Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

dr sonucu görür görmez folik asite ve coraspine başla dedii ben zten kürtajdan sonra tekrar başlamıştım 2 ay oluyor demekki sana bebe aspirini yetrli geliyor içinde soru işareti varsa ayrıca bir profa git derim

şimdi bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim aytülüm dostum çok mutluyum senin adına bekledin oldu geldi nazlı kuzun

dün 12:30 kürtaja girdim ve 20 dk sürmeden çıktım sanırım... narkoz biraz fazla verilmiş olduğundan odaya gelene kadar ayılmadım.. sonra kolumda ve kasığımda inanılmaz bir ağrı vardı ama narkozun etkisiyle anlatamadım sanırım.. bi tek kasığımda ağrı olduğunu düşünüp gelip ağrı kesici iğne yaptılar ama kolum çok ağrıyordu bunu anlatamadım... serumun takılı olduğu kolum yanıyordu hemde felaket. zorla lavaboya gitmek istediğimi söyledim annem götürüp klozete oturttu kapıyı kapattı klozetin üzerinde uyuya kalmışım sanırım annem kapıyı çalınca kalktım toparlanıp çıktım... yatağıma yattım ama serum takılı kolumda yanma bitti ama hani tansiyon aletiyle takıldığında sıkarya öyle bir gerilme hissediyordum... sonra serumum bitmişti ben hala yarı dalgınım eşim serum bitti diye hemşireyi çağırdı... hemşire geldiki benim kol kendi kalınlığının üç katı kadar şişmiş meğer iğne çıkmış damardan sanırım deri altına gitmiş bütün serum ve kolum davul gibi olmuş... telaşlandılar getrip alkol falan tampon yaptılar sonra bize alkol verdiler ve biz evde tamponyaptık.. şiş sabaha inmişti ama kolum ağrıyor bu ağrı bir hafta sürermiş... pişmiş tavuk hesabı yani... şimdi kasıklarım üşüyünce ve yorulunca ağrıyor... ilginizden dolayı hepinize teşekkürler... bebeğimi bir kavanoza koymuşlardı ve patalojiye gönderildi...

Canim Insallah biranönce toparlarnirsin.
Ayyy sana o serumu hangi doktor yada hemsire taktiysa ben onun elina biiiiiiib resmen acemiymis.
Benim esimin basina gelmisti bir defasinda kolu davul gibi olmustu canimin mafoldumben Cok kütü cani acimisti. :teselli:

hiç sorma bende utanıyorum yaa birde ben herzaman gittiğim erkek doktorum genç olduğu için utandım bir bayan doktora gittim aklım sıra ama orada hazırlayan hastabakıcılar erkekti ve herbiyerimi gördüler :kedi: allahtan çok sürmeden uyudumda hatırlamıyorum sonrasını... amaa bundan sonra bayan doktora töbeliyim.. yan ameliyathanede adam tatır takır sezeryan kürtaj derken birsürü insanı aradan çıkardı ve hiçbir sorun yaşamadan... kadın bi beni haklayamadı zorla... :mymeka:
Artikin alistik valla göstere göstere.:kedi:
Bayiltana kadar bende cok utanirdim ama ondan sonra misil misil uyuyodum dünya umurumda degildi.mirmirmirmir
Ama uyandiktan sonra ben resmen salaklasiyom,laelaelaelaelae Sarhos gibi hemsirelere doktorlara el sallayip güle güle yine görüsürüz diye sacmaliyormusum .delikafadulden
Kocis beni zorla susturuyo cenem düsüyo.:mymeka:
Bidefasinda ameliyat odasindan kendi odama getiriken kizlar beni yatakta kahkaha atarak gelmisim:roflol: kociste agliyorum sanmis ve cok korkmus.:1shok:
Sonra bana cok kizdi :çok üzgünüm:ama ne yapayim elimde degil Allahtan sadece birkac saat sürüyo sonra geciyo tabi kaydirigubbakcemile3

kızlar ya aranızda şu vitamini kullanan varmı bana üç doktorda bu ilacı yazdı:becozyme_c forte.içinde bütün viyaminleri barındırıyormuş,akrabmda kadın doğumcu oda mutlaka hamile kalmadan bu vitamini al dedi.ilk defa alıcam.
Banada Ankara Fatih hastanesinden Dr. Nilgün Turhan Benoxol diye bir hap yazdi bunu mutlaka kullan dedi.
Ama kullanmak nasip olmadi mafoldumben

smilie_girl_093.gif
[/URL][/IMG]

nerde bu millet

kızlar ya biraz kendimizi tanıtsak ne olur :) yeni gelen akradaşlar için iyi olur birbirimizi tanımış oluruz bir sakıncası yoksa sizin için önce ben başlıyayım
2,5 yıllık evliyim. 29 yaşındayım, Van da noter başkatibiyim, Eşimle severek evlendik buda işin güzel yanı :)
bende 31 yasindayim, gümüshaneliyim, bir klinikte Personal yöneticisi olarak calisiyom,
Kocisim beni 7 sene inatla bekledikten sonra evlendik.
Ask hikayemiz cok hüzünlüydü, bir gün anlatirim isterseniz. Leyla ile Mecnun sönük kalir bizim yanimizda kaydirigubbakcemile3 bende yarismaci arkadaslara basarilar dilerimkaydirigubbakcemile3

çalıkuşum yine bugün maç var.benim koca yine postaladı beni bilg.odasına

Benim kociste hadi hadi diyo beni sinir ediyoooo galiba yine PC yi istiyo uff bu herif niye mac falan bakmiyo :mymeka:

seydam nasılsın canım.bende de arkadaşlar vardı.gözleme yaptık oooh bi güzel yedim.eşim kilo al diyo.sana kilo çok yakışıyo diyo.bende yaptım gözlemeleri bi güzel yedim.
afiyet olsun canim bende bugün eltimdeydim donatmisti masayi valla nekadar yedim bibilsen bi ara oglum okuldan gelecegi zamana yakin kk ya girip cikmistim cnm ozaman yollamissin galiba kusura bakma yeni fark ettim mesajini a.s.öptüm seni seker

Geleveracım , canım geçmiş olsun...Ağrıların yarına kalmaz inşaallah...
Kahvelokum , nerelerdesin canım ? Şu saatte derstemisin yoksa...Bilmiyorum ama seni ank.ünv. deymişsin gibi hayal ediyorum ...Ben ank.ün. fen fak. mezunuyum da , belki ondan öyle gelmiştir...

calikusu cnm nasilsin?resindekiler sen ve esinsin galiba mutluluklar dilarim cnm allah mutlulugunuzu hic bozmasin insallah bi bebek versin rabbim enkisa zamanda mutlulugunuz ikiye katlansin ins

Kesin herkes yaprak dökümüne bakiyo[/QUOTE]
kesin cnm aslinda bende bakicam ama ikisinide idare ediyorum tv karsisindayim suan ama daha baslamadi özet bitti yeni kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy bende kendimi tanıtayım barii :)
yaşım 32 , topiğin en yaşlısıyım ama görüntüm hiç öyle değil...Kimse yaşımın 32 olduğuna inanmaz söyliyim yaniiii :)
3 yıllık evliyiz , kocacığımla aşk evliliği yaptım...Onu çok seviyorum hatta ona bayılıyorum...Bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirim...Allah mutluluğumuzu çocuklarla pekiştirir inşaallah...
Öğretmenim aynı zamanda ders kitabı yazıyorum...Çocuklarınız büyüyünce benim kitaplarımı okuyacaklar yani :)
Bende yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorummm :)

calikusu cnm nasilsin?resindekiler sen ve esinsin galiba mutluluklar dilarim cnm allah mutlulugunuzu hic bozmasin insallah bi bebek versin rabbim enkisa zamanda mutlulugunuz ikiye katlansin ins

Seydam canim Merhaba evet canim bizim resmimiz,
Canim ben bügün Müncheni verdigin hastaneyi aradim. Doktorla degil ama kinderwusch bölümündeki hemsireyle görüstüm.
Bana hastaneye gelmemi söyledi. Bende Freiburga yakin biryerde kaliyom bize orasi cok uzak deyince, bana Karlsruhedeki Heidelberg hastanesinede gidebilecegimizi söyledi Münchendeki iyi bir Prof. o hastaneye baslamis. O daha mantikli cünkü bizim karlsruhede akrabamiz var olmassa oraya gidicem.
Onlarinda Mikrocerrahi varmis tüpler icin ama hemsire bana eger tüpler kapali ise acilmasi cok zor ve acilsa bile yarim sene icinde yada kisa bir süre icinde tekrar kapanabilir dedi . Yani oda bana siz en iyisi tüp bebek icin tekrar basvurun dedi

Son düzenleme:
Çalıkuşum , kürlerini bitir mutlaka , bir kaç ay deneyin sonra olmazsa tüp bebeği denersiniz...Ben olsam böyle yapardım yani...Nedense kürlerle ilgili iyi hislerim var benim...

X