- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.079
- 158
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Iyi de oyle olsa kadin bu konuda kimse birsey sormasin demezdi herhalde.Paylasmasi gerekmedigini zaten biliyorum ama sormayincada arayip sormadi oluyor anlatabildim mi
Kardesimede aynisini soylemistim sadece ona ozel bi durum degilAsıl sen ve senin gibilerde umut yok.
Utanmıyorsun değil mi kendi kişisel kinin uğruna bir çocuk hakkında umut yok demeye?
Kalbin ne kadar kararmış acabada bir çocuğun geleceği hakkında bu şekilde konuşabiliyorsun...
Annesi çocuğunun geleceği için bir dershaneye yolluyor ama bu elti olacak vatandaş "bozo inot yolloyorrr" diye fesatlık çıkarıyor.
Bi bitin artık ya bir bitin!
Mesajınızı tekrar okuyun bakalım. .Siz bile iyi niyetle yaklasmadiginiza inanacaksinizHahahayt kina yakicam nerden bildin. Ben arayipda sorayim vs demedim zaten onun tavrindan ve eger ki bisey soylerse bu konunun beni ilgilendirmedigi icin ne cevap versem diye soyledim. Siz benim o cocuklar icin maddi manevi ne kadar ugrastigimi bilseniz boyle konusmazsiniz
Valla kiskanilacak hic bi tarafi yok tam tersi uzuluyorumEltinizi kiskandiniz
İyisimi sen karışma milletin hayatına, beceremiyorsun zaten.Kardesimede aynisini soylemistim sadece ona ozel bi durum degil
Dönüpde okumadim Tam detayli anlatamiyorum ancak bu kadar oldu sadece bu kadarlik kismi yeterli olur diye umuyordum yapilan iyilikler anlatilmazsa iyi niyetli olmamamis mi oluyorum? Kadinin 4 cocugu var elimden geleni yaparim cunku esi ayda yilda bir para gonderir tatillerde yanima cagiririm bi yere gidemedikleri icinMesajınızı tekrar okuyun bakalım. .Siz bile iyi niyetle yaklasmadiginiza inanacaksiniz
Ve o mesajdan hiç yardım sever,iyi niyetli bir yenge gibi durmuyorsunuz. .
Her bir satırı falso..
Yok ya fitne fesat akıyor tamamen.Mesajınızı tekrar okuyun bakalım. .Siz bile iyi niyetle yaklasmadiginiza inanacaksiniz
Ve o mesajdan hiç yardım sever,iyi niyetli bir yenge gibi durmuyorsunuz. .
Her bir satırı falso..
Yooo tamda dedigim.oldu bi sonuc elde edemedi cunku caba sarf etmek istemediİyisimi sen karışma milletin hayatına, beceremiyorsun zaten.
O senin fesatliginYok ya fitne fesat akıyor tamamen.
Kalbi ne kadar kararmışsa bir çocuk hakkında umut yok diyebilecek seviyeye kadar gelmiş.
Dikkat ederseniz kp istedi bakmami mesajimi dönüp iyi okuyun lutfenBence sizin içiniz elinizden daha fesat. İsterse 20 sene gönderir dershaneye parasını siz mi ödüyorsunuz da size inat gönderiyor? Bu kadar herkes her şeye karışmasın. Bir de tcsini şifresini falan isteyeceklermiş yok artık daha neler. Öğrenmeseniz ne olur çok mu önemli? Eltiniz sizden yardım mı istedi yoo sizin derdiniz zaten yardımcı olmak değil. Üniversite sınavına giren oğlu kendi sonucunu kendi açabilir.
Sana ne tatlı kardeşim sana ne?Yooo tamda dedigim.oldu bi sonuc elde edemedi cunku caba sarf etmek istemedi
Kp arayana kadar bananeydi oyle olmasa aksama kadar arardim ama degil miBanane pozu veriyorsunuz ama boş vermediğiniz öyle belli ki. Altyazıda geçen niyetinizi hiç beğenmedim. El kadar çocukların başarısı üzerinden ego masturbasyonu yapıyorsunuz.
Yazık kadın her yönden şanssız. .Bir de Eltisi böyle yapıyor. .Yok ya fitne fesat akıyor tamamen.
Kalbi ne kadar kararmışsa bir çocuk hakkında umut yok diyebilecek seviyeye kadar gelmiş.
Ben cok rahatim onlarinda oyle olmasini istiyorum acikcasi. Onlarinda evi arabasi gipta ile bakilacak hayati olsun diye cunku o cocuklarin her geldiklerinde ki bakislarini ben goruyorumSana ne tatlı kardeşim sana ne?
Sen dön kendi karanlık hayatına bak.
Milletin geleceğinide karartmaya çalışma.
Bi kac kisi sivri cevap vermese sasardim zatenYazık kadın her yönden şanssız. .Bir de Eltisi böyle yapıyor. .
Ama akıllı kadın..Mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyor bunlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?