Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dinamis cim şimdi bi büyüğümü arayıp emin olmak için tekrar sordum.
tatlım namazı ve duası cuma günü selayla ezan arasında olması gerekiyomus.bir dahaki cumada yine aynı zamanlarda namaz kılman gerekiyomus.e dedim calısıo
ozaman birine vekalet vericek o kılıcak onun adına ve duasını edicek dedi.
Kahvelokum , sen sözelcimisin yoksa ...Yok yokkk sende sayısalcısınnn :)
Kahve lokum,
Bende ılk Sınan hocaya gıtmıstım o benı Sedat kıraza gönderdi.Gebe kalınca Lütfü hocaya basladım.Lütfü hocaya sjögren baslangıcı varmıs dedım ama senın dedıgın gıbı pek böyle şeylerı önemsemıyor galıba.O yüzden bende bılmıyorum ne yapsam.
kahvelokum bildim di mi kııııııııııı bacım nazlanma okuldaşız biiizzz hadi evet deeee sırnaşık şey
ama sen mat, veya fizik veya kimya veya ing. öğretmenliğinde falansınnnn sengözlerimebaksanab
İnanmıyorum Melekcim eşimle aynı sene mezun olmuşsunuz, ben az önce yanlış yazmışım, şimdi sordum 99 mezunuyum, sanırım Melek diye birini de hatırlıyorum dedi. Bu arada eşimin adı Taner:))
Canım Celen bu şekilde bilgi vermiş, eğer başlatmak sana da uygunsa Aslıhan a başlandığını senin tarfından bir dua okunduğunu bildireyim ben:)
İnanmıyorum Melekcim eşimle aynı sene mezun olmuşsunuz, ben az önce yanlış yazmışım, şimdi sordum 99 mezunuyum, sanırım Melek diye birini de hatırlıyorum dedi. Bu arada eşimin adı Taner:))
Canım Celen bu şekilde bilgi vermiş, eğer başlatmak sana da uygunsa Aslıhan a başlandığını senin tarfından bir dua okunduğunu bildireyim ben:)
Canımbende gecen gıtdıgımde hemsire kıloma baktı 1 kılo almısım.Ama ben hıc yıyemıyorum.Yedıgım mıdemde durmuyor cıkıyor.(afedersın) Bu halde nasıl 1 kılo aldım anlamadım.İgneler sıısrıyor dıye duymustum.Ondan mı bılmem?
Valla ben hemşirenin tartısına göre 2 kilo almış çıkıyorum...Günün sonlarına doğru şişkinlik olduğu için fazla çıkıyor doktorun tartısında...Ben sabahları kalkar kalkmaz evde tartılıyorum , ona göre 1 kilo almışım...
Canım , keşke bulantın geçse artık , çok zordur eminim 16. haftadan sonra bulantı kalmaz diyorlar ...İğnelerde inşaallah şişirmiyordur
keşke hamile olsamda hep kussam mafoldumben
hayatta en nefret ettiğim şey kusmaktır. kafamçokkarıştıona bile raıyım :CüvCüv:
Canım bu ay hamile kalırsın inşaallahhh...Bu ay rahatsın , o yüzden bebişin gelecek diye düşünüyorumm...keşke hamile olsamda hep kussam mafoldumben
hayatta en nefret ettiğim şey kusmaktır. kafamçokkarıştıona bile raıyım :CüvCüv:
canderya.. aman eksik dilek dileme... annem hep der eksik dilek dileme diye..
bak ben bir yılın yorgunluğuyla , gebelik testinde çift çizgiyi bir görsen diye sızlanmaya başlamıştım.. ahanda gördüm, bak... noldu... hiç...
o yüzden dilek dilerken, dua ederken hep olumlu dua etmek gerekiyor... inşallah kısa zamanda hamilelik haberini vereceksin, hem de rahat, sağlıklı bir hamilelik geçireceksin inş...
canderya.. aman eksik dilek dileme... annem hep der eksik dilek dileme diye..
bak ben bir yılın yorgunluğuyla , gebelik testinde çift çizgiyi bir görsen diye sızlanmaya başlamıştım.. ahanda gördüm, bak... noldu... hiç...
o yüzden dilek dilerken, dua ederken hep olumlu dua etmek gerekiyor... inşallah kısa zamanda hamilelik haberini vereceksin, hem de rahat, sağlıklı bir hamilelik geçireceksin inş...
Canım bu ay hamile kalırsın inşaallahhh...Bu ay rahatsın , o yüzden bebişin gelecek diye düşünüyorumm...