Kamuoyuna duyuracakmis :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dikkat ederseniz kp istedi bakmami mesajimi dönüp iyi okuyun lutfen

Tamam orda siz istemişsiniz yazmadım zaten buna istinaden. Şifresini ‘isteyeceklermiş’ yazıyor dikkatli okursanız. Onlardan bahsediyorum sizden değil yani kayınpeder ve kayınvalideden. Hepinizin yaptığı yanlış isteyen sonucunu kendi söyler öğrenmeseniz ne olur yani herkes bu kadar her şeye karışmasın. Hele ki tc numarası ve kişisel şifresinin istenmesi kayınpederiniz tarafından büyük saygısızlık

Ben cok rahatim onlarinda oyle olmasini istiyorum acikcasi. Onlarinda evi arabasi gipta ile bakilacak hayati olsun diye cunku o cocuklarin her geldiklerinde ki bakislarini ben goruyorum
Yav he he hadi ablacım hadi
Evinle arabanla sana mutluluklar
Yeter ki başkalarına salça olma.

"ben de üniversite mezunuyum" diye belirtme ihtiyacını neden duydunuz anlamadım, bu sene sınava giren çocukla kendinizi mi kiyasliyorsunuz?

çocuğun yaşadığı hayat zor anladığım kadariyla, anne baba ayrı öyle mi?
neden destek olmak yerine kostek olmaya çalışıyorsunuz, eltinizin yerinde olsam suratınıza bakmam şahsen.

Kp arayana kadar bananeydi oyle olmasa aksama kadar arardim ama degil mi
Bazen insan kendisinden bile saklar hissettiklerini. Siz oğlan çocuğunun bir yakınına, anasına babasına danasına her kime sinir olmuşsanız (ki bu annesi gibi duruyor yani eltiniz) ona öfke kusuyor cümleleriniz. Farkında olun ya da olmayın ama emin olun hissediliyor karşıdan bakınca

Sizi neden ilgilendiriyor milletin çocuğunun sınav sonucu kadın hariç herkese dert olmuş herkes kendi çocuğunun sorunları ile ilgilensin mümkünse..

Sınav sonucu ne sizin ne de eltinizin sınava giren çocuğundur.Bu sebeple istediğiyle paylaşır istediğiyle paylaşmaz kime ne ?

Eltinizin okuma yazma bilmediğini özellikle niye yazdınız ? Çocuk zaten bakmayı biliyordur sonucuna.Bence sizde de var birşeyler.

Yazık kadın her yönden şanssız. .Bir de Eltisi böyle yapıyor. .
Ama akıllı kadın..Mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyor bunlardan.
Aynen, koca yok bişey yok, çoluk çocukla tek başına hayat mücadelesi yeterince zor değilmiş gibi üstüne bide bu fesat tiplerle uğraşıyor zavallı kadın. Allah yardımcısı olsun.

O zman sende herseye maydonoz olma
Olmuyorum zaten. Mesela neye maydanoz olmuyorum biliyor musun? Kocası tarafından aldatılmış, çoluk çocuğu ile ortada kalmış bir kadıncağızın yeterince zor olan hayatına maydanoz olmuyorum. Çünkü kalbim o kadar karanlık değil.
İyiliklerini istiyorum palavrasınıda bırak. Kimse yemiyor burada. Fitne fesatlığın gün gibi ortada.

Paylasmasi gerekmedigini zaten biliyorum ama sormayincada arayip sormadi oluyor anlatabildim mi
Ben sizi haklı buldum. Dediğiniz gibi madem babası yok yanında olmak zorundasınız bir meslek öğrenmesi de gayet mantıklı bu çocuk ilerde evlenecek yuva sahibi olacak eve ekmek getirecek eşiniz güzelce konuşabilir ama yanında olduğunu anlasın çocuk bir şekilde destek olun.

E çok iyi yapmış aynen elin şeyi mi yesin çocukların hakkını

Siz böyle eleştirip ver zanaat öğrensin derseniz o da sizinle sonuç paylaşmaz ama sonuç iyi olsa hepinize reklam ede ede duyurur zaten bu sebeple merak etmeyin dedesi de kendi öğrensin müdahil olmayın bence.

Niyetinizin iyilik olduğunu söylüyorsunuz öyle varsayıyorum ama yönteminiz yanlış.Yazım dilinizden gayet net anlaşılıyor tecrübesizliğiniz.Çocuk başarısız belliki ne yapsın kadın camiden sonucu anons mu ettirsin.Anne olarak zaten üzücü bir durum; çocuğunun eğitimde başarısız olduğunu görmek.( ki hayırsız bir baba sözkonusu iken)

Sesli sesli duyarak tatmin mi olucaksınız.Neden ısrarla başarısızlığını duymak istiyorsunuz.Bir de size inat dersaneye gönderdiği fikrine nasıl kapıldınız.Nasıl böyle küçük düşünüyosunuz bi anlatın Allah aşkına

Gerçekten iyi niyetli olan sonucu tahmin ediyoken zaten sormaz.Olumlu cümlelerle teselli eder anneyi

Örn: X abla üzülme herkes üniversite okumak zorunda değil.Canı sağolsun.Tabiki okusa geleceği için çok iyi olurdu.Bak birsürü insan var kendini geliştirip meslek edinmiş.İnşallah oda böyle olur.

Bu arada konu başlığınız bile niyetinizin iyi olmadığını gösteriyor.

Paylasmasi gerekmedigini zaten biliyorum ama sormayincada arayip sormadi oluyor anlatabildim mi
Kardesimede aynisini soylemistim sadece ona ozel bi durum degil

Ben de sizde umut göremedim, o kadar yıl oku, üniversiteyi bitir, çocukların eğitimi konusunda bilir kişi mertebesine ulaş, ama ilkokul seviyesindeki dil bilgisi kurallarından bihaber ol...
bir kere olsa neyse, her seferinde bağlaç olan "de" yi ayrı yazmayı nasıl başardınız? gözlerim kanadı.
siz bu dil bilgisiyle üniversiteyi kazanıp bitirebildiyseniz, okumak çok da mühim değil demektir, önemli olan gerçekten okumak, kendini geliştirmek, başkalarının hayatları hakkında söz hakkı sahibi olma haddine sahip olmadığını bilmektir, değil mi?

Maddi manevi yaptığınız tüm yardımlarda da bu tavrı takındıysanız muhtemelen desteğiniz anlaşılmamıştır. Dışardan bakınca çok köstek duruyorsunuz çünkü...

Kotu kalp ve kibir.
En sevmedigim.

İlerde kendi çocugunuzun aldığı, alacağı puanla ilgilenin. Eltiniz bi açıklama yapmak zorunda degil ki kimseye kazandıysa çocuk giderken ögrenirsiniz zaten

Ben cok rahatim onlarinda oyle olmasini istiyorum acikcasi. Onlarinda evi arabasi gipta ile bakilacak hayati olsun diye cunku o cocuklarin her geldiklerinde ki bakislarini ben goruyorum

Ay yok artık
Pacalarinizdan görgüsüzlük ve kibir akıyor.

Her şeyiniz var, eğitiminiz, eviniz, arabanız, aileniz ama yine de bu kadar asagida olmayı başarmışsınız..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…