- 23 Ocak 2008
- 25.401
- 293
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün 12:30 kürtaja girdim ve 20 dk sürmeden çıktım sanırım... narkoz biraz fazla verilmiş olduğundan odaya gelene kadar ayılmadım.. sonra kolumda ve kasığımda inanılmaz bir ağrı vardı ama narkozun etkisiyle anlatamadım sanırım.. bi tek kasığımda ağrı olduğunu düşünüp gelip ağrı kesici iğne yaptılar ama kolum çok ağrıyordu bunu anlatamadım... serumun takılı olduğu kolum yanıyordu hemde felaket. zorla lavaboya gitmek istediğimi söyledim annem götürüp klozete oturttu kapıyı kapattı klozetin üzerinde uyuya kalmışım sanırım annem kapıyı çalınca kalktım toparlanıp çıktım... yatağıma yattım ama serum takılı kolumda yanma bitti ama hani tansiyon aletiyle takıldığında sıkarya öyle bir gerilme hissediyordum... sonra serumum bitmişti ben hala yarı dalgınım eşim serum bitti diye hemşireyi çağırdı... hemşire geldiki benim kol kendi kalınlığının üç katı kadar şişmiş meğer iğne çıkmış damardan sanırım deri altına gitmiş bütün serum ve kolum davul gibi olmuş... telaşlandılar getrip alkol falan tampon yaptılar sonra bize alkol verdiler ve biz evde tamponyaptık.. şiş sabaha inmişti ama kolum ağrıyor bu ağrı bir hafta sürermiş... pişmiş tavuk hesabı yani... şimdi kasıklarım üşüyünce ve yorulunca ağrıyor... ilginizden dolayı hepinize teşekkürler... bebeğimi bir kavanoza koymuşlardı ve patalojiye gönderildi...
Artikin alistik valla göstere göstere.:kedi:hiç sorma bende utanıyorum yaa birde ben herzaman gittiğim erkek doktorum genç olduğu için utandım bir bayan doktora gittim aklım sıra ama orada hazırlayan hastabakıcılar erkekti ve herbiyerimi gördüler :kedi: allahtan çok sürmeden uyudumda hatırlamıyorum sonrasını... amaa bundan sonra bayan doktora töbeliyim.. yan ameliyathanede adam tatır takır sezeryan kürtaj derken birsürü insanı aradan çıkardı ve hiçbir sorun yaşamadan... kadın bi beni haklayamadı zorla... :mymeka:
Banada Ankara Fatih hastanesinden Dr. Nilgün Turhan Benoxol diye bir hap yazdi bunu mutlaka kullan dedi.kızlar ya aranızda şu vitamini kullanan varmı bana üç doktorda bu ilacı yazdı:becozyme_c forte.içinde bütün viyaminleri barındırıyormuş,akrabmda kadın doğumcu oda mutlaka hamile kalmadan bu vitamini al dedi.ilk defa alıcam.
bende 31 yasindayim, gümüshaneliyim, bir klinikte Personal yöneticisi olarak calisiyom,kızlar ya biraz kendimizi tanıtsak ne olur :) yeni gelen akradaşlar için iyi olur birbirimizi tanımış oluruz bir sakıncası yoksa sizin için önce ben başlıyayım
2,5 yıllık evliyim. 29 yaşındayım, Van da noter başkatibiyim, Eşimle severek evlendik buda işin güzel yanı :)
çalıkuşum yine bugün maç var.benim koca yine postaladı beni bilg.odasına
afiyet olsun canim bende bugün eltimdeydim donatmisti masayi valla nekadar yedim bibilsen bi ara oglum okuldan gelecegi zamana yakin kk ya girip cikmistim cnm ozaman yollamissin galiba kusura bakma yeni fark ettim mesajini a.s.öptüm seni sekerseydam nasılsın canım.bende de arkadaşlar vardı.gözleme yaptık oooh bi güzel yedim.eşim kilo al diyo.sana kilo çok yakışıyo diyo.bende yaptım gözlemeleri bi güzel yedim.
calikusu cnm nasilsin?resindekiler sen ve esinsin galiba mutluluklar dilarim cnm allah mutlulugunuzu hic bozmasin insallah bi bebek versin rabbim enkisa zamanda mutlulugunuz ikiye katlansin ins