Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Elifcigim yukarida kullanici paneline gir orda Avatar resmini ve diger istedigin bircok seyi ayarlayabilirsin canim bi bak bulamassan ayrintili yazarim

arkadaşlar çok mutluyumm kardeşimmm 3 yıllık evliydi çoçuğu olmuyodu 2 yıldır tedavi görüodu bugunn ögrendik hamileee allah herkese nasip eder inşallahhh:)

arkadaşlar çok mutluyumm kardeşimmm 3 yıllık evliydi çoçuğu olmuyodu 2 yıldır tedavi görüodu bugunn ögrendik hamileee allah herkese nasip eder inşallahhh:)

çok sevindim canım benim kardeşinin adına ve senin adına
Sonunda topikte bi güzel haber aldıkkaydirigubbakcemile5

Herkese yazdimm:umursamaz: mafoldumben

Canım ya bendede gelevera hariç kimsenin msn falan yok
Ben sana özelden yazayım msn adresimi ekle canım
burdan yazmak yasak heralde

Canım ya bendede gelevera hariç kimsenin msn falan yok
Ben sana özelden yazayım msn adresimi ekle canım
burdan yazmak yasak heralde
Şeniz alkisalkisalkis bende sana yazayim . Burdan yazmanin yasak oldugunu bilmiyordum :1shok:
Canim Gözünüz aydin :teytey:

Tatlım gözünüz aydın Allah sonuna kadar götürsünsağlıkla kucağına alsın yavrunusu. Darısı bizlerin başına

Kızlar 9 Kasım adet günüm . Ama şimdiden belirtiler başladım çok üzgünüm ve gerginim of of

önceliklee h.g canımmm biliosun belirtiler hamiş olsanda oluo yani telaşlanma canım inşlah hamişsindirr

Arkadaşım ben 2 denemeyi farklı merkezlerde yani farklı dr'larda denedim ama ikisi de aynı sonuç canım.Zaten benim de 3 tane kürtajım var.3'ünde de kalp atışlarını alamadık.8 haftalık kürtaj oldum hep.Ben histeroskopi de birşeyler çıkabilir diye düşünüyorum canım.Belki de çıkarsa benim için daha iyiy ya onun için öyle istiyorum arkadaşım.

canımm benim bende hep 8 haftalık hiç kalp atımlarını alamadan düşürdüm bebeişlerimi ve 1 yıldır yine gelmesini bekliyorummm histeroskaopiyi bende düşnüyorumm ama cok korkuyorum ne yapıcam bilemem

selamlar herkese,
ben 27+4 günlük hamileyken ilk bebeğimi kaybettim. kalp atışları durdu ve ileri derecede gelişme geriliği vardı. hacettepe hast. sinan hoca tahliller istedi ozaman anlaşıldı kan pıhtılaşması olduğu.
şimdi tekrar hamileyim fakat 6 haftalıkken iğne ve aspirini başlandı ama kalp atışı yok ve kesesi gelişmedi. şu an 9+4 gün ama hiç umut yok.. kürtaj için gün vereceğiz dediler hastaneden... hacettepe hastanesinde kürtaj olan var mı acaba ... genel anestesi istersem uygularlar mı acaba...

canımm ya cok geçmiş olsunn tabiki anestezi iste yoksa cok acı çekiyosun bari onu çekme canımmm hakkında hayırlısını diliyorummm üzülme demiyeceğim çünkü cok zor biliyorum allahım öbüründe yüzünü güldürür inşlahhh

arkadaşlar çok teşekkür ederim beni ne çok sormuşsunuz... mutlu oldum.. sizleri merakta bıraktım kusura bakmayın.. ancak gelebildim. hastane deli etti beni..
bir sürü sıra vs.. ay sinir oldun... kendini beğenmiş bir doktor.. adama durumu anlattım.. havasından yanına yaklaşılmıyor zaten.. nefret ediyorum poliklinik doktorlarından.. hem bir şeyden anlamıyorlar hem de kendilerini bir şey sanıyorlar..
testler yanılmaz... kan testinin değeri yanlış çıkmıştır dedi..ee dedim bir daha yaptıralım işte kan testini.. gerek yok ultrasonda bakarım, varsa zaten görünür dedi.. olsa da görünmez ben biliyorum ya neyse... ultrason sırasının gelmesi için bir sürü bekledim.. tabi ultrasonda bir şey görünmedi... kimyasal gebelik olabilir mi dedim.. ukala şey, o ne ben öyle bir şey görmedim de duymadım da dedi salak salak.. ben uyduruyorum sanki.. dış gebelik olabilir dedi.. sinirlerimi bozdu, çok tedirgin oldum ya... kızlar dış gebelik oolmaz de mi.. olmasın lütfen...
yine benim dediğime geldi tabi, yarın kan testi yapılacak... ay sinir oluyorum doktorlara...
hepinize tekrar teşekkür ederim.. iyi ki varsınız kızlar... kimseyle paylaşamamak çok sıkıntı veriyor insana.. burda bunca yüreğinin seni düşündüğünü görmek, hissetmek çok rahatlatıyor insanı... hepinize teşekkür ederim.. sizleri de umutlandırdım, kusura bakmayın artık... çalışmalar devam, telefi edeceğim inş..
hepinizi sevgiyle öpüyorum.. iyi ki varsınız...

canımm benimm bende cok sinir oluyorum poliklinik dr.larına salaklar bişi bildiklerini sanıyolarr yazmasamda seni takip ediyorum canımm arkadaşalrın dediği gibi dış gebelik olamazz belki geç döllenmedir diyecem kanmam başlamışş en cokta bu belirisizlik insanı mahvediyo en kısa zamnda durumun acığa cıkar inşlah canımmm cok öpüyorum seniii

LİDYACIM canım şu an bana en yakın olanı ve en çok düşündüğümü anlatayım rahim ağzına dikiş atılıyo ya hani benim 3.cü gebeliğimde atılmıştı ona rağmen doğum olmuştu şimdi ise aynı sezeryan gibi göbek kısmından açılacak ve ordan rahim yukarıya doğru dikilecekmiş doktorla görüştüm sizin 5.ci gebeliğinizde bittiği için rahim ağzına atılan dikiş tutmaz bu yöntenmi uygulamak lazım dedi ama bunu her doktor yapmıyormuş ehlini bulmak lazım dedi anlayacağın bana bir kere daha bıçak yolu gözüktü ama korkuyorum

canımm ya sen şimdi bunları cok araştırma istersen nacizane arkadaş tavsiyesi sen şimdi dinlen bol bol gez biliyorum bu belirsizlik seni mahvediyo ama napalım takdiri ilahii inşlah öbüründe yüzün gülecek bacımm sağ sağlim kollarına alacaksınnn yavrunu

selam kızlar geçmişi ancak okuyabildim.. ben iyiyim şükürler olsun.bu gün prolaktinimi ölçtürdüm.normalden aşağıyabile düşmüşzemuszemus çok mutluyum... ama hala adet olmadım adetim 5 gün geçti...:hulya: neden böyle oldu anlamadım.
ravzacım erken doğum la ilgili neler buldun?

prolaktinin kaç olmuş canım bu hayıt çayının cok faydası var göğüslerimdeki gerginlik gitti ve sanki sakinleştiğimi hissediyorumm
ayy yoksa bebiş gelmesin canımmm korunuyomuydun nergiscim olabilirmi sence bide prolaktinde düşmüşşş olur olur hayatımm

Benı merak eden soran herkese cok tesekkur ederım oncelıkle
bır pazar sabahıydı uykudan kalkınca bır sızıntı akıntı hıssettım su gıbı bısıydı tum gun aralıklı devam ettı ertesı gunde oglene kadar devam ettı pazartesı oglen 12 olmadan aradım dru belkı ıdrar kacırıorsundur farkında oladan dedı bende ıdrar gıbı degıl dedım gel test yapalım dedı gıttık baktıkı amnıon sıvısı neyse ogunden berı hastanedeyım karnına kramp yada agrı gırerse bebek gelebılır deıdler hıc kalkmadan hep yattım ıdrarı bıle surgu koyuyolardı cumartesı gecesı agrım basladı pazar oglen 3 de sancılarım geldı 4cmlık acılmıs dedıler 4de sancı odaına goturduler tam 16 saat sancı cektım cooooooook zordu allahım normal dogumla pazartesı sabahı 6:52 oglum dogdu herseyı tamdı hıcbır eksıgı yoktu tam bır bebektı 650gram 31 cm cok guzel bır bebektı yarım saat kalbı attı kucagıma aldım dokundum kokladım tam 4 kez ayrı ayrı zamnalrda ıstedıkce getırdıler bugun ssat gec oldu ama oglen cıktım hastaneden yarın sabah yanı salı sabahı ogle namazına kılınıp gomulecek yavrum acım cok buyuk tarıfı mumkun degıl baktıgım heryerde o var kokusu burnumda ellerımde hala daha yıne haberdar ederım sızı

canımm benimm yaa allahım bidaha yaşatmasınnn söyleyecek hiç bişi bulamıyorummm allahım senin için nekadar dua etmiştimm arzucum takdiri ilahi elden bişi gelmio keşke gelsede daha fazlasını yapabilsek yanında olabilsekkk yüzünü güldüre bilsek allahım sana güç kuvvet versin sabır versinn canımmmm metanetli ol kendini bırakma teselli etmiyorum seni çünkü bunun tesellisi yokk sadece allahımdan sabır diliyorum sana

Kahvelokumum ne yapti acaba.:çok üzgünüm:
Ayyyy ne oldu bize yaa valla kötü haber tek basina gelmezmis diye bosuna dememisler.
Eminim birisi güzel bir haberle gelince geriside gelecek.
Leyn yalanciktan hamileyimmi desem CADIARZU ayagimi sürükleyeyim bakarsiniz tutarda benim pesime bekleyen herkeslerde hamile kalir tek tek.yerimseniben
Ufff canim SIKILIYO:çok üzgünüm:
Dün internette kapali yumurta yollari hakkinda bir sürü olumsuz seyler okudum yine moralim bozuldu.
Biryerde yaziyodu yok efendim yumurta yollari eger kapali olursa onun icindeki suda tüp bebekle hamile kalinca bebege zarar verip düsüge sebeb oluyormus onun icin önce ameliyatla o suyun cekilmesi lazimmis.
Ufffff yaaaaaa mafoldumben

canım benim gerçekten hamiş olda topiçiğimize uğur olsunnn bizde geliriz arkadan

aynı moral bozukluğu bendede var be gülüm:umursamaz:güldürükcümüyüm kız ben:kedi:valla dediğin gibi kötü haberler peş peşe geliyo ya offff içim daralıyo yemin ederim gögsüm sızlıyo ya. hem sende öyle çok bakma internete araştırma artık yaa:eek:lmaz:ben sana birşey söyleyeyimmi araştırdıkça ve önemsedikçe bu işi b...ku çıkıyo kızım:umursamaz:takmıycam ben artık hamileliği çocuğu falan. zıçmışım içine bebeğininde hamileliğininde. sağlığımız gidiyo yaa:umursamaz:

canım ya sen cok tatlısın ve sana moral bozukluğu hiçç yakışmıoo hhııııııı:eek:lmaz:gül bakalımmm birazz senin ve nodülünü özledik ayolll okudukça neşeleniyodum vallaaa topiğimize nazar değdi ve en kısa zamnda toparlanıcazz yeni hamiş hbrleriyle eski neşemizi bulacaz inşlahh kız en başındada sen olursun belkimmm ha nedersinnnn

Canım benim şu an için iyi gidiyor.Yalnız dün yürürken düştüm , yere oturdum resmen...Biraz endişelendim ama ağrım filan olmadı çok şükür...
Bencede sonuçların çıkar çıkmaz başla çalışmalara , Allah istediğinde bebiş geliyor zaten...İnşaallah sağlıklı ve güzel mi güzel bir kız bebeğine sahip olursun canım...

aaa meleğim dikkat et kendine ve minik prensesimizeee bastığın yerleri toprak diyerekk geçme sakınn hııııı:eek:lmaz:temkinli ol hayatımmm allah korumuşş meleiğimizi ve minik meleğimizi

nergis60 sen tokatta mı yaşıyosun canım yanlış mı anladım eğer tokattaysan bak gebelik istiyorsan kayseriye gel Erciye Üni. kadın doğum bölüm başkanı riskli gebeliklerle ilgileniyor çok sayıda benim gibi hastası var, gelip görünebilirsin iğneyi vs ayarlar ondan sonra tokattan devam edersin canım opuyorumnanaktan

gız sülal nörüyon gız biz senle hemşeriymişizzz yaaa bende kurban bayramında oradayım inşlahhh

Deniz iyi sanırım kızlar, yani hareketlerini hissettikçe insan telaş yapmaktan vazgeçiyor.
Yarın doktorumuza gideceğiz zaten..Yalnız ben de hafiften boğaz ağrısı başladı, ilaç da alamam, umarım ilerlemeden atlatırım.
Bakalım şimdilik sürekli limonlu su falan içiyorum ama umarım faydası gelir.

canım benimmm geçmiş olsun çabuk atlatırsın inşlahhh druna başvursaydın hemenn ateşin varmı bademcik hemen ateş yaparrr minoset tam gebelere göre yapılmış baş ağrıma dr.um bana nu vermiştiiii

taktım bu olumlu düşünme sanatına olumlu olumlu düşünüp düşünüp yatıyoruz meleğimle popişkomuzu büyütüyoruz ahhh olan kocişe oluyo su getir, süt getir, meyve getir, ayyy çek çek onu onu görmek istemiyorum, sende iğne vurul banane neden herşey benim sorumluluğumda, kalk sıkıldım kapıyı aç sıcak oldu kapa soğuk oldu :jeyyar: adam boşamazsa dokuz aya kadar iyidir :sm_cool:

ohh gız az bilem yapıon çeksinn kolaymıymış öle zırpadan baba olmakkk kaydirigubbakcemile2

yaaaa ama ben hiç hamıleleıklerımde kalp atısı duymadım zaten bırıncısındee keseyı goremedıen dustu 2.dede 3 tede kalp atısı alamadan embrıyo goremeden dusuklerım oldu acaba baska bı sorun olabılırmıkı yoksa ben dusuklerı cok cok erkenmı yasıyorum benım genelde 5. hafatda baslıyo dusukler

ya ben nıye hıc kalp atısı alamadımkıııııııııı:1no2:

canım bende hiç alamazdım kalp atışlarını krizantemcimm bende başka bi sorunmu var diye düşünmeden edemiyorum doğrusu CADIARZU

dinamiscim sen bol bol dile şekerim eksik dilek dileme hem denizcik kardeşsiz mi kalsın bak ben tek çocuğum berbat bişi rahmetlik annannem bir az ,iki karar, üç zarar derdi eskilerin vardır bi bildiği güven sen bana denizcikten sonra çok beklemeden iki üç sene sonra hoppp bi tane daha :ecrin_bebek:

ay yerimm ben onun emziğiniii kızzzzzz

aslihan1806, ELİFİM65, gelgit, gobete, gulus27, loveliyim_ben, melek76+, ozpor, Sülal, SİMGE, tulun, zeynom_10+
Kizlar selamlarrr hu huuuu

sanada slmlarr canımm benim geçmişi okuyodum maşallah arkanızdan atlı kovalıyo gibi gitmişsiniz zor yetiştim vallaaa:eek:

ne güzelllll bu haberlere bayılıyorum bekleyenlerin bebek sahibi olduklarını duydukça çok mutlu oluyorum

limburg canım allah sabır versin çok üzüldüm,başka ne denir bilmiyorum

Tatlım inanki bu durumda ne söylenir bilemiyorum. Başın sağolsun. Allah başka acı göstermesin . Senin ve Eşinin canına sağlık versin. Ama böylede düşün bi, analar evlatlarını büyütüyor koskoca oluyor ve bir kurşuna feda ediyorlar binlerce şehit oluyor. N e bileyim bunlar insana bir teselli gibi. Umarım tekrar hayırlısı ile güzel bir yavrun olur kucağına alırsın.

Canım benimmm , çok üzgünüm...Allah bir daha kimseye böyle acı yaşatmasın :KK43:
Bebeğini öpüp koklamışsın , ne kadar güçlü bür kadınsın sen....Ben bebeğimi görememiştim , bebeğim şu anda nerde diye bile soramamıştım :KK43: Allah sana ve eşine sabır versin...

Allah hepınızden razı olsun kızlar keske dıyoruz ama olmuyor ıste gerı gelmez yavrum karnımda benımle olan yavrumu kara topraga verıcekler bugun daha evlat sevıncını yasayamadan evlat acısını tatdık cok zormus ama rabbımın bıldıgı vardır mutlaka o herseyın hayırlısını bılır ve yapar buda bızım sınavımız kaderımızde varmıs ınsallah en kısa zamnda rabbım guc kuvvet sabır verıcek gececk atlatıcaz ınsallah[/QU

canım benim yaa inan seni çok iyi anlıyorum ben bebeğemi kucağıma alamadım 10 gün küvözde kaldı ve biz hep dua ettik Allah ım onu korusun diye değil allah ım onu biranönce yanına alsın diye çünkü yaşasa dahi yaşamdan tat alamayacaktı 2-3 gün besin gitmediği için gerilik olmuş ve hastalanmış kesinlikle dediğin gibi bu bizim sınavımız eninde sonunda başarıyla tamamlayacağız ama önemli olan ayakta durabilmek ve umutsuzluğa kapılmamak

canım Allah sabır versin bi daha yaşatmasın inşallah.çok zor bi durum ne diyeceğimi bilemiyorum ama lütfen kendini bırakma güçlü ol

limburg ; canım benim üzüntünü acını çok iyi anlıyorum allahım başka acılar yaşatmasın.ne diyeceğimi bilemiyorum..
bebek ağlıyo fazla vaktim yok ..sonra giricem yine

Limburg öncelikle başın sağolsun. çok üzüldüm. lütfen kendini çok yıpratmamaya çalış biliyorum yaşadığın çok büyük bir acı...söyleyecek kelime yok...üzülmemek mümkün değil seni çok ii anlıyorum..Allahım sana en kısa zaman bir evlat nasip etsin inşallah onun için en kısa zamanda toparlanmalısnki bebeğin sana gelebilsin.. Alla sabır versin..

Canımm ne dıyecegımı bılmıyorum.Bız ne dersek dıyelım senın acını yatıstıramayız.Allah kımseyı evladıyla sınamasın.Sen yıne cok güçlüsün sabret ınsallah Rabbım senınde kucagını tez zamanda doldurur bu acılarını unutursun.

LIMBURGGG canım benım sozun bıttıgı yerdeyım bu sayfayı acınca senden ınsallah ıyı haberlelre acarım dedım ama malesefff.... bılıyorum ne soylesem hersey bos gelecek sana rabbım sabırlar versın sana ve esıne mevlam daha buyuk acılar yasatmasınn offf ıcım daraldı yasadıgın son acı olur ınsallah dılerım bundan sonra hep arkadslardan ıyı haberler alırız lutfen dua edelım arkadslar ne oldu buraya yaaaa... RABBIM TUM KOTULUKLERDEN BELALARDAN BIZI UZAK EYLESİN AMİNNNNN.....

canım benim gözlerimden yaşlar süzülüyor çok üzüldüm canım bu durumda ne söylenebilir bilemiyorum :sinifsinif: Allah sabır versin

Canım Allah yardımcın olsun,Allah sabırlar versin. Büyükler ne derler Allah bu acıyla bıraksın.Diyecek kelime bulamıyorum.Çok üzgünüm.

arkadaşlar saolun bende unutmuşlardır beni diyodum ama unutmamışsınız ben iyiyim kürtaj olduktan sonra iyice işlerime adapte oldum vee çok yoruldum çocuk yapamadım barim kariyer yapem dedim birkaç tahlilim var yaptıracağım homosistein felan dediydi dr uzun zamandır bakmadım onlara bile şimdi onları yaptırıp tekrar başlıycam hayırlısıyla

limburgcum nasıl üzüldüğümü anlatamam ama güçlü olduğunu biliyorum buda geçicek bi tanem unutmıycaksın belki ama inanki ilk günkü kadar acımıycak canın ne izler var hepimizin kalplerinde üstü kabuk tutmuş yaralar ama zamanla daha az acıyorlar rabbim bir daha yaşatmasın hiçbirimize

dinamiscim geçmişi çok okuyamadım canım kusuruma bakma hayırdır köt haber demişsin ?:uhm:

Canım işte bugün Limburgu öğrendik, ben de diğer kızlar da çok üzüldük..Limburgla ben aynı haftadaydık neredeyse, çok ortak konuşmamız paylaşımımız olmuştu..Keşke sabır dilemekten başka elimden birşey gelebilseydi onun için, en azından yanında olabilseydim..
Geçtiğimiz günlerde de ravza maalesef erken doğum yaptı...Allah şükür ravza kendini topladı ama çok üzen olaylar bunlar..Bu nedenle kötü haberler aldık, moraller bozuk dedim.

Bu arada gördüğün gibi unutmadık seni, umarım bundan sonra güzel haberlerle paylaşımlara devam edersin sen de canım benim.

canım ne diyceğimi bilemiyorum ALLAH sabır versin mafoldumben
başın saolsun canım .ALLAHIM birdaha yaşatmasın .kelimeler yetersiz kalıyo aslında ama güçlü olmaya çalış canım .umarım enkısa zamanda sağlıklı bir bebişin olurda acını hafifletir .

Gelevera gelmedi henüz demi??? Insallah acisiz bir sekilde atlatmistir ya.
Ufff Limburg aklimdan cikmiyor, telefonu olsa arardim.

LİMBURG canım denecekte çok fazla bişey yok aslında yüce rabbim sabır ve dayanma gücü versin başın sağolsun demek istemiyorum çünkü bizim meleklerimiz ölmedi biz yaşadığımız sürece onlarda yaşayacaklar ve işallah bize şefaatçi olacaklar cennete bizi almadan girmeyecekler bacım sabır iste rabbimden dayanma gücü iste rabbim sana ve eşine dayanma gücü versin allah yardımcın olsun

çalıkuşum bu saate kadar çok iyiydim ama kötü heberi alınca birden geriye döndüm kendimi yaşadıklarımı bebeğimi kaybettiğim an aklıma geldi ve inan bana teniden yıkıldım bu acı çok zor arkadaşıma yüce rabbimden sabır ve dayanma gücü istiyorum allah yardımcısı olsun

ravza canım, hemen sen geldin aklıma zaten.. yeniden üzüleceksin diye.. canım, sen çok güçlü davrandın, tevekkül ettin ben eminim ki, bunun mükafatını alacaksın. üzme kendini sakın. lütfen...
senin haberini aldıkta sonra keyfim çok kaçmıştı, sen ne zaman iyi olduğunu söylemeye başladın o zaman toparladım kendimi.. şimdi de limburg... aklıma geldikçe çok kötü oluyorum.. Rabbim sabır versin sizler...

Ravza, Limburg... rabbim size bundan sonra çok güzel günler yazmıştır umarım.. oöyle güzel şeyler yaşarsınız ki inşallah bu acılarınızı unutturur.... AMİN....

ben iyiyim canım... kanamam başladı.. hemen bitsin de çalışmalara başlayayım diyorum :kedi:

hiç sorma ravza.. listeyi güncellemekte çok zorlanmıştım zaten.. şimdi yine elim gitmiyor.. hiç içimden gelmiyor..dursun bugün de :gitme:

canım geçecek bu günler.. ben çok inanıyorum.. lütfen bozma moralini.. siz kötü olunca ben de çok üzülüyorum...

lımburg arkadaşımız 23 haftalıkkken doğum yaptı. bebişi cennette... mafoldumben

:sinifsinif:mafoldumbenmafoldumbencnm benim uff cok kötü oldum yemin ederim allah sabirlar versin basin sagolsun bitanem söyleyecek söz bulamiyorum cnm cok aci mafoldumbenmafoldumben

limburgu duyunca eşimi aradım hemen eve gel diyeee. ravzanın durumuna hala neden olmuş diye soruyo eşim... çok üzüldüğümü görünce artık girme istersen diyo ama ben burayı çoooook seviyorum..ve çok şey öğreniyorum...
limburgun yazdığını okuyodum ama önce tickerinın olmadığını görünce gözlerimden yaşlar akmaya başladı:gitme:

sanırım dr lar bişey diyemiyo.... ama lımburg toparlanınca eminim sebepleri üzerinde duracaktır.ve bunları paylaşır....bir daha bu acıyı yaşamamak için elimizden gelenleri yapmaya çalışırız

arkadaşlar görüyorumki herkes daha benim meleğimin ölümünün etkisinde benim acımı kendi acınız gibi yaşadınız daha bunu atltmadan üstüne bide limburg kardeşimizin acısı geldi bana nasıl destek olduysanız en dar zamanımda bana umut verdiyseniz benim yanımda olduysanız limburg kardeşimizide yalnız bırakmayacaksınız ve inanın bana bu insana o kadar iyi geliyoki yalnız olmadığını bilmek seni düşünen birilerinin olduğunu bilmek inanın beni çok rahatlatmıştı iyiki varsınız iyiki burdasınız ve iyiki birbirimizi önemsiyoruz sizleri çok seviyorum benim hiç kızkardeşim yok ve bunun yokluğunu çok çekiyordum ama şimdi biliyorumki beni düşünen beni önemsyen bir sürü kardeşim var

akşamdan beri okuyorum limburg ravza sabırllar diliyorum sizlere

nazlımmmm efeme baktım şimdi allaha emanet maşşallah kuzuma opuyorumnanaktan biz iyiyiz nazlım..cemre cadısı yürümeye basladı tozu dumana katıyo laelaelaelaelae allah sağlık versinde :Saruboceq: cok öpüyorum sizi opuyorumnanaktan

:1hug: ayyy yerim ben zilloşu yaaaaa Şeniz allaha emanet simgecim :Saruboceq:

allahım bu nasıl bir acııdır mafoldumben tövbe isyan etmiyoruz sen verdin sen aldın ama sabrını ver allahım :Saruboceq: cok ama cok zordur eminim mafoldumben bizler yüzünü görmediklerimize dokunamadıklarımıza bu kadar üzülürken sizin acınızı ancak paylaşabiliriz mafoldumben rabbim sabır versin sabrınında karsılığını versin canım arkadasım..

ooofff bu ne kızlar yaaaaaa :çok üzgünüm: bir uğursuzluktur gidiyor :çok üzgünüm: bunlarla gelmiş gecmiş olsun artık :Saruboceq: allahım evlatlarımızın acılarını göstermesin hiçbirimize :1no2: :Saruboceq:

hoşgeldinmi deseeeemmm keske gelmeseydin mi desem :çok üzgünüm: neyse en azından doğru adrese geldin canım :teselli: inşallah burda paylasılanlar işine yarar ve minicik bir can sağsalim kucağına kavusur :Saruboceq: sana şimdilk söyleyebileceğim rabbimden sabır dile.bu bi sınav ve sen bu sınavı basarıyla geciceksin inşallah :Saruboceq:

kızlar kahve-lokumdan haber varmı?

ara ara fırsat buldukça geliyorum ama son haberler oldukça üzdü beni ve hepimizi...umarım aldığımız son olumsuz haberler olsun bunlar allahım nolurr...dün ağlamaktan iki kelime yazamadım limburg u okuyunca...offf nasıl bir acıdır rabbim sabrını bol versin arkadaşımıza...öpüyorum hepinizi...

bu arada ne yazacağımı bilemediğimden sürekli erteliyorum...böyle bi durum karşısında bütün teselli sözcükleri boş biliyorum ama yinede ravza,gelevera ve limburg ...canlarım acınız acımız,yürekten paylaşıyoruz,en az sizler kadar yandı canımız, rabbim sabrınızı bol versin. dualarımız sizlerle:KK43:(

Limburg canim nasilsin bitanem[/QUOTE
ALLAH hepinizden razi olsun kizlar hepiniz destek olmussunuz insan yanliz oladigini tanimadigi arkadaslarindan bu kadar guzel destek alinca daha iyi oluyo ay ne diyecegimi pek biemiorum her msjda agladim saolun cok

Arkadaşlar bu gece rüyamda hamile olduğumu görüyrdum.Doktor bana diyor ki sana jel verdim bunu sür bir daha düşüğün olmayacak :) bilinç altı sanırım . günler yaklaştıkca hayırlısını diliyorum hepimiz için

Limburg canim aglama artik buda gececek canim biraz sabir :teselli:
:çok üzgünüm:

Limburg canim nasilsin bitanem[/QUOTE
ALLAH hepinizden razi olsun kizlar hepiniz destek olmussunuz insan yanliz oladigini tanimadigi arkadaslarindan bu kadar guzel destek alinca daha iyi oluyo ay ne diyecegimi pek biemiorum her msjda agladim saolun cok

Limburg canım lütfen çok üzmemeye çalış kendini.
Senin iyi olman, sağlıklı olman da çok önemli biliyorsun.

Allahım inşallah sana yeniden ve sağlıkla güzel bir bebiş verir:Saruboceq:

limburg canım ağla ağla nereye kadar... sonuçta sen şuan doğum yaptın ve vücüdun zayıf moral ve umut her hastalığın ilacı çabuk iyileşmen için göz yaşlarını sil artık

bunun kan pihtilamasiyla bir alakasi yok gozunuz korkmasin.su gelmeye basladi pazar ben pazartesi yattim benden hep kan idra aldilar enfeksiyon varmi diye hep yok cikti persembe yine aldilar var cikmis antibiyotik kullandim ama faydasi olmamis dusunun hastanede yaiorum evde degil yok olan enfeksion orda oldu neyse enfeksiyon olmasaymis suyumun gekmesi kesilirmis hic kalkmadan yatiodum cunku afedersiniz wc ihtiyacimi bile surgu koyuyolardialtima bir hafta icinde oldu bitti hersey neyse boyle oldu iste kizlar suyun gelmesi soruyoruz ona bisey bulamayiz diyemeyiz diyolar o tamaman sanssizlikmis burda senin gibi her ay bu konudan gelen insan var diolar ben yatinca iki sonra gene birisi gelmis yavrumun fotograflarini cekmisler onlari izliorum cd yapmislar benim kucagimdakende cekmislerdi ayaklarini ellerinin izini cikarmislar bir karta onu sardiklari battaniyeyi dofum kartini verdiler yavrumun mis kokuyor oglumun adinida ALPEREN EFE koyduk dr hemsireler cok guzel bebek diiyolar masallah cok guzel bakmisin diolar bilmiorum bu zamanlarda ne kadar olmasi gerekir 31 CM 650 GRAM di yavrum.DUN yikamislar yavrumu amcasi dedesi babasi kefenleyip koymuslar oglumuz rarabmizada bindi arbaya koymuslar kasayi arabayi yeni almistik izine gideriz diye hep hayalini kuruyoduk oglumuza arkaya yatak yapariz uzun yolda uyurken rahat eder diye evimiiz 3 katli ust katlat yatak odasi ben salonada yatak yapariz orda yatrar gozumun onunde olsun uyurken kiyayamam yukari koymaya dioodum ben ona kiyamazken yavrumu kara topraga koyduk geldik dun neyse insallah gecicek bu acilar RABBIM sabrini verecek insallah nasip boylemis yavrum melek oldu

Kızlar bebeğimiz doğdu hayırlısıyla.hihoyyyt hala oldum inşallah anne olduğum günleride görürüm. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

Kızlar gebelik gerçekten çok ama çok zor bir süreç, çok tehlikeli çünkü..
Bizim uzaktan bir tanıdığımızın bebişi karnında öldü ve kızı da zehirledi maalesef kurtaramadılar..
Bu olay ben ilk düşüğümü yaşadığım sıralarda olmuştu..Kendi halime düşük yaptığıma şükreder olmuştum resmen bu olayı duyduğumda..

Bu nedenle üzülmemek mümkün değil biliyorum Limburg cum..Elbette ağlayacaksın, içindeki üzüntüyü öfkeyi bir şekilde dışarı vuracaksın ama kendi sağlığını da bozma çok üzülerek canım benim..
Allahın takdiri, bu kadarmış kaderinde melek olmak varmış yavrunun.

Allahım inşallah sana bu dünyada da başka bir melek daha gönderir canım benim..

bunun kan pihtilamasiyla bir alakasi yok gozunuz korkmasin.su gelmeye basladi pazar ben pazartesi yattim benden hep kan idra aldilar enfeksiyon varmi diye hep yok cikti persembe yine aldilar var cikmis antibiyotik kullandim ama faydasi olmamis dusunun hastanede yaiorum evde degil yok olan enfeksion orda oldu neyse enfeksiyon olmasaymis suyumun gekmesi kesilirmis hic kalkmadan yatiodum cunku afedersiniz wc ihtiyacimi bile surgu koyuyolardialtima bir hafta icinde oldu bitti hersey neyse boyle oldu iste kizlar suyun gelmesi soruyoruz ona bisey bulamayiz diyemeyiz diyolar o tamaman sanssizlikmis burda senin gibi her ay bu konudan gelen insan var diolar ben yatinca iki sonra gene birisi gelmis yavrumun fotograflarini cekmisler onlari izliorum cd yapmislar benim kucagimdakende cekmislerdi ayaklarini ellerinin izini cikarmislar bir karta onu sardiklari battaniyeyi dofum kartini verdiler yavrumun mis kokuyor oglumun adinida ALPEREN EFE koyduk dr hemsireler cok guzel bebek diiyolar masallah cok guzel bakmisin diolar bilmiorum bu zamanlarda ne kadar olmasi gerekir 31 CM 650 GRAM di yavrum.DUN yikamislar yavrumu amcasi dedesi babasi kefenleyip koymuslar oglumuz rarabmizada bindi arbaya koymuslar kasayi arabayi yeni almistik izine gideriz diye hep hayalini kuruyoduk oglumuza arkaya yatak yapariz uzun yolda uyurken rahat eder diye evimiiz 3 katli ust katlat yatak odasi ben salonada yatak yapariz orda yatrar gozumun onunde olsun uyurken kiyayamam yukari koymaya dioodum ben ona kiyamazken yavrumu kara topraga koyduk geldik dun neyse insallah gecicek bu acilar RABBIM sabrini verecek insallah nasip boylemis yavrum melek oldu

canım okurken çok kötü oldum.allah sabır versin.verende allah alanda.vardır bundada bizim bilemediğimiz ama yüce rabbimizin bildiği hayır.tekrar başın sağolsun.inş.hepimiz birgün zorda olsa anne olmayı başaracağız buna inanıyorum.....

X