Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Reisim devrimim güzelim sen anlat bakim biraz, hakkaten ne yaptın sen..
Nodülünü göstermemekte kararlısın sanırım, peki çalışmalara başladın mı bu arada?

evet canım şuan kararlıyımkaydirigubbakcemile2yani vallahi bilmiyorum ama ankaradan geldikten sonra kendimi iyice kötü hissetmiştim boğazlarım falan ağrıyodu bogazlı kazak giyemedim sonra nefes bile almakta zorlandım. yani beni hastane ortamı iyice baydı hiç göstermiycem demiyorum ama 3 ay kadar kendime süre verdim. bu arada alternatif tıptan yararlanıyorumakannehirbüyük nodülleri küçülten küçükleri ise tamamen yok eden kürler var onları yapıyorum. 3 ay sonra tekrar bir ultrason çektiricem ve sonucuna bakıcam eğer küçülme olursa küre devam dahada büyürse hemen gidicem doktora. zaten sonuçta bunun sonu ameliyat. çok büyürse alıyolarmış çünkü. şuan kendimi çok iyi hissediyorum hiç bir şikayetim yok. okuz gibiyimkaydirigubbakcemile2ama doktora gidince resmen daha kötü oluyorumakannehirbebeğe ve düşüğede etken değilmiş bakalım zaman ne göstercek.

evet canım ya benim müdürün işleriydi bu internetin kesilmesiydi derken sohbetlerim hep yarım kaldı:KK43:( evet canım adet oldum ama bu seferki bir garipti. tam 32. gün derken adet oldum. normalde en geç 30 günde bir oluyodum. hoş 30. gün az bir kahverengi akıntım oldu. bitti. sonra 31. günde oldu ancak 32. gün söktürdüm. valla hocalar şu nodülü hallet öyle bebek düşün dediler. ama sonuçta düşüğe ve bebeğe etkisi yokmuş. gitsem ya ameliyat diycekler yada biyopsi falan filan. ben böyle iyiyim valla ceviz suyu falan içiyorum nodülü küçültüyomuş. kendi kendime tedavi içindeyim ve bu ay çalışmalara başlıycam hadı bakalım hayırllısızemuszemuskızımmm bir kere ben sana dedim birlikte hamile kalıcaz beni bekle diye. bak bensiz hamile kalabildinmi :eek:lmaz::kedi:şimdi bu ay ikimizde hamile kalıcaz bak dedi dersin hadi bakalım kaydirigubbakcemile5

kızzz varyaa senın su son cümlenı okuduktan sonra ıcıme bır sey dogdu valla sensız hamıle kalamadım gercekten ınsallah bu ay bırlıkte kalırız ne cok ısterım vallaaa beraber gıderız lutfu hocaya ayy hadı ınsallah dıyelım.hihoyyyt

nodulude ben sana dıycektım sımdı valla bıtkılerle tedavı et dıye saracoglunun sıtesıne gır bı bak arastır ıstersen belkı bıtkılerle falan ınsallah halledersın ya gercekten sımdı onunla bı ugrasmaya kalksan cok zamanını alır amelıyettı bıopsıydı derkenkafamçokkarıştı sen bı arastır bence belkı bulursun tedavısını.şakkıdı

Limburg canım sağolasın, iyiyim ben bugün, iyileştim gibi allahtan:))
Sen nasılsın tatlım, ağrın falan yok di mi?

Krizantem, Reisdevrim hadi kızlar inşallah bu ay ikinizde birlikte hamiş olursunuz, tabii tüm bekleyen arkadaşlar da:Saruboceq:

Kızlar tefriciye için şimdi arkadaşımı aradım. adetliyken oluyor diyor. tam tersi bi bilgisi olan varsa yazsın lütfen.merak ettik.

Canım,adetliyken okunuyor mu? bu meseleyi henüz netleştiremedik. Ama abdestsizken pc den yani eline kağıdı almadan okunabildiğini,bir büyüğümden öğrendim,hazır boş vaktin varsa,pc den bakarak oku.Zaten 50 den sonra ezberlersin canım.
şimdi tulunda yazmış gusul abdesti falan olmadanda okunuyo diye. o zaman ben pc'den okuyayımmı şimdi ne dersiniz. hoş aşağısı yallah yallah diyo. yukarıdanda allah allah diycez ama hayırlısı bakalım:1ninca: kız daha çok günaha girmeyelim bide:roflol:

Mrb canım iyiyim sen nasılsınopuyorumnanaktan
saol canim iyiyim cok sukur opuyorumnanaktan

Krizantem, Reisdevrim hadi kızlar inşallah bu ay ikinizde birlikte hamiş olursunuz, tabii tüm bekleyen arkadaşlar da:Saruboceq:

yok bitanem ilk iki gun karnimin ici aciyodu belim cok agriodu simdi cok sukur biseyim yok .gribi atlatmana sevindim canim sizide cok opuyorumopuyorumnanaktan

ınsallah canım valla 2 aydır olmadı ınsalah bu ay olur dıyorum calısmalar tam gaz devam bakalım hayırlısı:Saruboceq:

kızzz varyaa senın su son cümlenı okuduktan sonra ıcıme bır sey dogdu valla sensız hamıle kalamadım gercekten ınsallah bu ay bırlıkte kalırız ne cok ısterım vallaaa beraber gıderız lutfu hocaya ayy hadı ınsallah dıyelım.hihoyyyt

nodulude ben sana dıycektım sımdı valla bıtkılerle tedavı et dıye saracoglunun sıtesıne gır bı bak arastır ıstersen belkı bıtkılerle falan ınsallah halledersın ya gercekten sımdı onunla bı ugrasmaya kalksan cok zamanını alır amelıyettı bıopsıydı derkenkafamçokkarıştı sen bı arastır bence belkı bulursun tedavısını.şakkıdı

karşılaşıcaz lütfü hocanınorda merak etmeeeee:lepi:saraçoğlunun sitesinde dereotu kürü vardı. onu yapıoyrum birde ceviz suyu. dediğin gibi çok zaman alıcak bu işlemler ve ben dahada kötü olucam onu biliyorum. bakalım bir bunları deneyeyim olmazsa son çare artık yine ankara olur:1ninca:

inşallah canım hayırlısı bakalım. yeni ciciler aldım olayı renklendirmek için bakalım işe yarıycakmı tabi giyersemmkafamçokkarıştı

karşılaşıcaz lütfü hocanınorda merak etmeeeee:lepi:saraçoğlunun sitesinde dereotu kürü vardı. onu yapıoyrum birde ceviz suyu. dediğin gibi çok zaman alıcak bu işlemler ve ben dahada kötü olucam onu biliyorum. bakalım bir bunları deneyeyim olmazsa son çare artık yine ankara olur:1ninca:

ınsallah kürler işe yarar:Saruboceq: ınsallah nodulun hemen kuculuverır:Saruboceq: ankaraya gerek kalmaz umarım:Saruboceq:

yaffff ben popomdan ameliyat olmak için karar veremezken git de ol bian önce kurtul diyen ameliyattan sonra ohhh iyi yapmışsın bak sağlığına kavuştun diyen kimdi :eek:lmaz:
vallahi eğer ben seni az çok tanıyabildiysem sen yılmazsın un unfak edersin bu nodülü hastanelerdende sıkılmayı bırak onlar bizim şifa evimiz dimi ama

Geleveracım üzme sakın kendini daha çok arkadaşımız için okuyacağız inşallah sende onlara katılırsın.Bu arada rekor 500 dua ile çalıkuşunda hadi kızlar yok mu arttırannnnnnnnnnn. :) .
:teytey:buyrunnnnnnnnn:hooray:

SELAM KIZLAR.....
sülalcim sakın stres yapma bak gör herşey güzel olacak...çünkü tüm arkadaşlar senin için dua ediyor...
aslıhancım dinamis için yani deniz bebek için 100 tane yazarmısın tatlım:hulya:...inşallah daha fazla okuyacam ve çalıkuşunu sollayacam:hulya: sositososito
naniknaniknaniknanik

evet tatlum internetsiz kaldım bu UYAP denilen sistem sinir ediyo beniiiÇok üzgünüm çoookeeee ben geldim sen yoksun nerdesin yaaaaaa:nazar:
Ben bugün pek giremiyom ufff birsürü isim var :nazar:

yaffff ben popomdan ameliyat olmak için karar veremezken git de ol bian önce kurtul diyen ameliyattan sonra ohhh iyi yapmışsın bak sağlığına kavuştun diyen kimdi :eek:lmaz:
vallahi eğer ben seni az çok tanıyabildiysem sen yılmazsın un unfak edersin bu nodülü hastanelerdende sıkılmayı bırak onlar bizim şifa evimiz dimi ama

git gızımmmm gaza gelmemmmmm:eek:seninki altı üstü popokaydirigubbakcemile3bizimki boğaz gızzz gırtlaığımı kesicekler yavrum kolaymı dö... benzermi bukaydirigubbakcemile3verdiği cesarete bak manyıkkkkkkk:1ninca:yok anam şaka bir tarafa şu kürlerimi yapıyım bakalım

aslıhannn canım ben tüm temiz kalbimle dinamiscimizin prensesi deniz in sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi için niyetimi ettim tefriciyeme başladım valla adetliyim ama okunuyomuş galiba. şimdiden 11 tane oldu gün sonunda sana net rakamı veririm canım. yalnız bana burda manyak diycekler. netten okuyorum pc'ye baka baka mırıl mırıl bir tipim. adım dülüye çıkıcak gızzzzzz ama olsun deniz'imize değerrrrrrrrr

Reis ya harikasın sen valla :))
Zaten ilk günden beri bir eşim bir de sen hep olumlu baktınız, en kötü günlerimde bile ikiniz inanıyordunuz herşeyin yoluna gireceğine..ıyi ki varsın canım benim..
Hatırlıyorsun di mi ben ağlanırken, kanamam var düşecek diye korkarken nasıl da moral veriyordun bana:)
Ne desem bilemiyorum vallahi...
Teşekkürler Reis teyzesi, çok çok teşekkürleropuyorumnanaktan

X