- 7 Ocak 2016
- 10.333
- 49.831
- 598
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Dikkat ederseniz kp istedi bakmami mesajimi dönüp iyi okuyun lutfen
Yav he he hadi ablacım hadiBen cok rahatim onlarinda oyle olmasini istiyorum acikcasi. Onlarinda evi arabasi gipta ile bakilacak hayati olsun diye cunku o cocuklarin her geldiklerinde ki bakislarini ben goruyorum
O zman sende herseye maydonoz olmaYav he he hadi ablacım hadi
Evinle arabanla sana mutluluklar
Yeter ki başkalarına salça olma.
Bazen insan kendisinden bile saklar hissettiklerini. Siz oğlan çocuğunun bir yakınına, anasına babasına danasına her kime sinir olmuşsanız (ki bu annesi gibi duruyor yani eltiniz) ona öfke kusuyor cümleleriniz. Farkında olun ya da olmayın ama emin olun hissediliyor karşıdan bakıncaKp arayana kadar bananeydi oyle olmasa aksama kadar arardim ama degil mi
Sizi neden ilgilendiriyor milletin çocuğunun sınav sonucu kadın hariç herkese dert olmuş herkes kendi çocuğunun sorunları ile ilgilensin mümkünse..Kizlar merhaba kaynimin oglu sinava girdi bu 3. Girisi digerlerinde sifir cekti dershaneye gittigi halde bende uni. Mezunuyum annesine dedim bosyere gonderme dershaneye yazik bi zanaat ogrensin hic umut yok bu cocukta diye. Kadin bize inat gonderdi bu yilda eeee ablamin kizi 5 yil gitmis bende gondericem 5 yil ya o gitmiste okulla birlikte gitmistir okul bitince her yil sifir ceken cocugu kac yil daha gonderceksin. Neyse asil sorun su ki bu eltim herseyi cok kurcalayan birisi noktasina virgulune ogrenmezse olmaz benim henuz okula giden sinava giren cocugum yok ama olanlarinkini en ince ayrintisina kadar ogrenir. Bu yilda kvye demiski benim cocuguma kimse karisamaz kv arayip sormayin sinav sonucunu ne hali varsa gorsun dedi. Sabah kp aradi kizim bi bak sunun sonucuna diye e adam yasli bilmiyorki tc ve sifre lazim baba ben arayip sormam istemem de dedim. eve gidince ogrenip vericem sana ben bakmani istiyorum dedi tamam dedim. Adam az once aradi kizim ne yaptim vermedi kimligini ben size sonra soylerim dedi diyor torunu icin. Eltimde yine kimse karisamaz falan havalarinda ha sunu diyecekler olabilir babasi sehir disinda pislik adamin 2. Es durumu var bu eltimin okuma yazmasi yok biz yardimci olmak adina diyoruz ama bunu hep kotu yone cekiyor kendi ici fesat oldugu icin. Ben arayip sinav sonucunu asla sormicam esimi bilemem. Ama bu konu olurda acilirsa bu kadina ne cevap vereyim soyle bi okkali olsun da bi daha bizi diline dolamasin bize ne cocugundan ama amcasi halasi soramicak mi bu sinav sonucunu
Aynen, koca yok bişey yok, çoluk çocukla tek başına hayat mücadelesi yeterince zor değilmiş gibi üstüne bide bu fesat tiplerle uğraşıyor zavallı kadın. Allah yardımcısı olsun.Yazık kadın her yönden şanssız. .Bir de Eltisi böyle yapıyor. .
Ama akıllı kadın..Mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyor bunlardan.
Olmuyorum zaten. Mesela neye maydanoz olmuyorum biliyor musun? Kocası tarafından aldatılmış, çoluk çocuğu ile ortada kalmış bir kadıncağızın yeterince zor olan hayatına maydanoz olmuyorum. Çünkü kalbim o kadar karanlık değil.O zman sende herseye maydonoz olma
Ben sizi haklı buldum. Dediğiniz gibi madem babası yok yanında olmak zorundasınız bir meslek öğrenmesi de gayet mantıklı bu çocuk ilerde evlenecek yuva sahibi olacak eve ekmek getirecek eşiniz güzelce konuşabilir ama yanında olduğunu anlasın çocuk bir şekilde destek olun.Paylasmasi gerekmedigini zaten biliyorum ama sormayincada arayip sormadi oluyor anlatabildim mi
E çok iyi yapmış aynen elin şeyi mi yesin çocukların hakkınıEksik yerler var atladim biliyorum kusura bakmayin. Eltim cocugum kazansin diye gondermedi bu yil dershaneye kaynimin 2. Es durumu var o o.... parayi yiyecegine kazanmasada dershaneye gondrricem dedigi icin soyluyoruz inat ugruna cocugun gelecegiyle oynamasin diye
Siz böyle eleştirip ver zanaat öğrensin derseniz o da sizinle sonuç paylaşmaz ama sonuç iyi olsa hepinize reklam ede ede duyurur zaten bu sebeple merak etmeyin dedesi de kendi öğrensin müdahil olmayın bence.Kizlar merhaba kaynimin oglu sinava girdi bu 3. Girisi digerlerinde sifir cekti dershaneye gittigi halde bende uni. Mezunuyum annesine dedim bosyere gonderme dershaneye yazik bi zanaat ogrensin hic umut yok bu cocukta diye. Kadin bize inat gonderdi bu yilda eeee ablamin kizi 5 yil gitmis bende gondericem 5 yil ya o gitmiste okulla birlikte gitmistir okul bitince her yil sifir ceken cocugu kac yil daha gonderceksin. Neyse asil sorun su ki bu eltim herseyi cok kurcalayan birisi noktasina virgulune ogrenmezse olmaz benim henuz okula giden sinava giren cocugum yok ama olanlarinkini en ince ayrintisina kadar ogrenir. Bu yilda kvye demiski benim cocuguma kimse karisamaz kv arayip sormayin sinav sonucunu ne hali varsa gorsun dedi. Sabah kp aradi kizim bi bak sunun sonucuna diye e adam yasli bilmiyorki tc ve sifre lazim baba ben arayip sormam istemem de dedim. eve gidince ogrenip vericem sana ben bakmani istiyorum dedi tamam dedim. Adam az once aradi kizim ne yaptim vermedi kimligini ben size sonra soylerim dedi diyor torunu icin. Eltimde yine kimse karisamaz falan havalarinda ha sunu diyecekler olabilir babasi sehir disinda pislik adamin 2. Es durumu var bu eltimin okuma yazmasi yok biz yardimci olmak adina diyoruz ama bunu hep kotu yone cekiyor kendi ici fesat oldugu icin. Ben arayip sinav sonucunu asla sormicam esimi bilemem. Ama bu konu olurda acilirsa bu kadina ne cevap vereyim soyle bi okkali olsun da bi daha bizi diline dolamasin bize ne cocugundan ama amcasi halasi soramicak mi bu sinav sonucunu
Kizlar merhaba kaynimin oglu sinava girdi bu 3. Girisi digerlerinde sifir cekti dershaneye gittigi halde bende uni. Mezunuyum annesine dedim bosyere gonderme dershaneye yazik bi zanaat ogrensin hic umut yok bu cocukta diye. Kadin bize inat gonderdi bu yilda eeee ablamin kizi 5 yil gitmis bende gondericem 5 yil ya o gitmiste okulla birlikte gitmistir okul bitince her yil sifir ceken cocugu kac yil daha gonderceksin. Neyse asil sorun su ki bu eltim herseyi cok kurcalayan birisi noktasina virgulune ogrenmezse olmaz benim henuz okula giden sinava giren cocugum yok ama olanlarinkini en ince ayrintisina kadar ogrenir. Bu yilda kvye demiski benim cocuguma kimse karisamaz kv arayip sormayin sinav sonucunu ne hali varsa gorsun dedi. Sabah kp aradi kizim bi bak sunun sonucuna diye e adam yasli bilmiyorki tc ve sifre lazim baba ben arayip sormam istemem de dedim. eve gidince ogrenip vericem sana ben bakmani istiyorum dedi tamam dedim. Adam az once aradi kizim ne yaptim vermedi kimligini ben size sonra soylerim dedi diyor torunu icin. Eltimde yine kimse karisamaz falan havalarinda ha sunu diyecekler olabilir babasi sehir disinda pislik adamin 2. Es durumu var bu eltimin okuma yazmasi yok biz yardimci olmak adina diyoruz ama bunu hep kotu yone cekiyor kendi ici fesat oldugu icin. Ben arayip sinav sonucunu asla sormicam esimi bilemem. Ama bu konu olurda acilirsa bu kadina ne cevap vereyim soyle bi okkali olsun da bi daha bizi diline dolamasin bize ne cocugundan ama amcasi halasi soramicak mi bu sinav sonucunu
Paylasmasi gerekmedigini zaten biliyorum ama sormayincada arayip sormadi oluyor anlatabildim mi
Hahahayt kina yakicam nerden bildin. Ben arayipda sorayim vs demedim zaten onun tavrindan ve eger ki bisey soylerse bu konunun beni ilgilendirmedigi icin ne cevap versem diye soyledim. Siz benim o cocuklar icin maddi manevi ne kadar ugrastigimi bilseniz boyle konusmazsiniz
Eksik yerler var atladim biliyorum kusura bakmayin. Eltim cocugum kazansin diye gondermedi bu yil dershaneye kaynimin 2. Es durumu var o o.... parayi yiyecegine kazanmasada dershaneye gondrricem dedigi icin soyluyoruz inat ugruna cocugun gelecegiyle oynamasin diye
Kardesimede aynisini soylemistim sadece ona ozel bi durum degil
Dönüpde okumadim Tam detayli anlatamiyorum ancak bu kadar oldu sadece bu kadarlik kismi yeterli olur diye umuyordum yapilan iyilikler anlatilmazsa iyi niyetli olmamamis mi oluyorum? Kadinin 4 cocugu var elimden geleni yaparim cunku esi ayda yilda bir para gonderir tatillerde yanima cagiririm bi yere gidemedikleri icin
Hahahayt kina yakicam nerden bildin. Ben arayipda sorayim vs demedim zaten onun tavrindan ve eger ki bisey soylerse bu konunun beni ilgilendirmedigi icin ne cevap versem diye soyledim. Siz benim o cocuklar icin maddi manevi ne kadar ugrastigimi bilseniz boyle konusmazsiniz
Ben cok rahatim onlarinda oyle olmasini istiyorum acikcasi. Onlarinda evi arabasi gipta ile bakilacak hayati olsun diye cunku o cocuklarin her geldiklerinde ki bakislarini ben goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?