• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkizlerimi kaybettim..

sryzgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
20
15
3
23
Tek yumurta ikizi tek plesanta bi gebelik yaşıyordum 50 gün önce 24+4 de karnımda hissizlik vardı karnım bi anda büyümüşyü bundan 4 gün önce doktoruma gitmiştim Herşey yolundaydı sabah apar topar bel ağırısıyla gittim ve bebeğimin bi tanesinin öldüğü haberini aldım ve dünyam başıma yıkıldı o an ellerimi başıma vurduğumu ve hıçkırarak ağladığımı hatırlıyorum çok kötüydü özel hastaneden apar topar üniversite hastanesine gittik bize bi ambulans bile vermediler doktorlar baktı bana acil sezeryan dedi ölen bebeğim beni zehirlemeye başlamış kan değerlerim çok düşmüştü kendimi çok kötü hissediyordum ama hissetmiştim onlarla aynı bedende son zamanlarımızdı ameliyata başım dik girdim kan sulandırıcı kullandığım için genel anestezi yaptılar sezeryan sırasında rahmim kendini kasmadığı için çok kan kaybettim ve beyaz kan takviyesi aldım sezeryanım 4 saat sürdü aynı zaman da bebeklerim sıvısı aşırı artmıştı doktorlar bu duruma çok şaşırmışlardı ölen bebeğim bi gece morkta kaldı diğer bebeğim sağ doldu ama doğduğunda 2 kere kalbi durdu yoğun bakıma alındı orda da 4 kere kalbi durdu sütüm çoktu sağıp sağıp veriyorduk ama onu da gece 1 de kaybettim herkes benden sakladı sabah öğrendim ki bebeklerimi kefenlemeye başlamışlar ben bi kere bile göremedim onları koklayamadım atlatamıyorum destek alıyorum ama fayda etmiyor bu zaman da eşimle de sorunlarımız oldu çok yıprandık çok dağıldık mezarlıklarına gidiyorum yüreğim paramparça herkes 3 ay olucak toparlan diyor ama ben hala çok kötüyüm ve tekrardan hamilelik düşünüyorum sezeryandan sonra hemen hamile kalan var mı lütfen cevap verirseniz çok mutlu olurum

çok üzücü bazen olmayınca zorlamasak mı diye düşünüyorum ben kendimde uğraşmayı bıraktım eğer nasipse kendiliğinden olacaktır diye düşünüyorum ve herkes cocuk sahibi olacak diye bir şey de yok, hayal kırıklığınızı anlıyorum ama bazen elimizden bir şey gelmiyor kabul etmekten başka

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm seni o kadar iyi anliyorum ki bende ikiz bebeklerimi kaybettim ikisini ayni anda kaybettim24 haftalık olmustuk onalrdan bana kalan tek şey mezarlari olsun gidip görüyorum 6 ay önce yaşadım bu olayı bazen elbiselerini aliyorum kokluyorum öpüyorum ve bazen satlerce ağlıyorum ben hastanedeyken onların cansız bedeni benden önce memlekete geldi ne acı mezara gömerlerken bile orda olamadım ne aciki bir sefer kucagima alamadım ne aciki öpöpte koklayamadim onları sadece resimlerini gördüm ki ne gördüm küçücük bedenlerini kefene sarmislardi ve ne aciki dayanamıyorum 😔
Ah canım benim ikimiz aynı şeyleri yaşamışız bende göremedim resimleri bile yok sadece ultrason resimleri var gömülürken bende yoktum ortalığı ayağa kaldırdım o zamanlarda ama şiödi diyorum ki iyi ki yoktum yapamazdım koyamazdım onları oraya diyorum ben Allaha yöneldim namazlarımı kılıyorum dualarımı yapıyorum Allah verdi Allah aldı çok güzel mükafatını vericek emin ol ben çok inanıyorum sende elinden geldiği kadar dua et benim 4 ay olucak 24 ünde eşyalarını felan kaldırdık biz ilk zamanlarda çok zordu ama insan alışmak zorunda hep mezarlığa gidiyordum şu ara gidemiyorum çok kötü dönüyorum ordan yalnız çıkamıyorum artık sende toparlanıcsksın arkadaşım inşallah sen sezaryan mı olmuştun

Back