• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamuoyuna duyuracakmis :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sende az ş.yt.n değilsin.
nifak sokuyorsun araya.
istedıklerı kadar okutup yollarlar.parası senden mi çıkıyor(belki kıskanıyorsun bu durumu )
senın ağzının işi değil.sana kalmamış.sanane
öyle söyledin akıl vermiş mi oldun.
resmen hoşuna gidiyor bu durum.
Allah yardım etsin sana.

Okuma yazması olmayabilir mi :KK43:
Evet Diğer Elti'nin okuma yazması yokmuş o yüzden kadını ayrı küçümsüyor .
Zamanında okuyamamış diye böyle mi davranması lazım.?

Kadın belki kendisi okuyamadı diye çocuklarının okumasını, iyi bir geleceğe sahip olmasını istiyor.

Insan kinadigini yasamadan ölmez goreceksiniz kinadiklarinizla sinanacaksiniz.Daha evli bile degilken cocuklarinin simarikliklarini elestirdigim seylerin belki de kinamisim bilmiyorum hepsi basima geldi kotu niyetli soylemesem dahi hepsini yasadim.Cevreme de bakiyorum kim neyi kinarsa bizzat yasayarak sinaniyor.

iyi de... size ne?
söylemek istemiyorsa muhtemelen kötü geçti. 5 kez sınava girip bir yeri tutturamayan çocuğun bu sene derece mi yapmış olmasını bekliyorsunuz?
bir de cidden size ne? ne bu merak. ben kendi kuzenlerimin sonucunu merak etmiyorum.

sizene milletin sınavından,puanından ya. Devlet meselesi haline gelmiş. Mikter gibi eltisiniz. Ben eltinizn yerinde olsam ne sizinle nede kv,kp fazla muhatab olurum. Derdi olduğunda dershaneye giderken dershane parasını öderken de bu ay naptınız ödediniz mi dediniz mi? Hayır. O zaman işinize bakın..

Bir rahat bırakın şu sınava giren insanları.zaten bu zamanda hersey çok zor,bir de toplum baskısı çıkıyor ortaya.isterse on kere kursa gondersinler,kendi tercihleri.masrafı sizin cebinizden çıkmadığına göre sizi ilgilendiren bişey yok.kendi çocuğunuzu insallah gönderir ya da göndermezsiniz.

Banlandınız konu da kapanır ama yazmadan edemeyeceğim,
Eşi kendini aldatan, okuma yazması bile olmayan ama cocuğunu okutmaya çalışan bir güclü anne görüyorum hatta cocuk gelecek laflardan etkilenmesin diye hepinizi susturmaya çalışan bir anne.. Helal olsun o anneye...
2.insan kınamadığını gerçekten yaşamadan ölmüyor, göreceksiniz.
Ülkemizin bazı yörelerinde aldatma denmiyor ona. İkinci eş üçüncü eş dördüncü eş deniyor. Maalesef ki zihniyet bu.

Kadını bunaltmışsınız o da mesafe koymuş.

Size ne çocuğun sınav sonucundan?
Size ne dershaneye veya işe gitmesinden?
Banane deyip her halta karışmak ne biçim iyi niyetin! göstergesi?

Sülalece uğraşıyorsunuz çocukla. Bu kadar baskı günahtır..

Ben de sizde umut göremedim, o kadar yıl oku, üniversiteyi bitir, çocukların eğitimi konusunda bilir kişi mertebesine ulaş, ama ilkokul seviyesindeki dil bilgisi kurallarından bihaber ol...
bir kere olsa neyse, her seferinde bağlaç olan "de" yi ayrı yazmayı nasıl başardınız? gözlerim kanadı.
siz bu dil bilgisiyle üniversiteyi kazanıp bitirebildiyseniz, okumak çok da mühim değil demektir, önemli olan gerçekten okumak, kendini geliştirmek, başkalarının hayatları hakkında söz hakkı sahibi olma haddine sahip olmadığını bilmektir, değil mi?
Ohoo bu forumda bu kadar çok var ki bu tiplerden. Hele bir üye var nickini yazmayayım. Her fırsatta bilmem ne üniversitesinden mezun olduğunu yazıp övünüyor ama daha bağlaçları bile ayrı yazamıyor.

Ben de sizde umut göremedim, o kadar yıl oku, üniversiteyi bitir, çocukların eğitimi konusunda bilir kişi mertebesine ulaş, ama ilkokul seviyesindeki dil bilgisi kurallarından bihaber ol...
bir kere olsa neyse, her seferinde bağlaç olan "de" yi ayrı yazmayı nasıl başardınız? gözlerim kanadı.
siz bu dil bilgisiyle üniversiteyi kazanıp bitirebildiyseniz, okumak çok da mühim değil demektir, önemli olan gerçekten okumak, kendini geliştirmek, başkalarının hayatları hakkında söz hakkı sahibi olma haddine sahip olmadığını bilmektir, değil mi?
Bu arada bağlaç olan de ayrı yazılır zaten. Yanlış yazdınız sanırım.

Ayrica, kv kp ne hakla izin vermiyor kadının okuma yazma ogrenmek icin kursa gitmesine? Eliniz, diliniz her yere ulaşır gibi görünüyor burdan, önce bu konuya eğilin madem, kadina gercekten iyiliginiz dokunur..
Kv kp izin mi vermiyormuş kursa gitmesine? Nerede yazmış onu ben kaçırmışım.

Kv kp izin mi vermiyormuş kursa gitmesine? Nerede yazmış onu ben kaçırmışım.
Evet önceki sayfalara yazdı konu sahibi. Konu sahibi keşke her şeye karışırken bu mevzuya karışıp eltisinin lehine olacak şekilde müdahale etseydi. Okur yazar olmayan, eşinin ailesi ve eşi tarafından ezilmiş bir kadına laf sokma derdine düşmüş.
Resmen mutsuzluktan besleniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X