsın.Bu arada rekor 500 dua ile çalıkuşunda hadi kızlar yok mu arttırannnnnnnnnnn. :) .
naniknaniknaniknanikSELAM KIZLAR.....
sülalcim sakın stres yapma bak gör herşey güzel olacak...çünkü tüm arkadaşlar senin için dua ediyor...
aslıhancım dinamis için yani deniz bebek için 100 tane yazarmısın tatlım:hulya:...inşallah daha fazla okuyacam ve çalıkuşunu sollayacam:hulya: sositososito
Ben bugün pek giremiyom ufff birsürü isim varevet tatlum internetsiz kaldım bu UYAP denilen sistem sinir ediyo beniiiÇok üzgünüm çoookeeee ben geldim sen yoksun nerdesin yaaaaaa
yaffff ben popomdan ameliyat olmak için karar veremezken git de ol bian önce kurtul diyen ameliyattan sonra ohhh iyi yapmışsın bak sağlığına kavuştun diyen kimdi lmaz:
vallahi eğer ben seni az çok tanıyabildiysem sen yılmazsın un unfak edersin bu nodülü hastanelerdende sıkılmayı bırak onlar bizim şifa evimiz dimi ama