Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Duânın Türkçe Okunuşu:
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
Duânın Mânâsı:
“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz.
O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir.
Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir.
O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir,
Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

Bunu buldum ben umarım,yardımcı olabilmişimdir.

aslıhancım canım şimdi bu duanın başında veya sonunda niyetimiz belli edecek bişiler söylememiz gerekiyor mu yada en azından dinamism için niyet ettiğimizi

Evet canımen başta dinamiss arkadaşımız için bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alması için niyet ettiğimizi belirtelim ve okumaya başlayalım,hayırlısıyla Allah kabul eder inşallah.

ASLIHAN,ÇALIKUŞU,REıSDEVRıM,LıMBURG,SıRıUS06,GÜLÜŞ27 arkadaşlar bu isimleri içeren bir excel tablosu haızrladım hergün okuduklarınızı yazıcam,ve otomatik toplatıcam,katılmak isteyen arkadaşlarıda ekliyeceğim.Haydi bismillah ben başlıyorum sizleride bekliyorum.O listeyi excel olarak buraya nasıl ekleyebilirim sizlerlede paylaşmış olurum.

slmm kızlar ben geldimmm
aslıhancım listene benide ekle canımm nasıl olsa evdeyim bol vaktim var okurum ben şimdi önce dinamis için niyet sonra sıra sıra bizemi gelecek sıraa

e bende tanıtayım kendımı bari

22 yasındayım:kedi: ögrencıyım yerel yönetimler okuyorum esımle severek evlendık oyyyyyy cok sevıyorum onuuu

bu pıhtılasmayı ereken ogrenenlerden bırısıyım bende avantajlı oldugumu dusunuyorum.

ooo... sen ne kadar küçükmüşsün...
gençler, susun bakıyım siz... büyükler varken size laf düşmez...kaydirigubbakcemile3

Canım biz bugün öğleden sonra kontrole gideceğiz, inşallah iyiyizdir bakalım merakla bekliyoruz saatlerin geçmesini..
Sen nasılsım, bebiş nasıl?

ay deniz annesiyle mi buluşacakmış bugün.. hadi güzel haberlerle gel....

canım çok saol inşallah birayda erirde tedaviye başlıyabilirim .üzüntüm aslında kistten değilde tedaviye başlıyamadığımdan oldu.iğnelerimi bile almıştım .neyse hayırlısı .
sen nasılsın canım varmı değişiklik?

üzülme.. üzülmek maalesef hiç bir şeye çare olmuyor, aksine yeni sıkıntılara davetiye çıkarıyor.. ben aynıyım canım ya.. çalışmalara devam :kedi:

limburg canim gün dogmadan neler oluyor.
Rabbim istedigi zaman neler yapmazki. Hayirlisi bacim zaten baska birsey gelmiyo elimizden. Ben düsüklerimde cok agladim baktim kafayi yemek üzereyim, kendi kendime bu benim yavrumu geri getirmeyecek kendim saglam durmaliyimki bebegimde bana gelsin.
önemli ona sensin ve esin canim sizin caniniz sag olsun. Bebegide rabbim zamani elince gönderecek sana.
ümidini kaybetme. Herzaman yanindayiz canim.

canım iyiz cok şükür..cemre de ii.ama bosver (nedenini yazarım özeline)

canım nasılsın?kontrole gidicekmisin suara?doktorun bi neden söyledimi bu yasananlar için:çok üzgünüm:

sağol canım bende iyiyim bekliyoruz işte hamişlik sıramızı

limburgcum ben doğumdan sonra soğan kürü yapmıştım işe yarıyor en azından rahmi temizliyor dene bi istersen

limburgcum nasılsın canım daha iyisindir inşlh..

duânın türkçe okunuşu:
“allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
duânın mânâsı:
“allahım! Bizim efendimiz muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz.
O peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir.
Maksatlara o’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar o’nun hürmetine elde edilir.
O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir,
allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

bunu buldum ben umarım,yardımcı olabilmişimdir.

aslıhan,çalıkuşu,reisdevrim,limburg,sirius06,gülüş27 arkadaşlar bu isimleri içeren bir excel tablosu haızrladım hergün okuduklarınızı yazıcam,ve otomatik toplatıcam,katılmak isteyen arkadaşlarıda ekliyeceğim.haydi bismillah ben başlıyorum sizleride bekliyorum.o listeyi excel olarak buraya nasıl ekleyebilirim sizlerlede paylaşmış olurum.

canlarım cok saolun ıyı olmaya calısyorum canım sogan kurune gerek yok ben dogumdan sonra esım gemedı hemen bır saat daha doguruyomus gıbı sancı agrı cektım kurtaj yaptılar oyle aldılar yanı boylece temızlenmıstır heralde hersey
son bısey sımdı benım kanamam var kac gun ıcınde kesılır bılmıom yanı ben dualara hemen baslayamıycam canım

Kızlar 4444 tefriciye ye onay veren arkadaşlar,Dinamiss için başladığımızda hem fikir isek,sayıyı ben tutabilirim eğer sizin içinde sorun olmazsa. Biliyorsunuz bu dua da önemli olan net sayıyı tutturmak, ne bir fazla ne bir eksik olacak. Sizler okudukça sayıyı bana söyleyin ben sayıları tutayım, toplayım. O nu bitirince başka bir arkadaşımız için başlarız.

canım benide ekle listene misaifirlerden fırsat buldukça bende okurum

arkadaşlar ben ilk gebelik kaybımı Kasım 2007 de(6+4 anembriyonik gebelik),ikincisini Kasım 2008 de yaşadım(gerçi ikincisine benim doktorum kimyasal gebelik demişti,ama şu anki doktoruma gittim ve o da erken dönemde bebek gelişmediği için düşük yapıyorsun dedi)
Ve bana Coraspin(enterik kaplı olduğu için bağırsaklarda çözünüyor ve mideye dokunmuyor ki,ben ileri derecede mide hastasıyım,aklınızda olsun,normal bebe aspirini yerine coraspini tercih edin,bizler uzun süre kullanacağımız için dokunmaması önemli),Neuvitan 50 mg,ve Folbiol verdi ve en az 3 ay günde 1 adet kullanmamı istedi,gebelik olduğu zamanda sende hemen iğneye başlayacağım dedi.Ben iğne için spesifik testler olduğunu,yaptırıp yaptırmayacağını sordum ama ben o testlere gerek duymuyorum dedi,ama diğer tüm tetkikleri mi istedi,
Neyse ben yaklaşık 1 yıl bu 3 ilacı kullandım ve gebelik düşünmedim taki EYLÜL ayına kadar Ekim 2009 da idrar testinde gebe olduğumu öğrenir öğrenmez doktoruma gittim,Kanda BHCG baktırdı ve hemen Clexane 0,4 ü,Megadyne vitamini ve Progestanı da ekledi ilaçlara,BHCG 1000 i geçmeden keseyi göremeyiz dedi ve beni 1 hafta sonra çağırdı,keseyi ve emriyoyu gördü,ancak o hafta benden 3 gün kırmızı leke gelince yatacaksın dedi 9 hafta,riskli süreci atlatana kadar.......
Ve işte benim hikayem ......
Bugün 7+0' ız,dün kalp atışlarını duyduk,her hafta doktorum çağırıyor,batından yapıyor kontrollerimi biraz görmek zor olsada,çünkü ne zaman bende vajinal ultrasanografi uygulansa problem yaşıyorum,biliyorum tıbben vaginal ultrason düşük nedeni değil ama elimde değil,12.haftadan sonra zaten daha rahat görecek : ))
Bundan sonrası Allah' emanet diyorum,herşeyin hayırlısı
Bu arada herkes kendini tanıtmış ben 31 yaşındayım 5 yıllık evliyiz,Gıda Mühendisiyim ve Freelance çalışıyorum,eşim Veteriner Hekim ikimizin adı da Deniz : )) 2007 de bebek sahibi olmaya karar verdik ama nasip olmadı,zaten evlenirken 5 yılı devirelim sonra bebeğimiz olsun demiştik,kabul olmuş demek ki : ))
Allah isteyen herkese nasip etsin,hayatta herşeyin bir zamanı var,ondan ötesi yok ve ne kadar pozitif olursak herşey o kadar yolunda gidiyor
Sevgiler.........
hayırlı olsun enizcim.sağsalim kavusun kuzunla opuyorumnanaktan
kızlar herkese merhabalar ben müdürcülük oynarken siz epey bir kaynatmışsınız hainlerrr:umursamaz:eee bu böyle kız herkez kendini anlatıyom ben neden eksik kalıyorummmmmmmmm:bbo:ahanda dinleyin işte bennnnnnnnnnnnnnsositososito
karlı bir inebolu sabahında annemi fıtık edercesine inatla ve zorla gelmişim dünyaya:bbo:yeminle kızlar annem beni doğururken fıtık olmuş sonra ameliyat oldu kadın:1ninca:neyse danalar gibi boylu poslu bir kız olarak büyümüş ilk orta ve lise öğrenimimi bu şirin ilçede geçirmişimsırnaşık şeyüniversite hayatıma yaşadığmıız yerden sadece 2 saatlik uzak bir yerde annemlerden ağlaya sızlaya ayrılarak gittim e salaaklıkmış yaaasırnaşık şey şuan 5 gün sonra 30 yaşına girecek olan gart ve moruk bir hatunumfisfisfisbu arada kızlar 5 gün sonra doğumgünü çiçeklerimi isterim ona göre unutmayın:lepi:

ve bundan 4 yıl önce hayatımın aşkımı diyelim bilmem ama ilk aşkım ilk elini tuttuğum kişi herşeyin ilkini yaşadığım şuan kimi zaman beni sinirden deli eden koca göbişli adamla tanıştım. ve nişanlandım bir sene sonrada evlendik. yani kısaca 3 yıllık evliyiz. ve bu 3 senede 3 düşük yaptım. yaşasalardı şimdi boy boy olucaklardı köy karıları gibiyim kız her sene baksanızasırnaşık şey. bu arada hayatımın hatasını yaparak 5 sene önce adliyeci oldumbenneyaptımkieşimde biyoloji öğretmeni ama şuan lisede müdür yardımcılığı yapıyo. ve inatla düşük yapmadan çocuk doğurmaya çalışıyorum sırnaşık şeyişte kısaca ben kızlar nassılımmmmmmmmmmmmmbuyrunnnnnnnnn
süppeerrr alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5
aslıhancım canım şimdi bu duanın başında veya sonunda niyetimiz belli edecek bişiler söylememiz gerekiyor mu yada en azından dinamism için niyet ettiğimizi
kime okunacaksa baslamadan önce namaz kılması lazım.duasında niyetini söylemesi ve allahtan kabul etmesini dilemesi gere.bittikten sonrada aynen yerimseniben
güllü kitaplarda var bu dua.ve arkadasın dediği gibi sayı cok önemli.
ooo... sen ne kadar küçükmüşsün...
gençler, susun bakıyım siz... büyükler varken size laf düşmez...kaydirigubbakcemile3

ay deniz annesiyle mi buluşacakmış bugün.. hadi güzel haberlerle gel....

üzülme.. üzülmek maalesef hiç bir şeye çare olmuyor, aksine yeni sıkıntılara davetiye çıkarıyor.. ben aynıyım canım ya.. çalışmalara devam :kedi:

canım nasılsın?gidicekmisin doktora?

kızlar bende kendimi tanıtayım barikkk eksikmi kalayım ayolll
ben 22 yaşındayımm :kedi:1,buçuk senelik evliyimm 2 düşüğüm varr (eşimle hikayemiz cokk uzunn)ünvt bıraktım evlenmek için şuan modelistim çalışmıyorumm ve deli gibi anne olmak istiyorumm sedece 1 tane istiyorumm ama cokmu şey istiyorumm

hayırlı olsun enizcim.sağsalim kavusun kuzunla opuyorumnanaktan

süppeerrr alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5

kime okunacaksa baslamadan önce namaz kılması lazım.duasında niyetini söylemesi ve allahtan kabul etmesini dilemesi gere.bittikten sonrada aynen yerimseniben
güllü kitaplarda var bu dua.ve arkadasın dediği gibi sayı cok önemli.

canım nasılsın?gidicekmisin doktora?[/QU

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım,şimdi dinamis in bebeğinin sağlıkla gelmesi için dua edicez,onun namaz kılıp dileğini dilemesi gerekiyor di mi?Eğer öyleyse dinamiss cim senin için başlatıyoruz,arkadaşın dediklerini uygularsan daha bi etkili kabul olur dileğimiz.

yaaa celencimm yerim ben onuuuuuuu kızın cok tatlı maşallah maşallahhhh bende o cadıdan istiyorumm bitaneeeeegamyoncuiremsu allah sana ve babasına bağışlasınn

Herkese merhabalar ne güzel muhabbettesinz iş gelince takılamyorum.:KK43:Allah dualarınızı kabul etsin. Bende okumak isterim ama boş kalamıyorum ki noter öyle yoğun oluyorki Ama okuyunca derim eklersiniz

aslihan1806 canım çok iyi düşünmüşsün. listeye benide eklermisin. inşallah dualarımız kabul olur.:Saruboceq:

kızlar herkese merhabalar ben müdürcülük oynarken siz epey bir kaynatmışsınız hainlerrr:umursamaz:eee bu böyle kız herkez kendini anlatıyom ben neden eksik kalıyorummmmmmmmm:bbo:ahanda dinleyin işte bennnnnnnnnnnnnnsositososito
karlı bir inebolu sabahında annemi fıtık edercesine inatla ve zorla gelmişim dünyaya:bbo:yeminle kızlar annem beni doğururken fıtık olmuş sonra ameliyat oldu kadın:1ninca:neyse danalar gibi boylu poslu bir kız olarak büyümüş ilk orta ve lise öğrenimimi bu şirin ilçede geçirmişimsırnaşık şeyüniversite hayatıma yaşadığmıız yerden sadece 2 saatlik uzak bir yerde annemlerden ağlaya sızlaya ayrılarak gittim e salaaklıkmış yaaasırnaşık şey şuan 5 gün sonra 30 yaşına girecek olan gart ve moruk bir hatunumfisfisfisbu arada kızlar 5 gün sonra doğumgünü çiçeklerimi isterim ona göre unutmayın:lepi:

ve bundan 4 yıl önce hayatımın aşkımı diyelim bilmem ama ilk aşkım ilk elini tuttuğum kişi herşeyin ilkini yaşadığım şuan kimi zaman beni sinirden deli eden koca göbişli adamla tanıştım. ve nişanlandım bir sene sonrada evlendik. yani kısaca 3 yıllık evliyiz. ve bu 3 senede 3 düşük yaptım. yaşasalardı şimdi boy boy olucaklardı köy karıları gibiyim kız her sene baksanızasırnaşık şey. bu arada hayatımın hatasını yaparak 5 sene önce adliyeci oldumbenneyaptımkieşimde biyoloji öğretmeni ama şuan lisede müdür yardımcılığı yapıyo. ve inatla düşük yapmadan çocuk doğurmaya çalışıyorum sırnaşık şeyişte kısaca ben kızlar nassılımmmmmmmmmmmmmbuyrunnnnnnnnn
süper alkisalkisalkis adliyeci olmaktan pek sıkıntılı gördüm seni.yasakkelime bende sağlıkcıydım şimdi adliyeciyim. bu işsizlikte yine iyiyiz canım boşver. ama kurum değiştirme imkanı varsa değerlendirmek lazım tabi.opuyorumnanaktan

canlarım cok saolun ıyı olmaya calısyorum canım sogan kurune gerek yok ben dogumdan sonra esım gemedı hemen bır saat daha doguruyomus gıbı sancı agrı cektım kurtaj yaptılar oyle aldılar yanı boylece temızlenmıstır heralde hersey
son bısey sımdı benım kanamam var kac gun ıcınde kesılır bılmıom yanı ben dualara hemen baslayamıycam canım

canım meleğimi sezeryanle aldılar yani hiç farketmez rahimdeki iltihabıda alıyor soğan kürü ve eğer yaparsan görürsün kanamalarında parça parça şeyler düşer yani rahmin temizlenir tazelenir doğumdan sonra benim 15-20 gün sürdü kanamalarım ama kişiden kişiye değişir bu durum sen sağlıklı olda hayırlısıyla okursun dualarını hem eğer yanlış bilmiyorsam şu durumda senin dilek kapın açık olur bu yüzden içinden hep güzellikleri geçir

X