- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 108
- 30
- Konu Sahibi Carinanebulasi
-
Ben de korse diyecektim ama denemişsin zaten. Peki bir ortopedisyene gittin mi?Kendimi beğenmiyorum hiç. Küçüklüğümde Annem dik dur dik dur diyordu sürekli. Sanırım ona da inat olsun diye dik durmuyordum. Sonuç bu yaşımda hâlâ kambur duruyorum. Kendimi ezik hissediyorum. Egzersiz denedim sürekli yapamadım olmadı. Korse aldım fayda etmedi. Kötü hissediyorum. Var mı aranızda böyle olup sonra dik durabilen.
Dik duruş korsesi işe yarar diyorlar.Kendimi beğenmiyorum hiç. Küçüklüğümde Annem dik dur dik dur diyordu sürekli. Sanırım ona da inat olsun diye dik durmuyordum. Sonuç bu yaşımda hâlâ kambur duruyorum. Kendimi ezik hissediyorum. Egzersiz denedim sürekli yapamadım olmadı. Korse aldım fayda etmedi. Kötü hissediyorum. Var mı aranızda böyle olup sonra dik durabilen.
Hiç gitmedim zamanım olmadıBen de korse diyecektim ama denemişsin zaten. Peki bir ortopedisyene gittin mi?
Süreklilik zor geliyor bana.Dik duruş korsesi işe yarar diyorlar.
Bence egzersiz de işe yarar yarıda bırakmayın.
Bir de yüzme faydalı diyorlar
Benim de duruşum dik değil.
Belli bir asama da kaslar yeni düzene alışacak.Süreklilik zor geliyor bana.
Önce doktora git, belki sandığın kadar zor bir durum değildir. Tedavisi çok kolaydır.Hiç gitmedim zamanım olmadı
Pek ciddiye almadım o yüzden gitmedim ama rahatsız ediyor.Önce doktora git, belki sandığın kadar zor bir durum değildir. Tedavisi çok kolaydır.
doktora görün canımKendimi beğenmiyorum hiç. Küçüklüğümde Annem dik dur dik dur diyordu sürekli. Sanırım ona da inat olsun diye dik durmuyordum. Sonuç bu yaşımda hâlâ kambur duruyorum. Kendimi ezik hissediyorum. Egzersiz denedim sürekli yapamadım olmadı. Korse aldım fayda etmedi. Kötü hissediyorum. Var mı aranızda böyle olup sonra dik durabilen.
Sorun omuzlardan mı kaynaklı boyun bölgesinden mi bende boyun düzleşmesi vardı doktor yüzmeyi önerdi sende bir rötgen çektir birde bol bol başının üstünde kitapla yürü evin içinde falan uyku pozisyonuna da dikkat etKendimi beğenmiyorum hiç. Küçüklüğümde Annem dik dur dik dur diyordu sürekli. Sanırım ona da inat olsun diye dik durmuyordum. Sonuç bu yaşımda hâlâ kambur duruyorum. Kendimi ezik hissediyorum. Egzersiz denedim sürekli yapamadım olmadı. Korse aldım fayda etmedi. Kötü hissediyorum. Var mı aranızda böyle olup sonra dik durabilen.
Duruşla alakalı olduğuna eminmisiniz, belkide ciddi bişey vardır bi doktora görünün benceKendimi beğenmiyorum hiç. Küçüklüğümde Annem dik dur dik dur diyordu sürekli. Sanırım ona da inat olsun diye dik durmuyordum. Sonuç bu yaşımda hâlâ kambur duruyorum. Kendimi ezik hissediyorum. Egzersiz denedim sürekli yapamadım olmadı. Korse aldım fayda etmedi. Kötü hissediyorum. Var mı aranızda böyle olup sonra dik durabilen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?