Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kahvelokum bildim di mi kııııııııııı bacım nazlanma okuldaşız biiizzz hadi evet deeee sırnaşık şey

ama sen mat, veya fizik veya kimya veya ing. öğretmenliğinde falansınnnn sengözlerimebaksanab

ınanmıyorum Melekcim eşimle aynı sene mezun olmuşsunuz, ben az önce yanlış yazmışım, şimdi sordum 99 mezunuyum, sanırım Melek diye birini de hatırlıyorum dedi. Bu arada eşimin adı Taner:))

Son düzenleme:
dinamis cim şimdi bi büyüğümü arayıp emin olmak için tekrar sordum.
tatlım namazı ve duası cuma günü selayla ezan arasında olması gerekiyomus.bir dahaki cumada yine aynı zamanlarda namaz kılman gerekiyomus.e dedim calısıo
ozaman birine vekalet vericek o kılıcak onun adına ve duasını edicek dedi.

Canım Celen bu şekilde bilgi vermiş, eğer başlatmak sana da uygunsa Aslıhan a başlandığını senin tarfından bir dua okunduğunu bildireyim ben:)

Kahvelokum , sen sözelcimisin yoksa ...Yok yokkk sende sayısalcısınnn :)

sayısal :)

Kahve lokum,
Bende ılk Sınan hocaya gıtmıstım o benı Sedat kıraza gönderdi.Gebe kalınca Lütfü hocaya basladım.Lütfü hocaya sjögren baslangıcı varmıs dedım ama senın dedıgın gıbı pek böyle şeylerı önemsemıyor galıba.O yüzden bende bılmıyorum ne yapsam.

canım benim doktorum da sedat kiraz.. doçentliğini bilirim ben onun kaydirigubbakcemile3... 2000 den beri onun hastasıyım.. meral çalgüneri çok iyidir hacettepe rom da ama çoookk yoğundur.. ben memnunum sedat, kirazdan. gerçi 1 yıl oldu gitmeyeli.. okul kapanır kapanmaz gideceğim..

EVEETTTT GELDıM.
MALZEMELER:
* 2 SU BARDAĞI ILIK SÜT
* 1 SU BARDAĞI SIVI YAĞ
* 3 YEMEK KAŞIĞI TOZ ŞEKER
* 1 TATLI KAŞIĞI TUZ
* UN
*.1 PAKET KURU MAYA(HAZIR YEŞıL PAKETLER VAR YA ıŞTE ONLARDAN)
* 1 YUMURTA(AKI HAMURUNA SARISI ÜSTÜNE
* ÜSTÜNE SUSAM ÇÖREK OTU)
*.ıÇıNE PEYNıR-ZEYTıN KAŞAR VS)

KIZLAR SÜTÜ ILITIN VE ıÇıNE SIVI YAĞ,ŞEKER,TUZ,MAYA,YUMURTA AKINI KOYUN ALABıLDıĞıNCE UN ıLE YOĞURUN
HAMURUN KIVAMI ELE YAPIŞACAK ŞEKıLDE OLMALI AMA ÇOKTA DEĞıL.AYARINI ARTIK YAPTIKÇA AYARLARSINIZ.
SONRA SICAK BıR YERDE SÜNGER GıBı KABARANA KADAR BEKLETıN.
DAHA SONRA TUTAM TUTAM KOPARTARAK AÇMA YAPIMINA BAŞLAYIN ..
KOPARTTIĞIN PARÇAYI UZUNCA YAYARAK(mesela tv kumandası gibi)
gene uzunlamasına azıcık MARGARıN SÜRÜN VE gene uzunlamasına ÜSTÜNE çekirdekleri ayıklanmış ZEYTıN PEYNıR YADA NE ıSTERSENıZ KOYUP uzunlamasına ıKıYE KATLAYIN VE UZUNLAMASINA TUTARAK BURUN sonra da DÜĞÜMLEYıP TEPSıYE KOYUN...
ÜSTÜNE YUMURTA SARISI ÇÖREK OTU VE SUSAMLA SÜSLEYıP
ILIK FIRINDA AZ DAHA BEKLETıN VA DAHA DA KABARTIN SONRA ZATEN KIZARDIĞINI GÖRCEKSıNıZ...
ANLAMADIĞINIZ YER VARSA ANLATIRIM BÖYLE ZOOR OLDU AMA BASıT...

anna ne çene var sizde leynnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
yetişemiyommm valla :eek:

kahvelokum bildim di mi kııııııııııı bacım nazlanma okuldaşız biiizzz hadi evet deeee sırnaşık şey

ama sen mat, veya fizik veya kimya veya ing. öğretmenliğinde falansınnnn sengözlerimebaksanab

neden böyle tahmin ettin... melek de sayısalcı olduğum tahmininde bulunmuş... neden neden?

İnanmıyorum Melekcim eşimle aynı sene mezun olmuşsunuz, ben az önce yanlış yazmışım, şimdi sordum 99 mezunuyum, sanırım Melek diye birini de hatırlıyorum dedi. Bu arada eşimin adı Taner:))

ee sonuç ne arkadaşlar mıymış.. çok merak ettim..

Canım Celen bu şekilde bilgi vermiş, eğer başlatmak sana da uygunsa Aslıhan a başlandığını senin tarfından bir dua okunduğunu bildireyim ben:)

ben de katılmak isterdim ancak çok yoğun olduğum için bu konuda başarılı olabileeğimi sanmıyorum :KK43:

Kahvemlokumum canım düşünmen yeter :) Zaten ben de öyle duygulandım öyle mutlu oldumki yapılamasa da önemli değil gerçektende..
Benim ve Deniz için böyle bir işe kalkışılmasının düşünülmesi bile yeterli inanınki:)

Melek ile eşim arkadaş mı tam biz de bilemedik, eşim hatırlar gibiyim diyor ama emin olamıyor çünkü ikisi de 99 mezunu ama Melek kesin eşimin alt dönemidir. Zira benim serseri sevgilim okulu 6 yılda bitirmiş..Ama Melek onu hatırlıyor mu bilmiyorum yanıt vermemiş daha...

İnanmıyorum Melekcim eşimle aynı sene mezun olmuşsunuz, ben az önce yanlış yazmışım, şimdi sordum 99 mezunuyum, sanırım Melek diye birini de hatırlıyorum dedi. Bu arada eşimin adı Taner:))

Ayy bende inanmıyorum canım yaaa...Peki eşin ikinci öğretim mi , birinci öğretim mi ? Taner isminde biri var hatırladığım ama 78 doğumlu filandı o...Sarışın ve kısa boylu...

Canım eşim birinci öğretim, zaten 73 doğumlu, çokkk esmer, uzun boylu.
Bu arada sen kaç giişlisin, eşim 99 mezunu ama 93 girişli, birazcık uzatmış okulu :))

Bir de ben aslıhan a mesaj attım, senin duayı başlatacağını ve bir kez okuyacağını söyledim canım..Bunun içinde ayrıca çokkkkk teşekkürleropuyorumnanaktan

Canımbende gecen gıtdıgımde hemsire kıloma baktı 1 kılo almısım.Ama ben hıc yıyemıyorum.Yedıgım mıdemde durmuyor cıkıyor.(afedersın) Bu halde nasıl 1 kılo aldım anlamadım.İgneler sıısrıyor dıye duymustum.Ondan mı bılmem?

Valla ben hemşirenin tartısına göre 2 kilo almış çıkıyorum...Günün sonlarına doğru şişkinlik olduğu için fazla çıkıyor doktorun tartısında...Ben sabahları kalkar kalkmaz evde tartılıyorum , ona göre 1 kilo almışım...
Canım , keşke bulantın geçse artık , çok zordur eminim :KK43: 16. haftadan sonra bulantı kalmaz diyorlar ...İğnelerde inşaallah şişirmiyordur :KK43:

Valla ben hemşirenin tartısına göre 2 kilo almış çıkıyorum...Günün sonlarına doğru şişkinlik olduğu için fazla çıkıyor doktorun tartısında...Ben sabahları kalkar kalkmaz evde tartılıyorum , ona göre 1 kilo almışım...
Canım , keşke bulantın geçse artık , çok zordur eminim :KK43: 16. haftadan sonra bulantı kalmaz diyorlar ...İğnelerde inşaallah şişirmiyordur :KK43:

keşke hamile olsamda hep kussam mafoldumben
hayatta en nefret ettiğim şey kusmaktır. kafamçokkarıştıona bile raıyım :CüvCüv:

keşke hamile olsamda hep kussam mafoldumben
hayatta en nefret ettiğim şey kusmaktır. kafamçokkarıştıona bile raıyım :CüvCüv:

canderya.. aman eksik dilek dileme... annem hep der eksik dilek dileme diye..
bak ben bir yılın yorgunluğuyla , gebelik testinde çift çizgiyi bir görsen diye sızlanmaya başlamıştım.. ahanda gördüm, bak... noldu... hiç...
o yüzden dilek dilerken, dua ederken hep olumlu dua etmek gerekiyor... inşallah kısa zamanda hamilelik haberini vereceksin, hem de rahat, sağlıklı bir hamilelik geçireceksin inş...

bak ben bir yılın yorgunluğuyla , gebelik testinde çift çizgiyi bir görsen diye sızlanmaya başlamıştım.. ahanda gördüm, bak... noldu... hiç...
o yüzden dilek dilerken, dua ederken hep olumlu dua etmek gerekiyor... inşallah kısa zamanda hamilelik haberini vereceksin, hem de rahat, sağlıklı bir hamilelik geçireceksin inş...

haklısın canım her zaman bol bol isteyelim zemuszemus bu çift çizgi inşallah habercidir bi dahaki ay bebişin kendi gelir inşallahkaydirigubbakcemile3

kızlarrrr.herkese selam.okuyom okuyom geçmişi bitiremiyom.azcık ara vrdim sizlerin hatırını sorayım diye.
melekkk kız kusmak mı zoruna gidiyorrr.sen bir doğurda bak her sıkıntıyı unutursun.canderyamın dediği gibi olsunda bende kusmaya razıyım.

Son düzenleme:

inşallah canım tabii sağlıklı doğmıycaksa hiç olmasın...zaten en son gebeliğimde de hep dua ettim 4.5. aylarda düşücekse noolur şimdi olsun dedim hep.
inşallah bu sefer sağlıkı olur:Saruboceq:

Canım bu ay hamile kalırsın inşaallahhh...Bu ay rahatsın , o yüzden bebişin gelecek diye düşünüyorumm...

evet bu ay garip bir rahatlık var.bende kendime şaştım.ama sizin desteğiniz çok kızlar.saolun varolunnn :lepi:

iyi akşamlar ceylanlar

melekkkk itiraf ediyorum taner benimmmm senin arkadaşın benim 163 kısa boyluyum zorlarsam sarışında olabilirim sen yeterki benimle ilgilen benim o benim :roflol: :roflol:

X