Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kiz bu saate kadar yatilirmi gece neler karistirdin sen bakim :kedi:

bişey karıştırmadım be!ama yakında başlarım karıştırmaya.canım buarada sen ne güzelsin öyle ay çok tatlısın.beni merak ediyosan fecebookta bir sürü fotoraflarım var.adım ozlem saka diye gir.ilksıradaki yeşil gömlekli benim.ama ö harfinin noktaları yok..

Celennn canim nasilsin.
Cemre fistigi ne yapiyo tüm evdeki dekorlarini aldimi asagi yürüyüp yürüyüp
canım iyiz cok şükür..cemre de ii.ama bosver (nedenini yazarım özeline)
Gulus saol canım ıyıyım demek adet olmus sen nasılsın

canım nasılsın?kontrole gidicekmisin suara?doktorun bi neden söyledimi bu yasananlar için:çok üzgünüm:

bişey karıştırmadım be!ama yakında başlarım karıştırmaya.canım buarada sen ne güzelsin öyle ay çok tatlısın.beni merak ediyosan fecebookta bir sürü fotoraflarım var.adım ozlem saka diye gir.ilksıradaki yeşil gömlekli benim.ama ö harfinin noktaları yok..

özlemcim eklim mi seni facebookta kaydirigubbakcemile5

limburgcum ben doğumdan sonra soğan kürü yapmıştım işe yarıyor en azından rahmi temizliyor dene bi istersen

merhabalat
dün bebeğimizin kalp atışlarını duyduk çok şükür 6+6 da duyduk
clexane 0,4 ve coraspine devammmmm
doktorum 9.haftayı bitirene kadar yatmaya devam etmemi istiyor bizde yatıyoruz
sevgiler

merhabalat
sevgiler

cok sevindim canım.hayırlısı olsun..inşalah sağsalim zamanında kucağına alırsın.folik asit kullanmıormusun?ve vitamin*

merhabalat
sevgiler

canım kendine çok dikkat et.inşlh sonuna kadar bu işi götürürsün bebeğini kucağına alırsın.:emir_bebek:

ebrar geçmiş olsun.. inş. kısa zamanda kurtulursun kistinden.. üzülme lütfen..
canım çok saol inşallah birayda erirde tedaviye başlıyabilirim .üzüntüm aslında kistten değilde tedaviye başlıyamadığımdan oldu.iğnelerimi bile almıştım .neyse hayırlısı .
sen nasılsın canım varmı değişiklik?
ebrarcım geçmiş olsun sıkma canını tatlım, allah beterinden korusun bitanem.
canım çok saol yaa .evet allah beterinden korusun .hepimize hayırlı evlatlar versin.
buarada bende mersinliyim .hemşoyuz yani .ben ankarada doğdum ama babam mersinli ..böylece bende mersinli oluyorum vereliniortak

Tamam canim bakicam birazdan. Öptüm canikom ben toplantiya giriyommmmm opuyorumnanaktan

calıkusuummm alddınmı yavrım mscı
Yazdim hayatim cevabi. opuyorumnanaktan

herkese iyi günler diliyorum arkadaşlar .hepiniz iyisinizdir inşallah..
celenim nasılsın özledim seni tatlım.cemrem nasıl?

tamam canım isteğin geldi gördüm seni ay!ne kadar güzel çıkmışsınız.kızın çok tatlı allah nazarlardan saklasın..
tskr ettik efem :kedi: sende ne cıtırmısın yaw kafamçokkarıştı kafamdaki ozporla alakan yok :hulya: maşallah :nazar:
herkese iyi günler diliyorum arkadaşlar .hepiniz iyisinizdir inşallah..
celenim nasılsın özledim seni tatlım.cemrem nasıl?

ebrarım bitanem bende seni cok özledim.adını burda görmek bile bana anlamsız bir mutluluk veriyo :1hug: cemrecik iyi teyzesi ellerinden öper kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın kuşum?hersey yolunda dimi :teselli:

X